Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Τη βασιλόπιτα έκοψε η Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φραγκφούρτης

Παραβρέθηκε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης
Σε μια σεμνή τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά από τα παλιά και νέα μέλη του ΠΑΣΟΚ της ευρύτερης περιοχής Φραγκφούρτης, παραβρέθηκε και ο Γιώργος Φλωρίδης.
Η τελετή οργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή και συνέπεσε με το ταξίδι του πρώην υπουργού στη Φραγκφούρτη. Ο κ. Φλωρίδης είχε εδώ στη Φραγκφούρτη συνομιλίες με διάφορους οικονομικούς παράγοντες κι έτσι είχε την ευκαιρία τόσο ο ίδιος να βρεθεί μεταξύ γνωστών και αγνώστων μελών της οργάνωσης, όσο και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να ακούσουν από πρώτο χέρι, τι γίνεται στο κόμμα, στην κυβέρνηση και στην Ελλάδα. 
Ο κ. Φλωρίδης, με τον ήπιο τόνο και τον βαθύ πολιτικό λόγο που τον διακρίνουν και τον χαρακτηρίζουν, δεν άφησε κανένα ερώτημα αναπάντητο κι είχε έναν εποικοδομητικό και ουσιαστικό διλογο με τους πάρα πολλούς παρευρισκόμενους. Η συζήτηση ήταν χρονικά ανοιχτή κι έτσι ακολούθησε ένα είδος συμπόσιο. Το φλουρί της βασιλοπιτας έτυχε σε μια από τις παλιές συντρόφισσες, Ελληνίδα της πρώτης μεταναστευτικής γενιάς.

Ρε Μήτσο ποιος είναι τέλος πάντων ο Βαγγέλης;

Από το:  MOLEMOU, ΓΕΛΑΤΕ  

Δύο φίλοι συναντιούνται μετά από καιρό.
- Μήτσο αδερφέ μου που είσαι χαμένος.
- Ε, να ρε Θανάση ξέρεις πολλές δουλειές.
- Τι κάνεις σήμερα το βράδυ; Πάμε για καφέ;
- Δεν μπορώ σήμερα λείπει ο Βαγγέλης.
- Αύριο μπορείς;
- Μπα, λείπει ο Βαγγέλης.
- Μεθαύριο;
- Ούτε. Λείπει ο Βαγγέλης.
- Ρε Μήτσο ποιος είναι τέλος πάντων ο Βαγγέλης;
- Ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο, απλώς την γυναίκα του πη**ω!

AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ!

 Από το MINIMARKET

 Σε μια αίθουσα του Λυκείου το μάθημα της ανατομίας (υποθέστε ότι υπάρχει...) μπαίνει ο Διευθυντής και βλέπει ένα μαθητή ολόγυμνο πάνω στην έδρα.

Έξαλλος ο Δευθυντής ζητά εξηγήσεις από τον καθηγητή και αυτός δικιολογείται ότι το μάθημα αφορούσε το αντρικό ανθρώπινο σώμα. Ο Διευθυντής προειδοποίησε μή ξαναγίνει και αποχώρησε.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο επόμενο μάθημα μόνο που όταν ο Διευθυντής μπήκε στο μάθημα αντίκρυσε ένα κορίτσι πάω στην έδρα ολόγυμνο. Ξανά έβαλε τις φωνές αλλά κόπασε κάπως όταν ο καθηγητής εξήγησε πως το μάθημα ήταν για το γυναικείο σώμα.Τη τρίτη φορά μπαίνει ο Διευθυντής στο μάθημα και βλέπει τους μαθητές να ερωτοτροπούν μεταξύ τους σε ζευγάρια. Μέσα στο πανικό του βλέπει και ένα αγόρι να αυτοικανοποιείται ξέχωρα απ' τους άλλους. Λέει στον καθηγητή πως κατάλαβε ότι το μάθημα ήταν για την σεξουαλική επαφή αλλά ζητά εξηγήσεις για το... μοναχικό αγόρι.Και ο καθηγητής: "Μου είπε (ο μαθητής) πως δεν έχει διαβάσει και εγώ του απάντησα "Γράψε ό, τι ξέρεις""....

Ασκήσεις για το λαιμό...!!!!!

Από το MOLEMOU,ΓΕΛΑΤΕ 
Ασκήσεις για το λαιμό...!!!!! Ξένη Δημοσίευση η οποία αξίζει. όποιος θέλει το εκτελεί

Μετανάστες το 10% του πληθυσμού του νομού,

Από το ΡΕΘΥΜΝΟ-ΚΡΗΤΗ-ΕΛΛΑΔΑ 
Σε 7.000 περίπου ανέρχεται ο αριθμός των ατόμων ξένων χωρών, ευρωπαϊκών ή μη, που έχουν νόμιμη άδεια παραμονής και ζουν στο Ρέθυμνο. Ειδικότερα, οι αλλοδαποί που σήμερα βρίσκονται επίσημα καταγεγραμμένοι στο αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και πληρούν όλες της προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, είναι 6.866. Φυσικά υπάρχουν και οι διαμένοντες παράνομα, εκείνοι δηλαδή που είτε δεν πήραν ποτέ άδεια παραμονής είτε πήραν αλλά στη συνέχεια τους αφαιρέθηκε για κάποιο λόγο, ο αριθμός των οποίων, κατ’ εκτιμήσεις, φτάνει τις 3.000.Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι το 10% του πληθυσμού του νομού, είναι μετανάστες.
Οι αλλοδαποί κάτοικοι του Ρεθύμνου, πολλοί απ’ τους οποίους διαμένουν επί χρόνια είτε στην πόλη είτε στην ενδοχώρα, αποτελούν μια μεγάλη πολυεθνική κοινότητα. Προέρχονται από κάθε σημείο του πλανήτη αφού είναι υπήκοοι 52 διαφορετικών χωρών. Από τα Βαλκάνια ως την Κούβα και από την Αίγυπτο μέχρι την Αυστραλία.

Να και το αυτοκίνητο φόρμουλα 1 της ΜΑΚΛΑΡΕΝ

 Μπορεί να υπάρξουν και καλύτερα αυτοκίνητα!
Ύστερα από το αυτοκίνητο φόρμουλα 1 της ΦΕΡΑΡΙ, παρουσίασε σήμερα και η ΜΑΚΛΑΡΕΝ το δικό της αγωνιστικό MP4-25
Ο Μπάτον και ο Χάμιλτον είναι τα μέλη της ομάδας της. Ήταν να μη γίνει η αρχή! Τώρα θα έχουμε σχεδόν καθημερινά τις παρουσιάσεις των νέων αυτοκινήτων - βολίδων των ομάδων φόρμουλα 1. Έτσι σήμερα παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα "βολίδα" MP4-25, με το οποίο οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, Μπάτον και Χάμιλτον, θέλουν να κατακτήσουν τις απαραίτητες νίκες που θα τους φέρει στην κορυφή του πίνακα.  Με το συγκεκριμένο μοντέλο η βρετανική εταιρεία είναι πολύ αισιόδοξη να κατακτήσει τον τίτλο, έχοντας φυσικά και το νούμερο 1 οδηγό στην ομάδα της.

Οι δεινόσαυροι ήταν… πολύχρωμοι!

Από το The news bus 
Αν μέχρι τώρα στο μυαλό σας είχατε τους δεινόσαυρους μ’ αυτό το… καφέ - λαδί χρωματάκι του… ερπετού, τότε κάνατε μεγάλο λάθος.
Διότι νέες επιστημονικές έρευνες του Πανεπιστήμιου του Μπρίστολ αναφέρουν ότι οι δεινόσαυροι ήταν όχι μόνο πολύχρωμοι, αλλά πολλά είδη είχαν και… πούπουλα!!! Μάλιστα τα πούπουλα αυτά, λένε οι επιστήμονες, είχαν χρώμα… καροτί!

Ελεύθερα διαθέσιμα βοηθήματα για ΑμεΑ

Από το: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ  λεύθερα διαθέσιμα βοηθήματα για ΑμεΑ
Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://access.uoa.gr/fs/ όπου παρουσιάζονται 'ολα τα βοηθήματα και οι λύσεις που παρέχουν οι υποστηρικτικές τεχνολογίες πληροφορικής χωρίς κόστος.
Τα βοηθήματα είναι ταξινομημένα κατά αναπηρία (τύφλωση, κινητική αναπηρία, χαμηλή όραση, απώλεια ακοής, αναπηρία λόγου).
Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται με ένα οργανωμένο και συστηματικό τρόπο τα βοηθήματα που επιλέχθηκαν ύστερα από έρευνα στο Διαδίκτυο και δοκιμάστηκαν στο Εργαστήριο Φωνής και Πρόσβασιμότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών http://speech.di.uoa.gr/
Για κάθε ελεύθερα διαθέσιμο λογισμικό δίνεται μια
τυποποιημένη σύντομη περιγραφή με τις περισσότερο χρήσιμες πληροφορίες όπως
όνομα προϊόντος, έκδοση, κατασκευαστής, κατηγορία προϊόντος, σχετιζόμενες αναπηρίες, περιγραφή εφαρμογής, λειτουργικό σύστημα, διαδικασία εγκατάστασης, ρυθμίσεις, και τρόπος λήψης εγκατάστασης, ρυθμίσεις, και τρόπος λήψης του λογισμικού.
Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο http://access.uoa.gr/fs/ με τρεις τρόπους:
* Επιλέγοντας συγκεκριμένη κατηγορία αναπηρίας, οπότε εμφανίζονται όλα τα βοηθήματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν.
* Επιλέγοντας μια από τις κατηγορίες βοηθημάτων, οπότε εμφανίζονται όλα τα βοηθήματα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ο Τόνι Μπλερ υπερασπίζεται τον πόλεμο στο Ιράκ

Κάτω από τις ειρηνικές, αλλά οργισμένες διαμαρτυρίες του κοινού, προσήλθε ο Μπλερ
 
φωτο Ν24
Στο Βήμα της  Εξεταστικής  Επιτροπής σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Βρετανίας, Μπλερ.
Το πρωί κάναμε μια σύντομη αναφορά στην ενδεχόμενη παρουσία του πρώην πρωθυπουργού κ.Μπλερ στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση του Ιρακ και τώρα γίνεται γνωστό ότι παρουσιάστηκε και μίλησε. 
Υπερασπίστηκε με πάθος την εκστρατεία του βρετανικού στρατού στο Ιράκ, γιατί ήθελε να αποφευχθεί η επικείμενη τρομοκρατική επίθεση εκ μέρους του Ιράκ, όπως δήλωσε. 

Ακόμα να συνέλθουν από …

τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των ομολόγων

Υπόθεση Αφγανιστάν

Οι Γερμανοί σχεδιάζουν, ενώ οι Αμερικάνοι... πράττουν
 
φωτο: Der Spiegel
Η Γερμανία, ύστερα από τη σύσκεψη του Λονδίνου και μετά από εσωκυβερνητική και κοινοβουλευτική διαβούλευση, σχεδιάζει μια "εκπαιδευτική επίθεση" στο Αφγανιστάν. Θέλει να βοηθήσει στην εκπαίδευση, μετεκπαίδευση κι επιμόρφωση των δυνάμεων ασφαλείας αυτής της χὠρας (Αφγανιστάν), πράγμα που το υποσχέθηκε τόσο στον πρόεδρό της, όσο και στη Διεθνή Κοινότητα.  Με τον τρόπο αυτο θέλουν να καταστήσουν αυτοδύναμες τις δυνάμεις ασφάλειας, για να μπορέσουν στη συνέχεια να αποχωρήσουν από τη χώρα τους οι διεθνείς εγγυήτριες δυνάμεις) .

Επιμνημόσυνη τελετή για τους πεσόντες στα Ίμια

Από το FOREIGN PRESS  
Επιμνημόσυνη τελετή για το πλήρωμα του ελικοπτέρου ΠΝ-21 που συνετρίβη κατά την εκτέλεση του καθήκοντος την 31η Ιανουαρίου 1996 στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έγινε σήμερα στο ελικοδρόμιο του Πολεμικού Ναυτικού στη θέση Κοτρώνι Μαραθώνα.
Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Καραΐσκος ΠΝ, Ανώτατοι Αξιωματικοί του ΠΝ, Διοικητές Διοικήσεων του Αρχηγείου Στόλου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας και επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος (ε.α.) κ. Γεώργιος Μπεζεριάνος καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού.

Ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Υγείας που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. " Αβραμόπουλος.! Μπάχαλο το ΕΣΥ

 Όσο πιο ελαφρύς είναι ο φελλός, τόσο πιο πολύ επιπλέει

Ο κ. Αβραμόπουλος το είχε δείξει και ως δήμαρχος, αλλά δεν ήθελαν να το καταλάβουν στη Ν.Δ.
Δε νομίζω να είναι μόνο η προσωπική μου εκτίμηση για το πρόσωπο "Αβραμόπουλος". Είναι γενικότερη αρνητική εντύπωση για την πολιτική του ποιότητα, ακόμα και μέσα στον πολιτικό του χώρο. 
Δε θα ανφερθώ στην αποτυχημένη πολιτική του εξόρμηση, να δημιουργἠσει κόμμα, να καταχραστεί την πολιτική στήριξη της Ν.Δ. και άλλα, αλλά θα σταθώ στην τελευαία του θητεία ως Υπουργός Υγείας. 
ΜΠΑΧΑΛΟ τα έκανε σε όλα τα επίπεδα. Πριν από λίγο ακούστηκε στο ραδιόφωνο: 
Μπαίνει ο εισαγγελέας, ύστερα από τη διαπίστωση κι έκθεση του Σώματος  Ελεγκτών Υγείας. Κάτι ακούστηκαν για ατασθαλίες, κακοδιαχείριση, παρανομίες... και ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΡΤΜε καθυστέρηση τεσσάρων μηνών και αφού προηγήθηκε αρκετό παρασκήνιο στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Πολιτισμού, η ΕΡΤ απέκτησε από χθες... προσωρινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Γιώργος Γαμπρίτσος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης μέχρι... νεωτέρας, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην πραγματικότητα, πρόεδρος στην ΕΡΤ αναλαμβάνει ο δικηγόρος Θανάσης Παπαγεωργίου και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Γαμπρίτσος. Ο διαχωρισμός των θέσεων σε δύο διαφορετικά πρόσωπα- τη διαρχία στην ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος- δεν μπορούσε να ανακοινωθεί στην παρούσα φάση. Αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα εφόσον δεν προηγήθηκε η νομοθετική ρύθμιση που θα διαχωρίζει τις δύο θέσεις σε διαφορετικά πρόσωπα.

Τι λέτε, κ. Μπέζα; Αλήθεια λέτε;

Τι μάς είπατε, χτες, κ. Μπέζα; Αλήθεια είναι έτσι;

Χτες βγήκε για να δικαιολογήσει τα ... αδικαιολόγητα ο πρώην υφυπουργός  κ. Μπέζας: Ότι δε διαγράφηκε το πρόστιμο, αλλά ακόμα μπορεί το ελληνικό κράτος να το εισπράξει (είναι απαιτητό, είπε κατά λέξη) !
Τι λέτε κύριε Μπέζα; Ξέρεις, τι κατάλαβα εγώ; Αν μου επιβληθεί πρόστιμο, οποιουδήποτε ύψους (όσο μεγαλύτερο, τόσο ευκολότερο να απαλλαγώ), έρχομαι σε σας και μου το φτιάχνεται έτσι που να φαίνεται ότι χρωσ΄άω μεν (είναι απαιτητό από το κράτος), αλλά δεν σας το ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΤΕ. Σας αφήνω στο ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Τρία χρόνια κοντεύουν από το απαιτητό σας προς τη συγκεκριμένη χρηματιστηριακή.
Τι θα πάρετε σήμερα από τη χρηματιστηριακή "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ", όταν το έχει "κλείσει" το μαγαζί και δεν μπορείτε ούτε τις καρέκλες των γραφείων να απαιτήσετε; 
Σε αυτά να μας απαντήσετε κ. Μπέζα. Αν δεν ευθύνεστε εσείς προσωπικά και σας "στρίμωξε" εκεί ο πρώην τσάρος και κομματικός σας φίλος, τι φταίει ο Έλληνας φορολογούμενος να χάσει τόσα λεφτά;
ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ και τα ψαχνουμε και τα ψάχνουμε...  
Θα μείνουμε στο ψάξιμο;

Ποιον δημιούργησε ο Θεός;

Από το: ΜΟΛΕΜΟU, ΓΕΛΑΤΕ           

Που λέτε ήταν ο Τοτός σε ένα σχολείο όπου ήταν το μοναδικό αγόρι σε μια τάξη.
Για μια στιγμή σηκώνει το χέρι του και λέει στην κυρία:
- Κυρία, Κυρία.. να πάω για λίγο στην τουαλέτα;
- Φυσικά αγόρι μου και μπορείς να πας.
Βγαίνει ο Τοτός έξω από την αίθουσα.
Μόλις βγαίνει λέει η δασκάλα στα κορίτσια:
- Κορίτσια σε λίγη ώρα θα έρθει ο επιθεωρητής να μας κάνει ερωτήσεις για το μάθημα... αλλά όταν θα ρωτήσει κάτι τον Τοτό και εκείνος πει καμία πρόστυχη απάντηση εσείς θα σηκωθείτε από τα θρανία σας θα κοκκινίσετε από την ντροπή και θα βγείτε όλες έξω καταλάβατε;
- Μάλιστα κυρία!
Τσούπ... εκείνη την ώρα μπαίνει και ο Τοτός και πάει και κάθετε στο τελευταίο θρανίο δίπλα στο παράθυρο όπου ήταν και η θέση του.
Έρχεται και ο επιθεωρητής και αρχίζει της ερωτήσεις:
- Πες μας Αννούλα ποιόν δημιούργησε πρώτα ο Θεός;

Σώθηκε η αυτοκινητοβιομηχανία SAAB

Τι είναι τελικά αυτό το SKYPER;  Το μικρό λούξους που σώζει την SAAB

Είναι αυτό που έσωσε την τελευταία στιγμή τη σουηδική  αυτοκινητοβιομηχανία SAAB. Είναι το μοντέλο που θα "πιάσει"στην αγορά με τη γραμμή και τα νέα στοιχεία του
Παρακάτω κάποιες πρώτες φωτογραφίες:

Το αφεντικό της εταιρείας SKYPER ανάμεσα στο Saab 9-5 και το Spyker C8 Laviolette. Αυτός κατάφερε να σωθεί η εταιρεία Saab από σίγουρη πτώχευση. 
Ελπίδα για διάσωση 8.000 θέσεων εργασίας της εταιρείας  και των αντιπροσώπων της

Έρχεται μια νέα οικονομική κρίση;

Ακόμα δεν είναι τίποτε σίγουρο, ότι ξεφύγαμε και  τη γλιτώσαμε!
Μαζεύτηκαν χτες, όπως κάθε χρόνο, στο Νταβός, όλα τα μεγάλα κεφάλια, για να συζητήσουν περί του παρόντος και του μέλλοντος της παγκόσμιας οικονομίας. 
Όλοι διαπίστωσαν ότι μια τέτοια οικονομική κρίση δεν πρέπει να ξανάρθει στον κόσμο, γιατί θα είναι πολύ περισσότερο καταστροφική για την κοινωνική συνοχή. 
Πώς, όμως, θα ξεγύγουμε από την κρίση και θα αποφύγουμε μια νέα παγκόσμια οικονομική κρίση; Αυτό είναι το ζητούμενο. 
Ο Σαρκοζί το είπε, χτες, πρώτος: Η Οικονομία πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού και όχι ο λαός να υπηρετεί την Οικονομία (!!!). 

Η Γκάνα στον τελικό του Κυπέλλου Αφρικής

 Άρχισαν να  παίρνουν στα σοβαρά την ομάδα της Γκάνας οι Γερμανοί
Η αντίπαλος των Γερμανών στο παγκόσμιο κύπελλο της Αφρικής, το καλοκαίρι του 2010, πήγε  στον τελικό του κυπέλλου Αφρικής.
Στο κύπελλο Αφρικής, που γίνεται αυτό τον καιρό, στον τελικό έφτασαν η Αίγυπτος και η Γκάνα.  Τα "μαύρα αστέρια", όπως τα χαρακτηρίζουν οι γερμανικές αθλητικές εφημερίδες, θα παίξουν με αντίπαλο τους "Φαραώ", όπως ονομάζουν την Αιγυπτιακή ομάδα,  δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στον τελικό.  Οι μεν Φαρώ κέρδισαν στα ημτελικά την Αλγερία με 4-0, τα δε "μαύρα αστέρια" κέρδισαν με ένα πολύτιμο 1-0 τη Νιγηρία.

Λέτε να γίνουν τρεις οι Γερμανοί οδηγοί της ομάδας φόρμουλα Μερσεντές;


 Οι Χιώτες πάνε δύο δύο ... οι Γερμανοί τρεις τρεις!
Η ετιαρεία Μερσεντες για τη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, θέλει να αυξήσει τα μέλη της ομάδας της με έναν τρίτο οδηγό κι αυτόν Γερμανό. Μαζί με τον Μίχαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόσμπεργκ θέλουν να εντάξουν στην ομάδα και τον Νικ Χάιντφελντ. Πρόκειται για το γνωστό οδηγό της BMW, ο οποίος θα "τεστάρει"τα αυτοκίνητα ως αναπληρωματικός οδηγός.  Η απόφαση για την πρόσληψή του θα ανακοινωθεί σήμερα.

Μεγάλη επιτυχία της Microsoft με τα Windows 7


Το μεγάλο ρεκόρ του πρώτου τριμήνου
Έκλεισε το πρώτο τρίμηνο που κυκλοφορεί στην αγορά το λειτουργικό σύστημα των Windows 7 και έσπασε τα ταμεία, από την καλή εμπορική τους κυκλοφορία. Ήταν τόσο μεγάλη η αποδοχή του κοινού, που η εταιρεία δήλωσε αύξηση των κερδών της σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, κατά 60 % !
Θυμόμαστε όλοι της επίσημη έναρξη κυκλοφορίας του συστήματος στην αγορά, το Σεπτέμβη του 2009 και μέσα στο πρώτο τρίμηνο έδειξε ότι ο κόσμος το.. περίμενε! 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Τώρα πρέπει να απολογηθεί ο ... ηθοποιός

Θυμάστε τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας τι έλεγε για τον πόλεμο στο Ιράκ;
 
φωτο Ν24
Βέβαια και τον Θυμάστε! Πρόκειται για τον Μπλερ. Αυτός ήταν που μας έλεγε ότι υπάρχουν πυρηνικά όπλα στο Ιράκ και ζητούσε άμεσα να γίνει επέμβαση. Η επέμβαση έγινε, πυρηνικά δε βρέθηκαν, αλλά το χατίρι του φίλου του αμερικανού προέδρου και του δικού του εγωισμού έγινε. Τώρα πρέπει ο ίδιος να απολογηθεί στην Εξεταστική Επιτροπή και να δικαιολογήσει τα ... αδικαιολόγητα. Θα είναι μεγάλο το θέαμα και μεγάλη η ξεφτίλα για τον ίδιο, αν θελήσουν να ξεσκεπάσουν το φιάσκο.  Είναι πολλές οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν να μάθουν την

" ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ " ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...


ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ... ΑΛΛΟΥΣ.!!!
Από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ 
Πιάστηκε.... μόνος του στη "φάκα" ό "Πρόεδρος" Γιώργος.
΄Εδωσε συνέντευξη στον Ν.Χατζηνικολάου και μεταξύ των άλλων τερπνών και κωμικών που είπε, όταν ο Χατζηνικολάου τον ρώτησε γιατί κανείς πολιτικός δεν μιλάει για εργολάβους-μίζες-διόδια, ο "Πρόεδρος" Γιώργος απάντησε:
"Εγώ στη σύσκεψη των Αρχηγών είπα να το "δούμε" το θέμα, αλλά όταν το είπα, εκείνοι κοιτούσαν αλλού.

Την άλλη μέρα με πήρε ... εργολάβος τηλέφωνο και μου είπε οτι κάποιος απο τους Πολιτικούς Αρχηγούς του εσφύριξε.. τι είπα..."!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ
Καλά ο εργολάβος , πώς πήρε τον Καρατζαφέρη τηλέφωνο;
Με τι θάρρος και τι σχέση έχουν;

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κοροϊδεύει με την ανακύκλωση

Από: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ    

Από Αναγνώστη:

Μπροστά στο χώρο της εργασίας μου υπάρχουν 4 κάδοι απορριμάτων για ανακύκλωση χαρτιού, αλουμινίου, πλαστικού και γυαλιού. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον, ότι αρκετοί πολίτες προσπαθούν να ρίξουν στους αντίστοιχους κάδους τα σκουπίδια τους.
Μέχρι εδώ όλα καλά κι ωραία.
Εχθές το βράδυ έτυχε να δω το απορριματοφόρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ...

σταμάτησε για να πάρει τα σκουπίδια. Όλως περιέργως μάζεψε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥΣ και τους έριξε στο απορριματοφόρο.

Πολύ κλέψιμο πέφτει τελευταία!


 Επειδή πέφτει πολύ κλέψιμο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας!Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου το Κεφάλαιο "ακούει" Μαρία Κάλλας.

Από το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ


Maria Callas: Οι σπάνιες ζωντανές ηχογραφήσεις της ελληνίδας ντίβας σε πολυτελή κασετίνα με 2 CD, το συλλεκτικό λεύκωμα και το λιμπρέτο για να διαλέξετε:

- "Νόρμα" από τη Σκάλα του Μιλάνου

- "Λουτσία ντι Λαμερμούρ" από την Όπερα της Νέας Υόρκης.


Σε κάθε έκδοση, μαζί και το 4ο CD Γιώργος Χατζηνάσιος "Μπροστά στην ορχήστρα"

Κεφάλαιο, η νέα ισχυρή οικονομική εφημερίδα. Γιατί έχει σημασία να ξέρεις.

Καλό ταξίδι και... κουράγιο!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ... ΑΝΕΚΔΟΤΑ και ΓΕΛΙΟ

Τρία μικρά και καλά ανέκδοτα από το ΜOLEMOU ΓΕΛΑΤΕ

Chi-chicken!
Καλό ταξίδι και... κουράγιο!
Ανακοίνωση αεροσυνοδού λίγο πριν την πτήση:
- Κυρίες και κύριοι, δεθείτε καλά και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχετε ευχάριστο ταξίδι. Πάντως βάλτε το διαβατήριό σας ο καθένας στο στόμα του, γιατί στο τελευταίο δυστύχημα δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα πτώματα!!Τουλούμπα
Πάει ένας σ` ένα ζαχαροπλαστείο. Εκεί, του λέει η υπάλληλος:
- "Τι να σας βάλω;"
Αυτός, κοιτάζοντας τη βιτρίνα με τα γλυκά, την ρωτάει:
- "Αυτό τι είναι;" και η υπάλληλος απαντάει ότι το γλυκό που κοίταγε, είναι τουλούμπα.
- "Α! Καλά, θα περιμένω."
- "Τι θα περιμένετε κύριε;"
- "Μέχρι να `ρθει ο Λούμπας να το πάρει."


ΤΟ σαλιγκάρι...
Τις πρώτες μέρες της άνοιξης, μια σαρανταποδαρούσα συναντιέται με ένα σαλιγκάρι, που έχει αρχίσει να σκαρφαλώνει σε μια κερασιά.
- Μην κάνεις τον κόπο να προχωρήσεις το συμβουλεύει η σαρανταποδαρούσα. Δεν υπάρχουν ακόμα κεράσια εκεί πάνω.
- Μη νοιάζεσαι για μένα, της λέει το σαλιγκάρι, όταν φτάσω στην κορυφή θα είναι πια και ώριμα...!