Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Υποψήφιες (ξανθιές) αστυνομικίνες !!!

Υποψήφιεs αστυνομικίνεs...
Τρεις ξανθιές, εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες.
Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει :
- Τι έχεις να πεις γι' αυτή την φωτογραφία ;
- Θα τον πιάσουμε εύκολα τον ύποπτο, λέει εκείνη. Έχει μόνο ένα μάτι!

Από τα υπονοούμενα στις μαχαιριές

Του Ηλία Σιακαντάρη
Τι αναγκάζει μια επικριτική πεθερά να περάσει από τη φάση του απλού υψώματος του φρυδιού «με νόημα» στην απροκάλυπτη απόρριψη; Το ξέσπασμα ενός μεγάλου καβγά (επειδή, ας πούμε, συνελήφθη να παρακολουθεί τη νύφη); Ο χρόνος (ώς εδώ και μη παρέκει); Το πλήρωμά του πάντως ήρθε για τις σχέσεις Αμερικής - Γερμανίας: Για πρώτη φορά από το 2008 το οικονομικό επιτελείο των ΗΠΑ αφήνει τις διακριτικές συστάσεις και κατακρίνει ανοιχτά τη γερμανική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης.

Σύγκρουση σε αναμονή


Η σκληρή κριτική του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη Γερμανία δεν εκπλήττει κανέναν στον βαθμό που δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να συμπυκνώνει τις γνωστές αιτιάσεις της Ουάσιγκτον προς το Βερολίνο. Η αμερικανική τοποθέτηση έρχεται σε μια δυσμενή για τις ΗΠΑ στιγμή, όταν η πλειοψηφία των εταίρων τους εντός και εκτός Ευρώπης βάλλουν με αφορμή την ηλεκτρονική κατασκοπεία χωρίς σύνορα της NSA κατά της Ουάσιγκτον.

Φυλάκιση απειλεί τον Σαακασβίλι που έχασε την εξουσία

Σαρώνεται ραγδαία στη Γεωργία το καθεστώς του απερχόμενου προέδρου της χώρας Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίος υπήρξε το «χαϊδεμένο παιδί» της ακροδεξιάς αμερικανικής κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους. Πέρυσι τον Οκτώβριο το κόμμα του Σαακασβίλι Ενωμένο Εθνικό Κίνημα συνετρίβη στις βουλευτικές εκλογές από το νεοϊδρυθέν κόμμα με τη ρομαντική ονομασία ...

Γράμματα σπουδάγματα , των διοικητικών τα πράγματα !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ξέρετε ότι η κάθε δουλειά έχει την αξία της και τη χρησιμότητα της , και ο κάθε ένας που τη χάνει, μόνο αυτός ξέρει τι τον περιμένει μετά! Όμως όπως όλοι καλά γνωρίζουμε υπάρχουν ένα σωρό "αθόρυβοι άνεργοι", σαν εμένα και πολλούς άλλους, που ουδεις ενδιαφέρεται για εμάς, γιατί απλά δεν έχουμε κανένα μοχλό στα χεριά μας να πιέσουμε!

Εν ψυχρώ εκτέλεση με δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

Συνέχεια στον φαύλο κύκλο της βίας δίνει η εν ψυχρώ εκτέλεση δύο νέων ανθρώπων, ηλικίας 22 και 26 ετών, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Η δολοφονία που αναδύει έντονη οσμή τρομοκρατίας σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7.00 το απόγευμα στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου 420 με την οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Χτυπάνε χειρουργικά στο δέσιμο του Έλληνα με την γη του οι ξένοι και ντόπιοι ραντιέρηδες


ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΔΙΣ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Πόσο τυχαία είναι η επίθεση των συμβούλων του Στουρνάρα στα ακίνητα και δη στα οικόπεδα και τις αγροτικές εκτάσεις;

Προκαλεί κι εξοργίζει… Ο ειδικός εκκαθαριστής δεν δίνει στη Βουλή τη συμφωνία πώλησης της Δωδώνης

Προκαλεί κι εξοργίζει... Ο άνθρωπος που διορίστηκε και χειρίστηκε την πώληση της Δωδώνης αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο στη Βουλή των Ελλήνων, επικαλούμενος κάποιο σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Γιατί «Ενιαίος» ο φόρος στα ακίνητα;

Αντε πάλι! Εμπλεξαν οι στάνες με το Χάρβαρντ, οι αγροτικές κατασκευές με τα σπίτια, οι βουλευτές της Περιφέρειας με τους άλλους του κέντρου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό. Η κυβέρνηση διαχειρίζεται ακόμη μια περιττή κρίση και στο τέλος θα την πληρώσει η συνήθης Ιφιγένεια όλων των κυβερνήσεων: ο υπουργός Οικονομικών.

Όλα με μοντελάκι α λα ΙΚΑ

Έρχονται με φόρα οι νέες ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα, τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό… Οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν στα ευγενή Ταμεία, τα οποία θα ακολουθήσουν και αυτά το μοντέλο ΙΚΑ (!) ενώ βάζουν μπλόκο στις πρόωρες συντάξεις με επίκεντρο των αλλαγών τις μητέρες ανηλίκων και τους ασφαλισμένους πριν από το 1983.

Προκατασκευασμένες... αστοχίες!


Η πρωτοφανής αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ στο σχέδιο νόμου για τη φορολογία των ακινήτων δεν είναι τυχαία, ούτε οφείλεται σε κάποιο «σκοτεινό σχέδιο» υπονόμευσης της κυβέρνησης. Οι βουλευτές εκφράζουν με τον τρόπο τους την πίεση του κόσμου που τους ψηφίζει. Η αντίδραση, σε τελευταία ανάλυση, είναι κοινωνική.

«Πάρτι» στον ΕΟΠΥΥ με αναπηρικά αμαξίδια

«Πάρτι» με... αναπηρικά καροτσάκια και νοσηλείες στο εξωτερικό εις βάρος του ΕΟΠΥΥ αποκαλύπτουν δύο πορίσματα-φωτιά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή. Ενδεικτικό είναι ότι από 1η Ιανουαρίου 2013 έως και τον ...

Στο απόλυτο σκοτάδι, οι άνθρωποι νομίζουν ότι βλέπουν τη μύτη τους

Αν τύχει να βρεθείτε σε ένα απόλυτα σκοτεινό δωμάτιο και κινήσετε αργά το χέρι σας μπροστά στο πρόσωπό σας, τι φαντάζεστε ότι θα δείτε; Το πιθανότερο είναι ότι θα διακρίνετε την αχνή σιλουέτα του χεριού σας, αν και στην πραγματικότητα είναι αδύνατο να τη βλέπετε, δείχνει ένα ελαφρώς απόκοσμο πείραμα ψυχολογίας.

Ορατότης μηδέν…

«Και κόκαλα τσακίζει». Αυτό μαθαίνουμε από μικροί για την πανίσχυρη και παμπόνηρη γλώσσα, που όλο πιστεύουμε ότι τη γραπώσαμε κι όλο ξεφεύγει αδέσποτη και σαρκαστική, να βγάζει... γλώσσα και να μας ειρωνεύεται για την υπεροψία μας. Ιδού άλλη μία επαλήθευση του λαϊκού λόγου: Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας για τη διάβρωση των Σωμάτων Ασφαλείας, ο επίσημος εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. εισήγαγε μιαν οιονεί μετεωρολογική θεωρία.

Επιχείρηση πολιτικής δολοφονίας του ενοχλητικού Καρχιμάκη από σεσημασμένα νούμερα του παρακράτους


ΝΕΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


 Γελάει ακόμη και ο Πάγκαλος που παρακολουθούσε τον αλανιάρη πρέσβη με τις μεθοδεύσεις του σεσημασμένου παρακράτους που χρησιμοποιεί το όνομα του Σαμαρά για να τη βγάλει καθαρή την στιγμή που στήνει ...

Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Πάγκαλου διέταξε η Εισαγγελία

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί παρακολούθησης Αμερικανών πρεσβευτών, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε για το θέμα ο δικηγόρος Αθηνών Άγης Τάτσης.

Νόμος-"φρένο" στη ρατσιστική δράση της Χρυσής Αυγής...

Τι προβλέπει το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο - Φυλάκιση, αυστηρά πρόστιμα και αποκλεισμός πολιτικών κομμάτων οι προβλεπόμενες ποινές.
Φραγμούς στη ρατσιστική δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά και όποιας άλλης οργάνωσης, με όποια μορφή και αν αυτή εμφανίζεται, θέτει το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, το οποίο προωθεί στη Βουλή.

Απειλούμενα είδη επιβιβάζονται στη Φωτογραφική Κιβωτό

Ο Τζόελ Σαρτόρε, γνωστός φωτογράφος του National Geographic, βιάζεται να φωτογραφήσει όσα περισσότερα ζώα μπορεί πριν εξαφανιστούν για πάντα. Τα χιλιάδες πορτρέτα στη Φωτογραφική Κιβωτό του εμφανίζουν τα απειλούμενα είδη ως διασημότητες που αξίζουν την προσοχή μας.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Μια μέρα, ένας Χαλίφης, δίνει εντολή στον επί των οικονομικών του χαλιφάτου βεζύρη να αυξήσει τους φόρους πέντε χρυσά νομίσματα. Ένα μήνα μετά τον ρωτάει τι έγινε με τους φόρους. Ο βεζύρης του λέει πως οι άνθρωποι γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται. «Ωραία», λέει ο χαλίφης «αύξησε άλλα πέντε χρυσά νομίσματα τους φόρους.»...

Πρώην μικρομεσαίοι και ακτήμονες

Η φορολόγηση επί της κατοχής ακίνητης περιουσίας, αδιακρίτως και χωρίς κλιμάκωση, και όχι επί της προσόδου από αυτή την περιουσία, και μάλιστα επί αντικειμενικών αξιών που δεν έχουν πια καμία σχέση με τις αγοραίες αξίες, και μάλιστα σε μια αγορά ακινήτων όχι παγωμένη αλλά ανύπαρκτη, μπορεί να αποδειχθεί κομβική πράξη με απρόβλεπτες κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί τις 58 προσωπικότητες της Κεντροαριστεράς: Είναι ένα στεγνό συμπλήρωμα της Δεξιάς

Ουδεμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία έχουν οι 58 που προσπαθούν να δημιουργήσουν τον νέο πόλο της κεντροαριστεράς, γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην «Αυγή» και εξηγεί το γιατί.

Υπο(ΗΠΑ)κλοπές και υπα(ΗΠΑ)κοή

  1. 1.   Πριν λίγες μέρες ο στρατηγός Κιθ Αλεξάντερ, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, της περιβόητης NSA, παραδέχτηκε ότι το ευαγές ίδρυμα του οποίου προΐσταται διενεργεί εκτεταμένες παρακολουθήσεις και υποκλοπές.

Οι αιώνιοι στο μικροσκόπιο

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι, αναλύουμε τα υπέρ και τα κατα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Που υπερτερεί η κάθε ομάδα και ποιο είναι το αδύνατο σημείο της.

To "δράμα" της ωραίας δασκάλας (ΦΩΤΟ)..

Το προσωπικό της "δράμα" ζει από την περασμένη Δευτέρα η εντυπωσιακή ξανθιά δασκάλα που με την εμφάνισή της στην... πασαρέλα της 28ης Οκτωβρίου προκάλεσε πλήθος σχολίων στο σύνολο του Τύπου, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φασολοφωσκολιάδα

Προσπερνάω τα αυτονόητα  και τετριμμένα. Οτι  δηλαδή  ο  Νίκος  Φώσκολος  ήταν πολυγραφότατος,  υπερδραστήριος και ακαταπόνητος δημιουργός  δεκάδων κινηματογραφικών και  τηλεοπτικών ιστοριών που έσπασαν  ταμεία.
Μαζί με Γιάννη Δαλιανίδη και  Αλέκο Σακελλάριο, οι  τρεις πυλώνες της μεταπολεμικής  κινηματογραφικής βιοτεχνίας. Ο Σακελλάριος με την Κωμωδία. Ο Δαλιανίδης κυρίως  με το Μιούζικαλ. Ο Φώσκολος  με  το Μελόδραμα

H ζωή στο Διάστημα «επιταχύνει τη γήρανση»

Πειράματα σε καλλιέργειες ανθρώπινων κυττάρων στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δείχνουν ότι το περιβάλλον μικροβαρύτητας προκαλεί αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση και την αρτηριοσκλήρυνση, αναφέρουν ερευνητές στην Ιταλία.

«Σημαία ευκαιρίας» το «Όχι»… στα νέα μέτρα

 «Σημαία» έχει γίνει το «όχι νέα μέτρα», αλλά εάν λέγεται για εσωτερική κατανάλωση, τότε το πράγμα έχει …ξεφύγει: Δεν είναι λίγοι τώρα οι βουλευτές που λένε πως δεν ψηφίζουν εάν υπάρξει νομοσχέδιο που θα υιοθετεί πρόσθετα μέτρα για το 2014.
Έλα όμως που οι πιστωτές, τουλάχιστον όπως φαίνονται τώρα τα πράγματα, όχι μόνον διαφωνούν με την ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΒΛΑΧΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ο Σύλλογος Ελλήνων Βλάχων σάς προσκαλεί  σε μια βλάχικη βραδιά στη Γερμανία.
Λεπτομέρειες στην πρόσκληση και ανακοίνωση που ακολουθούν:

Ελληνας ο εκατομμυριούχος της γερμανικής λοταρίας

Εκατομμύρια άνθρωποι ονειρεύονται κάποια στιγμή να γίνουν εκατομμυριούχοι. Για τον 51χρονο Γεώργιο Βαλαβάνη το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, καθώς ήταν ο υπερτυχερός, που κέρδισε 1 εκατομμύριο ευρώ στο τηλεοπτικό σόου της κρατικής γερμανικής λοταρίας SKL με τίτλο «Η Ημέρα της Τύχης».

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ενδιαφέροντος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Από σήμερα 1η Νοεμβρίου και έως τις 10 Δεκεμβρίου μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι αίτηση ενδιαφέροντος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015.

Κοριοί και ζόμπι

Είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα  του κόσμου. Δεν χρειάζεται, όμως, να πάει κανείς τόσο μακριά. Πριν 6, 5 χρόνια πάνω- κάτω,  τρεις τότε υπουργοί, οι Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης και  Αν. Παπαληγούρας εμφανίστηκαν πελιδνοί και τρεμάμενοι, σαν να είχαν προσβληθεί  από εκφυλιστική νόσο, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Αντιφασιστική - Αντικατασταλτική Πορεία στις γειτονιές της Κυψέλης το Σάββατο

Σάββατο 2 Νοέμβρη, Γαλατσίου & Βεΐκου, 11 π.μ. 
(Λεωφορεία: 444, 608, 036, 622) 

Τα 10 πιο όμορφα χωριά της Ευρώπης

Πόσα έχετε ακούσει για τον παράδεισο της γαλλικής γαστρονομίας Tremolat, για το χωριό του Πινόκιο στη Γερμανία ή το ελβετικό Binn που οι κάτοικοι έχουν επιλέξει να σταματήσουν το χρόνο; Το Παρίσι, το Λονδίνο και η Ρώμη δεν χρειάζονται συστάσεις. Αλλά πόσα έχετε ακούσει για τον παράδεισο της γαλλικής γαστρονομίας Tremolat,

Πληρώνει πρόστιμο ο Άδωνις Γεωργιάδης για παρατυπίες στις δημοτικές εκλογές του 2010

Το ποσό των 12.900 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης για παρατυπίες στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων επέβαλε πρόστιμα της τάξεως των 800.000 ευρώ σε 87 παρατάξεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της Περιφέρειας Αττικής το 2010.

Κυκλώματα παράνομου στοιχήματος με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ

Τρία κυκλώματα τα μέλη των οποίων ενέχονται σε «δομημένο δίκτυο» παράνομου στοιχήματος με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, εξαθρώθηκαν μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι πέντε αλλαγές στο φόρο ακινήτων

Ποιοι γλιτώνουν και ποιοι πληρώνουν 
Παρά το γεγονός ότι η αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων για εκατομμύρια μικροϊδιοκτήτες και η ταυτόχρονη σημαντική μείωσή τους για όσους κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι μία σημαντική στρέβλωση, η οποία ...

Ο Σαμαράς,ο Σκλαβουνης,ο Κουτσός του ΤΧΣ και ο μισθός των 185.000 ευρω …

Τελικά στην Ελλάδα ακόμα  και σήμερα υπάρχουν οι πληβείοι και  οι πατρίκιοι και η οικογενειοκρατία …καλά κρατεί .   Υπάρχουν τα μεγαλοστελεχη  σε κρατικούς οργανισμούς άλλα και οι διάφορες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που αμείβονται με πολλές χιλιάδες ευρω . Δεν είναι τυχαίο ότι ο αναπληρωτής  υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικουρας ανακάλυψε προ ημερών ότι σε πολλές ΔΕΚΟ και σε διάφορους οργανισμούς  δεν έχει εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο και ότι υπάρχουν σημαντικότατες  διαφορές στις αποδοχές υπαλλήλων με ακριβώς τα ίδια προσόντα.

Μαϊμουδιές που βγάζουν μάτια

Το περασμένο καλοκαίρι που η επικαιρότητα φλεγόταν από το ζήτημα της περίφημης κινητικότητας στο δημόσιο, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας με την τρόικα να περιοριστεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, από επίσημα κυβερνητικά χείλη ακουγόταν στα τηλεοπτικά πρωινάδικα τερατώδεις υπολογισμοί για το φαινόμενο των προσλήψεων με πλαστά πιστοποιητικά.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του ενιαίου επιδόματος τέκνων

Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία χορήγησης
Σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις θεσπίστηκε το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, το οποίο αντικατέστησε τα καταβαλλόμενα μέχρι τότε οικογενειακά επιδόματα Τις προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης και καταβολής του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ανακοίνωσε με εγκύκλιό του το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τρέμει την «πολιτική αστάθεια» το Γραφείο Προϋπολογισμού

Στις αντιστάσεις εφαρμογής «μεταρρυθμίσεων» τα ρίχνει η τριμηνιαία έκθεση που συντάσσει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, σημειώνοντας πως «η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν έχει διασφαλισθεί. Ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας δεν έχει εξαλειφθεί». Επανέρχεται η γκρίνια της... «μεταρρυθμιστικής κόπωσης». 

Μαρία , κιτσαρία , και ολα τα θηρία .. !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Καλά θα το έχετε καταλάβει όλοι, ότι αυτά τα κανάλια που παρακολουθούμε στην TV της έξυπνης σίτας, όλοι εμείς οι χαζοκώνωπες, έχουν κάθε μέρα κάτι να μας σερβίρουν για να απασχολούν την ατυχία μας που ζούμε σε μια από τις χειρότερες εποχές από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους! Δεν έχουν δε κανένα ενδοιασμό για οτιδήποτε, καμιά πολιτική τοποθέτηση και καμιά ηθική!

O Xάρης αφήνει τους καρχαρίες και κυνηγάει την μαρίδα για 100 ευρώ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ EMAIL ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ
Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το υπουργείο Οικονομικών, βάζοντας στο στόχαστρο εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, που -εν μέσω φοροθύελλας- παλεύουν να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.

Συμπληρώματα διατροφής και οστεοπόρωση

Μια ομάδα ερευνητών από τον Καναδά μετά από εκτενή ανασκόπηση της βιβλιογραφίας σχετικά με τα θρεπτικά στοιχεία που φαίνεται να ενισχύουν την οστική υγεία, εκτέλεσε ένα ενδιαφέρον πείραμα.