Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο καθημερινός προϋπολογισμός του καθενός

Το κοινωνικό ενδιαφέρον για τον Προϋπολογισμό δεν υπήρξε μεγαλύτερο του βουλευτικού. Οι ίδιοι οι κομματικοί ηγέτες αρκέστηκαν στην άτονη επανάληψη όσων είχαν πει λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την πρόταση μομφής. Γνώριζαν άλλωστε πως η λεκτική έριδα, όσο υψηλότονη, δεν θα επηρέαζε την αριθμητική του βουλευτικού σώματος, την κατανομή των «ναι» και των «όχι», ενώ ελάχιστες ήταν οι πιθανότητες να επιδράσει στην κοινωνική ...

Από τον Τολιάτι στον Ρέντσι

Η ανάδειξη του Ρέντσι στην ηγεσία της ιταλικής Κεντροαριστεράς δεν περιορίζεται στην ηλικιακή ανανέωση, αλλά έχει το στίγμα της πρώτης επιθετικής αντιμετώπισης της κρίσης στον Νότο της Ευρωζώνης.
Αν ο Ρέντσι παραμείνει συνεπής στις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του και θέσεις του, το ...

Η «άλλη» περιφέρεια

Τα «αναδυόμενα» χρηματιστήρια άνοιξαν χθες με έντονα ανοδικές τάσεις, «ψωνίζοντας» θετικές αφορμές από την ειδησεογραφία: Τα καλύτερα στοιχεία για την αμερικανική απασχόληση, τη βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου της Κίνας, την ήττα του «κυβερνητικά κουρασμένου» κόμματος του Κογκρέσου στις τοπικές εκλογές της Ινδίας… Ομως ας μη γελιόμαστε. Η πραγματική οικονομία των άλλοτε «τίγρεων της ανατολής» -κι όχι μόνο- έχει τα δύσκολα μπροστά της.

Ενα κόμμα... «δύο σε ένα»!

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλο και περισσότερο γίνεται ένα κόμμα «δύο σε ένα». Ηταν αναμενόμενο. Ιδίως μετά την ευρωπαϊκή στροφή του κ. Τσίπρα. Οσο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί μια «ρεαλιστική στροφή» τόσο η αντίδραση της Αριστερής Πλατφόρμας θα γίνεται πιο «κάθετη».

Με... «υπολογιστικά κόλπα» το πλεόνασμα λένε οι Γερμανοί

Πρώτο θέμα στην πρώτη σελίδα της είχε πάλι χθες την Ελλάδα η δεξιά γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», το αγαπημένο έντυπο της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της ηγεμονικής χώρας της Ευρώπης. Οχι για καλό - μας το έδειχνε αμέσως και με τον τίτλο του δημοσιεύματος: «Η ΕΕ εξακολουθεί ακόμη να βλέπει στην Ελλάδα μια τρύπα στον προϋπολογισμό». Ο υπότιτλος επέτεινε το αρνητικό κλίμα: «Η Κομισιόν επιθυμεί αλλαγές».

ΟΛΘ:Μειώνει 20%-30% το μεταφορικό κόστος εμπορευματοκιβωτίων προς τα Σκόπια

Νέες προοπτικές για την ενίσχυση του μεταφορικού έργου μεταξύ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και των επιχειρήσεων των Σκοπίων δημιουργεί η εξαγγελθείσα έναρξη -από το Μάρτιο του 2014- τακτικών σιδηροδρομικών δρομολογίων ανάμεσα στις δύο πόλεις, πέραν των έκτακτων που υπήρχαν μέχρι σήμερα, αλλά και η προσφορά εκπτώσεων σε συγκεκριμένες υπηρεσίες από 1ης Ιανουαρίου 2014.

Ο κ. Λαφαζάνης και ο ελέφαντας

«Πώς κυβερνάται ο κόσμος και οδηγείται στον πόλεμο;» αναρωτήθηκε ο μεγάλος Αυστριακός συγγραφέας Καρλ Κράους. «Οι διπλωμάτες λένε ψέματα στους δημοσιογράφους κι όταν τα διαβάζουν τα πιστεύουν και οι ίδιοι». Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τους λαϊκιστές πολιτικούς που λένε ψέματα στα κόμματά τους κι όταν ακούν την ηχώ τους νομίζουν ότι επιβεβαιώνονται.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας το πόθεν έσχες του Γιάννου Παπαντωνίου

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας μπαίνει για μία ακόμα φορά η δήλωση πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.
O πρώην υπουργός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες.

Λαφαζάνης: «Έγινε παρεξήγηση»…

Σε παρεξήγηση και επ΄ ουδενί σε οποιεσδήποτε μορφής αμφισβήτησης του Α. Τσίπρα απέδωσε ο Π. Λαφαζάνης τα όσα συνέβησαν χθες στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και ειδικότερα οι εντυπώσεις που δημιούργησε η αποστροφή του “Ποιός κ. Τσίπρας, εμείς είμαστε εδώ”.

Εχει δίκιο ο Λαφαζάνης

 Πανικός έπεσε με την αποστροφή Λαφαζάνη περί ευρώ – νομίσματος γερμανικής φυλακής. Πανικός, που το μόνο που δείχνει είναι τελικά το εύστοχο μιας διατύπωσης την οποία οι περισσότεροι δεν τολμούν καν να ακούσουν.
Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους επειδή, ακόμα και τώρα, παρά τις τραγικές συνθήκες, η υποκρισία περισσεύει.

Εισβολή 20 "μαυροντυμένων" στα γραφεία των γιων του πρώην υπουργού Σιούφα - Τα έσπασαν όλα με πέτρες και ξύλα


Οι δράστες μετά την επίθεσή τους πέταξαν χαρτιά που έγραφαν: "πίνετε το αίμα του λαού"
- Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή στον Ταύρο
- Η ομάδα περίπου 20 ατόμων φορούσε μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους

Ποια…ελληνικά;

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΜΙΛΗΣΑΜΕ για δολοφόνους. Ημεδαπούς και αλλοδαπούς (είναι η πλειοψηφία) που τους τρέφουμε στη φυλακή. Έξω, σκότωναν, μέσα αράζουν. Ο φορολογούμενος πληρώνει το καθισιό τους. Για να συντηρούν το τομάρι τους και να σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα.
ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν και οι «δολοφόνοι» της γλώσσας μας, μοναδικής στον κόσμο, που χάνεται στο χάσμα της λεξιπενίας και της γλωσσικής βαρβαρότητας.

Έριξαν το άγαλμα του Λένιν…

Η είδηση έρχεται από το Κίεβο και κάνει από χτες το γύρο του κόσμου: «Οι διαδηλωτές έριξαν το άγαλμα του Λένιν»… Οι διαδηλωτές που έριξαν το άγαλμα του Λένιν είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται υπέρ της συμφωνίας σύνδεσης της Ουκρανίας με την ΕΕ, η οποία «πάγωσε». Δυο παρατηρήσεις:

Τα όρια της ενημέρωσης

Το χάος του περασμένου Σαββατοκύριακου για το αν, πότε και με ποια σύνθεση θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα, φάνηκε να ενισχύει τα επιχειρήματα όσων λένε ότι δεν παρακολουθούν πλέον τις ειδήσεις, γιατί ο πληκτικός καταιγισμός αντικρουόμενων πληροφοριών τους μπερδεύει, τους θλίβει, τους εκνευρίζει και, στο κάτω κάτω, «δεν πιστεύουν και όσα τους λένε οι δημοσιογράφοι». Παρά το γεγονός ότι η ενημέρωση δεν είναι πάντα ευχάριστη, ή έστω ...

Με 400 εκατ. ευρώ Αραβες και Τούρκοι παίρνουν τον «Αστέρα»

Πώς «κονταροχτυπήθηκαν» οι τρεις υποψήφιοι
Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία «Απλά, οι Άραβες ήθελαν το ‘’φιλέτο’’ του Αστέρα πάρα πολύ και το έδειξαν έμπρακτα».
Ετσι σχολιάστηκε χθες το βράδυ από στελέχη που παρακολούθησαν πολύ στενά τη διαδικασία, η βελτιωμένη προσφορά των 400 εκατ. ευρώ που υπέβαλε η αραβική AGC για το 90% του μεγαλύτερου φιλέτου της Μεσογείου. Τίμημα, το οποίο ανεβάζει ουσιαστικά την αξία του 100% της εταιρείας, μαζί με το δανεισμό της (enterprise value) κοντά στα 500 εκατ. ευρώ.

Μαντέλα

Ορίστε λοιπόν η περίπτωση Νέλσον Μαντέλα. Ορίστε το δίδαγμα από την διαδρομή, την εμμονή και την ακατάβλητη αγωνιστικότητά του.
Ορίστε η σχέση του με την ελληνική, ανθρωπιστική κρίση. Ορίστε το παράδειγμα προς μίμηση. Ορίστε και κοπιάστε να τον αντιγράψουμε. Αν μας βαστάει. Βαριά η καλογερική

Τα εισοδήματα πέφτουν, αλλά οι τιμές ανεβαίνουν!...

Παρά τον αρνητικό πληθωρισμό, για πολλούς μήνες τώρα, οι τιμές σε βασικά αγαθά όχι μόνο δεν έπεσαν, αλλά ανέβηκαν, κάνοντας τη ζωή για τους καταναλωτές ακόμα πιο δύσκολη...

Να ανοίξει άμεσα το Πανεπιστήμιο Αθηνών ζήτησε η Σύγκλητος

Έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να συνδράμουν ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο Αθηνών τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου κατέθεσε η σύγκλητος του ιδρύματος με απόφαση που έλαβε σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, την οποία συγκάλεσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης.

ΣΥΡΙΖΑ και πολυφωνία: Δεν πειράζει, αλλά… προσοχή στην «Κάτω Ραχούλα»

Από δημοσιογραφικής πλευράς, κάθε φορά που τα ΜΜΕ καλούνται να «καλύψουν» διαφοροποιήσεις και διαφορετικές απόψεις στα κόμματα, παρατηρείται μία τεράστια αντίφαση: όλοι οι πολιτικοί συντάκτες αυτονοήτως μιλάμε για «εκτός γραμμής» δηλώσεις, για «ηχηρές διαφοροποιήσεις», για «αμφισβήτηση της γραμμής», ακόμη και της ηγεσίας καμιά φορά.
Εμείς, οι ίδιοι άνθρωποι που διαρκώς αποδοκιμάζουμε την εικόνα βουλευτών, όταν αυτοί σηκώνουν σαν ρομποτάκια το χέρι τους στη Βουλή και ψηφίζουν τη «γραμμή».

«Δεν είναι εγγυημένες οι "μικρές" καταθέσεις»

«Δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση των καταθέσεων ακόμα και για ποσά κάτω των 100.000 ευρώ» απάντησε ο Χοακίν Αλμούνια, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του Νίκου Χουντή, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Καραμανλής, ο Alexis, ο Sir, η Ντόρα, o Κάσι, ο Φώτος, ο Μπένι, ο έτσι, ο γιουβέτσι.

Κι εσύ πού ρε μαλάκα;

Μικρά Αγγλία/Μεγάλη Ελλάδα

«Να θυμηθώ όταν η μοίρα δείξει περισσότερο έλεος, να θυμηθώ την τωρινή φανταστική ζωή μου. Εσωτερικά φαγωμένη πέρα για πέρα, και οι αναμνήσεις έρχονται και τυλίγουνται γύρω από τον κορμό της, όπως ο κισσός-κάθε τόσο κι ένας άλλος κισσός που ανασαίνει στον αέρα.

Ποιοι απαλλάσσονται από τον ενιαίο φόρο ακινήτων

Αναλυτικά παραδείγματα
Φόρους 700 εκατ. ευρώ θα γλίτωναν οι ιδιοκτήτες ακινήτων εάν η κυβέρνηση προχωρούσε στη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.
Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα πληρώσουν το επόμενο έτος οι φορολογούμενοι θα είναι στις περισσότερες ...

Οι άσφαιρες βολές των «58»

Τα κόμματα δημιουργούνται από την ανάγκη ενός μέρους της κοινωνίας να εκφραστεί πολιτικά. Έτσι δημιουργήθηκαν τα κόμματα της μεταπολίτευσης, στα οποία αναπτύχθηκε το πολιτικό σύστημα που διαχειρίζεται την κρίση. Όλα τα κόμματα που ηγεμόνευσαν ή επέζησαν από το 1974 έως το 2010, οπότε ο Γ. Παπανδρέου έφερε στη χώρα το ΔΝΤ, είχαν λαϊκή βάση να τους στηρίζει.

Η Ελιά «ήρθε για να μείνει»

Κατάμεστο το «Ακροπόλ» στην «πρεμιέρα» της Ελιάς 
Στο κατάμεστο θέατρο «Ακροπόλ» και με εκατοντάδες ανθρώπους να μένουν έξω από το κτίριο που είχε γεμίσει ασφυκτικά, ακόμα και στον δρόμο, όπου είχαν τοποθετηθεί ηχεία για να μεταδίδονται οι ομιλίες, φύτρωσε η «Ελιά».

Πήγαν με τα όπλα να λύσουν τις διαφορές τους… Θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών!

Τα όπλα πήρε ομάδα Ελλήνων προκειμένου να λύσει τις διαφορές που είχε με μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στην περιοχή της Άρτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις Έλληνες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, θεωρούσαν υπεύθυνους τους δύο αλλοδαπούς για την κλοπή ενός μοτοποδηλάτου.

Αποκοιμήθηκε κατά διάρκεια πτήσης και ξύπνησε κλειδωμένος στο αεροπλάνο

Τον ξέχασαν μέσα στο αεροσκάφος
 Είπε να πάρει έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της πτήσης του και ξύπνησε κλειδωμένος μέσα σε ένα σκοτεινό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Χιούστον.

Υπόγειες πολιτικές διεργασίες στην Αθήνα. Η κόρη του Μητσοτάκη εποφθαλμιά τη θέση του Σαμαρά

Ραβανός Αρης
Ο Καραμανλής, η Ντόρα, ο Τσίπρας και ένας... σερ 
Υπόγειες διεργασίες, όλοι μιλούν με όλους για όλα
«Είμαστε στη φάση που όλοι μιλάνε με όλους και για όλα» έλεγε με νόημα πριν από λίγες ημέρες κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης. Επειτα από μια περίοδο πολιτικής «αγρανάπαυσης», έχουν αρχίσει και πάλι στον χώρο της Κεντροδεξιάς οι παρασκηνιακές ζυμώσεις, οι συζητήσεις, τα δείπνα και οι συναντήσεις όπου παλαιοί εχθροί και αντίπαλοι βρίσκουν κοινό τόπο.

Βρήκαν τον χρόνο, για ενα ποιητικό πρωινό..

Και μάλιστα κάτω από την Ακρόπολη.
Η παρουσίαση του ποιητικού πονήματος του Κίτσου, προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχολια.
Εκτός από το Ν-Ν, διαβάζουμε και στο zoornalistas:

Το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης

Με ενδιαφέρον - και πολύ γέλιο οφείλω να ομολογήσω – παρακολουθώ εσχάτως τον ιδιόμορφο… «αντιμνημονιακό» αγώνα της κυβέρνησης. Βλέπω για παράδειγμα την κυβέρνηση να ψηφίζει προϋπολογισμό χωρίς την έγκριση της τρόικας λέει!
Τη βλέπω επίσης να… απειλεί την τρόικα ότι εάν δεν δώσει την έγκρισή της στο κυβερνητικό σχέδιο για τους πλειστηριασμούς, τότε θα το προωθήσει μόνη της! Διαβάζω επίσης ότι οι ξένοι τρέμουν, λέει, μήπως ο Σαμαράς το ξαναγυρίσει τον αντιμνημονιακό αγώνα – και τους έχει πιάσει σύγκρυο, αντιλαμβάνομαι!

Σημίτης, Βενιζέλος «φυτεύουν» την ελληνική «Ελιά»

Παρόντες Ψαριανός, Μπίστης, Νίκος Ανδρουλάκης κ.α. - Σουλτς: Θέλουμε την ελληνική κεντροαριστερά στην πρώτη γραμμή για την αλλαγή της Ευρώπης Με τα ηχογραφημένα μηνύματα του υποψήφιου των ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, και του επικεφαλής της ομάδας των ευρωσοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα, ξεκίνησε η πρώτη δημόσια εκδήλωση της κίνησης των «58» που διεξάγεται στο θέατρο Ακροπόλ με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων.

Πελοπόννησος: Επιτροπή για τη στήριξη αδύναμων πολιτών

Για το πρόβλημα διακοπής ρεύματος

Τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα καταγράψει τις ανάγκες αδύναμων οικονομικά πολιτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να ενισχυθούν όσοι πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα, μετά από πρόταση του περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Ρεκόρ αποπληθωρισμού γυρίζει την Ελλάδα πίσω στο... 1962!

Ο μεγαλύτερος αποπληθωρισμός που έχει σημειωθεί στη χώρα τα τελευταία 51 χρόνια καταγράφηκε στην Ελλάδα το Νοέμβριο Ο μεγαλύτερος αποπληθωρισμός που έχει σημειωθεί στη χώρα τα τελευταία 51 χρόνια καταγράφηκε στην Ελλάδα το Νοέμβριο, με τις τιμές καταναλωτή να μειώνονται κατά 2,9%, έπειτα από μείωση 2% τον Οκτώβριο και τις αποπληθωριστικές πιέσεις να συνεχίζονται για ένατο διαδοχικό μήνα.

Συγκαλείται εκτάκτως η σύγκλητος του ΕΚΠΑ...Με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) να συνεχίζουν την απεργία τους παρά την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η ομοσπονδία του κλάδου, συγκαλείται εκτάκτως στις 09.30 το πρωί η σύγκλητος του πανεπιστημίου.

Αυξήσεις 2,8% έλαβαν οι Γερμανοί το 2013

ΣΤΟ 6,2% ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μείωση του πραγματικού εισοδήματος των εργαζομένων στην Ελλάδα κατά 6,2% και στην Κύπρο κατά 8,5% για το 2013, προβλέπει το Ινστιτούτο Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών (WSI) της Γερμανίας, το οποίο εκτιμά, ότι οι μειώσεις θα αφορούν στους μισθούς στα 12 από τα 28 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιδρομή και κατάσχεση καταθέσεων μέσα σε 10 ημέρες

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις
Από την Πέμπτη τίθεται σε εφαρμογή η επίθεση στις καταθέσεις όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αφού με ένα κλικ η οικονομική υπηρεσία θα μπορεί να δίνει εντολή στην τράπεζα όπου ο οφειλέτης του Δημοσίου έχει λογαριασμό ώστε αμέσως να γίνεται κατάσχεση.
Οι τράπεζες από τη στιγμή που λαμβάνουν εντολή από το ΣΔΟΕ, την Εφορία ή την Οικονομική Αστυνομία είναι υποχρεωμένες να δώσουν τα στοιχεία και εντός 10 ημερών να προχωρήσουν στην κατάσχεση.

Το κρίσιμο ερώτημα για το χρέος

Γράφει στο ΕΘΝΟΣ ο Κώστας Χ. Χρυσόγονος*
 Ο ελληνικός δημόσιος βίος χαρακτηρίζεται από φραστικές οξύτητες, ενίοτε όμως χωρίς επαρκή ανάδειξη σοβαρών πλευρών των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Ενα από αυτά είναι η ανάγκη διαγραφής μεγάλου μέρους του διακρατικού δημόσιου χρέους, ώστε το υπόλοιπο να καταστεί βιώσιμο.

Παπαχρήστος: Κουβέλης-Λοβέρδος έχουν έτοιμο νέο κόμμα (BINTEO)...

Στην αποκάλυψη πως ο Φώτης Κουβέλης και ο Ανδρέας Λοβέρδος έχουν ετοιμάσει ήδη το νέο τους κόμμα προχώρησε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα

Τσουχτερό κρύο και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας κατά έξι με οκτώ βαθμούς Κελσίου - «Άσπρη μέρα» στα βόρεια και τα ανατολικά - Χιόνια την Τετάρτη ακόμα και στην Αθήνα - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα Τσουχτερό κρύο και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα σε όλη τη χώρα, με τις καιρικές συνθήκες να επιδεινώνονται από αύριο, Τετάρτη.

Νέοι κωδικοι στο TAXISNET

Από την 1η Ιανουαρίου 2014, καταργούνται οι παλιοί κωδικοί και δεν θα είναι πλέον με αυτούς δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του νέου TaxisNet.

Στο Αττικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά το βράδυ της Δευτέρας η Βίκυ Σταμάτη, η οποία την περασμένη εβδομάδα στο άκουσμα ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο σοφρωνιστικό ίδρυμα Θηβών, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

«ΛΕΩΦΟΡΟΣ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΗΠΕΙΡΟΣ!

Άλλοι 2,7 τόνοι χασίς στα χέρια των Αρχών και εκατοντάδες οι συλλήψεις παρανόμων στην περιοχή μας... 
Σκληρή και πεισματώδη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της παρανομίας γενικότερα δίνουν οι Αστυνομικές Αρχές απ’ άκρου εις άκρον της Ηπείρου. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε άνδρες αλλά και σε βασικά υλικοτεχνικά μέσα, οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς και μεγάλες, όπως  ...