Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Προτιμητέα επέκταση

Γράφει ο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ             Από το: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος της πόλης μας, με μια αφοπλιστική φυσικότητα, είπε ότι η δεύτερη φάση του Ρυθμιστικού Σχεδίου με τις μεταβολές και τις προσθήκες του πρ. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εγκρίθηκε μετά από εξαντλητικό διάλογο.
Ξέχασε προφανώς ότι αυτή η δεύτερη φάση ουδέποτε συζητήθηκε στο ανώτατο αιρετό και καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο, το Δημοτικό Συμβούλιο, παρά το σχετικό έγγραφο αίτημα του πρώην υφυπουργού κ. Σταύρου Καλογιάννη. Ίσως η Δημοτική Αρχή να θεωρεί ότι ο διάλογος εξαντλήθηκε με τη συζήτηση του θέματος στην Τ.Ε.Δ.Κ. και τη λήψη σχετικής απόφασης σε μια ολιγόωρη μεσημεριανή συνεδρίαση, χωρίς την παρουσία των συμβούλων της αντιπολίτευσης. Ίσως ακόμη να θεωρεί ότι ο διάλογος και η συζήτηση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ιωαννίνων (Γ.Π.Σ.) κάλυψε και την ανάγκη διαλόγου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο.

ΤΩΡΑ : Τηλεφώνημα για βόμβα σε Κυπριακό αεροσκάφος

                                 Από το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ


Καθηλωμένο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έμεινε αεροσκάφος των Κυπρακών Αερογραμμών, μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε αυτό.
Το αεροσκάφος το οποίο είχε ξεκινήσει με 114 επιβάτες από το αεροδρόμιο Charles De Gaule στο Παρίσι, κατευθυνόταν προς τη Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.
Άγνωστος τηλεφώνησε στην εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Gold Air και ενημέρωσε για την ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο.
Αυτή την ώρα οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί, ενώ η Αντιτρομοκρατική θα προσεγγίσει μετά τις 21:30, οπότε και θα έχει περάσει ο χρόνος ασφαλείας.

Δύσκολες ώρες για το Θείο


Δύσκολες ώρες για το Θείο

Ο άλλοτε Θεός, Μοναδικός, Μέγιστος, Μάγκας, κλπ. κλπ. πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, ο επονομαζόμενος και Θείος, περνάει δύσκολες ώρες.
Ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας του Ολυμπιακού που δεν αμφισβητούνταν από κανέναν, αντιμετωπίζει σήμερα...

την οργή, τη χλεύη και τις ύβρεις των μέχρι εχθές πιστών οπαδών του.
Η κάκιστη πορεία του Θρύλου, η αλλαγή στη στάση της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα και η απώλεια του πρωταθλήματος και η πολύ πιθανή απώλεια και της δεύτερης θέσης, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα που είναι έτοιμο να σκάσει τραυματίζοντας πρώτα απ΄όλους το Θείο.

Απ΄ότι φαίνεται δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή ο Κόκκαλης από αυτήν την κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να έχει την τύχη πολλών από τους προκατόχους του.
Φυγή νύχτα από την ομάδα πριν τον πάρουν με τους κορνέδες οι οπαδοί της ομάδας.

Η πτώση από την κορυφή με τέτοιο τρόπο είναι σκληρή και οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πολύ καιρό να τη βιώσουν ως δυσάρεστη εμπειρία.

Τα σκυλιά είναι χρήσιμα και σε σεισμούς

Από το: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Στην Καλιφόρνια της Αμερικής έγινε προ ημερών ένα σχετικά ισχυρός σεισμός
Σε ένα κατάστημα της περιοχής η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την αντίδραση ενός σκύλου λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει ο σεισμός.
Εκεί που αυτό καθόταν ήσυχο μέσα στο μαγαζί, ξαφνικά πετάχτηκε έξω.
Ο ιδιοκτήτης του έτρεξε για να δει τι συμβαίνει και την ίδια ώρα έγινε ο σεισμός.
Αρα τα ζώα, τα σκυλιά, έχουν μια "ειδική" αίσθηση, που τα βοηθά να επιζήσουν σε περιπτώσεις σαν και αυτές.
ΑΝΑΤΟΛΗ

Φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων (Δεύτερη σελίδα)

Για την έκθεση της Γενεύης οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα τους. Παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά, που ελπίζουν να "κλέψουν" τις εντυπώσεις:
Η σειρά που παρουσιάζονται δεν έχει καμία σχέση με αξολόγηση ή ιεράρχηση των αυτοκινήτων. Είναι εντελώς αυθαίρετη. Τις φωτογραφίες τις πήραμε από τη γερμανική εφημερίδα  AUTO BILD:


Suzuki

 
Peugeot

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων (Πρώτη σελίδα)

Για την έκθεση της Γενεύης οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα τους. Παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά, που ελπίζουν να "κλέψουν" τις εντυπώσεις:
Η σειρά που παρουσιάζονται δεν έχει καμία σχέση με αξολόγηση ή ιεράρχηση των αυτοκινήτων. Είναι εντελώς αυθαίρετη. Τις φωτογραφίες τις πήραμε από τη γερμανική εφημερίδα  AUTO BILD:


Ford FocusDacia

Και τότε ήρθε το τρένο...

Ήταν δύο κυνηγοί, και μιλούσαν για τα κατορθώματά τους.- Σε θαυμάζω πως τα καταφέρνεις με τις αρκούδες, λέει ο ένας.- Α, αυτό είναι πολύ απλό, λέει ο άλλος. Πηγαίνεις έξω από μία σπηλιά, κάνεις "Οουυυυυ", μετά ακούς την αρκούδα να κάνει και αυτή "Οουυυ", και τότε περιμένεις να βγει και της ρίχνεις.Την άλλη μέρα, ο πρώτος κυνηγός βρίσκεται στο νοσοκομείο.Πάει ο δεύτερος να τον επισκεφτεί.- Τι έπαθες και είσαι έτσι; τον ρωτάει.- Έκανα αυτό που μου είπες... Στήθηκα έξω από μία σπηλιά, έκανα "Οουυυ", μου απάντησε "Οουυυ" και η αρκούδα. Γέμισα το όπλο μου και την περίμενα να βγεί... Και τότε ήρθε το τρένο...

Έλεγχος της Βουλής στα εξοπλιστικά

 Από το: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

 

Υποεπιτροπή αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συστάθηκε, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, από τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,.
Στο αντικείμενο της υποεπιτροπής περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και η..
.υποβολή εκθέσεων προς την Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πετσάλνικος, κατά την ομιλία του αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Βουλής, είχε επισημάνει ιδιαίτερα ότι για τις εξοπλιστικές δαπάνες είναι «αναγκαία η ενίσχυση του ρόλου του Κοινοβουλίου και η άσκηση πολιτικού ελέγχου».

Παντρεύτηκε και σώθηκε…

Από το: SIBILA-ΣΙΒΥΛΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ....

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ... 
                                                                 Από το: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ

Σήμερα γίνεται ψηφοφορία , για τα δάση στη βουλή.
Ο Αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαρας, με αφορμη πρόσφατες διαφοροποιήσεις Βουλευτών του κομματός του, διεμήνυσε προς κάθε κατευθυνση ότι δεν θα δεχθεί , ούτε διαφοροποιήσεις, ούτε αδικαιολόγητες απουσίες, ούτε στάση ουδετερότητος (παρών) .
Είναι το πρώτο "τεστ"πού αφορά τη "περιζήτητη" συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και θα αποδείξει την επιρροή ως και την δυνατότητα Σαμαρά να ελέγξει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κομματός του....

Κανείς δεν μπορεί να πει γιατί ξεκόλλησε ο βράχος

Οι γεωλόγοι και η αστυνομία αναζητούν τα αίτια της κατολίσθησης

φωτο Ν24

Το γράψαμε ήδη σήμερα το πρωί, αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα γιατί ξεκόλλησε ο τεράστιος βράχος και καταπλάκωσε το σπίτι στην Άνω Βαυαρία (διαβάστε εδώ). Αποτέλεσμα ήταν να χαθούν οι δυο ζωές από τις τέσσερις που κατοικούσαν στο σπίτι. Οι επιζήσαντες (μητέρα και κόρη της οικογένειας) είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο από τα τραύματά τους.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ¨"ΣΚΥΛΩΝΟι Κινέζοι μπορεί σύντομα να υποχρεωθούν να πάψουν να τρώνε σκύλους και γάτες, αν οι βουλευτές ψηφίσουν ένα σχέδιο νόμου κατά της κακοποίησης των ζώων, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.
    Η κατανάλωση κρέατος σκύλου ή γάτας, που είναι διαδεδομένη στην Κίνα επειδή υποτίθεται ότι βοηθάει στη διατήρηση της καλής θερμοκρασίας στο σώμα, θα επισύρει πρόστιμο ύψους 5.000 γουάν (500 ευρώ) και μέχρι 15 ημέρες φυλάκισης στους Κινέζους, σύμφωνα με το νομοσχέδιο αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Chongquing Evening News.

NEO OMOΛΟΓΟ ΕΩΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

 Από το FIMOTRO

Νέο 10ετές κοινοπρακτικό ομόλογο ύψους έως 5 δις. ευρώ σχεδιάζει να εκδώσει το δημόσιο το Φεβρουάριο, μετά το ρεκόρ των χθεσινών προσφορών για την 5ετή έκδοση και τη θετική ανταπόκριση από το διεθνή τύπο. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Σπύρος Παπανικολάου στο πρακτορείο Reuters, «σχεδιάζουμε μία... ακόμα κοινοπρακτική έκδοση 10ετούς ομολόγου τον Φεβρουάριο για να αντλήσουμε 3-5 δισ. ευρώ». Και προσέθεσε ότι «το τελικό ποσό θα εξαρτηθεί από την υποδοχή της αγοράς».

Που πάτε;

Από ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Πάπυροι και παπυρολογία,

   Γράφει:Ο Δημήτρης Λιναριτάκης*        Από το: Ρέθυμνο-Κρήτη-Ελλάδα
Όλοι μας έχουμε ακούσει για παπύρους, όλοι σε ταινίες έχουμε δει, κάποιοι από μας έχουμε δει κιόλας σε κάποιο μουσείο! Το σημερινό μου κείμενο θα είναι αφιερωμένου, ως επί το πλείστον, σε αυτούς και στον κλάδο της κλασικής φιλολογίας που τους μελετά, την παπυρολογία.
Ας ξεκινήσουμε απ’ το αντικείμενο μελέτης της παπυρολογίας. Αυτή ασχολείται με τα κείμενα κυρίως των παπύρων, των ελασμάτων από μόλυβδο, των ξύλινων πινακίδων και, σπανιότερα, των περγαμηνών (οι περγαμηνές μελετούνται κι απ’ την παλαιογραφία).
Πριν μιλήσουμε για παπύρους, μια και αναφέρθηκαν οι ξύλινες πινακίδες και οι περγαμηνές, περιληπτικά θα μιλήσουμε γι’ αυτά.

Αναμένεται...

"Το δαιμόνιο του Έλληνα ! "

Από το ΤΡΟΚΤΙΚΟ

"Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.

Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$...
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.

Απο μικρος…….

Από το: ΑΣΗΜΩΝΗΣ

Υποστηρίζουν την διευθύντρια που αθωώθηκε

Είναι χτεσινό, αλλά πάντα επίκαιρο!          Από το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, μετά την πανηγυρική αθώωση της πρώην διευθύντριας του σχολείου, Στέλλας Πρωτονοτάριου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «…Να απαλλαχθούν οι διωκόμενες εκπαιδευτικοί από τις κατηγορίες. Να δικαιωθούν η κα Πρωτονοταρίου και οι δάσκαλοι του 132 για τις επιλογές τους. Να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης του σκοταδισμού και της ξενοφοβίας, ένα αισιόδοξο μήνυμα για την παιδεία και την κοινωνία του αύριο…"

Ακριβώς έτσι κατέληγε κλιμακούμενο το....

Τώρα στα γεράματα !!!

                                                                   Από: ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Τώρα στα γεράματα… …μάθε γέρο γράμματα, ή επί τω πιο trendy, δια βίου κατάρτιση.

Τα δέκα πιο σίγουρα μικρά αυτοκίνητα (έκτο-δέκατο)

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτοκίνητο και αν πρόκειται για μικρό αυτοκίνητο, ρίξτε μια ματιά στις απόψεις των ειδικών:
Η σιγουριά και η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου δεν πρέπει να στοιχίζει και μια περιουσία.
Εδώ τα πρώτα πέντε:
Όλα τα μικρά αυτοκίνητα που θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω είναι από τα πιο σίγουρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η αξιολόγηση είναι από διάφορα τεστ και δοκιμές που έκαναν ειδικοί του κλάδου των αυτοκινήτων και ιεραρχήθηκαν με τη συγκεκριμένη σειρά.
Όλα αυτά τα μοντέλα έχουν πάρει 5 αστέρια (ανώτερη βαθμολογία)  στην ασφάλεια και η διαφορά τους είναι σε μικρολεπτομέρειες που δεν μπορεί ο καθένας μας να τις ξέρει:

Τα δέκα πιο σίγουρα μικρά αυτοκίνητα (Από το 1 - 5)

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτοκίνητο και αν πρόκειται για μικρό αυτοκίνητο, ρίξτε μια ματιά στις απόψεις των ειδικών:Η σιγουριά και η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου δεν πρέπει να στοιχίζει και μια περιουσία.
Εδώ τα πρώτα πέντε:
Όλα τα μικρά αυτοκίνητα που θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω είναι από τα πιο σίγουρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η αξιολόγηση είναι από διάφορα τεστ και δοκιμές που έκαναν ειδικοί του κλάδου των αυτοκινήτων και ιεραρχήθηκαν με τη συγκεκριμένη σειρά.
Όλα αυτά τα μοντέλα έχουν πάρει 5 αστέρια (ανώτερη βαθμολογία)  στην ασφάλεια και η διαφορά τους είναι σε μικρολεπτομέρειες που δεν μπορεί ο καθένας μας να τις ξέρει:

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

                                                             Από τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Θα στεγνώσουν τα λαρύγγια στον παράδεισο της Βότκας

Σύμφωνα με το δεκαετές πρόγραμμα του Πούτιν θα μειώσουν την κατανάλωση βότκας

φωτο Ν24
Ο Πούτιν έκανε κάποτε προεκλογικό αγώνα με βότκα. Τώρα κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του "θαυματουργού νερού" (βότκας), ο πρώην πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός της Ρωσίας. Θέλει να μειώσει τουλάχιστον κατά το μισό  την κατανάλωση αλκοόλ στη χώρα του.
Το σύνθημα "Η βότκα κάνει τους ανθρώπους Ρώσους", που τραγούδησε ο Ιβάν Ρεμπρόφ, δηλώνει ξεκάθαρα ότι το αλκοόλ στη Ρωσία είναι νόμιμο και αποδεκτό επίσημα από το κράτος.
Σε κάθε τους επαφή, οι Ρώσοι, επίσημα και ανεπίσημα τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους με βότκα. Ένα πατροπαράδοτο έθιμο! Είναι γνωστό ότι σε όλες τις βόρειες χώρες, δεν νοείται καμία κοινωνική εκδήλωση χωρίς αλκοόλ.

Ηνωμένα Έθνη: Η Αϊτή χρειάζεται τουλάχιστον 12 μήνες βοήθεια!

Φτώχεια και ταλαιπωρία

φωτο Ν24
Η μεγάλη τραγωδία του λαού της Αϊτής δεν έχει τελειωμό. Εκτός από τα πολλά θύματα (ξεπέρασαν ήδη τις 150.000), η βοήθεια φτάνει με βήματα χελώνας.
Αυτό θα χρειαστεί να κρατήσει για τουλάχιστον άλλους δώδεκα μήνες, δήλωσαν εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών.

Ατύχημα στην Άνω Βαυαρία

Από πτώση βράχου σκοτώθηκε πατέρας και κόρη

φωτο Ν24
Από την κατολίσθηση που έγινε χτες το βράδυ στο χωριό Stein (Πέτρα) στην Άνω Βαυαρία, ένας ογκόλιθος έπεσε και καταπλάκωσε μια μονοκατοικία, την οποία κατέστρεψε ολοσχερώς.
Στην μονοκατοικία βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μια τετραμελής οικογένεια από την οποία σκοτώθηκε ο πατέρας (45 χρονών) και η κόρη (18 χρονών). Τραυματίστηκαν βαριά η μητέρα (40 χρονών) και ο γιος της οικογένειας (16 χρονών).Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ EXTRA3 ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ..

                                                          Από το: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ


ΖΗΤΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ
Ό κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος, -σύμφωνα με πληροφορίες μας-, κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, κατά του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3 και του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη.
Επίσης απέστειλε και εξώδικο με το οποίο ζητεί την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Κ. Μαρκόπουλος κατέθεσε την αγωγή με αφορμή εκπομπές του σταθμού, οι οποίες άφηναν υπόνοιες για μή χρηστή διαχείριση στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, την περίοδο που ήταν υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ζητώντας την αποκατάσταση του ονόμα
τός του από τη Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ.
Ο κ. Μαρκόπουλος με την αγωγή ζητεί ένα εκατομμύριο ευρώ από το κανάλι και τον Παπαγιαννη.

Τα χρήματα αυτά δεν πρόκειται να τα κρατήσει ο ίδιος, αλλά θα δοθούν στην Αρχιεπισκοπή, στα ορφανοτροφεία της Εύβοιας, στο σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες του νομού, καθώς και σε τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, για την κάλυψη αναγκών τους.

Αμφιλεγόμενα πειράματα


Γουρουνάκια ανατινάζονται ζωντανά!

φωτο Ν24
 Στην Αγγλία γίνονται ιατρικά πειράματα με γουρούνια, τα οποία εγείρουν την οργή των ανθρώπων.
Ένα εργαστήριο θέλει να εξετάσει  με την ηθελημένη κι ελεγχόμενη ανατίναξη ζωντανών χοίρων τις επιπτώσεις που θα έχουν στους ανθρώπους παρόμοιες τρομοκρατικές ενέργειες.
Στην εφημερίδα αναφέρεται: "Ακόμα ένα μακάβριο πείραμα στη Μεγάλη Βρετανία με χοιρίδια: Ανατινάζονται ζωντανά, ανάβοντας έτσι τα αίματα των φιλόζωων ανθρώπων και όχι μόνο!"