Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα;

Για την κρίση στα δημοσιονομικά της Ελλάδας
Από το πρωί σήμερα ακούμε και διαβάζουμε διάφορες πληροφορίες, σχετικά με το έκτακτο σχέδιο της Ε.Ε., προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα που έχει τα γνωστά δημοσιονομικά προβλήματα. 
Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης μπορεί να προορίζεται σήμερα για την Ελλάδα, είναι όμως ένα σχέδιο που θα βοηθήσει στο μέλλον κάθε κράτος που θα βρεθεί σε παρόμοια θέση με την Ελλάδα. Ήδη και σήμερα έχουν ανάγκη στήριξης κι άλλα κράτη της Ε.Ε., όπως είναι η Ισπανία, η Ιρλαδία, η Πορτογαλία και γιατί όχι και η Ιταλία.

Το ανέκδοτο της ημέρας

Οι τρεις φίλες

Τρεις φίλες -μια σε σχέση, μια αρραβωνιασμένη και μια παντρεμένη -συζητάνε για τους άντρες τους.
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου, που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο  έρ....α πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ!  Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρ...α όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό  δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου, με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

Από το kdpaideia 

Στα 30 δις.δολάρια οι ζημιές από το σεισμό στη Χιλή

Χιλή

Στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια (22 δισεκατομμύρια ευρώ) υπολογίζει τις ζημιές από τον σεισμό και το τσουνάμι τις 27ης Φεβρουαρίου ο νέος πρόεδρος της Χιλής Σεμπαστιάν Πινέρα, ο οποίος τόνισε πως στο εξής απαιτείται λιτότητα, ώστε να ολοκληρωθεί η ανοικοδόμηση της χώρας.

Επεισόδια ενώπιον της υπουργού Άννα Διαμαντοπούλου

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ένταση επικράτησε στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε  σε αίθουσα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, προκειμένου μαθητές  και καθηγητές από δεκάδες  σχολεία της χώρας να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους στις νέες τεχνολογίες, ενώπιον της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου, της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου και του γενικού γραμματέα Βασίλη Κουλαϊδή. 

Η ΕΕ καλεί το Ισραήλ να αναζητήσει την ειρήνη


Η E.E. κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να εργαστεί υπέρ μιας άμεσης επανέναρξης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστινίους, προειδοποιώντας για οριστική αποτυχία της προσπάθειας ειρήνευσης, εάν το αδιέξοδο συνεχιστεί.
«Ανησυχώ πολύ από την ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα του ισραηλινού Υπουργείου Εσωτερικών ενός σχεδίου για την κατασκευή 1.600 νέων κατοικιών στην ανατολική Ιερουσαλήμ»,

Βενιζέλος: «Να διατηρήσουμε την εθνική μας συνοχή»

Ομιλία του ΥΕΘΑ για Σκαραμαγκά και Οικονομία
Από τη Θεσσαλονίκη  όπου βρίσκεται, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά και την οικονομία, δήλωσε τα εξής:
«Τον Οκτώβριο μεταξύ πολλών άλλων προβλημάτων  παραλάβαμε και το πρόβλημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά και το πρόβλημα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού που βρισκόντουσαν σε καθεστώς οξείας κρίσης. Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις, υπό καθεστώς απόλυτης διαφάνειας, καταλήξαμε σε μία λύση η οποία αναμένεται να υπογραφεί την Πέμπτη, μετά την έγκριση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής, η οποία θα ενημερωθεί πλήρως. Η λύση αυτή προστατεύει τις θέσεις εργασίας, προστατεύει την ελληνική βιομηχανική υποδομή και όλο τον ναυπηγικό τομέα της χώρας. Προστατεύει τα συμφέροντα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, γιατί θα παραλάβει επιτέλους σύγχρονα λειτουργικά υποβρύχια, και προστατεύει τα συμφέροντα του Δημοσίου ενόψει και του δημοσιονομικού μας προβλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί και ο οικονομικός διακανονισμός είναι απόλυτα συμβατός με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς που έχουμε» .
Σε ερώτηση οσον αφορά την οικονομία και την  επίθεση από τον κ. Σαμαρά σήμερα:
«Είναι προφανές ότι εφαρμόζονται μέτρα που είναι και σκληρά και σε πολύ μεγάλο βαθμό άδικα. Γιατί τα μέτρα που αφορούν στη μείωση του εισοδήματος ή στην αύξηση του φόρου κατανάλωσης είναι μέτρα που εφαρμόζονται άμεσα, ενώ τα αναπτυξιακά μέτρα ή τα γενικότερα φορολογικά μέτρα θέλουν μεγαλύτερο χρόνο επώασης και εφαρμογής. Πρόθεση και απόφαση της κυβέρνησης είναι να αντιρροπήσει τα σκληρά εισοδηματικά μέτρα με μέτρα που έχουν κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα, μέτρα που ενισχύουν την απασχόληση, μέτρα που στηρίζουν το κοινωνικό κράτος. Χρειάζεται, όμως, να διατηρήσουμε την εθνική μας συνοχή, την κοινωνική μας αλληλεγγύη, να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της υφεσιακής ψυχολογίας. Γιατί η οικονομική ψυχολογία η ίδια είναι μια αυτοεπιβαιβεούμενη προφητεία, γι’αυτό χρειάζεται να κινηθούμε πέρα από τις κομματικές αντιλήψεις και μικρότητες. Πρέπει να δούμε τα πράγματα μέσα στην ιστορική τους προοπτική για να αποκτήσουμε ξανά αισιοδοξία ως έθνος και ως κοινωνία».

Οι τοκογλύφοι απαιτούν: «Χρωστάτε; Πουλήστε!»

Από το:LISTONPLACE

Tην Τρίτη το βράδυ, όταν τελείωσε η περαντζάδα του Γι­ώργου Παπανδρέου στις πρωτεύουσες των τριών με­γαλύτερων θεσμικών δανειστών, συμμάχων και εταίρων της Ελλάδας, δηλαδή στο Βερολίνο, το Παρίσι και την Ουάσιγκτον – και μάλιστα με τη... σειρά που επιβάλλει το ύψος των χρεών μας προς τις Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ –, το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο: στήριξη με ωραία λόγια, αλλά καμιά εγγύηση για πραγματική βοήθεια προς τη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία.

Θεσσαλονίκη: Κανονικά από Δευτέρα τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών


Αρχίζουν κανονικά από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στο νομό Θεσσαλονίκης, μέχρι την έκδοσης οριστικής απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
«Την ώρα που κάποιοι απουσιάζουν και από αυτήν την προσπάθεια, η διοίκηση της Νομαρχίας αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθησία της για τους μαθητές, αναλαμβάνοντας η ίδια την ευθύνη για τη μεταφορά τους, παρά το ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ακόμη εκκρεμεί. Ευελπιστούμε ότι η απόφαση θα είναι θετική και συνεπώς το έργο της μεταφοράς των μαθητών θα συνεχιστεί ομαλά μέχρι τη λήξη της σχολικής περιόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η εξέλιξη θα αποβεί σε βάρος χιλιάδων παιδιών και της εκπαιδευτικής κοινότητας και η ευθύνη δεν θα βαρύνει τη Νομαρχία», δήλωσε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αποζημίωση θα πάρουν όσοι υπέστησαν βλάβες εξαιτίας της εργασίας τους στα ερείπια των Δίδυμων Πύργων

Από το: ILINET
Συμφωνία ύψους 657 εκατομμυρίων δολαρίων για την αποζημίωση των περίπου 10.000 μελών των σωστικών συνεργείων και άλλων εργαζομένων που απασχολήθηκαν στον καθαρισμό των ερειπίων των Δίδυμων Πύργων, μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσαν ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και η ασφαλιστική εταιρεία WTC Captive.

Γ. Παπανδρέου: «Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες μας»

Διαρκής αγώνας για τη χώρα

«Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε σε Σαββατιάτικη εφημερίδα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «θα δώσουμε όλοι μαζί έναν μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τη χώρα μας» .
Προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι η οικονομία της χώρας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ο οποίος τόνισε πως θα

Τρομοκράτης με επιτυχημένη καριέρα και θείο βουλευτή

Τρομοκράτης με ξεχωριστό προφίλ ήταν ο νεκρός της Δάφνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας.Παιδί αστικής οικογένειας, με διευθυντική θέση στην εταιρεία που δούλευε, με γονείς γιατρούς και θείο πρώην βουλευτή της ΝΔ, δεν έκρυβε τις σχέσεις του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι οικείοι του θεωρούσαν ωστόσο ότι η δράση του περιοριζόταν σε διαδηλώσεις.Ο νεκρός ήταν μάλιστα “γείτονας” της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος του

Δισεκατομμύρια για την Ελλάδα

Από το: Sigma Live
Οι κυβερνήσεις των 16 χωρών της ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία ύψους αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ για την "διάσωση" της Ελλάδας, στο πλαίσιο ενός πακέτου στήριξης του κοινού νομίσματος, γράφει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian. Οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ΕΕ συμφώνησαν να υπάρξουν "συντονισμένες, διμερείς προσφορές" οικονομικής βοήθειας, υπό την μορφή δανείων ή εγγυήσεων για την λήψη δανείων, στην Ελλάδα εάν η Αθήνα δεν μπορέσει να

Ληστείες και επιθέσεις στο Λεκανοπέδιο


Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων στο δρόμο το τελευταίο 24ωρο.Στο Παλαιό Φάληρο το πρωί του Σαββάτου, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε περίπτερο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και δύο κατσαβιδιών τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Αφού τραυμάτισαν τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, αφαίρεσαν από το ταμείο 150 ευρώ. Στην Ακρόπολη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών

Η Αστυνομία στα αχνάρια της σπείρας

Συνέλαβαν έναν ύποπτο για την κλοπή στο Βερολίνο
πληροφορίες και φωτο Ν24
 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, αφού μόλις τώρα ανακοινώθηκε ότι η σύλληψη της Αστυνομίας ήταν "γκάφα" και αυτός που συνέλαβαν δεν είχε καμία σχέση με τους ληστές. ΚΑΤΑ ΑΘΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ.
Οι προσπάθειες της Αστυνομίας συνεχίζονται!
Ύστερα από μια εβδομάδα η Γερμανική Αστυνομία βρήκε τα ίχνη της σπείρας, που έκαναν την καταπληκτική κλοπή στο Βερολίνο. Την προηγούμενη εβδομάδα κι ενώ διεξάγονταν αγώνες ΠΟΚΕΡ σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, μια ομάδα από "μασκοφόρους"εισέβαλε στο χώρο και λήστεψε ό,τι βρήκε στα ταμεία. Η Αστυνομία, ύστερα από μια εβδομάδα, βρίσκεται στα ίχνη της σπείρας και συνέλαβε έναν ύποπτο. Πολύ σύντομα θα εξιχνιαστεί η "κινηματογραφική" ληστεία, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Morgenpost.

Μακελειό στο Πακιστάν


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 16 τραυματίστηκαν, το Σάββατο σε επίθεση αυτοκτονίας, η οποία είχε στόχο σημείο ελέγχου στην Κοιλάδα Σουάτ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν.Ο ΦΕΤΕΛ στην πρώτη θέση εκκίνησης 
Ο Μίχαελ Σουμάχερ, που τόσα χρόνια έμεινε έξω (1239 μέρες ακριβώς είχε να μπει στη μεγάλη πίστα) από τους αγώνες της ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, θα ξεκινήσει τον αγώνα  αύριο από την  7η θέση, πίσω από τις ΦΕΡΑΡΙ και πίσω από τον ανταγωνιστή του Σεμπάστιαν ΦΕΤΕΛ, της ομάδας RED BULL, που ξεκινά τον αγώνα από την  πρώτη θέση. 
Ο 41χρονος Σουμάχερ ήταν κατά 1,4" πιο αργός  από τον ΦΕΤΕΛ κι έτσι κατέληξε στην 7η θέση, πίσω και από τον συναγωνιστή του στην ίδια ομάδα, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 5η θέση.
,

Ο΄Ελλην «τέχνας κατεργάζεται»!

Τα φανάρια των αυτοκινήτων χαλάνε ανεξαρτήτως εποχής ή καιρού και χρειάζονται επιδιόρθωση. Κι όταν οι ουρανοί ανοίξουν και ρίχνουν «καλαπόδια», ο Έλλην «τέχνας κατεργάζεται»!

Αποστολή Εκτύπωση Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010 | Γιώργος Πατέλης Ιταλικό ενδιαφέρον για λιμάνι Πάργας και ιαματικές πηγές Πρέβεζας

Η δυνατότητα συμμετοχής εξειδικευμένων ιταλικών εταιρειών στην υλοποίησή του σχεδίου ανάπτυξης των υποδομών του λιμανιού της Πάργας συζήτησε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Αθήνα, κ. Gianpaolo Scarante με τον δήμαρχο της πόλης, κ. Σπ. Πηγή.
Επίσης, ο πρέσβης στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Πρέβεζα, συνάντησε τους εκπροσώπους των κυριοτέρων αρχών της περιοχής. Με τον νομάρχη της Πρέβεζας, κ. Β. Ιωάννου και τον δήμαρχο της Πρέβεζας, κ. Μ. Λάπα, εξετάστηκε το επίπεδο της διμερούς συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας,

Το Ισραήλ θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις

 Τα σχέδια του Ισραήλ για τον εποικισμό 
Τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις θέτει το Ισραήλ, κατήγγειλε ο Μαχμούντ Αμπάς μετά από τη συνάντηση του με τον Τυνήσιο ομόλογό του Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις που θα πρέπει να επαναληφθούν σύντομα έχουν τεθεί σε κίνδυνο εξαιτίας των πρόσφατων ισραηλινών ενεργειών" δήλωσε ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής. Πριν λίγες μέρες το ισραηλινό υπουργείο Εσωτερικών

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα δεχτεί ανεύθυνες πρακτικές.

 Απόηχος της ψηφοφορίας στο Σουηδικό Κοινοβούλιο
Η Τουρκία δεν θα δεχτεί "κακόβουλες πράξεις" και "ανεύθυνες πρακτικέ" προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν,μετά την ψηφοφορία στο σουηδικό κοινοβούλιο, με βάση την οποία αναγνωρίζεται η Γενοκτονία των Αρμενίων από του Τούρκους το 1915.Πρωτοβουλίες,όπως αυτή του σουηδικού

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τα μαργαριτάρια που ακολουθούν και δημοσιεύονται κάθε μέρα στις 11.00 το πρωί, είναι απο τη συλλογή του φίλου Κώστα Δρούγκα, που μας τα διέθεσε. Τον ευχαριστούμε πολύ.
Καλή σας διασκέδαση!
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Το 31 είναι πολύ κακός τζόγος. Ο πατέρας μου μας είπε ότι μια φορά 31 άνθρωποι παίζανε 31 και ήρθανε 31 μπάτσοι και τους έβαλαν 31 μέρες φυλακή και μετά 31 δικαστές τους εδικάζανε 31 μέρες και τους τιμώρησαν με 31 χρόνια φυλακή. Κάναμε πως το πιστέψαμε για να μη γίνει φασαρία.
(γυμνάσιο Καρδίτσας)

Ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;"
Απάντηση: "Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις
εικόνες. Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες". (γυμνάσιο Αθήνας)

"Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ".
(γυμνάσιο Αργοστολίου)

"Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες". (γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)

Η Μέρκελ στηρίζει (ακόμα) τον Βέστερβελε

Στήριξη με δόσεις και μισή καρδιά
Μετά από μακρά σιωπή, η Καγκελάριος, Μέρκελ, στήριξε τον αντικαγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών κ. Βέστερβελε, για την επίθεση και κριτική που δέχτηκε, τελευταία, ότι από τα ταξίδια και τις διαπραγματεύσεις του σε διάφορες χώρες, ωφελήθηκε η εταιρεία του αδερφού του. Η στήριξη που έδωσε στον υπουργό της, ήταν πολύ άτονη και με μισή καρδιά. Κι όμως αυτός ο κυβερνητικός συνασπισμός θα μπορούσε να είναι τόσο ωραίος και αποδοτικός, αφού ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Κατάχρηση και κατά την περίοδο που ήταν αρχιεπίσκοπος ο σημερινός ΠΑΠΑΣ!

Αμφισβητήσιμη απόφαση
Ο Βενέδικτος 16ος, που σήμερα είναι Πάπας, μπήκε στη σφαίρα της κριτικής για τις πράξεις κατά την περίοδο που ήταν αρχιεπίσκοπος. Κάποιο μελανό σημείο έρχεται στην επιφάνεια της δημοσιότητας σήμερα, για να επισκιάσει τη συνπεριφορά του. Κατηγορείται ότι εκείνη την περίοδο πήρε μια παράξενη και αμφισβητήσιμη απόφαση, να ξαναπάρει κοντά του κάποιον ιερέα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί σοβαρά για σεξουαλική

Πρώτη θέση εγώ;;;;;

Ποια μέτρα πήρατε για το παραεμπόριο;

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για το υγιές εμπόριο

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα πατάξουν και πολύ καλά θα κάνουν, όλους εκείνους, που καταστρατηγούν τους νόμους και κάνουν του κεφαλιού τους. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο (πρωτοφανές παγκόσμια) να μην αποδίδεται το ΦΠΑ από τους εμπόρους κι από άλλους κλάδους! Δηλαδή εισπράττουν τα κρατικά χρήματα, για να τα αποδώσουν στην εφορία κι αυτοί, λένε, δεν τα πήραμε, δεν τα έχουμε, σας τα χρωστάμε! Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνουν.

Αγνοούμε τον σύντροφό μας

Από το: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

undefined
 Τι κι αν κοιμάστε και ξυπνάτε κάθε μέρα μαζί, βρετανική έρευνα έδειξε ότι ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών δεν γνωρίζει όχι μόνο το μέγεθος των ρούχων της φιλενάδας ή της συζύγου του, αλλά ούτε και... το χρώμα των ματιών της!
Η άγνοια τέτοιων «λεπτομερειών» εκ μέρους του άνδρα, οι οποίες αντίθετα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τις γυναίκες, οδηγούν σε καβγάδες, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και χωρισμό.