Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Το ανεκδοτάκι της ημέρας

Από το TEACHER  
-->
-->
-->
-->
-->
-->
Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκ απ, και ο γιατρός τον ρωτάει:
- Πώς αισθάνεστε;
- Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη ξανθιά θεά, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί!
Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του λέει:
- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την ομπρέλα.
Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα!
- Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς, κάποιος άλλος την πυροβόλησε!
- Και εγώ βασικά εκεί το πήγαινα... του λέει και ο γιατρός.

Εμείς Λάκη δεν ήμασταν σε κότερα με παιδόφιλους και ναρκωτικά

Λαικιστής ο Λάκης κατά της εκκλησίας ήταν πάντα και βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει με αφορμή την φορολόγηση. Είπε για τον Ιερέα που έκανε παιδοφιλία λες και μπορεί να υπάρξει έστω και ένας που να τον υποστηρίζει. Αλλά όχι και Λάκη να μιλάς για κτήματα και σπίτια από εκκλησία. Εμείς αγαπητέ Λάκη, ούτε οικόπεδα, ούτε ενοίκια, ούτε σπίτια έχουμε από την εκκλησία ενώ εσύ έβγαλες μια περιουσία με τα dvd από την Γιάννα που έκλεισε το μαγαζί του "Ε.Τ." και την είχες προσκεκλημένη στο Τσαντίρι σου και της έδινες συγχαρητήρια.

Σε έκτακτη Σύνοδο της ιεραρχίας το φορολογικό

Θυελλώδης υπήρξε η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με αντικείμενο συζήτησης την φορολόγηση των εσόδων της Εκκλησίας, καθώς η κυβέρνηση επιμένει στην απόφαση της παρά τη διαφωνία που έχει εκφράσει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Η Εκκλησία προτείνει φορολόγηση επί των καθαρών εσόδων και όχι επί του συνόλου των εισπράξεων. Το θέμα λόγω της σοβαρότητας παραπέμπεται στην Ιεραρχία που θα συνεδριάσει εκτάκτως την

23 Μαρτίου 2010 0 Πλαφόν στα καύσιμα σε οκτώ νομούς

Από το: AMVRAKIA
Πλαφόν στην τιμή των καυσίμων σε οκτώ νομούς της χώρας αποφάσισε η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να υψώσει τείχος απέναντι στην κερδοσκοπία.
Η επιβολή του πλαφόν ξεκινά από την Τετάρτη (24/3) και θα εφαρμοστεί στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, στα Δωδεκάνησα, στη Φωκίδα, στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα.
Κάθε Παρασκευή θα ανακοινώνεται το νέο πλαφόν, έχοντας ως βάση την εργοστασιακή τιμή.
Πρόκειται για απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας και Περιβάλλοντος, μετά από σχετική εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

 Παπανδρέου: "Τεράστια μεταρρύθμιση το φορολογικό ν/σ"

Με επιμέρους διορθώσεις εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το όποιο κατατίθεται την Τετάρτη στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στις αλλαγές περιλαμβάνεται η κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των βουλευτικών αποζημιώσεων και σύμφωνα με πληροφορίες αυξάνεται το όριο του αφορολόγητου των αποζημιώσεων των απολυμένων από τις 30.000 στις 50.000 ευρώ. Στην εισήγηση του, ο Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε ότι το νομοσχέδιο φέρει την σφραγίδα της προοδευτικής αντίληψης της κυβέρνησης αλλά και του αισθήματος της κοινωνικής δικαιοσύνης που έχουν ανάγκη οι πολίτες .

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ το δυσφημιστικό βίντεο της Ρόδου στο youtube !

Από το: PARAPONΑRODOS

Δυσφημιστικό βίντεο στο youtube από χρήστη με περίεργο προφίλ και μόνο αυτό το βίντεο ανεβασμένο με σκοπό να βλάψει το νησί της Ρόδου και τους κατοίκους του. Ξεκάθαρο το μηνυμά του απευθύνεται σε τουριστικό κοινό και με ονομασία του βίντεο με διεθνή τίτλο για να είναι ορατό από όσους αναζητήσουν την Ρόδο. 

Kυκλοφορεί την Πέμπτη ο "Βιβλιοπόντικας" μαζί με το "Π"

Μη χάσετε την Πέμπτη 25 Μαρτίου, μαζί με το ΠΟΝΤΙΚΙ τον νέο "Βιβλιοπόντικα" που κυκλοφορεί εθνικά... υπερήφανος, μαζί με τις νέες κυκλοφορίες και τις έγκυρες παρουσιάσεις βιβλίων. Διαβάστε ακόμα  ένα πασχαλινό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες. Και όπως θα έλεγαν οι αγωνιστές του 1821 αν ζούσαν στη σημερινή εποχή που προάγει τα ιδανικά και την πολιτιστική κληρονομιά μας: "Zhtw h eranastash tou 1821. Zhtw h eleu8eria!"

Επικίνδυνα το ένα στα 10 παιδικά ρούχα

Επικίνδυνα για τη ζωή των παιδιών είναι τα σχοινιά και τα κορδόνια που περιέχουν το ένα στα 10 παιδικά ενδύματα, σύμφωνα με έρευνα της Κομισιόν.Η έρευνα έγινε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες και ελέγχθηκαν συνολικά περίπου 16.300 ρούχα εκ των οποίων το 13% δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.Σχοινιά, κορδόνια και κορδέλες προκαλούν πνιγμούς σε παιδιά, καθώς μπλέκονται πολύ εύκολα σε κυλιόμενες σκάλες και αυτόματες πόρτες λεωφορείων.Επίσης, το 70% των ακατάλληλων ενδυμάτων είναι για μωρά και πολύ μικρά παιδιά. 
sigma live

Μόνη της και ανυποχώρητη κόντρα σε όλη την Ευρώπη

Πιθανότατα εκτάκτως θα αναχωρήσει για Βρυξέλλες 
αύριο ο πρωθυπουργός

Η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη ακόμα και για εμπλοκή του ΔΝΤ. Θέτει όρους σκληρούς η Μέρκελ για βοήθεια στην Ελλάδα πάντα με την εμπλοκή του ΔΝΤ. Ευρωπαίοι ηγέτες ζητούν συνεδρίαση της Ευρωζώνης για να πιέσουν τη Γερμανία. Πυρετός διαβουλεύσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη για το θέμα της βοήθειας στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον

Έλα ρε Μπάμπη

Θόδωρος Γαλανόπουλος
 Από το:ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ταβέρνα ο Μπάμπης, ψησταριά ο Μπάμπης, βουλκανιζατέρ ο Μπάμπης.
Εκτός έδρας ο Μπάμπης ...
Γραφείο γενικών εξυπηρετήσεων, ο Μπάμπης...
Όχι δεν με εκπλήσσει το γεγονός που κάποιοι γράφανε εκτός έδρας και βρισκότανε στην καλλίτερη των περιπτώσεων στο γραφείο τους και στη χειρότερη καθότανε αναπαυτικά στο σπιτάκι τους.
Ο Μπάμπης μάζευε για αυτούς τα πεταμένα χαρτιά των διοδίων και έφερνε και κάλπικες αποδείξεις από ξενοδοχεία.

Άδειασμα Μπέζα από το Υπουργείο

Ανακλήθηκε η εγκύκλιος που υπέγραψε το 2006 και η οποία προκάλεσε ερωτηματικά
Για συμμετοχή κύκλων του Υπουργείου στην προσπάθεια συκοφάντησής του κάνει λόγο ο πρώην Υφυπουργός
mpezas_2_02_09
Στην ανάκληση της εγκυκλίου που υπέγραψε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας και η οποία στάθηκε αφορμή για το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews σύμφωνα με το οποίο χάριν σε αυτό «ξεπλύθηκαν» περισσότερα από 50 δις ευρώ, προχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αδειάζοντας ουσιαστικά των πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας, ο οποίος με δηλώσεις του πριν γίνει γνωστή η

Ο Βέστερβελε θέλει να σταματήσει το μονοπώλιο της Αγγλικής γλώσσας στην Ε.Ε.

Θα μιλάμε και θα γράφουμε ...και Γερμανικά
 Πληροφορίες Ν24
Το ό,τι τα Γερμανικά είναι για τον Βέστερβελε πιο εύχρηστα από τα Αγγλικά δε χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να το καταλάβει. Αν και τα Αγγλικά του είναι αρκετά καλά, εντούτοις όταν θα επιτρέπεται να εκφραστεί στα Γερμανικά στην Ε.Ε., θα είναι γιαυτόν και για τους Γερμανόγλωσσους μια μεγάλη ευκολία. Η προσπάθειά του τώρα είναι να μπορέσει να καταφέρει, ώστε στις Υπηρεσίες Εξωτερικών Υποθέσεων στην Ε.Ε. να μην έχει

Η ... αχώνευτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα
 φωτο και πληροφορίες Ν24
Στις δαμάχες μεταξύ των Ευρωπαϊκών Χωρών, αναφορικά με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα, η Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, χαρακτηρίστηκε ως αχώνευτη. Η Καγκελάριος θέλει να επιβληθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας και να γίνει  μεγαλύτερη μείωση του δημόσιου χρέους. Αυτό κατέστη πια ανιαρό, στις συζητήσεις για τη διάσωση του Ευρώ.  Έχει γίνει καθημερινή συζήτηση πλέον: Όλοι οι πολιτικοί, Έλληνες κι

Ο 18λογος ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟΥ1* Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

2* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος με υπογραφή Μπέζα;

 Βαρύτατες ευθύνες καταλογίζει η εφημερίδα Realnews στον Πρώην Υφυπουργό
mpezas_03.10.08
Οργισμένη η απάντηση του στην οποία κάνει λόγο για συκοφαντία, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.
 Την οργισμένη αντίδραση του πρώην υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνη Μπέζα, προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews σύμφωνα με το οποίο δεκάδες υποθέσεις «μαύρου χρήματος» έκλεισαν με φωτογραφική διάταξη που

Καλαμπάκα: Το αρχαιότερο τεχνικό έργο!

Ήρθε στο φως, έργο 23.000 ετών στο σπήλαιο της Θεόπετρας 
στην Καλαμπάκα...


Η χρονολόγηση του τεχνητού τείχους, που περιορίζει την είσοδο του σπηλαίου κατά τα 2/3 κι έγινε με η μέθοδο της Οπτικής Φωταύγειας, απέδωσε μια μέση ηλικία 23.000 ετών και πιστοποιεί το έργο της κατασκευής του λιθοσωρού ως το αρχαιότερο μέχρι σήμερα γνωστό τεχνικό έργο στον Ελλαδικό χώρο και πιθανόν παγκοσμίως.

Σε ολόκληρο τον κόσμο αναβίωσαν τα έθιμα της Εαρινής Ισημερίας

Με παραδόσεις που χάνονται στον χρόνο τιμήθηκε και φέτος σε πολλά μέρη της υδρογείου η Εαρινή Ισημερία, φέτος στις 20 Μαρτίου.  Ο «Στολισμένος Όφις» εμφανίστηκε, πιστός στο ραντεβού του, στην πλάτη της πυραμίδας της Τσίτσεν Ίτζα στο Μεξικό, η οποία είναι έτσι κτισμένη ώστε κάθε ισημερία η σκιά της μίας πλευράς της να «πέφτει ακριβώς» πάνω στην πλευρά των σκαλοπατιών των άλλων πλευρών.

Πρόγραμμα Εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Τήνο στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου

 Το Πρόγραμμα του Εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου έχει ως εξής:

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010.
7μμ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεος Β.
11μμ. Τέλεση Ιερής Αγρυπνίας.

Το ανεκδοτάκι της ημέρας

Δυο συνάδελφοι βρίσκονται το πρωί στη δουλειά. Ο ένας φορά περιβραχιόνιο πένθους. Ακολουθεί ο εξής ο διάλογος:
 - Νίκο τι έπαθες και φοράς πένθος;
- Πέθανε η πεθερά μου...
- Σώπα, ρε φίλε, συλλυπητήρια. Τι είχε;
- Α, τίποτα σπουδαίο: ένα δυαράκι, ένα οικόπεδο στην Άρτα και 5.000 ευρώ στην τράπεζα.
- Δε με κατάλαβες: Τι πρόβλημα είχε;
 - Δεν είχε δηλώσει το οικόπεδο στο κτηματολόγιο.
- Πάλι δε με κατάλαβες: Από τι πέθανε;
 - Είχε κοπεί το ρεύμα το μεσημέρι και αναγκάστηκε να κατέβει από τις σκάλες,  για να ψωνίσει ένα κοτόπουλο σούβλας για το μεσημεριανό. Παραπάτησε κι έπεσε...
- Σωπα ρε! Κι εσείς τι κάνατε;

- Φάγαμε μακαρόνια...

Ειναι και πειραχτηρι, ο ατιμουλης!

Το Google Street View εκανε το θαύμα του


Όλοι γνωρίζετε το Google Street View. Αν όχι, να σας πούμε , περιγραφικά ότι είναι μία υπηρεσία της Google με την οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε στους δρόμους κάποιων  πόλεων. Για να λειτουργήσει η υπηρεσία αυτή η Google έχει βάλει ένα ή και περισσότερα αυτοκίνητα με κάμερες  και τραβάει φωτογραφίες όλους τους δρόμους της πόλης.