Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Το τέλος της ατιμωρησίας

Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Μαντέλης, Λιάπης. Τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις. Τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα. Ολοι τους, όμως, εκπρόσωποι ενός χρεοκοπημένου συστήματος που καταρρέει μέσα στην πολύπλευρη κρίση που εξακολουθεί να πλήττει τους Ελληνες. Κοιτώντας πίσω, στα χρόνια της ευμάρειας όπως αρέσκονται ...

Τέλος εποχής;

Πριν από έξι μήνες, λίγο πριν ξεσπάσει η εξέγερση της πλατείας Ταξίμ, ο Ερντογάν ζούσε σε μια ατμόσφαιρα ρωμαϊκού θριάμβου. Λίγες μέρες πριν είχαν καταδικασθεί σε ισόβια οι στρατηγοί που εξύφαναν τις συνωμοσίες Εργκενεκόν και Βαριοπούλα.
Σήμερα το σκάνδαλο διαφθοράς, που παραπέμπει στη φθορά της εξουσίας αλλά και στη σύγκρουση Ερντογάν-Γκιουλέν εντός του Πολιτικού Ισλάμ, έρχεται να ...

Το «ανοιχτό γιαπί» της τραπεζικής ένωσης

Ο άνθρωπος τα έχει πει – δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για καλλιέργεια αισιοδοξίας: Σε όλες τις πρόσφατες τοποθετήσεις του για την τραπεζική ένωση, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε χαμηλώσει τις προσδοκίες περί λειτουργικής τραπεζικής ένωσης με ένα στιβαρό ταμείο από πίσω για «την κακιά την ώρα». Στην καλύτερη περίπτωση περιέγραψε ως στόχο ένα «σκελετό» τραπεζικής ένωσης, που θα αποκτήσει ουσιαστική υπόσταση αργότερα. Ενα γιαπί δηλαδή. Αυτό, οι Ευρωπαίοι το καταφέρνουν. Αλλά η τραπεζική ένωση θα παραμείνει «ανοιχτό γιαπί» για καιρό – παρά το ότι «έρχονται βροχές».

Ο πολιτικός χρόνος δεν περιμένει...

Οι επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, του κ. Προβόπουλου, στην «ενδιάμεση έκθεση» που κατέθεσε στη Βουλή, έχουν εξ αντικειμένου πολλαπλό ενδιαφέρον.
Είναι σημαντικό ότι θεωρεί υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για το 2014 την πολιτική αβεβαιότητα, την κοινωνική και πολιτική πόλωση.

Σαπίζει το σύστημα όπως υποδηλώνει η στάση του Μ. Λιάπη


Πλαστές πινακίδες σε τζιπ θηριώδους κυβισμού 4.463 κυβικών εκατοστών. Οχημα ανασφάλιστο. Οδηγός χωρίς δίπλωμα οδήγησης και αστυνομική ταυτότητα. Παραβίαση STOP. Δεν είναι αυτό καθαυτό το βάρος των πλημμελημάτων που διέπραξε ο Μιχάλης Λιάπης και για τα οποία θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Το σοβαρό είναι η νοοτροπία που αποπνέει η συμπεριφορά του.

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ !...

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) αποτελεί το πιο σημαντικό νομικό κείμενο σχετικά με την ασφαλή και εύρυθμη κυκλοφορία στους δρόμους. Η καλή γνώση και η τήρηση των διατάξεών του είναι απαραίτητη όχι μόνο για τους οδηγούς, αλλά και για όλους τους χρήστες των οδών, αφού η ασφάλεια επηρεάζεται από τη συμπεριφορά όλων μας.

Οι πραγματικές πινακίδες του κ. Λιάπη

Γράφτηκαν πολλά και σαρκαστικά για τις πλαστές πινακίδες του κ. Μιχάλη Λιάπη, αλλά δεν αναφέρθηκε τίποτε για τις πραγματικές. Αυτές είχαν το αξιοζήλευτο για κάποιους νούμερο ΙΖΑ-4000. Υπήρξε τόσο τυχερός ο κ. Λιάπης, ώστε κέρδισε το 2009 αυτόν τον ευκολομνημόνευτο αριθμό, ή λόγω της ιδιότητός του κατάφερε να παρακάμψει άλλους κατόχους Ι.Χ. για να τον «πετύχει»;

Σταθάκης για το πόθεν έσχες του: Δεν έχω μετοχές στην BlackRock ή σε άλλη εταιρεία

Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το πόθεν έσχες του και τις κατηγορίες ότι επενδύσει σε εταιρείες όπως η BlackRock και η JP Morgan μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος τόνισε ότι δεν κατέχει καμία μετοχή σε καμία εταιρεία.

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Βόρας-Πληρότητα στους ξενώνες του Αγίου Αθανασίου

Ηλιόλουστος καιρός, ειδικές τιμές για δύο μέρες και ικανοποιητικό χιόνι σηματοδοτούν την έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν στο όρος Βόρας, που συνοδεύεται από ευοίωνα μηνύματα καθώς υπάρχει πληρότητα των καταλυμάτων στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Καταδίκη στην Ελλάδα για τις συνθήκες κράτησης μεταναστών

Με δύο αποφάσεις του, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου καταδίκασε την Ελλάδα, επιδικάζοντας στους δικαιωθέντες και τις σχετικές αποζημιώσεις, για απαράδεκτες και απάνθρωπες συνθήκες κράτησης αιτούντων άσυλο και πολιτικών προσφύγων.

Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!

Του Παντελή Μπουκάλα
Αυτά παθαίνουμε με την επιμονή μας να διαλέγουμε υπουργούς υπολογίζοντας τις κομματικές περγαμηνές των υποψηφίων, τις αγαπητικές σχέσεις τους με τον αρχηγό και τις αιματικές με τους κομματικούς ιδρυτές και πατριάρχες, και αδιαφορώντας για την καθαυτό αξία τους. Αυτά παθαίνουμε που, αντί να απορρίπτουμε μετά πολλών επαίνων τους κραυγαλέα αποτυχημένους, για να μη φανεί ότι αναγνωρίζουμε το αρχικό μας λάθος, το καλύπτουμε με ένα δεύτερο: Για να συνεχίσουν να μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι, τους μεταθέτουμε σε άλλο υπουργείο, «ευγενέστερο», δηλαδή περίπου άεργο, να, σαν το Πολιτισμού.

Υπουργός από τα Γιάννινα για την ομάδα Ράιχενμπαχ: Είναι συντηρητικούρες του κερατά Εκτύπωση

Επί τρεις ώρες περίπου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος δέχθηκε κατά μέτωπον τα πυρά από όλους τους Δημάρχους της Ηπείρου, όπως επίσης από τους Περιφερειάρχες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Αλέκο Καχριμάνη και Γιώργο Δακή.

Δώρο Χριστουγέννων 2013: Πότε και σε ποιούς θα δοθεί

Δώρο Χριστουγέννων για το 2013 παίρνουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα. Ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί του Δημοσίου και συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον δώρο Χριστουγέννων.

Ο Τσίπρας σε σταυροδρόμι

Καλά και κακά, πέσανε μαζεμένα τα νέα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: μετά την εκλογή του ως υποψήφιου για τη θέση του Μπαρόζο και τις θετικές για το κόμμα του δημοσκοπήσεις, ήρθε ξαφνικά το ένα εκατομμύριο “εφάπαξ” του προβεβλημένου στελέχους του Δημήτρη Τσουκαλά, το οποίο, ανεξαρτήτως της νομιμότητάς του, όπως και της ποιότητας του ανδρός, καθίσταται έννοια μη υπερασπίσημη για ένα κόμμα που θέλει να υποστηρίζει ότι μάχεται πολιτικά και κοινωνικά κατά της πολιτικής που ασκείται στη σημερινή Ελλάδα.

Διαγραφή Μιχάλη Λιάπη από τη Νέα Δημοκρατία

Tη διαγραφή του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, εξαιτίας αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, αποφάσισε η ΝΔ 48 ώρες μετά τη σύλληψή του καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες αυτοκίνητο.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ιόνια Οδός… Από τον Φεβρουάριο εργοτάξια, τροποποίηση στο Αβγό, τι θα γίνει στην Κλόκοβα, που ετοιμάζονται διόδια Εκτύπωση

Μέχρι τον Μάρτιο, το αργότερο, θα ανοίξουν και πάλι εργοτάξια στην Ιόνια Οδό και τον Ε-65. Η μεγάλη ώρα λοιπόν φτάνει και μετά από τρία χρόνια απόλυτης ακινησίας οι οδικοί άξονες θα ξεκινήσουν και πάλι.
Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του ...

Το «ριφιφί» των αιώνων ήταν «νόμιμο», ίσως και «ηθικό»!

 Ήταν Ιούνιος 1999. Προεκλογική περίοδος. Τους δρόμους της Αθήνας και όλης της χώρας κοσμούσε η… καλαίσθητη αυτή αφίσα – ύμνος στη φούσκα του Χρηματιστηρίου: «1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ – ΠΑΣΟΚ»…   

Το 2013 σε 6 λεπτά - BINTEO

Κάθε Δεκέμβρη, με το τέλος της χρονιάς να πλησιάζει, ενδείκνυται για κάθε είδους απολογισμούς, όχι μόνο προσωπικούς, αλλά και πιο συλλογικούς!
Σε ένα βιντεάκι, λοιπόν, μόλις 6 λεπτών, γίνεται ο απολογισμός του 2013 και καταγράφονται τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει.

Πες ότι φύγαν’ οι ξένοι…

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΞΕΝΟΙ και διεθνείς οργανισμοί θέλουν να μας γονατίσουν; Θεώρησέ το δεδομένο. Για να μας αρπάξουν τον θησαυρό του υπεδάφους μας; Έστω. Τη δουλειά τους κάνουν και ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Με την Ελλάδα όπου οι απείθαρχοι αφήνουν τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις πάνω σε πινακίδες της τροχαίας. Με τους έλληνες του διχασμού που τσακώνονται για τα ψιλά, για να γλιστρήσουν απ’ την αγκαλιά τους τα μεγάλα.

Βελονισμός στο αυτί για αδυνάτισμα

Με το βελονισμό στο αυτί μπορεί να χάσετε τα περιττά κιλά, δείχνει μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Acupuncture in Medicine».
Η θεραπεία με βελονισμό στα αυτιά βασίζεται στην αντίληψη ότι το εξωτερικό αυτί αντιπροσωπεύει όλα τα μέρη του σώματος. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1956 και από τότε έχει χρησιμοποιηθεί για την ...

Self-Destruction

Εχουμε γράψει πολλές φορές ότι η αγορά αυτοκινήτου είναι η μία από τις δύο αγορές που έχουν πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα (η άλλη είναι της οικοδομής). Χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας όχι μόνο στην πυρήνα της αγοράς (εισαγωγικές, επίσημοι ντίλερ κ.λπ.), αλλά και γύρω απ’ αυτήν, όπως τα βουλκανιζατέρ, τα πρατήρια καυσίμων, οι ασφάλειες κ.λπ.

Πόσο συχνά πρέπει να ζυγιζόμαστε

 Είναι γνωστό πλέον ότι η παχυσαρκία έχει πάρει ενδημικές διαστάσεις. Στην Ελλάδα, 4 στα 10 άτομα είναι υπέρβαρα-παχύσαρκα. Πολύ συχνά, λοιπόν δημιουργείται η ανάγκη να ξεκινήσει ο υπέρβαρος/παχύσαρκος ενήλικας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, προκειμένου να αποκτήσει φυσιολογικές τιμές Δείκτη Μάζας Σώματος (≤25kg/m2) ή/και σωματικού λίπους. Συχνά ξεκινούν την προσπάθεια να χάσουν τα περιττά κιλά μόνοι τους ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Δικαιοσύνη;Ποια δικαιοσύνη;

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο των νεώτερων χρόνων, αυτό του Χρηματιστηρίου στην περίοδο του 1999 και όλοι οι κατηγορούμενοι εκρίθησαν από τη δικαιοσύνη αθώοι! Επομένως δεν υπάρχει πια κανένας ένοχος για τις απώλειες εκατοντάδων χιλιάδων περιουσιών.
 Δεκατέσσερα χρόνια μετά τις αγορές του αιώνα στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας, ένας υπεύθυνος προμηθειών του

Διορία 15 ημερών για αιτήσεις μετάταξης από υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα

Αιτήσεις εντός 15 ημερών θα πρέπει να υποβάλουν υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από φορείς του Δημοσίου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του υπουργείου Παιδείας, για την κάλυψη κενών στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και στις Περιφέρειες, καθώς και στην εκπαίδευση στο πλαίσιο της κινητικότητας.

Χίτλερ

Επανέρχομαι στο ένα  εκατομμύριο euros του ευρωβουλευτή  Δημήτρη  Τσουκαλά. Επανέρχομαι  μετά από  βομβαδισμό  σχολίων  και   εξοντωτικής κριτικής. Γιατί  το ζήτημα  ξεπερνάει τα  στενά όρια ενός  συγκεκριμένου πολιτικού. Εχει να κάνει με έναν   διαδεδομένο λαικισμό. Που  περίπου «λέει»  ότι  όσα  λογότερα λαμβάνει κάποιο  στέλεχος τόσο καλύτερα  για την  κοινωνία. Πλάνη

Έκτακτο «χαράτσι» στους έχοντες βουλευτές τους ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τις επικοινωνιακές ζημιές μετρούν στον ΣΥΡΙΖΑ από την υπόθεση με τα «πόθεν έσχες» και τις επενδυτικές δραστηριότητες βουλευτών, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η σκέψη… «έκτακτης φορολόγησης» των πλούσιων βουλευτών.

Ποιες σχολές σκέφτονται να μπουν στον χορό του χαμένου εξαμήνου

Πιθανό ντόμινο από την απόφαση της Νομικής – Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση της Συγκλήτου
Σαν ντόμινο είναι πιθανόν να λειτουργήσει η απόφαση της Νομικής Σχολής της Αθήνας να χαθεί το εξάμηνο για τους φοιτητές της, καθώς είναι πιθανόν αντίστοιχες αποφάσεις να πάρουν και άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών ή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που επίσης έχει ένα εξάμηνο κομμένο στα δύο.

«Πολιτικό-μάνατζερ» θέλει η Τρόικα

"Στόχος επετεύχθη". Σαν πολιτική επιτυχία τους προβάλλουν τώρα στην κυβέρνηση την επίτευξη συμφωνίας για τη διάσωση εν λειτουργία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να καταφέρει να «στριμώξει» τους ξένους τεχνοκράτες (αλλά και τους ευρωπαίους «ανταγωνιστές» των ΕΑΣ) για να κρατήσει την αμυντική βιομηχανία της χώρας στη ζωή -και με δικαίωμα να εκτελεί διεθνή συμβόλαια.

Μια καλή ρύθμιση

 Μάλλον σε καλό βγήκαν οι διαπραγματεύσεις για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Η τρόικα έχει φάει τα λυσσακά της ώστε οι τράπεζες να παίρνουν εύκολα και ανεμπόδιστα τα σπίτια όσων δυσκολεύονται να πληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια. Δεν θα γίνει έτσι όμως _ τουλάχιστον όχι για ένα χρόνο, ως το τέλος του 2014.

EXIT - ο δρόμος εξόδου από την ακροδεξιά

Η EXIT είναι η μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση στη Γερμανία που βοηθά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων να εγκαταλείψουν το χώρο. Μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες.
Η έξοδος από την ακροδεξιά απαιτεί καταρχάς θέληση και κατά δεύτερο λόγο υποστήριξη. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να φύγουν δέχονται απειλές και εκβιασμούς. Στην απόφασή τους αυτή έρχεται να τους στηρίξει από το 2000 μια μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία ΕΧΙΤ. Ιδρυτής της είναι ο ...

Πλαστές πινακίδες ;; Στον Κορυδαλλό να πλαστεί άντρας !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Στην Ελλάδα ζει ένα περίεργο ανθρωποειδές που λέγεται "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ;" Που ενώ το ίδιο το κατασκεύασμα δεν γνωρίζει πού πάει και πού βρίσκεται, ποια είναι η αξία του και η συγγένειά του με το ανθρώπινο είδος, όταν τον ρωτάς το όνομά του σου απαντάει: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Τι να πεις σε ένα τέτοιο ζωύφιο; Τράβα να μάθεις ποιος είσαι και μετά να έρθεις να μας εξηγήσεις κι εμάς;

Γελοιγραφία ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Δημήτρης Χαντζόπουλος, γελοιογραφία, εικονογράφιση, κόμικ


Πηγή:http://www.hantzopoulos.gr

Ιστορική συμφωνία της Ε.Ε για την τραπεζική ένωση

Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι τις προβληματικές τράπεζες 
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε μια ιστορική συμφωνία για την τραπεζική ένωση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την πολιτική ένωση της ευρωζώνης, σε μια συνεδρίαση των 28 υπουργών Οικονομικών που χαρακτηρίσθηκε ως η πιο σημαντική μετά την υιοθέτηση του ενιαίου νομίσματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Η έκρηξη του Παπαδάκη

Οι συνεχείς παρεμβολές του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Γκόγκα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πολιτικό πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, προκάλεσαν το ξέσπασμα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή ροή της συζήτησης, αναφώνησε:

«Καταπέλτης» για την Τρόικα το Ευρωκοινοβούλιο: Κύριοι, αποτύχατε!

Στο... σκαμνί και οι Ρεν, Τρισέ, Ρέγκλινγκ
Σε προσχέδιο έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζεται ότι η τριμερής δεν έλαβε υπόψη της, τις κοινωνικές επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων μέτρων στην Ελλάδα, αλλά και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας - Ξεκινά «κύκλος ανακρίσεων» σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο και Ιρλανδία «Καταπέλτης» για την Τρόικα και το ρόλο της στις χώρες που «τρέχουν» ...

Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Κάντας...

Πλούσιο υλικό με το οποίο μπορεί να ξετυλιχτεί το κουβάρι της διαδρομής του "μαύρου" χρήματος από τις μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα, όπως αυτό των υποβρυχίων U 214, έδωσε ο Αντ. Κάντας ενώπιον των ανακριτών Μάλλη και Σταυρόπουλου.

Πιο υγιής καρδιά με απλές κινήσεις


Χοληστερόλη, κορεσμένο λίπος, αλάτι, ω3 λιπαρά, φρούτα, λαχανικά, όλα είναι έννοιες συνδεδεμένες είτε θετικά, είτε αρνητικά με την υγεία της καρδιάς. Και μπορεί το DNA να παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων, ωστόσο, όλο και περισσότερα επιστημονικά δεδομένα επιβεβαιώνουν πως τα «κλειδιά» για την αντιμετώπισή τους είναι η πρόληψη και η αλλαγή του τρόπου ζωής.

Να φύγετε έξω


Eφυγα για την Αμερική το 1963. Το 1967, η χούντα έκανε τον γυρισμό μου απεχθή ως επικίνδυνη προοπτική. Τον Σεπτέμβρη του 1974 γύρισα με πολλούς άλλους «για να σώσουμε τη χώρα». Μετά από 11 χρόνια «έξω» είχα πολύ περισσότερα προσόντα, γνώσεις, εμπειρία εργασιακή και άλλη από ό,τι αν είχα μείνει στην Ελλάδα, ακόμη και χωρίς χούντα. Η παρουσία μου πρόσθεσε στη χώρα αξία που κέρδισα αλλού.

Τι προβλέπει η τελική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς

Τέσσερα κριτήρια (εισοδηματικά, περιουσιακά, αντικειμενική αξία και ελάχιστη καταβολή δόσης), τα οποία πρέπει να πληρούνται σωρευτικά, προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση που ετοίμασε η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς, η οποία κατατίθεται αύριο στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ώστε να ψηφιστεί το Σάββατο.

Πείραμα έδειξε ότι τα φυτά μαραίνονται κοντά στα WiFi routers

Ένα απλό πείραμα που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς για τις αρνητικές επιπτώσεις του WiFi στην υγεία του ανθρώπου και των υπολοίπων ζωντανών οργανισμών διεξήγαγε μια ομάδα μαθητριών Γυμνασίου από τη Δανία.