Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεκδοτο: Μη ρωτήσετε για μένα....

Ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος:

- Με γνωρίζετε εμένα κυρία Θεοδώρου; ...

Προβάδισμα 0,8% για τη ΝΔ

Δημοσκόπηση της Rass για τον «Τύπο της Κυριακής»
Στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 47,2% έναντι 30,7% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα κατέβουμε στις εκλογές με τον Κουβέλη»...

Για τις προχωρημένες συζητήσεις με τον κ. Φώτη Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά μιλάει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα ξεκαθαρίζει ότι χωρίς τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη δεν μπορεί να υπάρξει ενιαίος κεντροαριστερός πόλος.

Το σχέδιο της Αθήνας, το δίλημμα της Ε.Ε. - Δημοσιονομική «τρύπα» 4 δισ. ευρώ

Το υπ. Οικονομικών είναι έτοιμο για συζητήσεις με την τρόικα – Νέο πακέτο ή επιστροφή στις αγορές θα αποφασιστεί από Βρυξέλλες.
Την ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα επικαλεστεί η ελληνική πλευρά στις  ...

Μπας και είσαι ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρεις;

Με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τη συνάθροιση όλων των ιστορικών πρωτοκλασάτων στελεχών.
 Από τον Λαλιώτη μέχρι τον Σκανδαλίδη. Με αφορμή την κοκορομαχία Χριστοδουλάκη - Σαχινίδη «εσύ φταις», «όχι, εσύ φταις», «όχι, εσύ». Με αφορμή την επαναφορά του εκσυγχρονιστή Σημίτη. Με αφορμή την επιστροφή του Γιωργάκη. Και με αφορμή την ατελείωτη και ...

Το σχέδιο για τα ακίνητα...


Μειώνεται η φορολογική επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΑ) το 2014, όπως προκύπτει από το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Συγκεκριμένα, για τα μικρής και μεσαίας αντικειμενικής αξίας ακίνητα ο φόρος θα είναι μειωμένος σε σχέση με το υφιστάμενο καθεστώς, ενώ αντίθετα αυξάνεται η φορολογία για τα ακίνητα σε περιοχές με υψηλή αντικειμενική αξία.

Από αύριο το πρωί!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΥΣΤΕΡΑ πλάκωσαν Ασιάτες. Νόμιμοι και παράνομοι. Αποδιωγμένοι, είτε «για μια καλύτερη ζωή». Και γέμισε η χώρα λαθρομετανάστες. Τους δώσαμε ένα πιάτο φαΐ, ως χώρα και άτομα, ως έλληνες του «Ξένιου Δία».