Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

«Βρώμικος πόλεμος» με μισθοφόρους εναντίον Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ

Μία από τις σημαντικές πτυχές του τουρκικού παρακράτους, με βάση την εικόνα που έχει διαμορφωθεί για τη δομή και τη μορφή του, υπήρξαν οι λεγόμενες ειδικές δυνάμεις ασφαλείας. Ενα σώμα ειδικών αποστολών, κυρίως στη νοτιοανατολική Τουρκία. Πολλά στελέχη τού εν λόγω σώματος ενεπλάκησαν, ειδικά κατά τη δεκαετία του '90, στο περίεργο παρακρατικό πλέγμα.
Οι συζητήσεις που έχουν αρχίσει στην Τουρκία, σχετικά με το νέο σώμα μισθοφόρων, παραπέμπουν και πάλι στο σκοτεινό και το ανεξέλεγκτο του προηγούμενου σώματος. Αυτό ήταν της ασφάλειας, αλλά το νέο σώμα, τη σύσταση του οποίου ετοιμάζει η τουρκική κυβέρνηση, θα είναι στρατιωτικό.

Οταν το ΠΑΣΟΚ «πειράζει» το DNA του...

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι θα πουληθεί 
στο ιδιωτικό κεφάλαιο η Αγροτική Τράπεζα, δηλαδή, 
«τα ιερά και τα όσια» του κράτους
Στο υπουργείο Οικονομικών όχι απλώς προσδοκούν αλλά εύχονται κιόλας να υπάρξει μια ακόμα πρόταση για την αγορά των μετοχών του Δημοσίου στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό. Γιατί, ακόμα κι αν η Πειραιώς βελτιώσει τη δική της, που σήμερα αποτιμάται σε 701 εκατ.ευρώ, τα περιθώρια που έχει για να κάνει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής είναι περιορισμένα. Οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες, το ίδιο και η ρευστότητα.

 Ινδία: Τραγικός απολογισμός απο τις πλημμύρες

Αρνητικές ήταν οι συνέπειες που δημιούργησαν οι μουσώνες στην Ινδία, από την 1η Ιουνίου μέχρι σήμερα, που αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα από τις πλημμύρες. Τουλάχιστον 246 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμούς, αλλά και καταρρεύσεις σπιτιών. Σημαντικές ήταν οι επιπτώσεις και στην οικονομική ζωή, κυρίως στην αγροτική οικονομία, στην οποία απασχολούνται περίπου 70% του πληθυσμού της χώρας. Υπολογίζεται ότι και 364.617 εκτάρια γης έχουν καταστραφεί, .878 βοοειδή έχουν χαθεί, σοδιές καταστράφηκαν, ενώ πολλές περιοχές αντιμετώπισαν προβλήματα από κατολισθήσεις. Οι περιοχές που δοκιμάστηκαν περισσότερο είναι η ανατολική Δυτική Βεγγάλη, η νότια Κεράλα και η δυτική Γκουτζαράτ. 
nooz

ΟΙ προσφορές και οι καταναλωτές

 Πόσες ποσότητες των προσφορών μπορεί να αγοράσει ένας "πελάτης" από τα καταστήματα χαμηλού κόστους; Μπορεί να αγοράσει ολόκληρη την προσφορά από 30 παντελόνια και 20 μπλουζάκια, με αποτέλεσμα να μην προφτάσει κανείς άλλος πελάτης να "αγγίξει" καν τις προσφορές; Φυσιολογικά θα μπορούσε να απαντήσει κανείς ΝΑΙ.  Με αυτή τη λογική δεν θα υπάρχουν προσφορές, παρά μόνο το άμεσα πρώτο χρονικό διάστημα της έναρξης των προσφορών. Έτσι βλέπουμε να περιμένουν ουρές πελατών από τα μεσάνυχτα για να προλάβουν να πάρουν ένα κομμάτι ... προσφοράς. Στην προκειμένη περίπτωση ο πρώτος πελάτης μπορεί να πάρει ολόκληρη την παλέτα με τον καφέ ή τη ζάχαρη; Πιστεύω ΟΧΙ. Παρατηρείται όμως πολύ συχνά να μπαίνουν στο κατάστημα έμποροι, να αγοράζουν  σχεδόν ολόκληρη την ποσότητα της προσφοράς και οι πελάτες να ψάχνονται. Για να αποφεύγουν τις νομικές συνέπειες οι σχετικές εταιρείες εκτυπώνουν με "ψιλά" γράμματα στα διαφημιστικά φυλλάδιά τους την ένδειξη "Η προσφορά ισχύει, όσο αρκεί το υπάρχον προϊόν".
Με αυτή τη λογική μπορείτε να δείτε να περνούν τα καρότσια το ένα πίσω από το άλλο φουλαρισμένα με οδηγούς  μεμονωμένα άτομα  "πελάτες"  κατ΄εντολή του εμπόρου, που θα οδογήσει το εμπόρευμα στο κατάστημά του και από εκεί να το πουλάει όσο αυτός θέλει. Εσείς θα περιμένετε τις προσφορές, αλλά οι τιμές θα είναι πάντα υψηλές!

ΓΙΟΑΚΙΜ ΠΑΛΜΕ: Πώς βγήκαμε από την κρίση

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ (ΤΑ ΝΕΑ)
Επαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να μην καταρρεύσει το σουηδικό σύστημα πρόνοιας μετά τη μεγάλη οικονομική κρίση που έπληξε τη σκανδιναβική χώρα τη δεκαετία του 1990. Πρόσφατα ορίστηκε πρόεδρος του Παγκόσμιου Κοινωνιολογικού Ερευνητικού Ινστιτούτου και της Επιτροπής για το Κράτος Πρόνοιας, που σκοπό έχει την καταπολέμηση της φτώχειας, ενώ ταυτόχρονα είναι διευθυντής του σουηδικού Ινστιτούτου Μελλοντικών Σπουδών. Μόλις πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να ηγηθεί της διεθνούς ομάδας εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση του συστήματος πρόνοιας της Ελλάδας και τη μελέτη θεμάτων νέας γενιάς. O Γιοακίμ Πάλμε, ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου πρωθυπουργού της Σουηδίας που δολοφονήθηκε το 1986, μιλάει στα «ΝΕΑ» για την εμπειρία της σουηδικής κρίσης και πώς αυτή μπορεί να διδάξει χρήσιμα πράγματα για την περίπτωσή μας, αλλά και για τις σχέσεις της οικογένειάς του με την οικογένεια Παπανδρέου. Οι λέξεις βγαίνουν διστακτικά, κομπιάζει και ακούγεται κάπως επιφυλακτικός. Αυτή όμως είναι μόνο η αρχική- λανθασμένη- εντύπωση. Επειτα από λίγα λεπτά συζήτησης μαζί του καταλαβαίνεις ότι ο Γιοακίμ Πάλμε απλώς σκέφτεται πολύ καλά τα λόγια που εκστομίζει. Παράδειγμα, όταν απαντά στο

Κάθε χρόνο τα ίδια..

 Έλεγα κι εγώ: Πώς δεν άρχισαν ακόμα οι ... φωτιές;  Κάθε χρόνο, εκτός από τις φωτιές που ανάβει η ίδια η φύση, υπάρχουν και οι φωτιές που έχουν την ... υποστήριξη των ειδικών εμπρηστών και ειδικών οικοπεδοκυνηγών. Δεν έχει τέλος η κατάσταση με τις φωτιές.. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία!! 45 φωτιές υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 7 βρίσκονται στην Αττικη.. Στάχτες σε όλα τα σπίτια, με τον ήλιο να έχει κρυφτεί απο τους καπνούς.. Έλεος!! Ελικόπτερα και αεροπλάνα όλη την.. ημέρα, αγωνίζονται μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για να σβήσουν τις φωτιές.. 
Ακόμα δεν μπήκε και ο Αύγουστος, που ως γνωστό είναι ο πιο ξερός μήνας του χρόνου!

Ευρωπαϊκή διαδικτυακή πύλη για την ηλεκτρονική δικαιοσύνη

Η ΕΕ εγκαινίασε την ευρωπαϊκή διαδικτυακή πύλη για την ηλεκτρονική δικαιοσύνη (European e-Justice portal), ένα ηλεκτρονικό εργαλείο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, το οποίο παρέχει πρόσβαση στη Δικαιοσύνη σε ολόκληρη την ΕΕ.
Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος απευθύνεται στους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους δικηγόρους και τους δικαστές που έχουν απορίες σχετικά με νομικά ζητήματα διασυνοριακού χαρακτήρα και ενισχύει την αμοιβαία κατανόηση των διαφόρων νομικών συστημάτων.
Στις 12.000 και πλέον σελίδες περιεχομένου, που διαθέτει, η πρώτη έκδοση της πύλης παρέχει πληροφορίες και συνδέσμους σχετικά με τους νόμους και τις πρακτικές σε όλα τα κράτη μέλη. Για

mona-lisa
 Η Μόνα Λίζα και έξι άλλα πορτρέτα ζωγραφισμένα από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι αποκάλυψαν νέα μυστικά τους, χάρη σε επιστημονικές αναλύσεις που προσδιόρισαν τη σύνθεση και το πάχος του κάθε στρώματος χρώματος στα έργα, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Πάρα πολύ λεπτά στρώματα χρώματος έχουν απλωθεί για να σβήσουν βαθμιαία τα περιγράμματα, και να κάνουν πιο ομαλές τις μεταβάσεις από τη σκιά στο φως στα πρόσωπα. Οι νέες αναλύσεις που έγιναν από την ομάδα του Φιλίπ Βαλτέρ, του Εργαστηρίου του Κέντρου Έρευνας και αποκατάστασης των Μουσείων της Γαλλίας, διευκρινίζουν πως έχει γίνει η διαβάθμιση των φωτοσκιάσεων (ντεγκραντέ) με την τεχνική που ονομάζεται "σφουμάτο". 
 ΕΡΤ
Από ΠΑΙΔΕΙΑ

Μάχη με τις φλόγες σε Βαρνάβα και Καπανδρίτι

Σε πολλές εστίες έχει διασπαστεί η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή μεταξύ Μικροχωρίου, Βαρνάβα και Καπανδριτίου, στην ανατολική Αττική.
Μέχρι το απόγευμα στις 18.30, υπήρχαν τρία κύρια μέτωπα: έξω από τον Βαρνάβα, μέσα στις χαράδρες μεταξύ Μικροχωρίου και Καπανδριτίου και στην περιοχή μεταξύ Βαρνάβα και Μικροχωρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών, οι κύριες αυτές εστίες απέχουν μεταξύ τους και ανάμεσά τους υπάρχουν καμένες εκτάσεις.
Η λεωφόρος Καπανδριτίου-Βαρνάβα έκλεισε από νωρίς το μεσημέρι. Πυκνοί καπνοί απλώθηκαν στον ουρανό, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ...

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι πάνω από τον Κάλαμο. Ωστόσο η Πυροσβεστική ελπίζει ότι θα καταφέρει να την σβήσει μέχρι το βράδυ. Η φωτιά ξεκίνησε από το Μικροχώρι Καπανδριτίου και τώρα καίει εκτάσεις προς τον Βαρνάβα. Κλειστή η λεωφόρος Βαρνάβα-Καπανδριτίου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής...

Πανηπειρωτική Σ.Ε:Να μην προχωρήσει στην πώληση της «ΔΩΔΩΝΗΣ»

 Η Συνομοσπονδία ως κύριος εκφραστής των απόδημων ηπειρωτών με έντονη ανησυχία παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την απειλούμενη πώληση των μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» από την ΑΤΕ σε ιδιώτες και συμπαρίσταται στην εύλογη αγανάκτηση και εξέγερση των κτηνοτρόφων της Ηπείρου για την ενδεχόμενη αλλαγή του δημόσιου χαρακτήρα της εταιρείας .
Άλλωστε σε όλους είναι γνωστό πως η «ΔΩΔΩΝΗ» από τότε που ιδρύθηκε από κτηνοτρόφους, ίσα με σήμερα, στήριξε ουσιαστικά το εισόδημα του παραγωγού γάλακτος, προσφέροντας παράλληλα πρώτης ποιότητας προϊόντα με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση και αποδοχή και υψηλή ανταγωνιστικότητα,

Τα βλαστοκύτταρα δίνουν «φως» στους τυφλούς

Η νέα τεχνική μπορεί να βοηθήσει άτομα που είναι 
τελείως τυφλά και από τα δύο μάτια
Ιταλοί γιατροί κατάφεραν με τη χρήση βλαστοκυττάρων, να αποκαταστήσουν την όραση σε δεκάδες ανθρώπους, οι οποίοι είχαν τυφλωθεί από εγκαύματα λόγω καυστικών χημικών ουσιών (π.χ. ισχυρών καθαριστικών) ή έκθεσης σε υπερβολική θερμοκρασία.
 Σε μερικές περιπτώσεις επιτεύχθηκε σχεδόν πλήρης αποκατάσταση της όρασης (0,9 στην σχετική κλίμακα, όπου η τέλεια όραση αντιστοιχεί στο 1). Η σχετική έρευνα - η μεγαλύτερη και πιο μακρόχρονη του είδους της διεθνώς- έγινε από ερευνητές του Κέντρου Αναγεννητικής Ιατρικής «Στέφανο Φεράρι», υπό την Γκρατσιέλα Πελεγκρίνι του πανεπιστημίου της Μοντένα, και παρουσιάστηκε στο ιατρικό περιοδικό «New England Journal of Medicine», σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.

Οι Γερμανοί αποχωρούν από την Ελλάδα

Η ελληνική αγορά αποδεικνύεται πολύ σκληρή για τη μεγαλύτερη γερμανική αλυσίδα discount σούπερ μάρκετ, Aldi
Και νέα άσχημα νέα για τον κλάδο των μεγάλων αλυσίδων λιανικού εμπορίου της ελληνικής αγοράς έρχονται να προστεθούν στις δυσάρεστες εξελίξεις των τελευταίων ημερών εξαιτίας της προσφυγής της Ατλάντικ στο άρθρο 99. Σήμερα η μεγαλύτερη γερμανική αλυσίδα discount σούπερ μάρκετ Aldi ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Ελλάδα και τη διακοπή της λειτουργίας των 38 καταστημάτων της, δύο χρόνια σχεδόν μετά τον ερχομό της στη χώρα μας, λόγω προβλημάτων στην εφαρμογή του επενδυτικού της προγράμματος στη χώρα.

O πιο άσκοπος τηλεοπτικός τσακωμός ever

Χασαπόπουλος και Οικονομέας λένε τα ίδια πράγματα και τσακώνονται... Όταν το καταλαβαίνουν είναι αργά. Δεν βαριέσαι; Τα νούμερα να ανέβουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ψάχνει όλη η Γερμανία να βρει τους gay ποδοσφαιριστές

H μισή Γερμανία ψάχνει να βρει ποιος από όλους τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στο μουντιάλ είναι gay! Για την ακρίβεια ποιοι από όλους είναι gay. Ο Λαμ πάντως πρόλαβε και παντρεύτηκε πριν τρεις ημέρες αλλά αυτό πάλι δεν λέει πολλά στην άτιμη αυτή κοινωνία.
Μετά τις καταγγελίες του Μπέκερ του μάνατζερ του Μίκαελ Μπάλακ ότι η ομάδα αποτελείται από gay ποδοσφαιριστές όλοι ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι.
troktiko

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Eπειτα από τρεις δραματικούς μήνες άκαρπων προσπαθειών, η BP φαίνεται πως κατάφερε να αποκτήσει τον έλεγχο σε μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην αμερικανική ιστορία.  Θα περάσουν όμως τουλάχιστον μια ημέρα μέχρι να βεβαιωθούν οι μηχανικοί ότι το νέο κάλυμμα αντέχει και δεν υπάρχουν νέα σημεία διαρροής πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού.
Υπεύθυνοι της βρετανικής εταιρείας, μαζί με πολιτικούς και ανήσυχους κατοίκους, περιμένουν να βεβαιωθούν την Παρασκευή ότι η πίεση στο νέο κάλυμμα παραμένει υψηλή -ενδεχόμενη πτώση της πίεσης θα σήμαινε ότι το πετρέλαιο διαρρέει από άλλο σημείο. Τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θα ελέγχουν όχι μόνο το νέο κάλυμμα αλλά και τον πυθμένα γύρω από την γεώτρηση, σε βάθος ενάμισι χιλιομέτρου.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, με μερικές απλές κινήσεις θα σας ξεβρακώσω των Πειραιώτη ψευτοπρίγκηπα και με απλά και κατανοητά Ελληνικά, θα σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κομπίνας, του καραμπινάτου σκανδάλου επιχειρούμενης απαγωγής με ενδεχόμενη πρόθεση βιασμού, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από τη σαλοπαρέα των καρχαριών της Τράπεζας Πειραιώς, αντί πινακίου φακής.
Το παλικάρι της φακής λοιπόν, συγγνώμη ο Σάλας της Πειραιώς, βγήκε με νόθα γκουβαρντοσύνη και δίνει 701 ψωροεκατομμύρια για να αγοράσει δύο Τράπεζες, έναντι των βαρβάτων ποσοστών που αναλογούν στο Ελληνικό δημόσιο. Κάνοντας μια μικρή βόλτα στα οικονομικά στοιχεία των Τραπεζών-Θυμάτων, ψαρέψαμε τα στοιχεία εκείνα, που θα λάμβανε υπόψη κάθε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, προ του πειρασμού να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς, της .....πλάκας.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιο του Χριστού και στον Αντίχριστο είχαμε τις προάλλες στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία των ενστόλων των Σωμάτων Ασφαλείας. Πρόκειται για δύο ανθρώπους με... προχωρημένη αντίληψη της πραγματικότητας, οι οποίοι συχνά περνούν από το Σύνταγμα έχοντας κρεμάσει στο στήθος τους τις σχετικές αναγνωριστικές ταμπέλες.
Η ταυτόχρονη εμφάνιση οδήγησε τους πρωταγωνιστές σε συμπλοκή, όπου ο Γιος του Χριστού έριξε στο πεζοδρόμιο τον Αντίχριστο. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και οδήγησαν τον Αντίχριστο στο νοσοκομείο, ενώ ο Γιος του Χριστού προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.
«Ποιος είστε;»
, ρώτησε ο αστυνομικός υπηρεσίας, για να λάβει την αυτονόητη απάντηση: «Είναι δυνατόν να μη με αναγνωρίζεις;Είμαι ο Γιος του Χριστού». Στη χρυσή εποχή των γόνων που διανύουμε, δεν θα εκπλαγώ αν ο Γιος του Χριστού θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής με κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Μετά το χέρι στο καράβι χάθηκε και το αίμα ξεχασμένο στο ΚΤΕΛ

Γράψαμε προχθες για την απίστευτη ιστορία στην Χιο όπου ένα χέρι που ήταν για μόσχευμα έκανε ....ταξίδι μέσα σε καράβι επειδή δεν πήγε να το πάρει κανένας από το νοσοκομείο.
Το ίδιο έγινε και στην Λάρισα με τις 10 φιάλες αίματος που πήγαν με ΚΤΕΛ και κανένας δεν της παρέλαβε με αποτέλεσμα το αίμα να χαλάσει! Καταλαβαίνετε γιατί πράγμα μιλάμε κ.υπουργέ; Εδώ ζητάμε από τον κόσμο να γίνει δωρητής και εσείς πετάτε τα αίματα και τα μοσχεύματα στα σκουπίδια; Πάτε καλά εκεί στα νοσοκομεία; Εδώ θέλει κατευθείαν προφυλακίσεις γιατί ο κόσμος χάνει την ζωή του.

τroktiko

Διεθνές κύκλωμα θα πλημμύριζε τη χώρα με τη σκόνη του θανάτου!

Ισοβίτης έφερε με σκάφος 80 κιλά κοκαΐνη
Βρέθηκε σε 15 μέτρα σκάφος με πολωνική σημαία που έφθασε από την Βενεζουέλα29χρονος με πολυτελή Mercentes πήγε να παραλάβει το εμπόρευμα από το σκάφος και συνελήφθη .
7 συλλήψεις έχουν γίνει και στην Αθήνα.
Έχουν κατασχεθεί όπλα και συνολικά μισό εκατομμύριο ευρώ
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί στα Σύβοτα Λευκάδας. Η αστυνομία αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε και βρήκε σε ιστιοφόρο σκάφος 15 μέτρων, 80 κιλά κοκαϊνης, που ήταν κρυμμένα στα έγκατα της πλώρης. Η αξία του εμπορεύματος αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Το ιστιοφόρο με το όνομα ''Ντόντο'', είχε πολωνική σημαία και κατά τη διάρκεια της εφόδου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα, έναν 73χρονο Πολωνό, που όπως τους είπε έφερε το σκάφος με τα ναρκωτικά, από τη Βενεζουέλα. Ο 73χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι σαν αμοιβή θα έπαιρνε το ιστιοφόρο και επιπλέον 25.000€.

ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΜΕ 
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΕΞΥΠΝΟ Ε?
 

Νέο όργιο φοροδιαφυγής – Μεγαλογιατρός έκοβε αποδείξεις 1,5 ευρώ ανά επίσκεψη

Καθηγητής ιατρικής με εισόδημα ΜΟΝΟ 12.000 ευρώ
Έκοβε αποδείξεις για μία επίσκεψη από 1,5 ευρώ μέχρι 5 ευρώΔιαβητολόγος στους Αμπελοκήπους έκρυβε τουλάχιστον 92.000 ευρώ εισόδημαΤο ΣΔΟΕ εντόπισε για τον διαβητολόγο 643 παραβάσεις
Μετά τις δεκάδες λίστες των μεγαλογιατρών με πανάκριβα σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και πισίνες, οι οποίοι εμφάνιζαν εισοδήματα φτωχών, έρχονται και νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.
Σε ένα από τα ιατρεία των μεγαλογιατρών που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, κατασχέθηκε το βιβλίο ασθενών, όπου προέκυψαν “πράματα και θάματα”. Πρόκειται για έναν καθηγητή ιατρικής που διατηρεί ιατρείο και εργάζεται σε μεγάλο ιατρικό κέντρο.

Τι συζητάνε στα έδρανα της βουλής οι πρώην κυβερνώντες;

 Αυτοκριτική πάντως δεν κάνουν, το μόνο σίγουρο! 
Δείτε την εικόνα! 
Από το: http://mauripena.blogspot.com/2010/07/blog-post_3468.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ

NA KΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 Την ανησυχία του για τα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας της διαχείρισης αποβλήτων στην Ελλάδα εξέφρασε ο Συνήγορος του Πολίτη, ζητώντας την άμεση παύση λειτουργίας των παράνομων Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Στερεών Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) και την περιβαλλοντική αποκατάστασή τους...
Επισημαίνει δε ότι «παρά τη δέσμευση της Ελλάδας για κατάργηση όλων των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Στερεών Αποβλήτων (ΧΑΔΑ), έως το 2008, εξακολουθούν να παραμένουν σε λειτουργία αρκετοί απ’ αυτούς, γεγονός που δημιουργεί τον κίνδυνο επιβολής υψηλών προστίμων από το δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο άμεσο μέλλον». Ειδικότερα, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει διαπιστώσει ότι καθυστερεί η εκπόνηση και η υλοποίηση των μελετών περιβαλλοντικής αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αρκετοί απ’ τους οποίους παραμένουν ακόμη σε λειτουργία, ενώ εντοπίζονται σημαντικά προβλήματα στην επιβολή των διοικητικών και ποινικών κυρώσεων στους υπεύθυνους δήμους. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  
ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

φωτο ΝΙΚΟΣ ΤΙΝΑΣ