Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Τα καλύτερα από την εκπομπή: ΟΛΑ 11

«Κόλαση» για Ελλάδα σε ΕΕ - ΗΠΑ

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ  «E» 10/5
 Απερίγραπτα αρνητικό κλίμα για την εικόνα της Ελλάδας επικράτησε χθες τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Και στη μεν Γηραιά Ηπειρο αυτό εκφράστηκε με λυσσώδεις επιθέσεις των σοβαρότερων εντύπων με επικεφαλής τις γερμανικές εφημερίδες, οι κυριότερες των οποίων είχαν πρώτο θέμα την κατάσταση στην Ελλάδα, συνοδεύοντάς το με πικρόχολα σχόλια. Από τις ΗΠΑ όμως ήρθε το σκληρότερο πλήγμα, καθώς δύο από τους τρεις οίκους αξιολόγησης, οι Στάνταρντ εντ Πουρ'ς και Μούντις

Σενάρια πολιτικής φαντασίας


Του Δημήτρη Μυ (ποντικι)
Ακούσαμε τις μετά βδελυγμίας διαψεύσεις του δημοσιεύματος (σεναρίου) του Spiegel περί των σκέψεων επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ωστόσο, ακόμη κι όταν διαψεύδονται, έχουν τη δύναμη να πυροδοτήσουν σενάρια πολιτικής φαντασίας. Το σενάριο των ημερών είναι το ακόλουθο:

Υπέδειξε τα αυτονόητα

Γράφει ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος  «E» 10/5
Δεν με ξάφνιασαν τα όσα είπε χθες ο υπουργός Υγείας σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν διάφοροι συνάδελφοί του το μνημόνιο και την εφαρμογή του. Και είναι απλό το γιατί. Ουσιαστικά δεν είπε τίποτα περισσότερο απ' αυτό που λέει όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό ο πρωθυπουργός όταν δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μόνο μαζί με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν τη μάχη για την έξοδο από την κρίση.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις...

Από τον Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου  «E» 10/5
 
Μετά την τελευταία «μυστική» συνάντηση στο Λουξεμβούργο (που δεν ήταν η πρώτη) και τη «διαρροή της», οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, τους αμέσως επόμενους μήνες, φαίνονται πλέον αναπόφευκτες. Στην πραγματικότητα διαπιστώνεται απ' όλες τις πλευρές (και την ελληνική πλέον) ένα αδιέξοδο. Οι στόχοι του «μνημονίου» είναι εν μέρει μη επιτεύξιμοι και η χρηματοδότηση του χρέους αδύνατη στο ορατό άμεσο μέλλον (2012-2013), καθώς η έξοδος στις αγορές έχει προεξοφληθεί ότι είναι ανέφικτη.

Πλάκα κάνεις!!!

Είναι αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα μέτρα....
‘‘Πλάκα κάνουν;’’ και όμως…
Η Άγγελα και ο Ντομινίκ βάζουν δοκιμασίες… δύσκολες στο Γιώργο, αλλά τα έπαθλα αν μη τι άλλο είναι μεγάλα!!
pontiki.gr

Παπούλιας: Αναγκαία η εθνική συστράτευση

Την ανάγκη εθνικής ενότητας και συμπαράστασης, για να μπορέσει «να ορθοποδήσει ο τόπος», τόνισε ο πρωθυπουργός που έγινε δεκτός το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι η Ελλάδα κάνει ένα δύσκολο αγώνα σε συνθήκες, όπως είπε, πολλές φορές απρόοπτες και σε διεθνές και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθεί ο εθνικός αγώνας για τις απαραίτητες αλλαγές με αποφάσεις.

...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

thumb

Ανακοινώθηκε ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Συνολικά 74.440 μαθητές θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Την Πέμπτη ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας.
Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Καλό ή κακό;

Καλό ή κακό; 
Μέσα σε ένα 24ωρο ακούσαμε δύο διαφορετικές θέσεις του ΣΥΝ για τις οικονομικές εξελίξεις και τη στάση που πρέπει να κρατήσει η χώρα μας. Την επίσημη, διά στόματος Αλ. Τσίπρα, ο οποίος είπε ότι «η απειλή δεν μπορεί να είναι η έξοδος από το ευρώ», και τη μειοψηφική, από τον Π. Λαφαζάνη, ο οποίος αποφάνθηκε ότι «το ευρώ είναι συνυπεύθυνο για τις τραγικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη».Τελικά, τι ισχύει εκεί στην Κουμουνδούρου; Το ευρώ είναι καλό ή κακό;
ΕΘΝΟΣ

Όλι Ρεν: Σε μερικές εβδομάδες οι αποφάσεις

Η αποστολή της τρόικας στην Αθήνα θα εξετάσει αφενός την πορεία των μεταρρυθμίσεων της χώρας και αφετέρου τη βιωσιμότητα του χρέους της ανέφερε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα οικονομίας, Όλι Ρεν, από το Στρασβούργο.
Κατά συνέπεια, τόνισε, είναι πολύ νωρίς να συζητηθεί τώρα το ενδεχόμενο αναχρηματοδότησης της Ελλάδας το 2012. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θέμα αυτό θα συζητηθεί και ενδεχομένως θα παρθούν αποφάσεις τις ερχόμενες εβδομάδες.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Προστασία του Αμβρακικού 
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει με τους δήμους Πρέβεζας, Άρτας, Αμφιλοχίας και Ακτίου-Βόνιτσας προημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στις παραπάνω πόλεις στις:
 13/5/2011 και ώρα 6μ.μ. στην Πρέβεζα, στην Θεοφάνειο αίθουσα
 14/5/2011 και ώρα 10,30 π.μ. στην Ανέζα της Άρτας στην αίθουσα του Δημ. Σχολείου

Μέρκελ: «Στο τέλος του δρόμου η Ελλάδα θα είναι ισχυρότερη»

Η καγκελάριος Μέρκελ στέλνει μήνυμα στήριξης και πιέζει για εφαρμογή του προγράμματος απο την Ελλάδα, παραπέμπει τη συζήτηση για τα νέα μέτρα μετά την έκθεση της Τρόικας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ αναγνώρισε τις μέχρι τώρα προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης αλλά ταυτόχρονα άσκησε και πίεση για την εφαρμογή των

Οι μανδαρίνοι μπλέκουν επίτηδες τα μπούτια τους

Είμαι 55 χρόνια δημοσιογράφος. (Τα 52 απ’ αυτά, χωρίς διακοπή στα «ΝΕΑ»). Από τότε που πάτησα το πόδι μου στο κατώφλι του επαγγέλματος, κάθε κυβέρνηση, με το «καλημέρα», για δύο πράγματα ορκιζόταν. Για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αντιπετώπιση της γραφειοκρατίας. Χωρίς ποτέ να καταφέρνει το παραμικρό ούτε προς τη μία κατεύθυνση ούτε προς την άλλη. Γιατί, η ελληνική Πολιτεία, δεν θέλει. Ή μάλλον θέλει και τη γραφειοκρατία και τη φοροδιαφυγή.

Επικοινωνία Γιώργου - Μέρκελ

Επικοινωνία Γιώργου - Μέρκελ
Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου. Όπως έγινε γνωστό, η επικοινωνία έγινε λίγο μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κάρολο Παπούλια και λίγο πριν το άτυπο υπουργικό συμβούλιο.

Τα καλύτερα των πρωινών εκπομπών

Αποσπάσματα από τις πρωινές εκπομπές 10-05-2011

Ο Τζήκας και ο Οσμπορν

Tου Πασχου Μανδραβελη 
 Κάποτε, στην Κοζάνη, ο Δήμος έβγαλε μια προκήρυξη ζητώντας να προσλάβει έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό, κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ, γνώστη της αγγλικής, με εμπειρία στα δημόσια έργα κ.λπ.
Την επόμενη μέρα εμφανίζεται στο γραφείο προσλήψεων κάποιος γνωστός χωρατατζής της πόλης, ονόματι Τζήκας.
- «Ηρθα για τη θέση», λέει στους υπαλλήλους του Δήμου.
- «Μα», τον ρωτούν έκπληκτοι εκείνοι. «Είσαι μηχανικός;»
- «Οχι», απαντά αυτός. «Ούτε πτυχίο έχω ούτε αγγλικά ξέρω ούτε εμπειρία έχω στα δημόσια έργα».

Ο απεργιακός "χάρτης" της Τετάρτης

Σε «μαζική και αγωνιστική συμμετοχή» στην απεργία της Τετάρτης, «για την απόκρουση των νέων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που επιβάλλουν τρόικα και κυβέρνηση», καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους η ΓΣΕΕ.
Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως στις 11 π.μ. και θα

Σωστή διατροφή κατά την περίοδο των εξετάσεων

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της σχετικής με αυτές προετοιμασίας. Παρά το γεγονός ότι σήμερα σχεδιάζονται εξατομικευμένα ιατρικά προγράμματα ανάλογα και με το είδος πιθανών συνοδών παθολογικών προβλημάτων, συχνών στον εφηβικό – νεανικό πληθυσμό (π.χ. υπόταση, αναιμία, έντονοι πόνοι περιόδου, δυσανεξία στην λακτόζη, σπαστική κολίτιδα) υπάρχουν γενικές ιατρικές συστάσεις, κοινές για όλα τα άτομα.

Για την κρίση φταίνε οι πολιτικοί, όχι οι πολίτες


Το Βήμα / The New York Times
Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν καταστροφικά για τις περισσότερες δυτικές οικονομίες. Οι ΗΠΑ έχουν μαζική μακροπρόθεσμη ανεργία για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του 1930. Στο μεταξύ ξηλώνεται το κοινό νόμισμα της Ευρώπης. Πώς πήγαν όλα τόσο στραβά;
Αυτό που ακούω όλο και πιο συχνά από μέλη της πολιτικής ελίτ – αυτοδιορισμένους σοφούς, αξιωματούχους και γκουρού της οικονομίας – είναι ο ισχυρισμός ότι φταίει κυρίως το κοινό. Η ιδέα είναι ότι βρεθήκαμε σε αυτό το χάλι επειδή οι ψηφοφόροι ήθελαν παροχές χωρίς αντάλλαγμα, και πολιτικοί χωρίς πυγμή τούς έκαναν το ανόητο χατίρι.

Κορίτσι με δυο κεφάλια γεννήθηκε στην Κίνα

Οι γιατροί προβληματίζονται μπροστά στο θέαμα της μικρής που γεννήθηκε στην Κίνα με δυο κεφάλια. Υπάρχουν ελπίδες να επιζήσει και πώς θα μπορούσε να καλυτερεύσει η ζωή της; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.  Το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική δεν είναι από τις γνωστές περιπτώσεις των σιαμαίων, όπου μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Στην περίπτωση αυτή εδώ, η εγχείριση και ο διαχωρισμός είναι αδύνατα!

Β. Στεφανακίδης: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

του Βασίλη Στεφανακίδη (πρωτο θεμα)
Τελικά τα φτηνά κόλπα και οι μαγκιές δεν περνούν στους Γερμανούς.
Οι χαρτοπαικτικές μπλόφες με τα ρέστα, όταν ο απέναντι έχει μαζέψει μπροστά του όλη τη γκανιότα, επίσης δεν περνάνε.
Και όπως έλεγε ο Καπετάν Μιχάλης του Καζαντζάκη, όταν βγάζεις το μαχαίρι από το θηκάρι πρέπει να ματώσει πριν μπει ξανά στη θέση του!

Τα χωράφια ξαναζωντανεύουν...

Με την πολιτική και τους πολιτικούς στα αδιέξοδά τους, την οικονομική κρίση να επιμένει και να πολιορκεί τους πάντες, τους Ευρωπαίους και τις αγορές να απαιτούν εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και την κυβέρνηση να βασανίζεται από υπαρξιακά και άλλα διλήμματα, όλα μοιάζουν ζοφερά στον τόπο μας που γλίστρησε χωρίς να το καταλάβει στην ανυποληψία και στην αδράνεια.

Η ιαπωνική Tepco χρειάζεται κρατική βοήθεια για τις 'πυρηνικές' αποζημιώσεις

Η ιαπωνική ηλεκτρική εταιρεία του Τόκιο, Tepco, η οποία είναι υπεύθυνη για το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα και τις ζημιές που προκάλεσε η καταστροφή του από τον σεισμό και το τσουνάμι, θα ζητήσει κυβερνητική βοήθεια για την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της πυρηνικής καταστροφής.

Καταιγίδα με κάλπες στο φόντο

Για «εγκληματική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας για το ευρώ» μίλησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο συνέδριο της οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς», αναφερόμενος στο δημοσίευμα του «Spiegel» και τόνισε ότι υπάρχει αδιαφάνεια στο παγκόσμιο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αναφερόμενος στην αδιαφάνεια και τη διαφθορά στη χώρα είπε ότι και η Δικαιοσύνη έχει «μεγάλες ευθύνες» και ότι «οφείλει να πάψει να αντιμετωπίζει το ρόλο της ευθυνοφοβικά».
Ο καταιγισμός των εξελίξεων με τις παρεμβάσεις των δανειστών - επιτηρητών της χωρας, το νέο Μνημόνιο για την κάλυψη δανειακών αναγκών της τάξης των 50-60 δισ. ευρω για τη διετία 2012-2013 και η έλλειψη συνοχής της κυβερνητικής παράταξης, όπως φάνηκε από τη χθεσινή θορυβώδη παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου, δημιουργούν ένα σκηνικό επιτάχυνσης των πολιτικών εξελίξεων και αναδίδουν οσμή εκλογών.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερα χρήματα

Είναι δύσκολο να το πιστέψουν οι Γερμανοί (ιδιαίτερα η κοινή γνώμη) και να συνηγορήσουν σε ενδεχόμενη βοήθεια του γερμανικού κράτους προς την Ελλάδα, δίνοντας κι άλλο πακέτο. Η Ελλάδα δεν τα πήγε καλά με τη βοήθεια που πήρε και βρίσκεται πάλι στην ανάγκη να πάρει περισσότερα χρήματα, δηλαδή ένα δεύτερο πακέτο με πολλά δισ. Τα ελληνικά ομόλογα δεν έχουν πλέον καμιά εκτίμηση και αξία στους ξένους αξιολογικούς οίκους.

Η εταιρία Microsoft αγοράζει τη γνωστή εταιρία Skype

Φήμες που έχουν βάση αλήθειας κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για τη μεγάλη αγορά της εταιρίας Skype από τη Microsoft . Η τιμή ανέρχεται στα 8 δισ. δολάρια και η πολυεθνική γίνεται ακόμα πιο ισχυρή βάζοντας στα προγράμματά της και την τηλεφωνία που κατείχε μέχρι τώρα η Skype.

«Παγκόσμια αναστάτωση από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»

«Παγκόσμια αναστάτωση θα προκαλούσε μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη» ανέφερε ο στενός σύμβουλος της γερμανίδας καγκελαρίου Λαρς Φελντ και πρόσθεσε ότι: «Η Γερμανική κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό».
Ο σύμβουλος της κ. Μέρκελ επεσήμανε ότι: «Η έξοδος για την Ελλάδα θα σήμαινε ότι θα παρέμενε αποκομμένη από τις αγορές για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και η υποτίμηση του νομίσματος θα βοηθούσε σε μικρό βαθμό».

Σκοτώστε με!

Ολοι  οι  σκηνοθέτες  του    Χόλιγουντ, οι πρωταθλητές ταινιών  θρίλερ  τρόμου, όλοι μαζί αν στύβανε την  εγκεφαλική  τους  ουσία   δεν  θα μπορούσαν  να   επινοήσουν τέτοια  κόλαση μαζική. Τη μια στιγμή  το οριζόντιο κούρεμα. Την άλλη   χιλιοστό    Μνημόνιο.  Την παράλλη  η   επέλαση   των κερδοσκόπων.   Την μεθεπομένη  τα   σενάρια  έγκριτων  τάχα μου  εφημερίδων περί  επιστροφής  στην  Δραχμή. Ταυτόχρονα   η υποθήκευση ολόκληρης  της  δημόσιας περιουσίας. 

Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει την Τρίπολη

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Λιβύης είναι σε ... απόδραση. Περί τις 750.000 προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδράσουν από την κόλαση. Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει ανηλεώς την Τρίπολη. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι "έζησαν" τουλάχιστον 8 μεγάλες εκρήξεις στην πρωτεύουσα. Η ανθρωπιστική βοήθεια γίνεται μέρα με τη μέρα πιο επιτακτική και απαραίτητη.

Καταφθάνει σήμερα το κλιμάκιο της Τρόικας

Σήμερα αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα οι απεσταλμένοι της Τρόικας, έχοντας πολλά θέματα στην ατζέντα τους.
Μετά τους ελέγχους της περασμένης εβδομάδας από το τεχνικό κλιμάκιο των εμπειρογνωμόνων, που αποτελεί τον προπομπό των επικεφαλής της τρόικας, οι πιέσεις των απεσταλμένων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ εστιάζονται κυρίως στα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Οικονομικών και Υποδομών.

ΒΗΜΑτοδότης

«Η εβδομάδα αρχίζει και βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο από εκεί που ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα» έλεγε σε συνεργάτη μου εμπειρογνώμονας της τρόικας που τώρα αρχίζει και συνηθίζει την ελληνική πραγματικότητα και διαπίστωσε ότι δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα τους τελευταίους δύο μήνες και ότι «το Μνημόνιο έχει κολλήσει». Ο εν λόγω δήλωνε ενθουσιασμένος με την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης μέχρι τις αρχές του 2011 διότι πίστευε ότι το δύσκολο είναι η ψήφιση των νόμων και όχι η εφαρμογή τους. Βλέποντας λοιπόν να ψηφίζονται αβέρτα οι πιο τολμηροί νόμοι εξυγίανσης, π.χ. στην υγεία και στην

Ο Παπανδρέου στον Πρόεδρο σήμερα

Μετά το "σεισμό" με τη σύσκεψη- θρίλερ στο Λουξεμβούργο, ήρθαν οι "μετασεισμοί"- πολιτικοί και οικονομικοί. Δύο κορυφαίοι υπουργοί, Λοβέρδος και Διαμαντοπούλου, άσκησαν αυστηρή κριτική στη λειτουργία της κυβέρνησης, την ώρα που οι οίκοι αξιολόγησης έδειχναν τα δόντια τους, με υποβαθμίσεις και προειδοποιήσεις.

Το μέτρο των αποδείξεων οδηγεί σε μεγάλες επιστροφές φόρου

Σε «πονοκέφαλο» φαίνεται να εξελίσσεται για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η διαδικασία της εφετινής εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων καθώς προκύπτουν σημαντικές επιστροφές φόρου.
Αυτό οφείλεται τόσο στο μέτρο των αποδείξεων όσο και στη μείωση της φορολογίας που προκύπτει για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα από τη νέα φορολογική κλίμακα που ισχύει από πέρυσι.

Περιμένοντας τους πολιτικούς...


 


Τώρα που η κυβέρνηση ετοιµάζει το τελικό σχέδιο και τα µέτρα που θα µας οδηγήσουν κάποια στιγµή στο µέλλον στην έξοδο από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουµε και η αξιωµατική αντιπολίτευση ετοιµάζει τη δική της πρόταση, ίσως είναι στιγµή να υπενθυµίσουµε ότι πριν από έναν χρόνο όποιον κι αν ρωτούσες ποιο είναι το µεγαλύτερο έλλειµµα της χώρας η απάντηση ήταν µία:

Τα καλύτερα των κεντρικών δελτίων 9.5.11

Αυξήθηκαν κατά 58% οι τουρίστες κρουαζιέρας

 
Αύξηση 5,1% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και 58,1% στις αφίξεις επιβατών παρουσίασε το λιμάνι του Πειραιά στο Α' τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία Διακίνησης Κρουαζιέρας, που δημοσιοποιήθηκαν με αφορμή το ετήσιο Σαλόνι Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής.

Ο πολύς ανδρισμός βλάπτει σοβαρά... τους άνδρες

 
Προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί οι άνδρες πεθαίνουν νωρίτερα από τις γυναίκες, επιστήμονες του Rutgers University κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπεύθυνη για τους πρόωρους θανάτους είναι η ίδια η «μάτσο» ανδρική νοοτροπία.Οι άντρες δεν υπάρχουν πια. Όχι δεν τους πάτησε στο τραίνο. Απλώς πέφτουν θύματα του ιδίου του υπερβολικού ανδρισμού τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καλημέρα
Πότε θα ησυχάσουν τα κύματα;
Περιμένοντας το καλοκαίρι!