Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Ασιατικό πρελούδιο για την Ευρωζώνη

Ανέφερα χθες την ευκολία με την οποία οι αγορές παραμέρισαν τα απογοητευτικά στοιχεία για την ανάπτυξη της Ιαπωνίας, προτιμώντας να καλπάσουν με αφορμή την εντυπωσιακή αύξηση της ρευστότητας που παρέχει η κεντρική τράπεζα της Κίνας (μια γαλαντομία που λιπαίνει το παγκόσμιο σύστημα). Ωστόσο, το πρόσφατο ...

Υποθηκευμένη εναλλαγή

Η ανατροπή του Λέτα από τον Ρέντσι στην Ιταλία ήταν το τελευταίο δείγμα γραφής της αστάθειας και των κλυδωνισμών που απειλούν την πολιτική σταθερότητα στο σύνολο του Νότου της Ευρωζώνης. Η Δικομματική Σταθερότητα που ήταν ο κοινός παρονομαστής της πλειοψηφίας των ...

Ανταγωνιστική γεωργία, αλλά πώς;

 Μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, οι διαμαρτυρίες διαφόρων κοινωνικών ομάδων είναι εύλογες. Εχουν αιτήματα άλλοτε σωστά, που είτε μπορούν ή πρέπει να ικανοποιηθούν και άλλα αιτήματα που, παρότι είναι σωστά, στις παρούσες συνθήκες της χώρας δεν μπορούν άμεσα να γίνουν αποδεκτά. Υπάρχουν βέβαια και λάθος αιτήματα, συντεχνιακά, ειδικών και αδικαιολόγητων εξαιρέσεων, μη ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις ευρωεκλογές, όχι στις δημοτικές

Απόλυτο δίκιο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όταν έλεγε στη μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Ακροπόλ» προχθές: «Αυτές οι ευρωεκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη». Καθ' υπερβολήν ο Αλ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κρίνει με ποιους συσχετισμούς, σε ποια Ευρώπη θα κληθεί να δώσει τη μάχη η Ελλάδα με την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι Ελληνες εγκαταλείπουν τα οχήματά τους: Σε ακινησία περισσότερα από 1 εκατομμύρια την τελευταία 5ετία

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει η τάση των Ελλήνων να θέτουν σε ακινησία τα οχήματά τους για διάφορους λόγους, καθώς, την τελευταία πενταετία έχουν εγκαταλειφθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...

Γράφει ο  ΣΠΥΡΟΣ  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ,
Φιλόλογος-Συγγραφέας
*  Διάσταση απόψεων εκδηλώθηκε πρόσφατα ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας, με αφορμή τα αναρίθμητα σκάνδαλα τα οποία έλαβαν χώρα κατά τα 40 χρόνια της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Τα σκάνδαλα αυτά ...

Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι γάτες...


 Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης μπορεί να κάνει τη δουλειά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Δεν ξέρουμε αν έχει ιδέες, αν είναι ικανός μάνατζερ, αν προτείνει καλό επιτελείο, αν, αν, αν... Απ’ ό,τι φαίνεται όλα όσα αφορούν το μέλλον της περιοχής δεν απασχολεί κανένα. Ούτε καν τον ΣΥΡΙΖΑ που του έδωσε το χρίσμα. Η διελκυστίνδα μεταξύ της ηγεσίας του ...

Στους 45 οι νεκροί από τη γρίπη

59 ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΙΑ
Στους 45 ανέρχονται οι νεκροί από την έξαρση της γρίπης, ενώ 59 παραμένουν σε νοσηλεία, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τέσσερις νέες εισαγωγές σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων της χώρων ατόμων που προσβλήθηκαν από τον ιό της γρίπης.

Ένταση στη δίκη Παπαγεωργόπουλου

«Ο Λεμούσιας δεν θα γίνει η Ιφιγένεια» λέει ο Κούγιας 
Σε υψηλούς τόνους συνεχίστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η υπεράσπιση του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια, άφησε αιχμές για εμπλοκή στο οικονομικό σκάνδαλο και δημοτικών υπαλλήλων. «Υποπτευόμαστε όλους τους υπαλλήλους.

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΝΙΒΑ, ΤΟΝ ΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΙΠΙΩΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

Ο Αννίβας βρισκόταν στην Ιταλία οκτώ ή δέκα χρόνια, σφαγιάζοντας Ρωμαίους καθ” άπασαν την επικράτεια. Τότε παρουσιάσθηκε στη Σύγκλητο ο Μάρκος Σεντένιος Πένουλα, άνθρωπος ταπεινής καταγωγής -μολονότι είχε καταλάβει κάποια αξιώματα στον στρατό-, και προσφέρθηκε, εφ” όσον τον εξουσιοδοτούσαν, να σχηματίσει ένα στρατό με εθελοντές απ” όλη την Ιταλία και να τους παραδώσει, συντομότατα, τον Αννίβα, νεκρό ή ζώντα.

Απάτη 2,5 εκατ. ευρώ από ΜΚΟ με έργο την πυρόσβεση

"Φαγοπότι" εκατομμυρίων από συνδρομές και δωρεές που εισέπραττε από δήμους και ιδιωτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας, "έστησε" οργάνωση εθελοντών πυροσβεστών, εξαπατώντας κατά τη 12ετή, τουλάχιστον, δράση της ακόμη και τον Γερμανό υφυπουργό ...

Οι λαϊκιστές έπεισαν το λαό ότι για όλα φταίει το μνημόνιο

Στην αριστερή και τη δεξιά τρομοκρατία στην Ελλάδα αναφέρεται σήμερα η γερμανική SZ, ενώ η ελβετική NZZ διαπιστώνει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα αφήνει παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό.
«Η τρομοκρατία από αριστερά και από δεξιά κλονίζει την ...

Από το ΜΗ στο «ορΜΗστε»

Ηταν μια εποχή που οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις εμφανίζονταν κατά τη γνωστή διδαχή του Μάο: «Αφήστε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν». Παρεμπιπτόντως, για τον μόνον που μπορούμε να στοιχηματίσουμε ακίνδυνα ότι δεν εφάρμοσε το δόγμα αυτό είναι ο Κινέζος ηγέτης· έτσι συμβαίνει συνήθως με τους διδάχους.

30% επάνω το χρέος του 2014 από δανεισμό με έντοκα

Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών

Αυξήθηκε κατά 18 δις ευρώ το δημόσιο χρέος το 2013.
 Τουλάχιστον 30% ή κατά 10 δις ευρώ, έχει αυξηθεί το υπολογιζόμενο χρέος για το 2014, λόγω βραχυχρόνιου δανεισμού με έντοκα γραμμάτια που δημιουργούν ένα νέο τερατώδες χρέος. Κατά 18 δις ευρώ ή 5,20% αυξήθηκε στα 321,4 δις ευρώ το δημόσιο χρέος στο τέλος 2013, από 305,5 δις στο τέλος του 2012

Αυτός είναι ο πρόεδρος της νέας αμαρτωλής ΜΚΟ «ΕΣΕΠΑ» που προσπαθούσε να δωροδοκήσει δημάρχους

Για απόπειρα δωροδοκίας αξιωματούχων οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης κατηγορείται σύμφωνα με την αστυνομία ο Νίκος Σαχινίδης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το νέο σκάνδαλο με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Πρόκειται για τον πρόεδρο του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων ...

Στη Βουλή οι αγρότες - Μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη

Στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, έφθασε η πορεία των αγροτών, οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη.
Αντιπροσωπεία τους αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη προκειμένου να του επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Η απάντηση του Γιώργου Σπανού...

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Σπανός, απαντώντας στις κατηγορίες περί εμπλοκής του στην υπόθεση κυκλώματος λαθρεμπορίας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις εναντίον του αποδιδόμενες κατηγορίες έωλες και αστήρικτες.

Μυστικών κονδυλίων…συνέχεια

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΠ’ τους Βρετανούς στους Αμερικάνους η σκυτάλη, ακόμα πριν απ’ τη «αυλαία» στον Γράμμο. Η «νίκη» βέβαιη, γι αυτό και πρόβλεψαν οι υπερπόντιοι «Σύμμαχοι, Προστάτες κλπ.». κονδύλι και για την Ελλάδα. Μέσω του Σχεδίου Μάρσαλ, που μοιράστηκε «κατά κεφαλήν» στους λαούς της ...

Κύπρος: Οι «Ανάν» ξανάρχονται... (μέρος 2ο)

Στο χτεσινό σημείωμα της στήλης σημειώναμε ότι:
α) Το κοινό ανακοινωθέν μεταξύ ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς, το οποίο μιλά για «συνιστώντα κράτη (πολιτείες)», αποτελεί το πρόπλασμα ενός νέου «σχεδίου Ανάν». Αξίζει εδώ να τονιστεί ότι στο τουρκικό κείμενο το «συνιστών κράτος» αποκαλείται «kurucu devlet», δηλαδή... «ιδρυτικό κράτος»!

«Πνίγουν» στο άγχος τους μαθητές

Τρέχουν να προλάβουν, να ολοκληρώσουν την ύλη για τις εξετάσεις
Σε έναν απίστευτο αγώνα δρόμου επιδίδονται οι καθηγητές της Α' Λυκείου για να προλάβουν να ολοκληρώσουν την εξεταστέα ύλη, με αποτέλεσμα να βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση οι μαθητές, ενόψει των προαγωγικών εξετάσεων.

Ανάμνηση από τον ΕΟΠΥΥ: Μα κοίτα τουλάχιστον το τραύμα ρε χριστιανέ μου αντί να καπνίζεις!

Του Στρατή Μαζίδη
Το κείμενο αυτό το γράφω με βάση τα τεκταινόμενα στο δήμο μου, την Αγία Παρασκευή και όσα έζησα ως ασφαλισμένος του ΙΚΑ και μετά του ΕΟΠΥΥ όλα τα χρόνια που έκανα χρήση των ασφαλιστικών μου δικαιωμάτων.

Το πάρτι των ΜΚΟ -Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου διατηρούσε 50, μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών

Σαν «χείμαρρος» συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ και τη χρηματοδότησή τους. Πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, πως στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου διατηρούσε 50 ΜΚΟ, μόνο στο συγκεκριμένο υπουργείο.

«Ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!

Σ.Χ. ΤΑΓΚΑΣ στο matrix24.gr
Ο σώφρων Κυρ. Μητσοτάκης, οι «μετακινούμενοι καρεκλοκένταυροι» και η Αριστερά που είναι ξανά ανέτοιμη!
Ευτυχώς, πάντως, που τα ελληνικά κόμματα έχουν αντιληφθεί –όπως από τη ρητορεία τους προκύπτει-, το πνεύμα των καιρών και δεν δίνουν πλέον «χρίσματα» εν’ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών! Σε όλες τις μεγάλες πόλεις και ...

Προδότες

Τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Και χειρότερο. Σαν τις περισκελαίες τους. Κοινώς τα σώβρακά τους.
Σαν το χαρτί τουαλέτας τους. Αν σκουπίζονται. Εννοώ όλοι του οικονομικού επιτελείου. Που μεσούσης της grand καταστροφής αυτοί ως Ρωμαίοι αυτοκράτορες ηδονίζονται βλέποντας τους έλληνες «μονομάχους» να σφάζονται από γερμανούς, ιταλούς, δανούς και πλείστους όσους ευρωπαίους βιομήχανους

Ρεπόρτερς

Πρωταθλητής στη φοροδιαφυγή λοιπόν το σινάφι μας. Δήμαρχοι, γιατροί και δημοσιογράφοι στη λίστα συναγωνίζονται ποιος έκρυψε τα περισσότερα. Ένας άλλος δημοσιογράφος κατηγορείται ότι βρέθηκε με 9 εκατ. ευρώ από πρόγραμμα για την από-ναρκοθέτηση.
Πόσοι όμως άλλοι κι άλλοι «συνάδελφοι» δεν κρύβονται καλά σε λίστες, ύποπτα γραφεία, εκδόσεις που ορθολογικά δεν μπορούν να βγάλουν κέρδος κι όμως συνεχίζουν λάθρα το βίο τους. Πόσοι και πόσοι δεν εκβιάζουν ή δηλώνουν με κάθε τρόπο δημοσιογράφοι – ακόμα κι αν δεν αμείβονται από το επάγγελμα - μόνο για να παραμείνουν στο «power game».

Ξεκινήστε τη δίαιτά σας στο σούπερ μάρκετ

Η επιλογή των κατάλληλων τροφών που μπαίνουν στο σπίτι αποτελεί το κλειδί για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Αναφορικά με το βάρος μας, είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα όταν κάνετε σωστές επιλογές ψωνίζοντας στο σούπερ μάρκετ.

Ζητείται λύση για την ανεργία

Ζητείται ένα χρονοδιάγραμμα που να λέει πώς και μέχρι πότε μπορεί να απορροφηθεί το 20% των ανέργων ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει σε ένα λογικό ποσοστό ανεργίας. Και τα κόμματα θα πρέπει να μας πουν το πώς με αριθμούς και όχι να οχυρωθούν πίσω από το κλισέ «να μη σας κουράζουμε με αριθμούς». Με το μόνο που έχουν κουράσει είναι με τις γενικότητες

Τώρα… κάτι μας είπαν για τους νέους

Σώωωπα… Το διαπίστωσαν και οι Ευρωπαίοι: Οι μόνοι που δεν το έχουν δει φαίνεται πως είναι οι δικοί μας.. Που με μεσοβέζικες λύσεις τύπου «εκπαιδευτικά σεμινάρια» και επιδοτούμενες θέσεις επιχειρούν να λύσουν ένα πρόβλημα που έχει πάρει «εκρηκτικές διαστάσεις». Και βεβαίως όλα ξεκινούν από το ότι η αγορά στο όνομα της ανταγωνιστικότητας διαλύθηκε με την μορφή που είχε, το χρήμα στέγνωσε και ελάχιστοι είναι πλέον οι εργοδότες στην πιάτσα. Και οι εργαζόμενοι είναι σχεδόν αναγκασμένοι να λειτουργούν μέσα σε καθεστώτα εργασιακής ζούγκλας..

Η αξεπέραστη κρίση της πολιτικής

Την ώρα που η ΔΗΜΑΡ υπερψήφιζε –και σωστά, αφού, καλώς ή κακώς, επρόκειτο για συμμόρφωση με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας
τη διάταξη για την κατάργηση της δυνατότητας των νομίμων μεταναστών να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές, η εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ ευρωβουλευτής κυρία Μαριλένα Κοππά, επικαλούνταν τη συγκεκριμένη –αναγκαστική, κατ΄ άλλα- νομοθετική πρωτοβουλία ως δικαιολογία για την αποχώρησή της από κόμμα που την ανέδειξε και την απόφασή της να συμπορευθεί με το κόμμα του κ. Φώτη Κουβέλη.

Ένταλμα σύλληψης για αρχιφύλακα…

Εμπλέκεται στη διακίνηση των 800 κιλών χασίς που κατασχέθηκαν στο Βάλτο 
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλη υπόθεση, εξέδωσε ο ανακριτής της Πρέβεζας. Ο αστυνομικός κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης 805 κιλών χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν στην παραλία του Βάλτου της Πάργας πριν από δέκα ημέρες.

Πιθανή η διάλυση της Ουκρανίας;

Νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες, οδοφράγματα. Η Ουκρανία ζει την μεγαλύτερη κρίση μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και αναλυτές δεν αποκλείουν τη διάλυση της χώρας.
Από τα τέλη Νοεμβρίου οι οπαδοί του προέδρου Γιανουκόβιτς και οι οπαδοί της αντιπολίτευσης μάχονται σκληρά μεταξύ τους.

Πειραιάς: Ποιοι δρόμοι μονοδρομούνται, που δημιουργούνται λεωφορολωρίδες

ΑΠΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αλλάζει, από τις 23 Φεβρουαρίου, ο κυκλοφοριακός χάρτης στον Πειραιά, με αφορμή την έλευση του τραμ στις αρχές του 2016 και του μετρό το 2017.
Οι αλλαγές, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 16 Μαρτίου και χρηματοδοτούνται από την Αττικό Μετρό, θα περιλαμβάνουν μονοδρομήσεις βασικών δρόμων, νέες λεωφορειολωρίδες και τροποποιήσεις των γραμμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συνελήφθη για λαθρεμπορία πετρελαίου ο προεδρος της ΕΤΕΚΑ...

Συνελήφθη για λαθρεμπορία πετρελαίου ο πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σχετική έρευνα που διενήργησε η υποδιεύθυνση ...

"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης

Έπειτα από δίμηνη περίπου μάχη με την επάρατο νόσο ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και ιδρυτής του Ομίλου Ideales Στέλιος Σταυρίδης άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν 66 ετών. Παντρεμένος με την Κεφαλονίτισσα Τζέλη Γασπαράτου αφήνει πίσω του 3 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξη και την Χριστίνα.

Kαθ' οδόν για την Αθήνα οι αγρότες

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη-ΜΑΤ στα διόδια Αφιδνών
Στο δρόμο προς Αθήνα βρίσκονται ήδη τα πούλμαν που μεταφέρουν τους αγρότες από κάθε γωνιά της χώρας, για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριιο που θα πραγματοποιηθεί σις 13.00 στην πλατεία Βάθη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα. Από τα 40 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, ο αγροτικός κόσμος μετακομίζει στην Αθήνα σήμερα, για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα που πλήτουν τον αγροτικό τομέα.

Η Μπαρτσελόνα απάντησε και στον Μουρίνιο

Το 2-0 στο Μάντσεστερ δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι, τελικά, η χειρότερη των τελευταίων χρόνων 
Οταν η χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων χρόνων (κατά δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο) κατατροπώνει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ (2-0) με στατιστική για βραβείο, τότε οι οπαδοί των Μπλαουγκράνα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια για το μέλλον της ομάδας τους.

Εκτακτο-Αιματοχυσία στο Κίεβο-Βίντεο

Τουλάχιστον έντεκα διαδηλωτές και επτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν σήμερα στο Κίεβο μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της αστυνομίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα μια εκπρόσωπος της αστυνομίας. Επιπλέον, 135 αστυνομικοί ...

Άγρυπνος φύλακας, αλλά μόνο σε ώρες γραφείου, η ελβετική αεροπορία

Οι Γάλλοι ανέλαβαν την αεροπειρατεία στη Γενεύη
Η αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο της Γενεύης τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε λήξει αναίμακτα με την ευγενική συνδρομή της γαλλικής αεροπορίας, η οποία συνόδευσε το αεροσκάφος μέχρι το αεροδρόμιο.

Τα 100 επαγγέλματα που επιδοτεί ο επενδυτικός νόμος

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΩΣ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πρώτης τάξεως χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσα από τον επενδυτικό νόμο μπορούν να αναζητήσουν επαγγελματίες 100 διαφορετικών ειδικοτήτων, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων την 28η Φεβρουαρίου.

Πώς να αφαιρέσετε τα σπυράκια γρήγορα!

Πώς να αφαιρέσετε τα σπυράκια από το πρόσωπο και το σώμα, γρήγορα! Οι πρώτες ύλες που μπορείτε να βρείτε συχνά στο εσωτερικό της κουζίνας σας, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικές με τα προϊόντα του  φαρμακείου.
SOS σπιτικές λύσεις για τα σπυράκια
Τα σπιτικά scrub που ακολουθούν παρακάτω, είναι πολύ ισχυρά. Για να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιήστε τα μόνο μέχρι δύο φορές την εβδομάδα.