Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Περι φοροδιαφυγής και άλλων τινών!

Ο καθένας από μας έχει το διακίωμα να σχολιάζει!


Διαβάζοντας το σχετικό  άρθρο στις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ και άλλα σχετικά στα οικονομικά φύλλα, αν και δεν είμαι οικονομολόγος (έχω έναν αδερφό κι έναν ξάδερφο που κάνουν αυτή τη δουλειά), θα μπορούσα να κάνω κι εγώ κάποιες σκέψεις για το θέμα:
Το μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι οι Έλληνες. Οι Έλληνες που μεγαλουργούν στα πέρατα του κόσμου, δημιουργούν ισχυρά οικονομικά λόμπι, αλλά μέσα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι μίζεροι και  για όλα "φταίει" το κράτος. Όλοι οι άλλοι, δηλαδή, αποτελεούν το κράτος, εκτός από τον ίδιο που το λέει και όλοι οι άλλοι πρέπει να συμμορφωθούν με τους νόμους (που για όλα υπάρχουν), εκτός, φυσικά, από τον ίδιο. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά αυτά που λέω, αλλά έτσι το βιώνω καθημερινά, ακόμα κι από τα σχόλια που διααβάζω σε διάφορες αναρτήσεις. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα, "πετούν τη μπάλα στην εξέδρα" που λέμε, αλλάζουν δηλαδή θέμα και χρησιμοποιούν μια γλώσσα, που δεν ταιριάζει σε κανέναν Έλληνα. Βαρβαρίζουν! Δηλαδή όταν βρίζεις κάποιον, που δεν τον ξέρεις, τι θέλεις να δείξεις; Επειδή δε συμφωνείς με τις απόψεις του, κρύβεσαι στην ανωνυμία που σου παρέχει το διαδίκτυο και του πετάς λάσπη με το μηχανάκι. Τι θέλεις να πετύχεις, άραγε, με τις ύβρεις που εκστομίζεις; Να "κατατροπώσεις" μια αόρατη για σένα προσωπικότητα, βαρβαρίζοντας;  Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα και σηκώνει πολλές συζητήσεις.

Εκείνο που μας ενδιαφέρει, αυτή τη στιγμή, είναι το Πρόγραμμα Σταθερότητας κι Ανάπτυξης, της Ελληνικής Κυβέρνησης. Σε δύσκολους καιρούς, ας παραδεχτούμε κι εμείς οι Έλληνες μια φορά ότι η κυβέρνηση είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αν η πρώτη κόντρα μας και η "απειθαρχία" μας σε κάθε νόμο ξεκινήσει από τη θέση, ότι "δεν είναι η κυβέρνηση που ψήφισα" ή "δε γουστάρω αυτή την κυβέρνηση", τότε να μου επιτρέψετε να ισχυριστώ ότι το σχέδιο θα μείνει σχέδιο, δε θα πετύχει και θα ταλαιπωρηθούμε, ως κράτος,  για πολλά χρόνια ακόμη.
Αν δεν εφαρμοστούν, από όλους μας ανεξαιρέτως, αυτά τα μέτρα που προβλέπονται από το συγκεκριμένο σχέδιο και χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέκκλιση, τότε το κράτος θα ξαναγίνει αδύναμο, υπόδουλο και καχεκτικό, ενώ οι υπήκοοί του θα υποφέρουν από την ξενο-εξάρτιση.

Γιατί θα πρέπει, ως πολίτες, να διευκολύνουμε τους φοροδιαφεύγοντες και τους "κλέφτες" των οικονομιών μας; Δεν είναι προδοσία, όταν απαιτείς και διεκδικείς να μη σε κλέβουν. Δεν είναι προδοσία, να μην ανέχεσαι να σου βάζουν χέρι στην τσέπη και να σου τα παίρνουν όλα.
Δεν είναι γνώρισμα των Ελλήνων, να σκύβουν το κεφάλι τους και να παραιτούνται των δικαιωμάτων τους.
Το κράτος δεν ανήκει μόνο σε κείνους που τα έχουν, αλλά και σε κείνους που ιδρώνουν για να τα αποκτήσουν.
Καλο σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!

 Από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ SPAM EMAIL ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Η UPS


Από http://tamvakologos.blogspot.com/
Προσοχή σε επικίνδυνο spam email..

Όσοι από εσάς λάβετε email προερχόμενο (υποτίθεται) από την διεθνή μεταφορική UPS και μέσα σε όλα τα άλλα σας ενημερώνει πως η διεύθυνση που έχετε δηλώσει για την Αποστολή της παραγγελίας σας είναι λάθος..

ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ

Είναι ψεύτικο με συνημμένη κακόβουλη εφαρμογή...

Συνήθως έρχεται σε άτομα που έχουν κάνει κάποια παραγγελία από το εξωτερικό..

Επικοινώνησα με την UPS και επιβεβαίωσαν πως δέχονται τηλέφωνα από πάρα πολύ κόσμο που έχει πέσει θύμα του κακόβουλου μηνύματος..

Διαβάστε περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/01/spam-email-ups.html#ixzz0ci4owzZG

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Μού άρεσε πολύ και το αναδημοσιεύω!  
Από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Βλέπεις την επιχειρηματολογία του «Πατάξω σε, αφανίσω σε» στις συζητήσεις μας, ακούς το « Για να σου πω ρε κάτι που δεν ξέρεις για τον (την) τάδε επώνυμο (-η) που μου είπε ένας κολλητός μου...», παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίο η εξουσία σπέρνει φήμες για πολιτικές που σκέφτεται να υλοποιήσει και ψυχομετρά τις αντιδράσεις μας και εκεί φαίνεται το ανάγλυφο της Ελληνικής Παιδείας, το γνωστό « ‘Αρτσι, μπούρτσι και λουλάς».
Το κακό πάει καμια τριανταριά χρόνια πίσω. Ξεκινά με την εγκληματικά μελετημένη κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών. Αν δείτε γύρω στον κόσμο όλα τα εκπαιδευτικά συστήματα διδάσκουν την αρχαιοελληνική γραμματεία εκτός από τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και αναπτύχθηκε.

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΒΟΡΙΔΗ...


Από το fimotro

Πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Μάκη Βορίδη διαδραματίστηκε χθες αργά το βράδυ κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μ. Βορίδης διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρόεδρο του κόμματός του για τον... τρόπο που ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής υπογραφών για το Μεταναστευτικό. "Δεν μπορεί να εξευτελιζόμαστε με κοριτσάκια που βγαίνουν στις πλατείες και μαζεύουν υπογραφές", είπε μέσα στη συνεδρίαση ο Βορίδης εκδηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του. Αμέσως τον διέκοψε ο Καρατζαφέρης ο οποίος με οργισμένο ύφος του απάντησε ότι εάν συνεχίσει αυτή την τακτική θα τον καταγγείλει στα ΜΜΕ πως τα έχει βρει με τη Νέα Δημοκρατία! Μόλις το είπε αυτό ο Καρατζαφέρης ο Βορίδης σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ο Βορίδης όμως από χθες αποτελεί ξένο σώμα για τον ΛΑ.Ο.Σ.

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ : THE PARTY IS OVER !...

Και μόνο που το ακούει κανείς, χαίρεται!   Από τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ : THE PARTY IS OVER !... 

Οι προθέσεις και οι εξαγγελίες γίνονται συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία εφαρμοζόμενα, θα πετύχουν – για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά – ένα καίριο πλήγμα στο διαχρονικό έγκλημα της φοροδιαφυγής !
Το Πρόγραμμα Σταθερότητας κι Ανάπτυξης, χωρίς περιστροφές, αναγράφει με σαφήνεια, τον κορμό αυτών των μέτρων, τα οποία προβλέπουν :

Γιακουμάτος: «Συγγνώμη που δεν έριξα την κυβέρνηση Καραμανλή»

Από το: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Φωτιές ανάβουν οι δηλώσεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 9,89 και την εκπομπή των Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου.
«Λυπάμαι που δεν είχα το θάρρος να ρίξω την κυβέρνηση Καραμανλή για να γλιτώσω και τον Καραμανλή και τη χώρα. Ζητώ συγγνώμη» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρώην υφυπουργού Εργασίας, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σάλο στη Νέα Δημοκρατία. Οπως συμπλήρωσε πάντως ο κ. Γιακουμάτος, αν έκανε κάτι τέτοιο «θα έτρωγαν ξύλο ακόμα και οι κληρονόμοι μου».
Ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι δεδομένης της κατάστασης, πρέπει πλέον να μπει πρώτα το συμφέρον της χώρας και όχι οι μικρικομματικές σκοπιμότητες και υπογράμμισε την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα οικονομικά στοιχεία και ζήτησε να «τιμωρηθούν οι ψεύτες».
Τέλος, υποστήριξε τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και τις δηλώσεις του περί άδειων ταμείων, ενώ αναφερόμενος στη δική του θητεία στο συγκεκριμένο υπουργείο σημείωσε ότι έδωσε μάχερς, αλλά ήταν μόνο ένας «υφυπουργίσκος».

Η μεγαλύτερη έκλειψη σήμερα

 Πολύ ενδιαφέρον. Το πήραμε από

 
 
 
Η μεγαλύτερη σε διάρκεια της τρίτης χιλιετίας δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα. Το μοναδικό φαινόμενο είναι ορατό από την Κεντρική και Ανατολική Αφρική, αλλά και από τμήματα της Ασίας.

Η έκλειψη άρχισε στις 07:41 (ώρα Ελλάδας) στη Δυτική Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και στο Νοτιοδυτικό Τσαντ. Η σκιά της Σελήνης θα.. περάσει από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Ουγκάντα, την Κένυα και τη Νότια Σομαλία, για να ακολουθήσει την πορεία της προς την Ινδία και την Κίνα.

Μέρκελ: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα για έλλειμμα

Η γερμανίδα καγκελάριος για την Ελλάδα 

Από το FOREIGN PRESS


Η κάθε χώρα της ζώνης του ευρώ θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένα μέτρα σε σχέση με το θέμα των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswires.
"Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής κάτι που αναγνωρίζουμε", δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ...

Αποκλειστικότητα από το FIMOTROΤον έκαψε ο Μάκης. Τον πήρε στο λαιμό του. Ευθύνη όμως έχει και ο ίδιος ο παπάς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ιερέας που συμμετείχε στην χθεσινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου παραπέμπεται στο εκκλησιαστικό -επισκοπικό δικαστήριο! Την παραπομπή αποφάσισε σήμερα η Αρχιεπισκοπή μετά από εισήγηση της Μητροπόλης Περιστερίου για διακωμώδηση της Θρησκείας καθώς το Ευχέλαιο είναι Μυστήριο ενώ ο Αγιασμός απλή... ακολουθία. Ο ιερέας κινδυνεύει με ποινή μηνιαίας αργίας που σημαίνει ότι δεν θα πληρώνεται ούτε θα έχει δικαίωμα να τελέσει μυστήρια! Δεν ήξερε; Δεν ρώταγε;

Σε...κωπηλατοδρόμιο έχει μετατραπεί το αεροδρόμιο Ιωαννίνων!

Το πρωί γράφαμε για το αεροδρόμιο στο Ελληνικό, τώρα διαπιστώνουμε ότι κι αλλού υπάρχει η ίδια κρατική φροντίδα για τα αεροδρόμια. Διαβάστε παρακάτω άρθρο από τα ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Ένα νέο κωπηλατοδρομιο γεννιέται στο χώρο που θα γινότανε το έργο επέκτασης του αεροδρομίου Ιωαννίνων που έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και δύο χρόνια Τις εικόνες εγκατάλειψης του έργου συμπληρώνουν οι τεράστιες λίμνες που δημιουργήθηκαν από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και φτάνουν μέχρι και βάθος μισού μέτρου, ότι πρέπει δηλαδή για κωπηλατοδρομιο η και για υδροπλάνα!!! Ένα έργο που έχει στοιχίσει πολλά εκατομμύρια μέχρι τώρα κι είναι αμφίβολο αν θα παραδοθεί ποτέ, προκαλώντας τεράστιες απώλειες στον ντόπιο τουρισμό. Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε και η Ένορκη Διοικιτική Εξέταση για την υπάλληλο του αεροδρομίου που φέρθηκε ρατσιστικά σε άτομα με αναπηρία και παρατυπούσε συστηματικά. Περιμένουμε το πόρισμα από την κεντρική υπηρεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με την ανάλογη τιμωρία.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ !...

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!...   Από τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Ένα Πρόγραμμα, που επιδιώκει να συμπυκνώσει τις πολιτικές συντεταγμένες του νέου ΠΑΣΟΚ, του Γ. Παπανδρέου και τις απαραίτητες και διαχρονικά επιζητούμενες, αλλαγές, στην οικονομία και την κοινωνία, προκειμένου η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα, στην πραγματικότητα κι όχι στα λόγια και στα ευχολόγια, διαμορφώθηκε…
Ετούτο το Πρόγραμμα Σταθερότητας κι Ανάπτυξης, δεν είναι σαν τάλλα, περιλαμβάνει την πολιτική, η οποία, εφ΄ όσον εφαρμοστεί με συνέπεια και προσοχή, θ΄ απαλλάξει τη χώρα από τα δεινά και τα βαρίδια, που εμποδίζουν την πρόοδό της !

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΠΕΛ Γερμανίας

Ο Ντέμαντ, πρόεδρος της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας ΟΠΕΛ, παρέδωσε!

φωτο Ν24

Το μεγάλο αφεντικό της ΟΠΕΛ, που είχε αναλάβει τα ηνία της επιχερησης από το 2004, παραδίδει το πόστο του στον Νικ Ρέιλι. Θα παραμείνει μεν στη μεγάλη ετεαιρεία που λέγεται GM (Τζένεραλ Μοτορς), αλλά σε άλλη θέση. Το έργο του δεν θεωρείται πετυχημένο και γιαυτό η ΟΠΕΛ θέλει να δοκιμάσει με ένα καινούριο αφεντικό, να δώσει ώθηση και ανάπτυξη στη μεγάλη αυτή αυτοκινητοβιομηχανία. Ο απερχόμενος Ντέμαντ, που είναι ακόμα 59 χρονών, δεν πάει σε

Μπούκωσε το αεροδρόμιο

 Δυστυχώς δεν μπορούν να προσγειωθούν τα αεροπλάνα!

φωτο Spiegel
Το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στην Αϊτή μπούκωσε από τα πολλά μεταγωγικά αεροπλάνα που καταφτάνουν από διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά  δε βρίσκουν θέση να προσγειωθούν. Έτσι στο μεγάλο χάος της καταστροφής προστίθεται και τούτο. Πάντως ολόκληρος ο κόσμος έδειξε την ευαισθησία για αλληλεγγύη και προσφέρει τη βοήθειά του με κάθε τρόπο. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλά τεχνικά προβλήματα για να μπορεσει να "φτάσει" η βοήθεια εκεί που πρέπει.
Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καταστήσουν το αεροδρόμιο λειτουργικό, για να μπορέσουν να φτάσουν οι τόνοι βοήθειας στον κακόμοιρο λαό της Αϊτής.

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Μπούντελιγκα

Ύστερα από τις χειμερινές διακοπές, ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη                                                                            φωτο Ν24
Ύστερα από τις σύντομες χειμερινές διακοπές των 26 ημερών και παρά του ότι ο καιρός δε λέει να κάνει τα χατίρια των ποδοσφαιρόφιλων, επαναρχίζει το γερμανικό πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής ή αλλιώς, όπως το ξέρουν όλοι, Μπούντεσιγκα. Την αρχή θα κάνει η πάντα, υποψήφια πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγιερν Μονάχου σήμερα το βράδυ στις 8 και μισή στο γήπεδό της (Αλιάντς Αρένα). Αντίπαλος είναι η ομάδα 1899 Χοφενχάιμ, η έκπληξη του περισινού πρωταθλήματος. Και φέτος δεν πάει άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ομάδα ενός χωριού των 3000 κατοίκων. Βέβαια έχει πρόεδρο με ... πιπ το μεγάλο αφεντικό εταιρείας λογισμικού. Τα άλλα παιχνίδια γίνονται το Σάββατο και την Κυριακή, αν φυσικά ο καιρός επιτρέψει να γίνουν χωρίς προβλήματα.

Ο Βέστερβελε παίρνει και το φίλο του μαζί στο ταξίδι

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Βέστερβελε, σοκάρει τη Γερμανία!


φωτο Ν24
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Βέστερβελε, γνωστός ομοφιλόφυλος, με την απόφασή του να έχει επίσημα και το φίλο του στο ταξίδι της Ασίας, σοκάρει ακόμα και τους προοδευτικούς στη Γερμανία! Είναι η πρώτη φορά που ο φίλος του "συνοδεύσει" το σύντροφό του σε επίσημο ταξίδι.

Ο Γκίζι "δίνει" την αντιπροεδρία στον Μπαρτς

Από "πολιτική ευθύνη" παραιτείται ο Μπαρτς

φωτο: Ν24
Ο Γκίζι, πρόεδρος των Αριστερών (LINKE) στο γερμανικό κοινοβούλιο, προφέρει την αντιπροεδρία στον "σύντροφό" του Ντίτμαρ Μπαρτς, που κατείχε το αξίωμα του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματός του στο κοινοβούλιο του Βερολίνου. Ύστερα από τις εσωκομματικές "τριβές", πέταξε το "άσπρο μαντίλι" στο καναβάτσο της πολιτικής ο"σύντροφος" Μπαρτς. Όχι από νεύρα, όπως είπε, αλλά από πολιτική ευαισθησία και ευθύνη! Ο Γκίζι προσπάθησε να τον μεταπείσει, προσφέροντάς του την αντιπροεδρία του κόμματος. Ο Μπαρτς ήταν και θα παραμείνει φίλος μου, ότι και να συμβεί, είπε ο πρόεδρος του κόμματος των Αριστερών.

Τι κάνει το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό;

Απελπιστικά παρατημένο το παλιό ιστορικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό!


Πολύ καλό ρεπορτάζ, του βουλευτή της Ν.Δ. και δημοσιογράφου κ. Ντινόπουλου, παρουσίασε χτες το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη και των συνεργατών του. Εμείς πήραμε κάποιες φωτογραφίες και σας τις δίνουμε εδώ. Από παρατημένα αεροπλάνα σε αποσύνθεση μέχρι ποντίκια σε πλήρη δράση στις αποθήκες. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με

Η ανεργία στα ύψη: Αλήθεια ή υπερβολή;

Σε, οικονομικά, χαλεπούς καιρούς δεν πρέπει να μιλάμε; Να μη λέμε την αλήθεια;


Την πάτησε ο κ.Λοβέρδος με τις χτεσινές του δηλώσεις. Θα φτάσει ή θα περάσει το 1 εκατομ. ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα! Έπρεπε να το πει; Έπρεπε να μας χαϊδέψει τα αυτιά και να μας "αποκοιμίσει" ότι όλα πάνε καλά; Όπως και να το πεις, όλοι έχουν δίκιο. Αν το δεν το πεις, ξεγελάς τον εαυτό σου. Αν το πεις, κάνεις ζημιά στην οικονομία. Δεν θα τρέξουν πλέον οι επενδυτές

Τι είναι κι αυτό με τον ΕΟΤ;

Τι συμβαίνει εκεί στον ΕΟΤ; Χάσαμε το λογαριασμό;


 Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η κ.Γκερέκου, ανέλαβαν υπηρεσία τα τσακάλια του ΣΔΟΕ. Μπήκαν και ξεσκονίζουν τα τιμολόγια και ψάχνουν για οικονομικές ατασθαλίες (;) στα ταμεία του ΕΟΤ. Λένε ότι, πρώην υπουργός, είχε προωθήσει προεκλογικά και προκλητικά αρκετά χρήματα

Ή μας δουλεύτετε ή δεν ξέρετε τι καιρός περνά!
Πάρτε πίσω τα χρήματα, από τα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών!


Το να χρηματοδοτείς την έρευνα, είναι ευχής έργο. Γιαυτό φωνάζουμε όλοι να χρηματοδοτηθεί με μεγαλύτερα κεφάλαια η ΠΑΙΔΕΙΑ. Εκεί, στις διάφορες βαθμίδες της, υπάρχει η δυνατότητα να "τεκμηριωθεί" η πολιτική ιστορία και να βγουν κι άλλα πολιτικά συμπεράσματα. Είναι ανάγκη να έχουν την αποκλειστικότητα αυτού του έργου τα "πολιτικά παραμάγαζα" των λεγόμενων ιδρυμάτων

Μας καταστρέφουν το κράτος και μετά ... μας δουλεύουν

Μόνο με την απλή ελληνική λέξη "ντροπή" μπορεί να χαρακτηρισεί η συμπεριφορά των πολιτικών!


Αντί να ντρέπονται και να ζητούν συγγνώμη, καθημερινά, μα καθημερινά, οι πολιτικοί  όλων των αποχρώσεων, οι οποίοι άσκησαν οποιαδήποτε εξουσία, κάθονται και μας λένε αναιδείς κουταμάρες και λόγια του "αέρος".