Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Χωρίς διαβατήριο πολίτες της ΕΕ στη Σερβία

Οι πολίτες των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν, αρχής γενομένης από το αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου, να εισέρχονται στη Σερβία χωρίς διαβατήρια, μόνο με την αστυνομική τους ταυτότητα, ανακοινώθηκε σήμερα από σέρβο αξιωματούχο.
Η απόφαση αυτή δεν έχει κανένα χρονικό περιορισμό, ανέφερε ο εκπρόσωπος του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών, που επισήμανε ότι οι ευρωπαίοι πολίτες θα μπορούν να παραμένουν στη Σερβία μέχρι τρεις μήνες.
Οι τουρίστες που προέρχονται από την Ευρώπη συχνά διασχίζουν την Σερβία όταν επιθυμούν να φτάσουν στην Ελλάδα ή την Τουρκία οδικώς.
Σημειώνεται ότι και οι σέρβοι πολίτες, οι πολίτες της ΠΓΔΜ και αυτοί του Μαυροβούνιου μπορούν από το Δεκέμβριο να επισκέπτονται τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς άδεια εισόδου, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο βιο-μετρικό.

nooz

Όλοι οι "καυτοί" διάλογοι του Π. Kαμμένου με τον Γ. Φλέσσα της Civitas για την Siemens...

Ολόκληρη η "απολογία" του Γ. Φλέσσα της Civitas 
στον Π. Καμμένο για τις δουλειές με την Siemens...


ΜΑΡΤΥΣ (Γεώργιος Φλέσσας):
Ονομάζομαι Γεώργιος Φλέσσας, είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανωνύμου Εταιρείας Civitas και είμαι κάτοικος Φιλοθέης Αττικής.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ρήγας):
Κύριε μάρτυς, παρακαλώ να δώσετε τον όρκο. Επαναλάβετε μετά από εμένα:
«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς να προσθέσω ή να αποκρύψω οτιδήποτε».
ΜΑΡΤΥΣ (Γεώργιος Φλέσσας): Ορκίζομαι
.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ρήγας):
Κύριε Φλέσσα, πολύ σύντομα σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή μας, η οποία συστάθηκε με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, διερευνά την υπόθεση που ονομάζεται «υπόθεση SIEMENS» η οποία, όπως προφανώς γνωρίζετε, πηγαίνει πίσω σε αρκετό βάθος χρόνου και αφορά πάρα πολλές πτυχές συνεργασιών, συμβάσεων του ελληνικού δημοσίου, δημοσίων οργανισμών με τη

40.000 BAΡΕΛΙΑ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Διπλάσια από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία των αμερικανικών αρχών ώς και 40.000 βαρέλια πετρελαίου (περίπου 5.260 τόνοι) διαρρέουν ημερησίως στην περιοχή.
Οι προηγούμενες των ειδικών έκαναν λόγο για διαρροή 12.000 ώς 19.000 βαρελιών την ημέρα.
Για το θέμα θα συνομιλήσουν το Σάββατο τηλεφωνικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Βρετανός πρωθυπουργός, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με ανώτατους αξιωματούχους από τον πετρελαϊκό κολοσσό.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έσπευσε την Παρασκευή να υπερασπιστεί τη ΒΡ, ενώ την ίδια ώρα Βρετανοί πολιτικοί παρακολουθούν αμήχανα τη ρητορική του Ομπάμα εναντίον της εταιρεία, καθώς ο καταποντισμός της τιμής της μετοχής της θέτει μια σοβαρή απειλή στις αποταμιεύσεις για τη σύνταξη πολλών βρετανικών νοικοκυριών.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ

Σε μια πρωτόγνωρη προσφορά για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής  της Ηπείρου  αποφάσισαν να προχωρήσουν δύο αδέρφια από τον ακριτικό Πωγωνίσκο (85 χλμ. ΒΔ των Ιωαννίνων), με στόχο να μην ερημώσει το  χωριό τους, αφού σε αυτό μένουν πλέον ελάχιστοι κάτοικοι.
Μέσω αγγελίας στην εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» της Ηπείρου προσφέρουν
δωρεάν οικόπεδα εντός οικισμού σε όσους επιθυμούν να φτιάξουν σπίτι και να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί ή για να φτιάξουν τις παραθεριστικές τους κατοικίες.
Συγκεκριμένα στην αγγελία αναφέρουν: «Οι Αδελφοί Νικόπουλοι, πατρός
  Περικλέους διαθέτουμε άνευ ανταλλάγματος από ένα αγρό-οικόπεδο ικανό  για οικοδόμηση εντός του οικισμού του Πωγωνίσκου, σε εκείνους που  έχουν ως πρόθεση τη μόνιμη, ημιμόνιμη ή και παραθεριστική κατοίκηση σ’ αυτόν.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Νέα δεδομένα στη Μέση Ανατολή
Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*
Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας να επιβάλει νέες κυρώσεις στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα σήμανε την αποτυχία της τουρκικής διπλωματίας να προτείνει, με τη βοήθεια της Βραζιλίας, μια λύση στο πρόβλημα αυτό παρακάμπτοντας το Συμβούλιο και κυρίως τα μόνιμα μέλη του. Επιπλέον η απόφαση αυτή του Συμβουλίου Ασφαλείας έρχεται ως συνέχεια της επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και ασφαλώς δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα νέα αυτά δεδομένα φρενάρουν την νεο-οθωμανική τουρκική εξωτερική πολιτική, όσο και αν επιφανειακά η Τουρκία φαίνεται να κερδίζει χειροκροτήματα στον αραβο-ισλαμικό κόσμο. Στην Άγκυρα έχουν αρχίσει ήδη να ακούονται κάποιες φωνές που προειδοποιούν για τις συνέπειες της θορυβώδους διπλωματίας του Ερντογάν. Κατ’ αρχήν η Τουρκία βρέθηκε απομονωμένη στο Συμβούλιο Ασφαλείας σε σχέση με το Ιράν, αφού Ρωσία και Κίνα συντάχθηκαν με την Ουάσιγκτον. Ακόμη και ο Λίβανος, μια

Ανακάλυψε την Ήπειρο


..με τις απειράριθμες φυσικές ομορφιές και τους κρυμμένους θυσαυρούς της. Ακόμη κι εμείς που μένουμε εδω, δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει όλα της τα μυστικά και ταξιδεύουμε ακόμη.

Λένε πως σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός. Αλλά μιας και μιλάμε για προορισμούς, η Ήπειρος είναι ένας απο αυτούς που δίνουν στο ταξίδι μια πολύ όμορφη γεύση. Γιατι συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο το μεγαλείο της φύσης με την ανθρώπινη δημιουργία, την μακραίωνη ιστορία με τους σύγχρονους τρόπους ζωής.

Το Πανεπιστήμιο ως μέρος της κρίσης

Tου Γιωργου Παγουλατου*
Τα πανεπιστήμια έχουν εκτοπιστεί τους τελευταίους μήνες από τα πρωτοσέλιδα της επικαιρότητας. Το δράμα που παράγουν δεν μπορεί να συναγωνιστεί την οικονομική κρίση. Η απουσία ειδήσεων είναι καταρχήν καλή είδηση: πράγματι, τελευταία τα κτίρια δεν καίγονται, οι Σχολές δεν τελούν υπό επαναστατική κατάληψη, οι καθηγητές δεν χτίζονται μέσα στα γραφεία τους. Ως εκεί πάμε καλά. Επίσης, από πέρυσι οι Ελληνες πανεπιστημιακοί έχουν εκλέξει ως συνδικαλιστικούς εκπροσώπους μια νέα σοβαρή ΠΟΣΔΕΠ που δεν τους κάνει να ντρέπονται.
Ομως, πίσω από τη φαινομενική ησυχία, η κανονικότητα του δημόσιου πανεπιστημίου παραμένει βαθιά προβληματική. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σ’ ένα σύστημα που αποδεδειγμένα ισορροπεί μόνο όποτε απουσιάζει οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής του. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι πρυτανικές εκλογές σε αρκετά ΑΕΙ, με το νέο σύστημα καθολικής συμμετοχής των φοιτητών. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι διπλό: οι φοιτητές δεν

Μάχη στο ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής...

Γερά στο παιχνίδι και ο Λάμπρος Μίχος 
Του Έκτορα Πηλού

Σκληρή αναμένεται η μάχη στο κυβερνών κόμμα για το «χρυσό χρίσμα» του πρώτου Περιφερειάρχη της χώρας που θα ηγηθεί της Αττικής μέχρι το 2014. Οι υποψηφιότητες μπορεί να λήγουν την Κυριακή το βράδυ, αλλά στην περίπτωση των Περιφερειών και ειδικά της Περιφέρειας Αττικής δεν έχει σημασία η διαδικασία αλλά η ουσία και τελικά η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου.
Το πρώτο στοιχείο που θα κρίνει εν πολλοίς τη συνέχεια, είναι αν θα  προτιμηθεί κεντρικό πολιτικό πρόσωπο ή στέλεχος της αυτοδιοίκησης.

Υποστήριξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Υποστήριξη στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού εξέφρασε το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) μετά τη λήξη της Διάσκεψης Προέδρων Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. Ο Τούρκος Πρόεδρος της ΚΣΣΕ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της Κυπριακής βουλής Μάριο Καρογιάν συμπροέδρευσαν των εργασιών της Διάσκεψης, είπε ότι εγκαθίδρυσε ''πολύ καλές προσωπικές σχέσεις'' με τον κ. Καρογιάν και προσμένει να τον ξανασυναντήσει, πιθανόν το φθινόπωρο, όταν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.
Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι η Διάσκεψη στην οποία πήραν μέρος πάνω από 50 πρόεδροι και αντιπρόεδροι κοινοβουλίων ήταν πραγματικά πολύ επιτυχής, προσθέτοντας ότι "με όλη αυτή τη διαφορετικότητα, καταφέραμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της δημοκρατίας, του πλουραλισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη γλώσσα των βαθύτερων μας πεποιθήσεων''. 

Οι παραπομπές και οι εξεταστικές επιτροπές είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου


Παραπέμπεται λέει ο Παναγιώτης Βουρλούμης του ΟΤΕ γιατί υπόγραψε υπερτιμολογημένες συμβάσεις με την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη.
Και λοιπόν;
Σε 10-20 χρόνια που μπορεί και να τελεσιδικίσει η υπόθεση τι θα κερδίσουμε;
Προφανώς ότι κερδίσαμε από την αποκάλυψη για τα λάδια του Τσουκάτου, του Τσοχατζόπουλου και του Μαντέλη.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ
Οι εξεταστικές επιτροπές και οι παραπομπές είναι ΜΟΝΟ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Είναι η εφεύρεση των πολιτικών υποκειμένων αυτής της χώρας προκειμένου να μην αποδίδονται ΠΟΤΕ ΕΥΘΥΕΣ για τα σκάνδαλα και τις απάτες τους.
Ήδη θα έπρεπε να
έχουν επιστραφεί τουλάχιστον το 1.000.000 του Τσουκάτου, οι μίζες του Μαντέλη και θα έπρεπε να έχει δεσμευθεί ΟΛΗ η περιουσία του Τσοχατζόπουλου.

Πόλεμος Τσίπρα - Ανανεωτικής Πτέρυγας

 Α. Τσίπρας: Η αποχώρηση ήταν προαποφασισμένη
Ανανεωτικοί: Εχει την απόλυτη ευθύνη της διάσπασης 
Ενώ αρχικά το διαζύγιο φαινόταν "βελούδινο"  με δηλώσεις ότι δεν θα υπάρξουν κόντρες, πρίν περάσει μία εβδομάδα από την αποχώρηση των βουλευτών της ανανεωτικής πτέρυγας,  η ρήξη παιρνει πια ακραία μορφή.
Με μία επιθετική ανακοίνωση οι ανανεωτικοί βουλευτές απαντούν στις βολές του Αλέξη Τσίπρα που εξαπέλυσε απο το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, λέγοντας πως είχαν κάνει τις επιλογές τους απο καιρό.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι ο Αλέξης Τσίπρας, έχει την απόλυτη ευθύνη της διάσπασης καθώς “απέρριψε όλες τις έγκαιρες και επανειλημμένες προτάσεις της Ανανεωτικής Πτέρυγας για αποδέσμευση απο το ΣΥΡΙΖΑ και τον αριστερισμό.
“Η αποδέσμευση των ανανεωτικών βουλευτών, Φ. Κουβέλη, Θ. Λεβέντη, Ν. Τσούκαλη και Γρ. Ψαριανού από τον ΣΥΡΙΖΑ", συνεχίζει η ανακοίνωση, “εκφράζει την εντολή των ψηφοφόρων που τους έστειλαν στη Βουλή για να προβάλλουν τις ανανεωτικές απόψεις και όχι τον αριστερισμό”.

Newsit

Τη Δευτέρα (14/6) η τρόικα στην Αθήνα για ελέγχους

Στην Αθήνα θα βρίσκονται τη Δευτέρα (14/6) το κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το πολυπληθές κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει έλεγχους σε υπουργεία-“κλειδιά” για να διαπιστωθεί αν σημειώνονται αποκλίσεις από τον προϋπολογισμό ώστε να καταβληθεί η δεύτερη δόση του δανείου ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εξασφαλισμένες είναι η δεύτερη και η τρίτη δόση του δανείου. Ωστόσο "πονοκέφαλο" προκαλούν τα έσοδα του ΦΠΑ τα οποία παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα του 2009.
Αυτή η επίσκεψη είναι ενδιάμεση αφού θα ξαναέρθουν στη χώρα μας στο τέλος Ιουνίου και τον Ιούλιο ενώ η έγκριση για τη δεύτερη δόση θα δοθεί τον Σεπτέμβριο.
Cosmo.gr

"Καυτά" στοιχεία για 'Ακη ερευνά το ΣΔΟΕ

 Αγοραπωλησίες 15 ακινήτων μέσω off shore θεωρούνται ύποπτες
'Eρευνα για την κόρη και την πρώην σύζυγό του
Ψάχνουν και για off shore με μετρητά
Σοβαρά στοιχεία που επιβαρύνουν πολύ τη θέση του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται οτι έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ και τα διερευνά με πολύ μεγάλη προσοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsΙt, στο στόχαστρο έχουν μπεί ακίνητα και αγοραπωλησίες τους, όχι μόνο για τον ίδιο τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά και για την κόρη του Αρετή, τη σύζυγό του Β. Σταμάτη και την πρώην του Γκούντρουν Μολντενχάουερ - Τσοχατζοπούλου.
  Μεταξύ άλλων ερευνάται η αγοραπωλησία και οι φόροι που αποδόθηκαν απο μία πολυκατοικία που πουλήθηκε ολόκληρη πριν απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 Στον κυριακάτικο τύπο υπάρχουν επίσης πολλές πληροφορίες για την έρευνα του ΣΔΟΕ σχετικά με τα ακίνητα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ΣΔΟΕ εντόπισε 15 σπίτια του Ακη Τσοχατζόπουλου που ήταν κρυμμένα σε off shore στενών συνεργατών του. Στην υπόθεση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  εμπλέοκονται -μεταξύ άλλων- ο πρώην γραμματέας αμυντικών προμηθειών, Γιάννης Σμπώκος και ο διευθυντής του γραφείου του, Γιώργος Αγραφιώτης.
 Η εφημερίδα VETO αναφέρει ότι εταιρία φάντασμα που διακίνησε μίζες, μεταβίβασε το 2005 το αρχοντικό του Κολωνακίου στην κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου.
Εκτός από τα ακίνητα, η έρευνα του ΣΔΟΕ έχει στραφεί και προς το αν υπάρχουν καταθέσεις μετρητών μέσω off shore εταιριών.
Newsit

Όλοι έχουν δίκιο!


Στρατηγική λογική κατέναντι αφασίας
Tου Χρηστου Γιανναρα
Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, μεταφρασμένο στα ελληνικά, το βιβλίο του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ - Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (εκδόσεις «Ποιότητα», μτφρ. Νικ. Ραπτόπουλου, σελίδες 845). Θα ήθελα να το συστήσω σε όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά (όχι συναισθηματικά-επιδερμικά) για το ενδεχόμενο να επιβιώσει ιστορικά το ελλαδικό κράτος στις σημερινές διεθνείς συνθήκες. Οχι βέβαια για να πάρει άμεση απάντηση. Αλλά για να αντιληφθεί ποιο επίπεδο κατάρτισης και ευφυΐας, ποιο ειδικό χάρισμα στρατηγικής σκέψης απαιτεί η σοβαρή αναμέτρηση με ένα τέτοιο ερώτημα.
Δεν διανοούμαι να «παρουσιάσω» στους αναγνώστες της επιφυλλίδας αυτό το βιβλίο. Ο,τι και αν παραθέσω θα είναι κατώτερο του επιπέδου και της γοητείας του. Κάθε χαρακτηρισμός που θα εκφέρω δεν επαρκεί για να συνιστά κρίση, τον καταθέτω μόνο ως πρόκληση-πρόταση να διαβαστεί το βιβλίο. Αν ήταν δυνατό, να διαβαστεί από κάθε Ελληνα. Είναι σαφώς το βιβλίο ενός αντιπάλου: ο Αχμέτ Νταβούτογλου διεκδικεί για την πατρίδα του μεγάλο κομμάτι της δικής μας πατρίδας, του Αιγαίου, την Κύπρο. Αλλά εγώ, τουλάχιστον, δεν έχω διαβάσει ποτέ σε ελληνικό βιβλίο συναρπαστικότερη και αποκαλυπτικότερη ανάλυση της γεωστρατηγικής σπουδαιότητας του Αιγαίου και της Κύπρου. Ο Ντ. ξέρει καλά τι διεκδικεί. Εγώ ο Ελληνας υπερασπίζω συναισθηματική θολούρα. Παιδιαρίζω.

ΚΑΠΗ η "Ελλάς"

Αναμενόμενη η εμφάνιση της Εθνικής μας στον αγώνα με την Κορέα.. 20 λεπτά καλής μπάλας, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την παρουσία τους στο Μουντιάλ.. Η αδιαφορία των παιχτών δεν είχε όρια!! Λες και πήγαν διακοπές.. Όχι όχι δεν είμαστε μίζεροι.. Απλά είμαστε δυσαρεστημένοι!! Με το ΚΑΠΗ που συγκέντρωσε ο Ρεχάγκελ και λίγα φάγαμε.. Ρε Ότο, ξέχασες να καλέσεις τον.. Σαραβάκο και τον Δομάζο.. Η πρόβλεψη μας με βάση την σημερινή εμφάνιση της Ελλάδας, είναι δυστυχώς, ότι ούτε σε αυτό το Μουντιάλ θα καταφέρουμε να σκοράρουμε.. 

Η αυταρχικότητα της ΔΕΗ


Αγαπητό kapistri!

Σήμερα το πρωί και χωρίς καμιά προειδοποίηση  η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες και απενεργοποίησε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή στο βενζινάδικο (περιοχής Ιωαννίνων) κι έβαζα βενζίνη για προγραμματισμένο ταξίδι. Ξαφνικά λέει ο κάτοχος του πρατηρίου ότι έχουμε πρόβλημα με το ρεύμα και πρέπει να περιμένω. Παίρνει το τηλέφωνο και τηλεφωνεί πολύ ευγενικά στη ΔΕΗ να μάθει το λόγο και τη διάρκεια της διακοπής. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος και δεν ειδοποίησαν κανέναν γιατί η διακοπή θα διαρκούσε μόνο "καμιά  μισή ωρα". Τι να σχολιάσει κανείς για αυτή τη συμπεριφορά; Ότι είναι ηλίθιοι  κι εγκληματίες που δε σέβονται τους άλλους επαγγελματίες; Ότι τα ψυγεία θα μπορούσαν να πάθουν ζημιές; Ότι τα ευαίσθητα προϊόντα θα μπορούσαν να χαλάσουν;  Ότι όλα στην Ελλάδα γίνονται κατά τα  προσωπικά και μόνο προσωπικά συμφέροντα κάθε κοινωνικής ομάδας, χωρίς να υπολογίζουν τους άλλους. Ότι και να πούμε είναι λίγο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΕΗ!!!
Καλή Κυριακή
Αναγνώστης σας

Ο ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΕΤΟΣ!

Αναίρεση κατά της απαλλακτικής απόφασης υπέρ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Φλώρου για δήλωση πόθεν έσχες που είχε υποβάλει άσκησε ο Γενικός Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Γ. Σχοινιωτάκης.  O Επίτροπος υπογραμμίζει ότι ο ισχυρισμός ότι ο κ. Φλώρος κατέστη «παρένθετο πρόσωπο του επιχειρηματία Μυτιληναίου και λειτουργούσε ως ... όργανό του, χωρίς ουδένα όφελος, είναι αναξιόπιστος για κάθε αντικειμενικό και καλόπιστο κριτή, καθόσον οι φοβερότερες ρεμούλες και οικονομικές ατασθαλίες πραγματοποιούνται από και

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Στην σελίδα του Συνδέσμου Διαχείρισης απορριμάτων Νομού Φωκίδας βρήκαμε μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορούν να απευθυνθούν όσοι βλέπουν κάπου σκουπίδια, ή παράνομες χωματερές και θέλουν να το αναφέρουν στον Σύνδεσμο.
Το μήνυμα που λάβαμε είναι το εξής :
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ Ή ΤΟ ... ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΠΑΖΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 
ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΑΜΕ 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ