Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Η αστυνομία βρήκε το μεγάλο σχεδιαστή νεκρό

Ο δημιουργικός σχεδιαστής μόδας Alexander 
McQueen είναι νεκρός
 
φωτο Ν24
 Σήμερα, Πέμπτη, η αστυνομία στο Λονδίνο  έκανε μια μακάβρια ανακάλυψη σε μια κατοικία στο Λονδίνο: Βρήκε το πτώμα του σχεδιαστή Alexander McQueen στο σπίτι του. Αρχικά μίλησαν για αυτοκτονία και όχι για έγκλημα. Ο 40χρονος μεγάλος σχεδιαστής μόδας ήταν για πολλά χρόνια το νούμερο ένα  "κακό παιδί" του θεάτρου και της μόδας. Από το 1996 μέχριο το 2001 ήταν ο αρχισχεδιαστής μόδας στον παριζιάνικο οίκο μόδας Givenchy . Στις πελάτισσές του συγκαταλέγεται και η Μαντόνα, η Lady Gaga, η Ναόμι Κάμπελ κ.ά.  Ξεκίνησε ως ένα από τα 6 παιδιά της οικογένειάς του, να ασχολείται με το σχέδιο και τη μόδα. Από μικρός είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αυτοκτόνησε επειδή πέθανε η μάνα του πριν από δέκα μέρες.

Καλημέρα ΚΟΥΚΛΑ

Από το: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ.
Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει.
Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή. Αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
- 'Συγγνώμη', της λέει,'μήπως γνωριζόμαστε;'
- 'Βέβαια', του απαντάει. Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του. Τη ρωτάει λοιπόν:
- 'Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον π#π* !
Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:
- Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου
σας

Ασφαλή τα ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως το 2013

Από το ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ   
 
Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει, εκ νέου, ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στο καθεστώς συνταξιοδότησης όσων έχουν θεμελιωμένα και ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως και το 2013, εξέδωσε η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε «επειδή, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις, εξακολουθούν ορισμένοι να κινδυνολογούν και να εξωθούν εργαζομένους στην
πρόωρη συνταξιοδότηση», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Όπως ξεκαθαρίζεται «οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα, οποτεδήποτε, και μετά την ψήφιση του νέου νόμου, να ασκήσουν το δικαίωμά τους με το καθεστώς που ισχύει σήμερα».
Οι κ.κ. Λοβέρδος και Κουτρουμάνης χαρακτηρίζουν «επιζήμια για τους ίδιους τους εργαζομένους αλλά και για τα οικονομικά των Ταμείων τη σύγχυση που εξακολουθούν κάποιοι να δημιουργούν», υπογραμμίζοντας ότι «η θέση της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη».

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ημέρα του 112

Από το: LISTONPLACE  
112: ένας αριθμός, 27 κράτη μέλη  ©BELGA_imagebroker_Rafael Ostgathe
112: ένας αριθμός, 27 κράτη μέλη
Η 11η Φεβρουαρίου είναι η ευρωπαϊκή ημέρα του 112, του πανευρωπαϊκού αριθμού κλήσης για έκτακτα περιστατικά και, όπως θέλει το σύνθημα της ημέρας, το 112 είναι "η ζωή σου, ο αριθμός σου". Στόχος είναι να γνωρίζουν όλοι τι είναι και τι κάνει το 112 και όπως σημείωσε ο Jacek Saryusz-Wolski στη συζήτηση που έγινε στο ΕΚ, "στόχος μας είναι να υπάρξει ένα είδος συναγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών" ακριβώς για την ευρύτερη δυνατή διάδοση του αριθμού.
Το 112 είναι ο ένας πανευρωπαϊκός αριθμός για την άμεση δράση της αστυνομίας, για την πυροσβεστική και τις πρώτες βοήθειες. Λειτουργεί σε όλα τα κράτη-μέλη και όλες τις γλώσσες, πάντα δωρεάν, πάντα 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Και η Φόλκσβαγκεν ανακαλεί αυτοκίνητα

Περισσότερα από 200.000 αυτοκίνητα πρέπει να επανεξεταστούν
 
φωτο Ν24
 Ανακαλούνται καθημερινά αυτοκίνητα για επανεξέταση. Ύστερα από  τη μεγάλη ζημιά στην εταιρεία TOYOTA, που είχε πραγματικά τη μεγαλύτερη ζημιά μέχρι τώρα, ακολούθησαν κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Σήμερα ήταν η σειρά της VW.  Πανωλεθρία για τη μάρκα εμπιστοσύνης. Αφορά κυρίως αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στη Νότια Αμερική και ιδιαίτερα τα μοντέλα Gol και Voyage(αυτά τα μοντέλα πωλούνται μόνο εκεί με αυτά τα ονόματα). Το πρόβλημα εντοπίζεται στα ρουλεμάν των τροχών, ιδιαίτερα των πίσω τροχών. Παρουσιάστηκε ένας παράξενος θόρυβος και ένα ακούσιο φρενάρισμα. Η ανάκληση των αυτοκινήτων είναι για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια οδήγησης και προπάντων η ασφάλεια των πελατών.

Σήμερα πήραμε τα... προηγούμενα, αύριο τα υπόλοιπα!

Αύριο θα πάρουμε τα υπόλοιπα!

Προς το παρόν "ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" στην Ελλάδα

Τα πρώτα αποτελέσματα της διάσκεψης: ΛΟΓΙΑ ...ΚΑΛΑ

Η Ε.Ε. συμφώνησε στις Βρυξέλλες να μη χορηγήσει οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα! Στήριξη ΝΑΙ, αλλά σε πολιτικό επίπεδο! Αν θα καταστεί αναγκαίο και το αλλο βήμα (οικονομική βοήθεια), τότε θα το κάνουν. 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Τι καταλαβαίνει κανείς από αυτή την  απόφαση; Εγώ, πάντως, πολύ λίγα!
Η Ελλάδα μια χώρα της Ευρωζώνης, με το μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν η αιτία να συγκεντρωθούν εκτάκτως στις Βρυξέλλες οι χώρες της Ευρωζώνης, για να δουν πώς μπορούν να τη σώσουν από τον γκρεμό και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να αποτραπεί μια πτώχευση ενός μέλους της. Αυτό θα εξυπηρετήσει τόσο την Ελλάδα να βγει από τη δεινή οικονομική θέση, όσο και την ίδια την Ευρωζώνη, της οποία κινδυνεύει το νόμισμα (όχι βέβαια εξαιτίας της Ελλλάδας μόνο!). Προς το παρόν εκτιμάται ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει μόνη της (;), ιδιαίτερα έχουν εμπιστοσύνη στο πακέτο μέτρων που έχουν σχέση με το Σχέδιο  Ανάπτυξης (Α΄, Β΄και γιατί όχι και Γ΄). "Δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ευρωζώνης καμία οικονομική συνδρομή σε χώρα -μέλος που έπεσε έξω (δες Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία κτλ.), αλλά απεριόριστη πολιτική συνδρομή. Άλλωστε η Ελλάδα δεν είναι μόνη της" (θα συμπαραστέκονται και οι άλλες χώρες, ήθελε να πει), δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ύστερα από τις προκαταρκτικές συζητήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκολας Σαρκοζί.

Σεισμός....στο Μαυροβούνιο

Από το: ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, νωρίς την Πέμπτη το πρωί, στο Μαυροβούνιο, στα σύνορα με την Αλβανία.
Όπως ανακοινώθηκε από το Σεισμολογικό Ινστιτούτο του Μαυροβουνίου, ο σεισμός ήταν μέτριας έντασης με επίκεντρο την περιοχή 21 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της πρωτεύουσας, Ποντγκόριτσας, σε εστιακό βάθος 18 χιλιομέτρων.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές από τη σεισμική δόνηση

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ...

Από το FIMOTRO       
Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει από την προηγούμενη Εξεταστική Επιτροπή (ή ακόμα και νωρίτερα με εισαγγελική παραγγελία) έγινε τώρα. Ευτυχώς το κατάλαβαν έστω και αργά. Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, των δανειακών συμβάσεων και των χρηματιστηριακών συναλλαγών της Μονής Βατοπαιδίου, του τότε ηγούμενου Εφραίμ, καθώς και των μοναχών Αρσενίου, Αναστασίου και Ευδοκίμου για... το χρονικό διάστημα 1998 - 2008 αποφάσισε την Πέμπτη η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση. Στον ίδιο έλεγχο θα υποβληθούν και οι εταιρείες του Ομίλου Πάπιστα -που ανέλαβε την αξιοποίηση των οικοπέδων που παραχωρήθηκαν στη Μονή αντί της λίμνης Βιστωνίδας-, καθώς και έξι off shore εταιρειών, με τις οποίες η μονή διατηρούσε συναλλακτικές σχέσεις

Κι άλλα εκατομ. κόβει ο Πετσάλνικος στη Βουλή

Μπράβο στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ.Πετσάλνικο
Με τις ανακοινώσεις του σήμερα αποκαθιστά το περί δικαίου αίσθημα στους Έλληνες φορολογούμενους. Ακολουθεί κι αυτός τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική περικοπών και κάνει αρκετά βαθιές τομές.  Αναλυτικά, όπως τα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, τα μέτρα περικοπής δαπανών έχουν ως εξής:
- Μειώνονται κατά 10% τα έξοδα παράστασης που προβλέπονται για το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής. (Καλό αυτό, από ψηλά πρέπει να δίνεται το παράδειγμα)
- Για τους Βουλευτές θα ισχύσει και για το 2010 η μείωση της Βουλευτικής αποζημίωσης κατά 5%, η οποία αντιστοιχεί μηνιαία σε 390 €. (Αυτό θα μπορούσε να είναι ίσο με τη μείωση του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων)
- Επιπλέον μειώνονται κατά 10% τα επιδόματα των Βουλευτών για οργάνωση του γραφείου και έξοδα κίνησης. Η μείωση αυτή ανέρχεται σε 220 € μηνιαίως.(Αυτό είναι εμφανές)

Ακόμη δεν ξεκίνησαν κι αποκλείστηκαν 30 αθλητές

Η μάστιγα του ντόπινγκ καλά κρατεί
Πριν καλά καλά ξεκινήσει το μεγάλο εμπορικό πανηγύρι των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων, άρχισαν κιόλας οι αποκλεισμοί αθλητών. Είναι πολύ δύσκολο, φαίνεται, να γίνει κανείς αθλητής επιδόσεων, χωρίς τα παράνομα βοηθητικά μέσα. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή απέκλεισε σήμερα, στο Βανκούβερ του Καναδά, τριάντα αθλητές των χειμερινών παιχνιδιών από τους αγώνες, γιατί βρέθηκαν ντοπαρισμένοι. Η Διεθνής Επιτροπή Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, κοινώς WADA, έχει πολλή δουλειά να κάνει, όπως πάντα με τους αθλητές επιδόσεων. Είναι μεγάλη η δόξα και πολλά τα λεφτά που παίζονται, γιαυτό καταφεύγουν πολλοί αθλητές στην παράνομη "ενίσχυση" των δυνάμεών τους.

Το Ιράν ανήκει στις χώρες που κατέχουν πυρηνικά

Με τη βοήθεια του Θεού!!!
Με τη βοήθεια του Θεού, λένε οι Ιρανοί, απέκτησαν πυρηνικά και με τη βοήθεια του Θεού μπορούν να τα χρησιμοποιούν όπως και όπου θέλουν, αφού πιστεύουν, ότι ανήκουν πλέον σε εκείνα τα κράτη που κατέχουν πυρηνικά. Είναι μια πυρηνική δύναμη, με απλούστερα λόγια. Αυτό θα εξαρτηθεί από την αντίδραση της Διεθνούς Κοινότητας και από τα μέτρα που είπε (το επανέλαβαν και το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Μόναχο κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Κορυφής για την Ασφάλεια), ότι θα πάρει εναντίου του Ιράν. Πάντως ο Αμαντινετζάντ, με τη βοήθεια του Θεού πάντα, εμπλουτίζει ουράνιο κατά 20 %, παρά τις αντίθετες απόψεις της Διεθνούς Κοινότητας. Έχει βέβαια και λίγο πανηγυρικό χαρακτήρα η όλη εξαγγελία και φιέστα, αφού συμπίτει με τον εορτασμό της επετείου της επανάστασης στο Ιράν.

Μέρκελ: Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της...

Συμφωνία στην Ε.Ε. για Ελλάδα  
Αποστολή στις Βρυξέλλες: Μάκης Πολλάτος Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συμφωνία για τη στήριξη της Ελλάδας ανακοίνωσαν τόσο ο πρόεδρος της Κομισιον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, όσο και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Βαν Ρομπέι.
Σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της δίωρης τετραμερούς συνάντησης Παπανδρέου-Μέρκελ-Σαρκοζί-Ρομπέι, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της. Πρόσθεσε ότι η Αθήνα έχει δουλειά να κάνει, ωστόσο και η κα Μέρκελ από την πλευρά της απέφυγε να αποσαφηνίσει το είδος της βοήθειας που θα παρασχεθεί.
Ο Μπαρόζο κάλεσε τη ζώνη του ευρώ στο σύνολό της να είναι σε ετοιμότητα για να "διαφυλάξει" τη χρηματο-οικονομική σταθερότητα που απειλείται από την ελληνική κρίση, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και τον πρόεδρο του Eurogrοup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πριν από τη σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών, ο Ζοζέ Μπαρόζο τάχθηκε υπέρ της παροχής "πολιτικής" στήριξης στην Ελλάδα, η οποία στη συνέχεια θα μεταφρασθεί σε συγκεκριμένα μέτρα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, η λύση θα πρέπει να περιλαμβάνει "δύο στοιχεία", διευκρίνισε η πηγή.

Σήμερα η μεγάλη μέρα των γυναικών στο Καρναβάλι

 Με το καρναβάλι αρχίζει μια νέα εποχή
 
φωτο Ν24
 Αυτές τις μέρες, που γιορτάζεται το καρναβάλι, σε ορισμένες περιοχές της Γερμανίας το δίνουν και καταλαβαίνει, με το μεγάλο γλέντι.
Σήμερα, Πέμπτη, είναι η πιο "ζεστή" μέρα γιορτής του καρναβαλιού για τις γυναίκες. Στα παραδοσιακά προπύργια του καρναβαλιού (Μάιντς, Κολωνία, Ντύσελντορφ κ.α.) οι γυναίκες εισέβαλαν και κατέλαβαν τα δημαρχεία. Παρά το τσουχτερό κρύο, δεκάδες χιλιάδες καρνάβαλοι, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να ξεφαντώσουν. Ακριβώς στι 11. και 11 άρχισε το μεγάλο ξεφάντωμα, το καρναβάλι του δρόμου. Στο Ντύσελντορφ ο δήμαρχος "συνθηκολόγησε" με τις γυναίκες και τους έδωσε το κλειδί της αίθουσας της πόλης. Επίσης στο Μάιντς την ίδια ώρα 11 και 11 οι γυναίκες βγήκαν στο δρόμο (κοντά στο ρολόι) με τα ψαλίδια στο χέρι, για να κόψουν τις γραβάτες των ανδρών που θα τολμούσαν σήμερα να φορούν γραβάτα. Το γλέντι θα συνεχιστεί με αμείωτο κέφι τις επόμενες μέρες με αποκορύφωμα τις παρελάσεις της Δευτέρας και την Τετάρτη, επανέρχεται πάλι η φυσιολογική ζωή μέχρι το Νοέμβρη (11.11. στις 11. και 11) που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


Μάθημα καλής ... υπαλληλικής συμπεριφοράς

Αυτός έλειπε ακόμα


Καλά έκανε και δεν εμφανίζονταν τόσο καιρό στο προσκήνιο. Τι ήθελε σήμερα να βγει στη Βουλή; Να κάνει μάθημα καλής συμπεριφοράς στην κυβέρνηση! Ποιος; Ο πρώην πρόεδρος της κ. Σιούφας! Ποιος ; Ο ΣΙΟΥΦΑΣ, ο οποίος δεν άφησε θέση για θέση στο προσωπικό της βουλής, που να μη διορίσει παιδιά συναδέρφων του, φίλων του, των συμπεθέρων, των κουμπάρων και όλων των φτωχών και αδυνάτων, πριν φύγει ολοταχώς από τη βουλή. Τον έσωσε όμως ο Καραμανλής που τον έβαλε στο Επικρατείας. Αλλιώς θα ήταν ... στην Καρδίτσα να γράφει τα απομνημονεύματά του.  Τυχερός, αλλά να κάνει και μάθημα καλής συμπεριφοράς! ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ!!! 

Αρχίζουν και τα βραδινά δρομολόγια της Ολυμπιακής από τα Γιάννενα

 Ελλάδα δεν είναι μόνο η ΑΘΗΝΑ!
 Η Olympic Air, όπως είναι τώρα το καινούριο της όνομα,  θα «πετάει» και βράδυ από Γιάννινα! Σύμφωνα με το πρόγραμμα της νέας εταιρείας από τις 25 Φλεβάρη 2010, αυξάνονται οι πτήσεις από δύο σε τρεις κι εντάσσεται έτσι και μια βραδινή. Όσο για την πρωινή, ακόμη δεν ανακοινώθηκε τίποτε. Είναι γνωστό ότι η πρωινή έχει πάντα προβλήματα με την ομίχλη, αφού δε λειτουργεί ακόμη το αυτόματο σύστημα πεοσγείωσης και απογείωσης, αν κι έχει αγοραστεί εδώ και κάτι χρόνια.

Πυροβολισμοί στη διαδήλωση στο ΙΡΑΝ

Με την ευκαιρία της επετείου της επανάστασης
 
φωτο Ν-ΤV
 Πυροβλισμοί κατά διαδηλωτών σε μεγάλη διαδήλωση στο Ιραν, με την  ευκαιρία της επετείου της επανάστασης (31 Γενάρη).  Ακριβώς με την επέτειο της επάνάστασης και με την ευκαρία των εορταστικών εκδηλώσεων, η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό ουρανίου σε ποσοστό 20 %.  Ταυτόχρονα η κρατική ασφάλεια τσακίζει κάθε αντιπολιτευτική διαδήλωση και ρίχνει στο "ψαχνό" των αντιπολιτευόμενων διαδηλωτών. Οι πληροφορίες αυτές βγήκαν από διαχειριστές ιστοσελίδων, αφού το επίσημο κράτος δεν αφήνει κάτι τέτοιο να διαρρεύσει προς τα έξω.
Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν να υπάρχουν σοβαρά επεισόδια στους δρόμους της Τεχεράνης με πυροβολισμούς και δακρυογόνα  εναντίον των διαδηλωτών από την πλευρά της κυβέρνησης. Αυτά αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο Ν-ΤΒ

Οι ευθύνες ενός πρωθυπουργού

... είναι πολύ μεγάλες και βαριές

Οι "δολοφόνοι του καρκίνου":το κόκκινο κρασί και η σοκολάτα

Επαναστατική μελέτη, δίνει ελπίδες
 
Ν24
Στην καταπολέμηση του καρκίνου και ιδιαίτερα στην πρόληψη, γίνονται παγκοσμίως και συνεχώς έρευνες. Από καιρού εις καιρόν διαβάζουμε τα αποτελέσματα της μιας ή της άλλης έρευνας και αναπτερώνεται το ηθικό μας για τη "νίκη" κατά του καρκίνου. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας, η οποία πραγματικά είναι επαναστατική στην ιατρική, αν τα αποτελέσματά της επαληθευτούν κι επιβεβαιωθούν. 
Το κόκκινο κρασί και η σοκολάτα μπορούν να ανταγωνιστούν τα καρκινικά κύτταρα και να τα νικήσουν. Το κόκκινο σταφύλι, η σκούρα σοκολάτα, τα μούρα, το σκόρδο, η σόγια και διάφορα εκχυλίσματα τσαγιού, μπορούν να κάνουν τα καρκινικά κύτταρα να "λιμοκτονούν" και να μην επιβιώνουν, είπε ο ερευνητής Ουίλιαμ Λι, σε ένα ιατρικό συνέδριο στην Αμερική (Καλιφόρνια). "Αξιολογούμε τα τρόφιμα ανάλογα με την ικανότητά τους να καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα" είπε ο Λι και η τροφή μας καθημερινά είναι τρεις φορές τη μέρα  χημειοθεραπεία". Πολλλές φορές το ρόλο της χημειοθεραπείας παίζουν οι συγκεκριμένες τροφές, που είναι καλύτερες από τα φάρμακα. Το θέμα είναι να ξέρει κανείς ποιες είναι αυτές οι τροφές!

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών της Γερμανίας κατά της μετοχοποίησης των τρένων

Βασικά αντίθετος για την είσοδο της εταιρείας 
στο χρηματιστήριο
 
φωτο Ν24
Η Εταιρεία Σιδηροδρόμων της Γερμανίας είχε πολλά σχέδια: Γινόταν λόγος για μερική ιδιωτικοποίηση. Τώρα ο ομοσπονδιακός υπουργός συγκοινωνιών, κ. Ραμσάουερ, έχει άλλη άποψη. Είναι αντίθετος με τη μετοχοποίηση της Εταιρείας και την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο. "Ιδιωτικοποίηση σε οποιαδήποτε τιμή, δε γίνεται, γιατί αποδεικνύεται, στην πράξη, ότι αυτή παίρνει λάθος δρόμο", ανέφερε ο υπουργός σε εφημερίδα του Βερολίνου (Berliner Zeitung).  Τα τρένα έχουν δημόσια υποχρέωση να εξυπηρετούν το κοινό και πρέπει να διασφαλίζονται ορισμένες υποχρεώσεις τους έναντι του κοινού. Έτσι από τη μια μεριά οι στόχοι ιδιωτικοποίησης κι από την άλλη η έλλειψη ανταγωνισμού, έχουν φέρει την εταιρεία σιδηροδρόμων σε κακή κατάσταση. Έχει παραμεληθεί  και έχει αφεθεί στην τύχη της. "Αυτός που ως μονοπώλιο κατεβαίνει στο χρηματιστήριο, στην ουσία αφήνει την ποιότητα των υπηρεσιών στην άκρη", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Η Ερωπαϊκή Ένωση θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα με δάνεια

Το κράτος με το υψηλό χρέος, χρειάζεται τη βοήθεια
 
φωτο Ν24
 Οι χώρες του ευρώ θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Λίγο πριν από τη έκτακτη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, ανακοινώνεται ότι "όλοι" θέλουν να βάλουν ένα χεράκι βοήθειας. "Αυτή η βοήθεια θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα δάνεια" είπε ο καγκελάριος της Αυστρίας χτες το βράδυ, πριν ξεκινήσουν οι εργασιες της συνόδου κορυφής, στις Βρυξέλλες.  Τα χρήματα θα μπορούσαν να διατεθούν μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.).  "Δεν πρόκειται για χαριστικά δάνεια ή επιχορηγήσεις, αλλά για δάνεια με τόκους κι επιτόκια, που θα διατεθούν για να βοηθηθεί ένα μέλος κράτος που τα έχει ανάγκη και να μην τρέχει στους χρηματοπιστωτικούς οίκους χωρίς τέλος".