Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ

Η ζωή θέλει ... καλοπέραση.  Τι καλοπέραση να έχουμε με αυτά που γίνονται στην ελληνική κοινωνία; Απλά γελάμε με τη σάτιρα και κάθε γελοιογραφία που βλέπουμε, για να ξεχάσουμε τον πόνο μας. Ο ΚΥΡ μεριμνά για μας, με τις παρακάτω γελοιογραφίες. Απολαύστε τες:

Φορολογήστε εκτάκτως τις τράπεζες

Γράφει στο ΕΘΝΟΣ ο Γιάννης Τσαμουργκέλης
Οι ελληνικές συστημικές τράπεζες δηλώνουν στο εξάμηνο κέρδη των 4 δισ. περίπου με αυξητική τάση. Στο σύνολό τους οι τράπεζες έχουν απορροφήσει το 2012 περί το 10% του ΑΕΠ σε πληρωμές τόκων. Στην Ιρλανδία οι περισσότερες τράπεζες δεν καταγράφουν κέρδη, έχουν απορροφήσει περί το 6% του ΑΕΠ σε τόκους, ενώ έχουν κληθεί να εισφέρουν ως έκτατη φορολόγηση 150 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2013-2015, με βάση τις καταθέσεις που φιλοξενούν.

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Ηταν ένα Eurogroup διαφορετικό από τα άλλα, όσον αφορά την Ελλάδα. Από τη μια δεν άλλαξε κάτι, δεν είχε συνέπειες – παρά τα ανοιχτά ζητήματα της διαπραγμάτευσης. Από την άλλη; Αυτή ακριβώς ήταν η διαφορά. Λες και η Ελλάδα «πάλιωσε» στα γυμνάσια του μνημονίου: μπορεί πια να φοράει «στραβά το τζόκεϊ» χωρίς να προκαλεί απειλές για «φυλάκιση». Κάτι άλλαξε;

Υπερτίμηση και υποτίμηση

Ενα είναι βέβαιο, στην προσέγγιση της Τουρκίας οι αναλύσεις και εκτιμήσεις που διατυπώνονται στη χώρα μας αποτελούν μια ιδιότυπη θεωρία των δύο άκρων, καθώς κινούνται μεταξύ άκριτης και ανορθολογικής υπερτίμησης και χαιρέκακης εμπαθούς υποτίμησης.
Μεθαύριο φθάνει στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας ...

Οι ευρω-αντιθέσεις δεν θα εμποδίσουν την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ

Η σταδιακά εδραιούμενη πεποίθηση σε όλο και μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πιθανότατα πρώτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αν αυτές λάβουν χώρα σε κλίμα ομαλότητας, δεν αναχαιτίζεται από την ανάδειξη των όντως σοβαρότατων εσωκομματικών του αντιθέσεων για το ευρώ.

Γιατί δεν «μίλησαν»(;!)

Του Θανάση Νικολαΐδη
Θα μας…εξόπλιζαν. Εθνικά, κρατικά, πανελλαδικά. Τι έκαναν; Θωράκισαν το προσωπικό τους συμφέρον. Εξόπλισαν τη τσέπη τους με κρατική μίζα και προμήθεια. Χωρίς την αγωνία πώς θα κρύψουν τα κλεμμένα. Το’ χαν φροντίσει από πριν για να χαθούν τα ίχνη. Το δήλωσε με σιγουριά ο κ. Τσοχατζόπουλος: «Ας ψάξουν. Δεν θα βρουν τίποτα». Όχι, βέβαια γιατί δεν υπάρχει, αλλά γιατί τα ίχνη για την «απόδραση» του χρήματος για τις of shore χάνονται, έξω απ’ τα σύνορά μας.

Από δήμαρχοι, επαίτες

Οι δήμοι αποδείχθηκαν το μόνο αποτελεσματικό κράτος πρόνοιας που είχε η χώρα κατά την επέλαση της κρίσης. Αυτό έγινε ιδιαίτερα εμφανές στον Δήμο της Αθήνας, όπου τα προβλήματα είναι περισσότερα και οι οικογενειακοί δεσμοί χαλαροί ή ανύπαρκτοι. Γενικώς, η Τ.Α. απέδειξε τη χρησιμότητά της: δεν κλαυθμύρισε για τους κουτσουρεμένους πόρους, δεν τους σπατάλησε. Τους οργάνωσε πιο σωστά από ό,τι ιστορικά ...

Ζήτηση υπάρχει, αλλά για ποια Κ/Α;

Οντως, στη συγκέντρωση της πρωτοβουλίας για την Κεντροαριστερά (Κ/Α) στο Ακροπόλ η κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ απέδωσε. Συγκεντρώθηκαν 1.500-2.000 πρόσωπα. Καθόλου άσχημα για χαλεπούς καιρούς... Ηταν βέβαια παρών κι ένα τμήμα της «ανέστιας Κεντροαριστεράς», κυρίως προσωπικότητες του χώρου αυτού, που οι περισσότεροι κατά καιρούς έχουν ...

Έχω θυρεοειδή θα πάρω βάρος;

Ο υποθυρεοειδισμός είναι μια κατάσταση που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε πάρα πολλές κυρίως γυναίκες, αλλά όχι μόνο.
Όταν υπάρχει, σημαίνει ότι ο θυρεοειδής μας εκκρίνει λιγότερες ορμόνες. Οι ορμόνες του θυρεοειδούς όμως έχουν, εκτός των άλλων, σημαντική επίδραση... 

Τις νύχτες ο Σκανδαλίδης απαγγέλει Μπωντλαίρ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΣΤΡΙΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ
Ούτε σαν ιδέα δεν τολμά να περάσει από το μυαλό μας το ενδεχόμενο ότι ο Κάρολος Παπούλιας θα ενδώσει στις πιέσεις του λόμπι της δραχμής και θα υποβάλλει παραίτηση ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και στη δραχμή!

Αθήνα: Σε επτά ΚΕΠ οι αιτήσεις για τα προβλήματα με τη ΔΕΗ

Στα επτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουν από αύριο και έως την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού.

Κάπου γέρνει και ο PISA

Ενα υποβρύχιο που γέρνει δεν γίνεται αξιοθέατο. Ενας πύργος, όμως; Οι Ιταλοί που βγάζουν από τη μύγα ξίγκι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρον τον κεκλιμένο Πύργο της Πίζας. Ιστορικό, περίτεχνο κτίριο, αλλά εάν δεν είχε αυτό το θαυμαστό κουσούρι, πόσοι θα φωτογραφίζονταν μπροστά του;

ΕΚΠΑ: Επεισοδιακή ψηφοφορία για τη συνέχιση της απεργίας των διοικητικών

Σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης αποφασίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, η συνέχιση της απεργίας έως την προσεχή Παρασκευή, την ίδια στιγμή που η Σύγκλητος του ιδρύματος έχει ορίσει ως ημέρα έναρξης των μαθημάτων την προσεχή Δευτέρα.

Εντεκα βουλευτές των ΑΝΕΛ κατά της άρσης ασυλίας Ηλιόπουλου

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προέρχεται η πλειονότητα των βουλευτών που ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Η αίτηση άρσης ασυλίας του βουλευτή έγινε δεκτή με 223 «υπέρ», 14 «κατά», 14 «παρών» και 2 «λευκά».

Του Σαμαρά "τα παιδιά" στη ΔΕΗ δεν γνώριζαν;...

Τρία στελέχη της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού είναι τοποθετημένα στην διοίκηση της ΔΕΗ...
"Και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου μας και ειδικά τον Πρόεδρο της, τον Φίλιππο Ταυρή, για την πραγματικά σπουδαία δουλειά που έκαναν".

Η Ελλάδα σε αποσύνθεση

«Η Ελλάδα παλεύει ενάντια σε ανεργία που βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ και βυθίζεται ολό και περισσότερο στον παραλυτικό αποπληθωρισμό» μετέδιδε χθες το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Την ίδια ώρα, ο Χάνες Σβόμποντα, πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στην Τρόικα για τη στάση της στην Αθήνα.

Κου Κλουξ Κλαν σε αντίγραφα

Προς τα Χριστούγεννα οδεύουμε, αποκριάτικο ζήτημα ανέκυψε. Στριμωγμένος ο λάτρης των όπλων και εκπαιδευτής των νεοπροσηλύτων της Χ.Α. κ. Κασιδιάρης, που θα ήθελε να του χτυπάνε προσοχή σαν να ’ναι Νο 1, αλλά προς το παρόν δεν υπολογίζεται ούτε σαν Νο 3, έδωσε άλλη μία από εκείνες τις εξηγήσεις για το χιούμορ των οποίων θα νιώθει περήφανος.

Γιατί πραγματικά παραιτήθηκε ο Παύλος Σιούφας

Οι λόγοι που οδήγησαν το βουλευτή της ΝΔ εκτός Βουλής 
Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν θα υπάρχει μέλος της οικογένειας Σιούφα στη Βουλή, αφού ο γνωστός δικηγόρος Παύλος Σιούφας και πρώτος εξάδερφος του πρώην υπουργού και Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα.

Χωρίς ρεύμα, χωρίς τσίπα…


Νίκος Μπογιόπουλος στο enikos.gr
 Τι είναι χειρότερο; Να σου κόβουν το ρεύμα μέσα στο χειμώνα ή μετά να το παίζουν και «φιλάνθρωποι», πρόθυμοι να στο επανασυνδέσουν; Τη ΔΕΗ βάζουν να χαρατσώνει  και να κόβει το ηλεκτρικό, αλλά εκείνοι που θα ψάξουν σε ποιους η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα θα είναι οι Δήμοι! Ξεπαγιάζουν και πεθαίνουν άνθρωποι κι αυτοί σε ένα ρεσιτάλ «ευαισθησίας» απαντούν ότι για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που σου έκοψαν (αφού πρώτα σε χρεοκόπησαν) θα πρέπει πρώτα να έχεις περιπέσει (και να είναι καταγεγραμμένο ότι έχεις περιπέσει) στα «κοινωνικά συσσίτια»!

Καραμανλική ή Αβερωφική ΝΔ; Ιδού η απορία

Ο Κάρλ Μαρξ (αυτός που ο λέξης Τσίπρας καν δεν έχει διαβάσει όμως συχνά οι σύντροφοι του επικαλούνται) έλεγε πως «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα».
Τα ιστορικά «τσιτάτα» που συνήθως άγνοια δείχνουν παρά γνώση του έργου ενός διανοητή, λογοτέχνη ή πολιτικού, δεν μου αρέσουν. Προτιμώ αυτούς που έχουν σε βάθος αναλύσει και κατανοήσει το «τι θέλει να πει ο κάθε ποιητής» κι όχι αυτούς που τον επικαλούνται πατώντας στα «σλόγκαν» του, δηλαδή στην επιφάνεια και το λούστρο. Όμως με τη χθεσινή εκδήλωση των 58 της Κεντροαριστεράς η ρήση του Μαρξ μου ήλθε στο μυαλό.

Πολιτικάντηδες

Τι καλοί άνθρωποι κυβερνούν τον τόπο! Ράγισε η καρδιά τους ακούγοντας πόσες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα. Θα πάρουν μέτρα, λένε. Θα ασκήσουν κοινωνική πολιτική. Ποιοι;

Αποικία και τηλεοπτικό ριάλιτι στον Άρη

Κάμερες... στον Άρη έχει σκοπό να στείλει ολλανδική εταιρεία. Μάλιστα στα σχέδιά της συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία της πρώτης ανθρώπινης αποικίας.
Συγκεκριμένα, μια ολλανδική εταιρεία άρχισε την υλοποίηση του σχεδίου της να στείλει την πρώτη ιδιωτική ρομποτική αποστολή στον Άρη, σε ένα ταξίδι που φιλοδοξεί να ανοίξει το δρόμο, σε επόμενο στάδιο, για τη δημιουργία της πρώτης ανθρώπινης αποικίας στο διάστημα. Στην πορεία το όλο εγχείρημα, για να χρηματοδοτηθεί, θα μετατραπεί σε κανονικό τηλεοπτικό «ριάλιτι σόου».

Με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΠΑΣΟΚ: Δίλημμα που κάνει τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να τσακώνονται

Την Πέμπτη ανοίγουν στον Κεραμεικό οι πύλες του δεύτερου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία καλείται να εκπέμψει ένα διακριτό πολιτικό στίγμα, αποσαφηνίζοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει από δω και πέρα.

Λαλακίες

Η λαλακία πάει σύννεφο σ αυτή την δύσμοιρη και τρισκατάρατη περιοχή της Υδρογείου. Θεέ μου τι λέει το στόμα τους. Θεούλη μου πόσους τόνους άχυρα αλέθει το νιονιό τους
Λένε. Και μάλιστα κορδωμένοι σαν γύφτικα σκεπάρνια. Λένε λοιπόν ότι το τίμημα αγοράς των τριών πεντάστερων ξενοδοχείων του «Αστέρα» Βουλιαγμένης είναι φτηνό και κοψοχρονιάτικο.

ΦΩΤΟ-Στα «λευκά» η Αγία Σοφία

Πολλά πράγματα αν και είναι όμορφα, γίνονται ακόμη περισσότερο όμορφα με τη ... βοήθεια των καιρικών φαινομένων. Έτσι μπορούμε να θαυμάσουμε την Αγία Σοφία σε μια ομορφιά, που σπάνια τη βλέπουμε.Συγκλονιστική φωτογραφία της Αγίας Σοφίας η οποία είναι καλυμμένη με χιόνι, από την ισχυρή χιονόπτωση που ξεκίνησε από χθες στην Τουρκία. 
Δείτε τη φωτογραφία:

Στα όριά της η Τουρκία λόγω προσφύγων1

Περίπου 1 εκατομμύριο σύροι πρόσφυγες αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να περάσουν τα σύνορα με την Τουρκία. Οι τουρκικές αρχές που μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις φθάνουν σιγά-σιγά στα όριά τους.

Στον ΕΟΠΥΥ μόνο τα φαρμακεία, στο ΕΣΥ η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Τα βασικά σημεία του πορίσματος για την αξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ παρουσίασε σήμερα στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η πρόταση που πλειοψήφησε είναι η μετατροπή του ΕΟΠΥΥ σε εθνικό ...

Μιχελάκης: «Στις 18 και 25 Μαΐου οι αυτοδιοικητικές εκλογές»

Με το ισχύον εκλογικό σύστημα θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης. H δεύτερη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών συμπίπτουν με τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 25 Μαΐου.

Στα ιστορικά επίπεδα του 27,4% η ανεργία

«Πρωταθλήτριες» οι περιφέρειες της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης - Άνεργος ένας στους δύο νέους ηλικίας 15-24 ετών - Οι άνεργοι φτάνουν πλέον τους 1.376.463, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός μη πληθυσµός ανέρχεται σε 3.327.859 άτοµα  Στο νέο ιστορικό επίπεδο του 27,4% έφτασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΪΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΛ ΚΑΙ ΕΞΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «58» ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Κεντροαριστερά είναι παράταξη, όχι κόμμα. Ιστορικά ο χώρος ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά εκφράστηκε από τη λεγόμενη Δημοκρατική Παράταξη. Προπολεμικά είχαμε το Κόμμα των Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου, προδικτατορικά την Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου και στη Μεταπολίτευση το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Θεωρούν οι “58″ ότι είναι η συνέχεια αυτής της Παράταξης; Αυτήν θέλουν να ανασυστήσουν; Αν ναι, μήπως αντί να λένε για «ελιές» έπρεπε να θέσουν ευθέως θέμα εξουσίας και όχι να προσπαθούν να ...

Φυσικά και έχει δίκιο ο Λαφαζάνης

«Αν πιστεύει κανείς ότι θα μας χρηματοδοτούν για να κάνουμε σοσιαλιστικούς μετασχηματισμούς, δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα έξυπνο ...Τι θα λέμε; Για Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για το Χρέος; Να πάμε και σε Πλανητική! Εμείς μεθαύριο θα πρέπει να πάρουμε μέτρα. Τι θα κάνουμε δηλαδή; Ή θα προχωρήσουμε μπροστά σε σύγκρουση για να προκαλέσουμε ντόμινο ή θα περιμένουμε πότε θα γίνει η Διάσκεψη».

Ξανθή, αγαπημένη... Κεντροαριστερά

Φαντασθείτε ότι κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της γραμμής σάς ζητούν να πάρετε μέρος σε μια δημοσκόπηση. «Ποια είναι η γνώμη σας;» ρωτά η άγνωστη φωνή. «Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να σας χτυπήσει την πόρτα μια δίμετρη ξανθιά με πράσινα μάτια ή το φιλόπτωχο της ενορίας; Πολύ ωραία... Επιλέξατε την ξανθιά. Θα την... ψηφίζατε όμως;».

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας

Επικαλείται προβλήματα υγείας 
Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα έστειλε ο βουλευτής Καρδίτσας με την ΝΔ Παύλος Σιούφας προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σιούφας επικαλείται προβλήματα υγείας τα... 

Σαμαράς και Βενιζέλος καλοπιάνουν τους βουλευτές

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να αποφύγουν τα παρατράγουδα στις ψηφοφορίες για φόρο ακινήτων - πλειστηριασμούς 
Βήματα περαιτέρω προσέγγισης που θα επιτρέπουν την άμεση εκταμίευση της δόσης του ενός δισ. ευρώ, αναμένει η κυβέρνηση κατά τον νέο κύκλο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, έστω κι αν παραμείνει σε εκκρεμότητα για τον Ιανουάριο μια τελική συμφωνία.

Υποχρεωτική η διαμεσολάβηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Περισσότερες από 80.000 αιτήσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα 
Τον Ιανουάριο αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή η διάταξη που αφορά στον υποχρεωτικό θεσμό της Ειδικής Διαμεσολάβησης για θέματα σχετικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Μονο 58; Σε μνημόσυνο θα βρείς πιο πολλούς !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Στους δύσκολους καιρούς της χώρας, ακόμα και τα φαγιά μας είναι πιο απλοϊκά και όχι τοσο περίπλοκα και ακριβά σαν του παρελθόντος! Αλλά κάθε μέρα φασόλια θα τα βαρεθείς! Τη μια μαυρομάτικα, την άλλη γίγαντες την μεθεπόμενη φασολάδα, θα μπουχτίσεις και θα πεις, φτιάξε και κανέναν τραχανά! 

Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ΔΕΗ

Οι πολίτες θα πληρώσουν τελικά για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους
Απάντηση στο ερώτημα ποιος θα πληρώσει το κόστος επανασύνδεσης με τη ΔΕΗ στους πολίτες που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα έδωσε την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, λέγοντας πως θα υπάρξει 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

«Μίλησαν» τα σβησμένα αρχεία 
Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες με τα δεκάδες όπλα της Χρυσής Αυγής και τα στιγμιότυπα που παραπέμπουν δραστηριότητα παραστρατιωτικής οργάνωσης. Τα νέα στοιχεία προέρχονται από αρχεία στους σκληρούς δίσκους βουλευτών της  Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού που ανακτήθηκαν παρ' όλο που είχαν σβηστεί από τους κατόχους τους.

Στάλθηκε στις τράπεζες το πρώτο ηλεκτρονικό κατασχετήριο

Ικανοποίηση στο υπουργείο 
Το πρώτο ηλεκτρονικό κατασχετήριο απέστειλε χθες το υπουργείο Οικονομικών στα πιστωτικά ιδρύματα για οφειλέτη του ελληνικού δημοσίου.
Πρόκειται για επιχείριση εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών με χρέη στο ελληνικό δημόσιο άνω των 100.000 ευρώ. Οι τράπεζες ανταποκρίθηκαν αμέσως στο ...

"Βαθύ λαρύγγι" στη Χρυσή Αυγή...

Ένας ιδιότυπος εμφύλιος φαίνεται να εξελίσσεται στα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της δράσης της παραστρατιωτικής οργάνωσης και την εμπλοκή των στελεχών της με τη δικαιοσύνη.

H τρόικα επανέρχεται

Αναζητείται συμφωνία για τα Αμυντικά Συστήματα
Σε mail φέρεται να ζητά να μην δοθούν συντάξεις το 2014
Ξεκινούν από σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με την τρόικα που αναμένεται να διαρκέσουν περίπου μία εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν. «Αγκάθι» παραμένει ο τρόπος αναδιάρθρωσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, τελευταίο από τα τέσσερα προαπαιτούμενα για να κλείσει η συμφωνία και να εκταμιευτεί έως το τέλος του έτους η δόση του 1 δισ.ευρώ που εκκρεμεί από τον περασμένο Ιούλιο.

Ποιες επιχειρήσεις θα κάνουν προσλήψεις στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η σταδιακή βελτίωση της αισιοδοξίας των Ελλήνων εργοδοτών στο Α' Τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τριμηνιαίας Έρευνας για τις Προοπτικές Απασχόλησης της Manpower για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Επιστήμη - Βρέθηκαν τεράστια αποθέματα γλυκού νερού κάτω από τους ωκεανούς

 Τεράστια αποθέματα γλυκού νερού ανακαλύφθηκαν κάτω από το βυθό των ωκεανών, με τους επιστήμονες να εκτιμούν ότι τα αποθέματα αυτά θα μπορούσαν να αποδειχτούν σωτήρια για την επιβίωση των επόμενων γενεών. 

Ιός προσβάλλει λογαριασμούς στο Facebook

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ «ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ» ΜΗΝΥΜΑ
Ένας επικίνδυνος ιός εκθέτει σε κίνδυνο όλο και περισσότερους χρήστες του Facebook στην Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και απειλεί με μόλυνση τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αν δεν δοθεί η κατάλληλη προσοχή.

Tablet με οθόνη 21,5 ιντσών από την Acer

Η πρόταση της εταιρείας στους φορητούς All-in-One υπολογιστές με οθόνη 21,5 ιντσών
Τον τελευταίο καιρό αρκετές εταιρείες έχουν παρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις στην κατηγορία των φορητών All-in-One υπολογιστών, δηλαδή συσκευών που περισσότερο θυμίζουν τεράστια tablet.