Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σχεδόν έτοιμη η νέα κυβέρνηση

 
Τα νέα μέλη της κυβέρνησης σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες

Πρωθυπουργός: Γιώργος Παπανδρέου

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης: Θεόδωρος Πάγκαλος
Υπουργός Επικρατείας: Χάρης Παμπούκης

Υπουργείο Προεδρίας:
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Αναπληρωτής υπουργός Προεδρίας αρμόδιος για τη Βόρεια Ελλάδα και την Ανάπτυξη: Σωκράτης Ξυνίδης

Αναβαθμίσεις, μετακινήσεις και έξοδοι στον ανασχηματισμό

Σε εξέλιξη η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης 
με δραματικά τηλεφωνήματα
του Γιάννη Μακρυγιάννη (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
Σημαντικές  αλλαγές με κυριότερη την αναβάθμιση του Γιάννη Ραγκούση σε θέση συντονιστή της κυβέρνησης, καθώς επίσης τη μετακίνηση πολλών άλλων, αλλά και την έξοδο σημαντικών μέχρι παραγόντων, όπως η Λούκα Κατσέλη περιέχει ο ανασχηματισμός, στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός επιχειρεί  να ενισχύσει το κέντρο συντονισμού της κυβέρνησης, όμως είναι ζητούμενο το πώς θα λειτουργήσει το σχήμα, καθώς πέραν του κ. Ραγκούση, στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αλλά και ο Χάρης Παμπούκης διατηρεί τη θέση του στο Μέγαρο Μαξίμου ως υπουργός Επικρατείας, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το χαρτοφυλάκιο των μεγάλων επενδύσεων.

Θέλω να σε φτύσω Νο 2

Το βλέπω να με σουτάρει σύντομα. Αφού πρώτα μου κοψε το κατοστάρικο απ' τα μισθά μου τώρα μου τα μασάει πάλι. Έχουμε πρόβλημα, είμαστε σε ύφεση λέει. Φταίει το μνημόνιο. Και αν μας αυξήσουνε κι άλλο τον ΦΠΑ την κάτσαμε. Γιατί; τυριά πουλάς; του απάντησα. Δεν καταλαβαίνεις παιδί μου μου είπε. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Δε βγαίνω. Όταν όμως κονόμαγες έκλεβες την εφορία και έπαιρνες την SLK τότε έβγαινες ρε λαμόγιο σκέφτηκα. Δε μπορώ να σε πληρώνω κάθε μήνα, κάνε και εσύ καμιά υποχώρηση. Κι άλλη;  Και πότε θα με πληρώνεις ρε

ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ


Εξακολουθεί να σείεται η γη από μετασεισμούς στη Νέα Ζηλανδία, 48 ώρες μετά τον σφοδρότατο σεισμό των 7 ρίχτερ, που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, Christchurch. Σε πολλές περιοχές δεν έχει επανέλθει ακόμη η ηλεκτροδότηση, ενώ μεγάλα προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Οι εκτιμήσεις της κυβέρνησης μιλούν για ζημιές ύψους 2 δις δολαρίων Νέας Ζηλανδίας, ποσό που ισοδυναμεί με το 2% του ΑΕΠ της χώρας.

http://ktikio.blogspot.com

Ανασχηματισμός: Τα πρώτα ονόματα της νέας κυβέρνησης

Άρχισαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου τα τηλέφωνα προς τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις της κυβέρνησης. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, που παραμένουν σε εγρήγορση στη Βουλή, ενημέρωσαν πριν από λίγο με νόημα ότι "ακόμα είναι μεσημέρι", δείχνοντας έτσι πως ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί αργά απόψε το βράδυ.
Σύμφωνα με τις έγκυρες και αποκλειστι
κές πληροφορίες του NewsIt μία θέση στην κυβέρνηση λαμβάνει ο Χρήστος Παπουτσής και συγκεκριμένα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ τη θέση της κας Μπατζελή θα πάρει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

“Απαντήστε, μου χρωστάτε λεφτά για τον ΟΤΕ”…

Όλο το περιεχόμενο των επιστολών Καρακώστα
του Χρήστου Μπόκα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
Στα χέρια των μελών της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το «σκάνδαλο» Siemens βρίσκεται το υλικό που κατέσχεσε ο εισαγγελέας ύστερα από έφοδο στο σπίτι του μάρτυρα κ. Παντελεήμονα Καρακώστα.
Ο εισαγγελέας,  μεταξύ άλλων, βρήκε μία σειρά επιστολών του κ. Καρακώστα προς υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ αλλά και προς τον γνωστό επιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

Κέρκυρα: Αιφνιδιαστική κατάληψη στο Αχίλλειο μουσείο

Κεντρικό αίτημα των εργαζομένων είναι 
η διασφάλιση της εργασίας τους
Αιφνιδιαστική κατάληψη στο Αχίλλειο Μουσείο της Κέρκυρας πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμενοι του πρώην καζίνο Κέρκυρας με αίτημα την διασφάλιση της εργασίας τους. Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια, έχοντας μοναδικό αίτημα την αναγνώριση της μονιμότητας της εργασίας τους και τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων τους.

Ζαγόρι μου όμορφο...

Όποτε ανεβαίνω στο Ζαγόρι, γεμίζουν τα μάτια μου χρώματα, τα αυτιά μου κλαρίνο και η ψυχή μου αναμνήσεις...

ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ....


Φωτοβολταϊκά: Εγγυημένα κέρδη για 25 χρόνια

Φωτοβολταϊκά: Εγγυημένα κέρδη για 25 χρόνια
Οι ιδιώτες που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά συστήματα θα πωλούν την παραγόμενη ενέργεια στη ΔΕΗ προς 0,55 € ανά κιλοβατώρα (Kwh), όταν το κόστος του ηλεκτρικού ξεκινά από 0,087 € ανά κιλοβατώρα.Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες νοικοκυριά προκειμένου να εγκαταστήσουν στα σπίτια τους μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα, κάτι που αποτυπώνεται και από τη ζήτηση δανείων στις τράπεζες.
Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, όταν η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος εγγυάται στους μικρούς «παραγωγούς» ηλιακής ενέργειας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τη ΔΕΗ για τα επόμενα 25 χρόνια.

Τα κοτόπουλα Πίνδος σπόνσορας των εκλογών ...

Στη Χώρα μας δεν υπάρχει μόνο η Siemens και οι μεγάλες εταιρείες των Αθηνών που ενισχύουν πολιτικούς από τα μαύρα ταμεία τους.
 Υπάρχει και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων που παράγει και προωθεί τα κοτόπουλα Πίνδος.
Ο Συνεταιρισμός ελέγχεται εδώ και χρόνια από Συνδικαλιστοπατέρες που θεωρούν ιδιοκτησία τους το Συνεταιρισμό και μέσω αυτού εξυπηρετούν τους δικούς τους πολιτικούς.

Πνευματική χρεοκοπία

Συντάκτης: Σπύρος Εργολάβος*

ergolabos_gia_branoysh
Τα νέα είναι γνωστά: Υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση μπήκαν σε σχολές με βαθμούς 3,4 και 5, ακόμα και κάτω της μονάδας (0,91). Η εκπαίδευση της πατρίδα μας σε πλήρη διάλυση, η πνευματική χρεοκοπία του τόπου σε όλο το τραγικό μεγαλείο.
Μέσα σ' αυτό το εκπαιδευτικό και εθνικό βάραθρο, εφτά στους δέκα πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών δηλώνουν, σύμφωνα με επίσημη έρευνα, ότι αναζητούν εργασία στο εξωτερικό˙ και οι νέοι αυτοί δεν είναι τυχαίοι. Και εμείς εδώ αδημονούμε αν η Ντόρα θα κάνει κόμμα, αν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Μιλτιάδης

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  "ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝA"
 Μετά από οχτώ βασανιστικά χρόνια διοίκησης της πόλης των Ιωαννίνων από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ.Γκόντα, ήρθε επιτέλους η ώρα η πόλη να αναπνεύσει και να εξελιχθεί όπως της αρμόζει.
Μια δημοτική αρχή χωρίς όραμα για τους πολίτες αλλά και την ίδια την πόλη, δίχως στόχους και επιμονή για την αναχαίτιση της παρακμής της πόλης μας, ετοιμάζεται σε δύο μήνες να παραδώσει την σκυτάλη, απαλλάσσοντας την πόλη από μια βαθιά νοοτροπία, η οποία χαρακτηρίζεται από φασιστικές συμπεριφορές και η οποία αναιρεί τις αρχές και την λειτουργία της δημοκρατίας και ακυρώνει και ατιμάζει τον πολίτη.

Το Αρχαίο λιμάνι του Γυθείου...

Το Γύθειο απέχει 257,5 χλμ. Από την Αθήνα 42,5 χλμ. ΝΑ από τη Σπάρτη και συνδέεται οδικά με την υπόλοιπη Μάνη και τη Σκάλα. Υπάρχει ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει το λιμάνι του Γυθείου με τη Νεάπολη, τα Κύθηρα και την Κρήτη ενώ λειτουργεί ακόμα και σταθμός ανεφοδιασμού για τα ιδιωτικά σκάφη. Η πόλη από την αρχαιότητα ονομαζόταν Γύ(η)θειο η πόλη των θεών αλλά στα....χρόνια της τουρκοκρατίας μετονομάστηκε σε Μαραθονήσι. Μετά την επανάσταση ξαναπήρε την αρχαία της ονομασία. Σύμφωνα με το μύθο σε αυτό το μέρος βρήκαν καταφύγιο ο Πάρης με την Ωραία Ελένη πριν φύγουν για την Τροία.

Δύσκολη σχολική χρονιά για την τσέπη των γονιών - 350 ευρώ για σχολικά είδη!


Δυσβάσταχτο και αυτό το κόστος για πολλές οικογένειες που μέσω κρίσης βλέπουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει.Αν και υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά των εμπόρων να κρατήσουν σταθερές τις τιμές στα σχολικά είδη αυτό τον χειμώνα, φαίνεται πως για μια οικογένεια το οικονομικό βάρος δεν θα αλλάξει και πολύ. Από το ρεπορτάζ του Newsit προκύπτει ότι σύμφωνα με τις ενδεικτικές τιμές τις αγοράς χρειάζονται τουλάχιστον ευρώ για τον καθιερωμένο σχολικό εξοπλισμό ενός παιδιού.

Σεπτέμβριος ο τρυγητής....

Την έλευση του… τρυγητή μήνα Σεπτέμβρη, που από την αρχαιότητα ακόμη εικονίζεται στα ψηφιδωτά με το πλεκτό κοφίνι, να πατάει ξυπόλητος σταφύλια στο πατητήρι, πάντοτε με την εύθυμη παρέα του, «καλωσορίζουν» οι αμπελοοινικινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Ήδη, σε πολλές περιοχές ο τρύγος έχει ξεκινήσει, αλλά χωρίς τη συνοδεία των πολλών εθίμων, που – τρόπον τινά – τον συνόδευαν παλαιότερα και τον μετέτρεπαν σε πανηγύρι. Ελάχιστοι τρυγούν πλέον με τον παραδοσιακό τρόπο, αφού το πάτημα στα πατητήρια αντικαταστάθηκε με πιεστήρια και μηχανές.

Αναπροσαρμογή διοδίων


Νέοι σταθμοί διοδίων και «μαζί» νέες αυξήσεις περιμένουν τους οδηγούς που διέρχονται από τους μεγάλους οδικούς άξονες. Εως το τέλος του έτους αναμένεται να λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα διοδίων στην Εγνατία Οδό, ενώ ακόμα δύο σταθμοί, ένας στον Μαλιακό και ένας στην Πελοπόννησο θα πάρουν «πράσινο φως» από το υπουργείο Υποδομών μέσα στους επόμενους μήνες. Πιο άμεσες θα είναι οι αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τριπόλεως, που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ μέσα στον Σεπτέμβριο.

Τι έλεγε ο Παπακωνσταντίνου το 2007 για το πετρέλαιο θέρμανσης;

Τώρα θέλουν να αυξήσουν την τιμή του το πετρελαίου θέρμανσης ενώ για επίδομα, ούτε λόγος να γίνεται. Και επειδή είμαστε λίγοι, γνωριζόμαστε και θυμόμαστε τι λέει ο καθένας, σας μεταφέρουμε αυτούσιο άρθρο του Βουλευτή Κοζάνης (!) Γ. Παπακωνσταντίνου της Πέμπτης, 15 Νοεμβρίου, 2007  Το ΠΑΣΟΚ επιμένει για το επίδομα θέρμανσης “Το πετρέλαιο έχει πλέον φτάσει τα 100 δολάρια το βαρέλι και αυτή η άνοδος της τιμής του έχει προκαλέσει ένα νέο ανατιμητικό κύμα στις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών. Το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων πλήττεται όλο και περισσότερο, ιδιαίτερα εξαιτίας της ακρίβειας και της

Ο πύθωνας κάνει μπάνιο!


Ένας τρελός τύπος έβαλε τον πυθωνά του στην μπανιέρα για να το χαλαρώσει με ένα ζεστό μπανάκι!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω από 300.000 ακίνητα του δημοσίου ζητούν αξιοποίηση

Ολοκληρώθηκε το έργο της καταγραφής τους κι ακολουθεί η προσπάθεια της εκμετάλλευσης τους από το ελληνικό κράτος
Περίπου 300.000 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια έχουν μπει το τελευταίο δίμηνο στο μικροσκόπιο των συναρμόδιων υπουργείων της κυβέρνησης, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης τους.
Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα γίνει μια προσπάθεια, ώστε να μεταφερθούν σε αυτά τα οικήματα οι

“Βόμβα” Τζίγγερ – Δίνει δωρεάν τον Παναθηναϊκό σε Πατέρα, Βγενόπουλο

Με μία κίνηση - ματ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αιφνιδίασε τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νίκο Πατέρα και πλέον έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Όποια και αν είναι η απάντηση ο Τζίγγερ έδειξε πως όχι απλά πουλάει αλλά χαρίζει και μάλιστα στηρίζει τους μέχρι πρότινος "αντιπάλους" του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη πάρθηκε μετά τα όσα έγιναν στο φιλικό με την Τζένοα και τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ ενήμεροι ήταν και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, οι οποίοι έδωσαν την συγκατάθεση τους.
Ο Νίκος Πατέρας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν μπορούσαν ούτε να φαντάστουν μία τέτοια εξέλιξη αυτή τη χρονική στιγμή. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση τους.

Επειγόντως αλλαγές!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΝΕΑ: Δηµήτρης Δοντάς
«Μπορούµε να αλλάξουµε την κατάσταση», δήλωνε αµέσως µετά το τέλος του αγώνα µε τη Γεωργία ο Φερνάντο Σάντος και, όπως όλα δείχνουν, ετοιµάζεται να προχωρήσει σε σηµαντικές αλλαγές σε σχήµα και πρόσωπα.
Τα κακά νέα για τον πορτογάλο τεχνικό προέρχονται από το µέτωπο των τραυµατιών. Ο Νίκος Σπυρόπουλος – σκόρερ στο 1-1 της Παρασκευής κόντρα στη Γεωργία – προπονήθηκε χθες, αλλά αντιµετωπίζει πρόβληµα στον έσω πλάγιο και ο οµοσπονδιακός προπονητής τον άφησε εκτός της αποστολής που ταξιδεύει σήµερα στο Ζάγκρεµπ. Ο Σάντος συµπεριέλαβε στην αποστολή τον

Οι μυστικές διαδρομές των μάνατζερ

Πώς διακινείται το χρήμα έξω από τις γραμμές των γηπέδων
ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΝΕΑ: Μιχάλης Μορφονιός


Η «επιθετική τακτική» του ΣΔΟΕ είχε ως αποτέλεσμα οι ελεγκτές του να φτάσουν στα ίχνη κορυφαίου μάνατζερ ποδοσφαιριστών που διακινούσε παράνομα τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και να φέρει στο επίκεντρο τις μεθοδεύσεις που είχαν γίνει κανόνας όλα τα προηγούμενα χρόνια στον χώρο του αθλήματος, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από πουθενά και για κανέναν.
O ίδιος μάνατζερ, που κατηγορείται από το ΣΔΟΕ ότι δεν δήλωσε 26 εκατ. ευρώ, είχε κληθεί δύο φορές από την Εφορία για να δώσει εξηγήσεις αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Το στοίχημα και το μήνυμα

Στοίχημα για τον Γιώργο Παπανδρέου αποτελούν οι χθεσινές επιλογές των 13 ανδρών υποψηφίων για τις ισάριθμες περιφέρειες της χώρας, και παράλληλα το ορατό άνοιγμα που κάνει προς τις δυνάμεις της Αριστεράς επιλέγοντας να υποστηρίξει δυο στελέχη προερχόμενα από αυτή, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Παρά το άγριο παρασκήνιο και τα παζάρια που έγιναν στους διαδρόμους του Τάε κβον ντο, το σημαντικό είναι ότι ο κ. Παπανδρέου επέλεξε και νέα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να υλοποιήσουν τον «Καλλικράτη».

Πρωτιά ακρίβειας για την Ελλάδα

Σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσιών, που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ και αφορούν τις Χώρες της Ευρωζώνης, για τον μήνα Ιούλιο του 2010 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι, προκύπτει ότι η Ελλάδα συνεχίζει την κούρσα των αυξήσεων στην ΕΕ σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΚΕΚΑ:
Η Ελλάδα πρώτη στον πληθωρισμό μέ 5,5% όταν ο Μ.Ο της Ε.Ε είναι 1,7%

Μέτρα - αντιστάθμισμα στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης εξετάζει η κυβέρνηση

Οριστικοποιείται η ρύθμιση
Τρία μέτρα - αντιστάθμισμα στην επιβάρυνση που θα επιφέρει η εξίσωση της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης στα νοικοκυριά προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. 
Σύμφωνα με το Mega, σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών το βράδυ του Σαββάτου αποφασίστηκαν τα τρία μέτρα:
1. Μείωση στο φόρο του πετρελαίου κίνησης στα 390 ευρώ/λίτρο από 412 ευρώ/λίτρο, που ισχύει τώρα, ώστε η επιβάρυνση στα νοικοκυριά να είναι λίγο μικρότερη.

Cd-Rom πρόδωσε 992 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες - φοροφυγάδες

 
Τα ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών εντοπίστηκαν σε cd-rom που έχει κατατεθεί στις αρχές της Γαλλίας και της Γερμανίας. Στελέχη του ΣΔΟΕ ενημερώθηκαν από τους Γερμανούς συναδέλφους τους ότι, στο cd-rom που είχε κλαπεί από την ελβετική τράπεζα UBS και το οποίο περιείχε ονόματα φοροφυγάδων εξωτερικού, περιλαμβάνονται και 992 ελληνικά ονόματα.
Το επίμαχο cd-rom είχε κλέψει Γάλλος εργαζόμενος στην ελβετική τράπεζα και το παρέδωσε στη Γερμανία και τη Γαλλία αντί 2,5 εκ. ευρώ, ώστε να εντοπίσουν όσους είχαν φοροδιαφύγει. Όπως μετέδωσε το MEGA, οι Γερμανοί ενημέρωσαν το ΣΔΟΕ για τη λίστα των Ελλήνων μεγαλο-φοροφυγάδων. Το ΣΔΟΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των ονομάτων με πιο πιθανή περίπτωση να ζητηθεί διοικητική συνδρομή με το γαλλικό υπουργείο οικονομικών, στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνδρομής μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Newsit

«Πνίγηκαν» Ναύπλιο - Αργος

Από τις πλημμύρες δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές
 Σημαντικές ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την Κυριακή το Ναύπλιο, αλλά και στο Αργος.
Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν ισόγεια και υπόγεια καταστήματα.
Από τις πλημμύρες δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Πήδηξε από τον 39ο όροφο αλλά δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει

Όταν κάποιος πέφτει από ύψος 122 μέτρων με ταχύτητα που έφτασε και τα 200 χιλιόμετρα την ώρα και σηκώνεται ζωντανός, τότε μιλάμε για θαύμα από εκείνα που δεν συνηθίζεται να...
συμβαίνουν ούτε σε χολιγουντιανές υπερπεριπέτειες.
Ένα τέτοιο θαύμα ωστόσο έλαβε χώρα προ ημερών στην πραγματικότητα, με
πρωταγωνιστή (και μεγάλο τυχερό μέσα στην ατυχία του) το 22χρονο ηθοποιό Τόμας Μαγκίλ ο οποίος

Τραγικός θάνατος 18χρονου αναβάτη

Ο Ιάπωνας, Σόγια Τομισάβα αφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια αγώνα των ΜΟΤΟ2.

Oκτώ νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας εναντίον αστυνομικού τμήματος

Πακιστάν
Τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον αστυνομικού τμήματος στο βορειοδυτικό Πακιστάν.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της επαρχίας Χαϊμπέρ-Παχτούνχουα καμικάζι έπεσε με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην πίσω πλευρά αστυνομικού τμήματος της πόλης Λάκι Μαρουάτ.

Τα 40 καλύτερα βιβλία για το φθινόπωρο

Επιλογή από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν τους φθινοπωρινούς μήνες

Η ελληνική και η ξένη λογοτεχνία, το δοκίμιο, η φιλοσοφία, η οικονομία, η βιογραφία, η ελληνική ιστορία
Σε δοκιμασμένους έλληνες συγγραφείς, σε γνωστά ονόματα της διεθνούς σκηνής, σε εκδόσεις κλασικών έργων και σε βιβλία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε την παρούσα οικονομική, πολιτική και κοινωνική συγκυρία επενδύουν οι εκδότες αυτό το φθινόπωρο. Βαλτινός, Δούκα, Καρυστιάνη, Κουμανταρέας, Μιχαλοπούλου, Παπανδρέου, Φάις, Φακίνου έρχονται με νέα πεζογραφήματα.

Αλλαγές στο καθεστώς των αποδείξεων

Διπλασιάζεται η αξία των αποδείξεων από ηλεκτρολόγους και 
 υδραυλικούς...

Η καλή υγεία θέλει κοινωνικό «σπρώξιμο»

 ΛΟΝΔΙΝΟ. Είχε διαπιστωθεί ότι όσον αφορά μια σειρά από συμπεριφορές όπως για παράδειγμα η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί κάποιος να παρασυρθεί σε αυτές μέσα από έναν μικρό κύκλο συγγενών ή φίλων. Οπως φαίνεται όμως όσον αφορά τη διαχείριση ζητημάτων σε σχέση με την υγεία του, για να επηρεαστεί κάποιος στο τι να κάνει, θα πρέπει να έρθει σε επαφή εκτός από το φιλικό και το οικογενειακό του περιβάλλον με έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων (γείτονες, συναδέλφους κτλ.) η πλειονότητα των οποίων να έχει κοινή άποψη. Για να επηρεαστεί δηλαδή κάποιος αν θα επισκεφτεί έναν γιατρό, αν θα κάνει κάποιες εξετάσεις ή αν θα κάνει ένα εμβόλιο θα πρέπει να ακούσει την ίδια άποψη από πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους «κοινωνικές πηγές».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗ    ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Μονή ΤΣΟΥΚΑΣ φωτο ΝΙΚΟΣ ΤΙΝΑΣ