Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Μπέσα-Ολυμπιακός 0-5

  Στην κλήρωση της Νιόν το μεσημέρι της Παρασκευής (14:30) ο Ολυμπιακός θα μάθει την επόμενη... Μπέσα του Europa League. Οσκαρ (2), Ντιόγκο (2) και Ντουντού σκόραραν στην προπόνηση των Τιράνων (0-5).
H EIKONA TOY AΓΩΝΑ:...

Είναι κάποιες φορές που βρίσκεσαι σε απόγνωση και αναρωτιέσαι τι θα γράψεις βλέποντας την εξέλιξη ενός αγώνα. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπέσα. Πρώτον, είχαμε μια άγνωστη ομάδα (Μπέσα) την οποία προσπαθούσε να αποκρυπτογραφήσουμε. Δεύτερον, είχαμε έναν Ολυμπιακό (με το αναμενόμενο 4-2-3-1) τον οποίο για πρώτη φορά βλέπαμε φέτος σε επίσημο ματς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ψυχολογία.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ... ΛΑΟ!

Γράφει ο Γ. Παναγόπουλος

Είμαι Ελληνας της διασποράς. Οι γονείς μου μετανάστευσαν στην Αυστραλία το ’60, γιατί στην Ελλάδα τότε δεν υπήρχαν ευκαιρίες, ισότητα, διαφάνεια, δουλειές κλπ. Ποιός θα το φανταζόταν ότι 50 χρόνια μετά, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα... Παρ’όλα αυτά, αγνοήσαμε τη...
σοφή ρήση των συμπατριωτών μας εκεί (η Ελλάδα είναι ωραία αλλά όχι για να ζήσεις) και επιστρέψαμε. Κατ’επανάληψη. Η πρώτη φορά ήταν το ’68.. Εχω κάτι τρελλές μνήμες της περιόδου, κάτι σαν από αποκάλυψη τώρα, με στρατιωτικά ελικόπτερα να πετάνε από πάνω και να ρίχνουν μπλε χαρτάκια με τη λέξη «Ναί», γιατί ο δικτάτορας είχε αποφασίσει να κάνει δημοψήφισμα.. Το χωριό μας ψήφισε 97.8% «Ναί» εννοείται... Το ’73 επιστρέψαμε Αυστραλία γιατί μάλλον είχαμε βιαστεί για επαναπατρισμό.. Δοκιμάσαμε πάλι το ’93. Πολιτικός μηχανικός εγώ τώρα,
  • Ποια είναι η στάση της τράπεζας
  • Ποια τα αγκάθια στην πιθανή αγοραπωλησία
  • Τι σκέφτεται η κυβέρνηση
  • Αντιδρούν οι εργαζόμενοι και απεργούν την Παρασκευή


Ο Μιχάλης Σάλλας κατάφερε να ταράξει τα νερά στον τραπεζικό χώρο με την επιστολή του στην κυβέρνηση και την πρόταση εξαγοράς του ποσοστού του Δημοσίου σε ΑΤΕ και ΤΤ.
Μετά από μήνες φημών για ενδεχόμενες συγχωνεύσεις ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και ήταν εκείνος που με προσεκτικά βήματα σχεδίασε όλη την πρόταση και αιφνιδίασε την αγορά. 'Οχι όμως και την κυβέρνηση. Η επιστολή ήταν από χθες όπως επιβεβαιώθηκε σε κυβερνητικά χέρια.
Είναι πλεον σαφές οτι ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς θέλει να δημιουργήσει την μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα.

Η Εγνατία σε σταυροδρόμι

Ο νέος πρόεδρος της «Εγνατίας» με συνέντευξή του στον «Η.Α.» δηλώνει πως η εταιρία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το αναπτυξιακό της έργο στην Ήπειρο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Προαναγγέλλει επίσης το άνοιγμα νέων εργολαβιών και την ολοκλήρωση των υπαρχόντων έργων. Η πρόθεση της εταιρίας είναι δεδομένη, για να υπάρξει όμως ανάπτυξη πρέπει να βρεθούν και τα κονδύλια σε πολύ δύσκολους καιρούς.
Η «Εγνατία Α.Ε.» ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε νέα ιδιόκτητα γραφεία. Εκτός από επιχειρηματική, η κίνηση έχει και συμβολικό χαρακτήρα. Η εταιρία θέλει να στείλει το μήνυμα ότι δεν

Η Κίνα θα μπορούσε πολύ σύντομα να μπλοκάρει τις πρώτες ύλες

Η παρουσία της είναι παντού, σε όλον τον κόσμο
Η Κίνα αγοράζει με κρατικά κεφάλαια κι επενδύει σε ορυχεία σχεδόν σε όλον το βιομηχανικό κόσμο.  Με τη μονοπωλειακή κατάσταση που δημιουργεί στις πρώτες ύλες απειλεί όλες τις βιομηχανικές χώρες και "μπορεί να έχουν δυσκολίες στην πρόσβαση πρώτων υλων", δηλώνουν οι γερμανοί βιομήχανοι και ζητούν την παρέμβαση και δράση  των πολιτικών. Η αυξανόμενη κυριαρχία της Κίνας στις πρώτες ύλες και η παρουσία της σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργεί  μεγάλο προβληματισμό στον υπόλοιπο βιομηχανικό κόσμο και φοβούνται ότι "οι Κινέζοι με τις κρατικές επενδύσεις σε ορυχεία και πρώτη ύλη, αναδεικνύεται ως ο μόνος κυρίαρχος της πρώτης ύλης σε όλο τον κόσμο και αυτό θα μπορούσε να έχει μεγάλες συνέπειες στον υπόλοιπο βιομηχανικό κόσμο" δηλώνει ο εκπρόσωπος των Γερμανών Βιομηχάνων και "αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομα και πρόβλημα για τη γερμανική βιομηχανία".

Πρόεδρος νάναι, οτιδήποτε πρόεδρος

Θόδωρος Γαλανόπουλος 
ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

theo1

 Ωραίο ανέκδοτο ήταν αυτό στη μέση του καλοκαιριού.
Ο Κωνσταντόπουλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Πως λέμε στο θέατρο σκιών, ο Καραγκιόζης γιατρός;
O Χατζηαβάτης αστροναύτης;
Τι ξέρει θα αναρωτιέστε ένας πολιτικός, ένας δικηγόρος από ποδόσφαιρο;
Ότι ήξερε και από πολιτική και έφτασε το κόμμα του εκεί που το έφτασε και τη χώρα αναλόγως.
Αλλά εδώ μπαίνει και πρακτικό ζήτημα επικοινωνίας, π.χ. του προέδρου με τους ποδοσφαιριστές.
Τι να πάει να τους πει ο Κωνσταντόπουλος πριν από ένα ντέρμπι;
«Αγαπητοί κύριοι το υπέρτατο αγαθό του ποδοσφαίρου είναι η νίκη και ελπίζω και προσδοκώ να κάμετε το καθήκον σας όπως αρμόζει εις τους ποδοσφαιριστάς της αξίας ομάδας μας»;

Στην τελική ευθεία οι υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ

Ποιοι «προκρίθηκαν» από τη Ν.Ε σε τέσσερις δήμους
Συντάκτης: Χρήστος Καζάκος
kalph_xeri
Με την πολιτική αξιολόγηση και το...πρόκριμα για τα πρόσωπα που προτείνεται να ηγηθούν συνδυασμών σε δήμους του νομού, ολοκλήρωσε το βασικό του έργο ο τομέας αυτοδιοίκησης της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ.

Η λίστα και το κείμενο αξιολόγησης που τη συνοδεύει αποστέλλονται, μετά την προχθεσινή, τελευταία συνεδρίαση των αρμοδίων μελών της Ν.Ε, στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων η οποία θα συνεδριάσει το αμέσως προσεχές διάστημα, παρουσία και στελεχών της Ν.Ε και των βουλευτών, για να καταλήξει στις επιλογές της.
Πλην του δήμου Ιωαννιτών που η διαδικασία της δημοσκόπησης για πέντε πρόσωπα είναι σε εξέλιξη, αλλά και των δήμων Ζαγορίου και Μετσόβου για διαφορετικούς λόγους, η νομαρχιακή κατέληξε σε πρόσωπα που θεωρεί ότι μπορούν να στηριχθούν στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Έλεγχος για τα δάνεια της Marfin στη μονή Βατοπεδίου μετά από αίτημα του Δημήτρη Τσιρώνη

Την διεξαγωγή ελέγχου στις δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει η μονή Βατοπεδίου με την τράπεζα Marfin θα πραγματοποιήσει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έπειτα από αίτημα του Ηπειρώτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσιρώνη.Ακόμη στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές προς το υπουργείο Οικονομικών για να καθοριστεί το ύψος της ζημιάς που υπέστη το δημόσιο από την ανταλλαγή ακινήτων και προς την ΤτΕ για να ζητηθούν στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων προσώπων. Να σημειωθεί πως έπειτα από την άσκηση αγωγής από το δημόσιο προς τη μονή Βατοπεδίου, το γραφείο ενημέρωσης της έβγαλε ανακοίνωση που κάνει λόγο για νομικούς ακροβατισμούς του δημοσίου που δεν υπηρετούν το εθνικό συμφέρον(!!!) και στην οποία αναφέρεται επίσης, πως η μονή θα δώσει σκληρή μάχη για την δικαίωση της στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια!!!
 

Πουλάει το νεφρό της για τα χρέη..

Στο… «ως εδώ και μη παρέκει» φθάνουν τον τελευταίο καιρό πολλές Ηπειρωτικές οικογένειες, ψάχνοντας -απεγνωσμένα τις πιο πολλές φορές- να βρουν κάποια διέξοδο, για να βγουν από την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία, λόγω κρίσης, έχουν περιέλθει. Δυο απίστευτα, αλλά πέρα ως πέρα αληθινά γεγονότα, που μαρτυρούν το μέγεθος του οικονομικού αδιεξόδου και το δράμα πολλών ακόμη οικογενειών, αναπτύσσονται στη συνέχεια.
«ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΦΡΟ»!
Ώρα 11 το πρωί. Χτυπά των τηλέφωνο των Μικρών Αγγελιών του «Πρωινού Λόγου». Σηκώνει το ακουστικό η αρμόδια υπάλληλος και στην άλλη άκρη με δυσκολία ακούγεται μια τρεμάμενη γυναικεία βραχνή φωνή που λέει: «Πέστε μου παρακαλώ, πόσο κοστίζει μια μικρή αγγελία, είναι μόνο δυο γραμμές. Να γίνει όμως με..
ζωηρά γράμματα για να διαβάζεται εύκολα. Έχω άμεση ανάγκη, πρέπει να βρω το γρηγορότερο μια λύση…».

Έρχονται επτά νέα μέτρα

Το μνημόνιο με την τρόικα προβλέπει και νέα μέτρα, από το 2011 αν πάνε όλα καλά, αν όχι, από φέτος.
Η αιμορραγία του κράτους εξαιτίας των ζημιογόνων ΔΕΚΟ, για παράδειγμα, αλλά και τα χαμηλά έσοδα επιβάλλον το νέο κύμα μέτρων. Από τα άμεσα μέτρα θα πρέπει να θεωρούνται οι κινήσεις γύρω από την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, αλλά και τα μέτρα για την εξυγίανση του ΟΣΕ και του ΟΑΣΑ. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον ΟΣΕ οι καταργήσεις γραμμών και οι μετατάξεις υπαλλήλων έχουν ήδη δρομολογηθεί.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ 323 ΓΟΝΙΔΙΑ

Απο ΤΑ ΝΕΑ Οnline

 
Ο καπνός του τσιγάρου απορρυθμίζει τη λειτουργία τουλάχιστον 323 γονιδίων, τα οποία σχετίζονται με το ανοσοποιητικό, το μεταβολισμό και τον καρκίνο, αποκαλύπτει η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μελέτη.
«Τα αποτελέσματά μας υποδεικνύουν ότι το κάπνισμα επηρεάζει όχι μόνο μεμονωμένα γονίδια αλλά και ολόκληρα δίκτυα αλληλεπίδρασης γονιδίων. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί μια τέτοια ξεκάθαρη σχέση» αναφέρουν οι ερευνητές του Ιδρύματος Βιοϊατρικής Έρευνας Southwest στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. 

Έτσι γινόταν η κομπίνα με τα ιατρικά μηχανήματα της siemens


Πολύ απλά είναι τα πράγματα για να μην μπερδευόμαστε. Πάρτε ένα παράδειγμα για το πως έτρωγαν τα χρήματα με την Siemens.Στο ψυχιατρείο Αθηνών αγοράστηκε το 1994 ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα της siemens που κόστισε 200.000 ευρώ(τότε περίπου 66εκ.δρχ) και για να το επισκευάσουν λόγω βλάβης έδωσαν όλο αυτό το διάστημα 140.000 ευρώ. Είναι δυνατόν η επισκευή να αγγίζει την αγορά νέου μηχανήματος; Σαραβαλάκι ήταν το ακτινολογικό και χάλαγε κάθε τρεις και λίγο; Εγγύηση δεν είχε; Εδώ ένα cd player παίρνεις και για δύο χρόνια δεν πληρώνεις μια και στο ακτινολογικό μηχάνημα η βλάβες ήταν τόσες πολλές;
troktiko

Ο Δημήτρης Γιωτίτσας στο δημοτικό συμβούλιο

Τη θέση του εκλιπόντος Βασίλη Ηλιάδη στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννιτών, καταλαμβάνει ο επόμενος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος της «Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών», Δημήτρης Γιωτίτσας.  Ο κ. Γιωτίτσας που ορκίστηκε χθες ενώπιον του δημάρχου, Νίκου Γκόντα, θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Ηλιάδη τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ, όσο και στη διοίκηση του Ενιαίου Νομικού Προσώπου των ΚΑΠΗ της πόλης. Η «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών» στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η πολύχρονη εμπειρία του Δημήτρη Γιωτίτσα στην αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις, καθώς επίσης και η στενή ενασχόλησή του με την παράταξη και την προσπάθεια για τη συγκρότηση ενός κοινού, ενιαίου μετώπου που θα διεκδικήσει το δήμο Ιωαννιτών, εγγυώνται την επιτυχή και αποτελεσματική του δράση».
 Οι συνεργάτες του ιστολογίου kapistri και ιδιαίτερα ο διαχειριστής, εύχονται ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ, καθώς και ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ των προβλημάτων του Δήμου Ιωαννιτών. ΄Αλλωστε ο κ. Γιωτίτσας είναι γνωστός στα "κοινά" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού διετέλεσε  επί μαρόν δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του συγκεκριμένου Δήμου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜ ΗΤΡΗ!!!

Χρίσμα Σαμαρά σε Κακλαμάνη και Ψωμιάδη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Την επιλογή της Ρηγίλλης να υποστηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη για μια δεύτερη θητεία στη δημαρχεία της Αθήνας «φωτογραφίζει» η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, σήμερα, Πέμπτη, στο Ίδρυμα Αστέγων, στα συσσίτια και στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο», για να ενημερωθεί για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου της Αθήνας και για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Αντιπαράθεση για τις αδελφές είχε χθες στη Βουλή ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Κ. Τασούλα στο περιθώριο της συνεδρίασης για το Συνταξιοδοτικό του Δημοσίου. Ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι οι άπορες άγαμες αδελφές αποκτούν δικαίωμα σύνταξης με τους ίδιους όρους και τις προϋποθέσεις που αποκτούν το δικαίωμα αυτό και τα αγόρια.
O Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ αμφισβήτησε την υπουργική ρύθμιση λέγοντας ότι κατά την άποψή του «δεν υπάρχουν άπορες αδελφές, αφού όλες οι αδελφές που γνωρίζω είναι εύπορες». Αν όμως οι εν λόγω είναι τόσο εύπορες ώστε δεν χρειάζονται σύνταξη, τότε ο κ. Τασούλας θα μπορούσε να βοηθήσει για να πάψουν να είναι άγαμες (προωθώντας τον απαραίτητο νόμο...).
***
Τηλεφώνημα από τον κ. Αλ. Τσίπρα δέχθηκε χθες ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ...

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

Θα προχωρήσω στην δημιουργία κόμματος, τα σημερινά πολιτικά συστήματα είναι πεπαλαιωμένοι μηχανισμοί, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός εντόπισε το πρόβλημα του πολιτικού συστήματος στον εντοπισμό ανθρώπων που δεν...
εκφράζονται απο τα σημερινά κόμματα και χαρακτήρισε το εγχείρημα της δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Παραδέχτηκε προσωπικά της λάθη στην πολιτική της πορεία, αλλά καταλόγισε και στην κυβέρνηση Καραμανλή λάθη στρατηγικής υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους.
fimotro

Κλειδώνει η συμφωνία για 13ο και 14ο μισθό

Σε μηδενικές αυξήσεις το 2010 και ευρω-ΑΤΑ τα δύο επόμενα χρόνια κατέληξαν οι εργοδοτικές οργανώσεις και η ΓΣΕΕ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Κ. ΠΑΠΑΔΗΣ, Α. Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ  (Από ΤΟ ΒΗΜΑ)
Ενα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία για τριετή σύμβαση εργασίας, με περιορισμένες αυξήσεις μόνο για τα έτη 2011 και 2012, και ρήτρα διατήρησης του 13ου και 14ου μισθού βρίσκονται οι εργοδοτικές οργανώσεις και η ΓΣΕΕ. Επειτα από μαραθώνιες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις πολλών εβδομάδων τα δύο μέρη καταλήγουν κατά τη σημερινή συνάντησή τους στην υπογραφή της δυσκολότερης σύμβασης της τελευταίας εικοσαετίας.
Πρωταρχικός στόχος όλων των κοινωνικών εταίρων μέσα στο εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της συγκεκριμένης περιόδου ήταν η διασφάλιση του θεσμού των διαπραγματεύ- σεων αλλά και των συμβάσεων και η αναζήτηση λύσης χωρίς κρατική παρέμβαση, κάτι που εφαρμόζεται με επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες.

Τι ζημιές μπορεί να προκαλέσει η ... ζέστη!

Η εθνική οδός 29 κλειστή σε αρκετά σημεία
 Ποιος θα το πίστευε ότι από τη ζέστη μπορεί να χαλάσει ο δρόμος και μάλιστα γερμανικός δρόμος; Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τους δόμους να καταστρέφονται από την παγωνιά και το νερό, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τώρα διαπιστώνουμε ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και από την υπερβολική ζέστη. Αυτό συνέβη στην εθνική οδό 29, η οποία θα παραμείνει σε ορισμένα σημεία κλειστή για διόρθωση και ήταν αποτέλεσμα των τελευταίων "υπερβολικά θερμών" ημερών, όπου το θερμόμετρο έφτασε και τους σαράντα βαθμούς Κελσίου. Να μη γκρινιάζουμε δηλαδή πάντα ότι στην Ελλάδα χαλάνε οι δρόμοι πριν φύγει ο εργολάβος από το έργο. Τα καιρικά φαινόμενα είναι απρόβλεπτα!!!

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για τους δημοσίους υπαλλήλους με 157 ψήφους «υπέρ», 129 «κατά» και τρεις βουλευτές να δηλώνουν «παρών»... Διαρροές από το κυβερνών κόμμα δεν υπήρξαν. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Β. Οικονόμου, Γ. Δημαράς και Κ. Κιλτίδης ψήφισαν «παρών» ενώ η Σ. Σακοράφα καταψήφισε το νομοσχέδιο. Στην διαδικασία συμμετείχαν 289 βουλευτές, ενώ μεταξύ των απόντων ήταν η γ.γ. του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Τσίπρας. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί με επιστολή τους αναφέρουν πως εάν ήταν παρόντες στην διαδικασία θα καταψήφιζαν το νομοσχέδιο. Απούσα από τη διαδικασία ήταν και η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη. Αμέσως μετά την λήξη της ψηφοφορίας ξεκίνησε η διαδικασία για την ψήφιση του νομοσχεδίου και επί των άρθρων.
fimotro

GYROS-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!!

ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ!!!
ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!
ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΙΝΑΤΖΗΔΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΜΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΑ ΦΑΜΕ.
Από το: ILIAS KETSNY

Καμίνι η χώρα με 39 βαθμούς, αλλά και καταιγίδες!


Κολλημένο σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας θα μείνει σήμερα το θερμόμετρο. Ανάσα θα πάρουμε από αύριο...
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα θα είναι η υψηλές θερμοκρασίες, που θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 38 και κατά τόπους στους 39 βαθμούς Κελσίου. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα βορειοανατολικά.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

6.000 "άποροι" με ... λιμουζίνες

Από τη στιγμή που- επιτέλους- άρχισαν να γίνονται διασταυρώσεις τα δίχτυα του ΣΔΟΕ γέμισαν... λαβράκια!
Εισοδήματα φτώχειας δήλωναν στης εφορία 6.000 πολίτες, κάτω από 10.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή, την ώρα που όλοι τους είχαν τη δυνατότητα να συντηρούν πολυτελέστατα αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων κυβικών και πολλών εκατοντάδων ίππων!
Ακόμη και κόλπα όπως υποτιμολόγιση του αυτοκινήτου κατά την εισαγωγή ανακάλυψαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ. Για να μην φαίνεται ότι είναι κάτοχοι πολυτελούς αυτοκινήτου βάφτιζαν ... παλιό “χιλιάρι” τη λιμουζίνα, αλλά πιάστηκαν στη “φάκα”.

Αναμένεται κύμα κακοκαιρίας στη Γερμανία

Καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι
Μετά τις θερμές μέρες που περάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, μεγάλο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη Γερμανία. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πολύ ισχυρούς ανέμους και δυνατές καταιγίδες. Αυτό που έγινε χτες στη δυτική Γερμανία, αναμένεται να επεκταθεί σήμερα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Ως γνωστό χτες έκλεισε για ορισμένο χρονικό διάστημα, για περίπου μια ώρα (8.10 μέχρι 9.00 μ.μ.), ακόμα και το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης . Άνεμοι που έφταναν και τα 600 χιλιόμετρα την ώρα, σάρωσαν από Βορρά προς Νότο αρκετές περιοχές και σε συνδυασμό με το χαλάζι και τις δυνατές βροχές και μπόρες, σταμάτησαν τα πάντα. Σήμερα αναμένονται ανάλογα καιρικά φαινόμενα. Η υπερβολική ζέστη είχε άλλα οδυνηρά αποτελέσματα, όπως τις ζημιές στα κλιματιστικά των τρένων μέχρι την καταστροφή οδοστρώματος!!!

Δημόσιος Λειτουργός vs Κρατικός Υπάλληλος

Της Τζένης Κ. (pontiki.gr)
  Ο υπάλληλος εκτελεί εργασία και υπακούει σε διαταγές προϊσταμένου.Ο λειτουργός προσφέρει έργο, κοινωνικά ωφέλιμο.Ο δημόσιος υπάλληλος έχει για εργοδότη κάποιον ανώτερο δημόσιο υπάλληλο. Ανεβαίνοντας πλάτη- πλάτη τους δημοσίους υπαλλήλους, καταλήγουμε στον ύψιστο απρόσωπο εργοδότη, στο Κράτος, που συνήθως το ενσαρκώνουν αυτοί που κατέχουν τα ύπατα αξιώματα. Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όποιος βρισκόταν στο πηδάλιο της χώρας κι όλοι οι αμέσως από κάτω του, θεωρούσαν τους υπαλλήλους του Δημοσίου και τις θέσεις τους, ιδιοκτησία τους. Με τα γνωστά αποτελέσματα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ...ΗΡΕΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Φωτο ΝΙΚΟΣ ΤΙΝΑΣ