Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Απελευθέρωση Ιωαννίνων-Φωτογραφικό αφιέρωμα

Σαν σήμερα στις 21 Φεβρουαρίου 1913 απελευθερώθηκα τα Γιάννενα. Η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της με επίσημους καλεσμένους από την πολιτική σκηνή (πάντα είναι παρών ο ρόεδρος της Δημοκρατίας) στην καθιερωμένη παρέλαση. Με την ευκαιρία της επετείου συγκεντρώσαμε αυτό το φωτογραφικό υλικό-αφιέρωμα.

Υποθηκευμένη εναλλαγή

Η ανατροπή του Λέτα από τον Ρέντσι στην Ιταλία ήταν το τελευταίο δείγμα γραφής της αστάθειας και των κλυδωνισμών που απειλούν την πολιτική σταθερότητα στο σύνολο του Νότου της Ευρωζώνης. Η Δικομματική Σταθερότητα που ήταν ο κοινός παρονομαστής της πλειοψηφίας των ...

Οι ρεζέρβες της ανάκαμψης

Ο ισχυρισμός για ανάκαμψη στις ΗΠΑ (πρωτίστως) και στην Ευρωζώνη (δευτερευόντως) βάλλεται συχνά από τις ανακοινώσεις στοιχείων: Οι Κινέζοι πωλούν μαζικά αμερικανικά ομόλογα. Η όρεξη των μη Αμερικανών για μακροπρόθεσμο αμερικανικό χρέος είναι σε επίπεδα 2008. Τα σημάδια αδυναμίας φαίνονται και στην πραγματική οικονομία – ή μάλλον κυρίως εκεί. Οι ενάρξεις εργασιών για νέες κατοικίες υποχώρησαν κατά

Το «ναρκοπέδιο» των ΜΚΟ

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) προωθήθηκαν με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης το 2000, που υποχρέωσε τις χώρες-μέλη της να δαπανούν το 0,21% του ΑΕΠ τους σε αναπτυξιακή και ανθρωπιστική βοήθεια σε τρίτες χώρες που το έχουν ανάγκη. Ηταν ένα «εργαλείο» άσκησης πολιτικής, επιρροών και ανεπίσημης διπλωματίας, μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων.

«Η Γερμανία παίρνει στα χέρια της την ουκρανική κρίση»

Θριαμβευτικοί ήταν οι τόνοι του εξάστηλου τίτλου της δεύτερης σελίδας της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ» στο φύλλο της που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας: «Η Γερμανία παίρνει στα χέρια της την ουκρανική κρίση»!
«Η Ανγκελα Μέρκελ επρόκειτο να δεχθεί τους δύο κύριους αντιπάλους του Βίκτορ Γιανουκόβιτς» πληροφορούσε τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της ο επίσης εξάστηλος ...

Διχασμένος με τον Λάκη

Δεν θέλω να γράφω για την τηλεόραση, αλλά θέλω να προσθέσω ένα υστερόγραφο στο κείμενο του Θανάση Σκόκου για τον Λαζόπουλο. Από παράξενη τύχη το βράδυ της Τετάρτης άνοιξα το Protagon την ώρα που στον Άλφα ξεκινούσε η εκπομπή του Λαζόπουλου «Δια ταύτα».

Φορολογικό σύστημα - σουρωτήρι

 Τον Μάρτιο του 2010 -τότε που διάφοροι αφελείς νόμιζαν ότι θα έκαναν το ρωμέικο κανονικό ευρωπαϊκό κράτος- η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου έκανε μια μεγάλη φορολογική τομή. Νομοθέτησε ότι όλα τα εισοδήματα, ανεξαρτήτως πηγής και ανεξαρτήτως... «διακηρυγμένων σκοπών», φορολογούνται σε ενιαία κλίμακα. Αυτό, δεν ήταν απλώς δίκαιο· ήταν και ένα βήμα (από τα πολλά που χρειάζονται) για την ...

Γιατι ζητούν οι ανακρίτριες την άρση ασυλίας των 9 βουλευτών της ΧΑ: Τα όπλα, τα ντοκουμέντα των επιθέσεων και οι αναφορές στον Χίτλερ

Ντοκουμέντα και καταθέσεις μαρτύρων που βγάζουν στο φως τον τρόπο δράσης, αλλά και συγκεκριμένες ενέργειες, της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, επικαλούνται οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου  στα έγγραφα που απέστειλαν στη Βουλή για την άρση ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά ...

Παράτυποι ή παράνομοι;

Λες και θέλει να μας θυμίζει τα λάθη, την αδιαφορία ή και την κακότητά μας, το Αιγαίο συνεχίζει να αποθέτει νεκρούς ανθρώπους στις παραλίες μας. Πάλι καλά, θα σκέφτονται οι ευρωθηρευτές, που είναι Φλεβάρης και δεν έχουν έρθει ακόμα τουρίστες. Και να φυλάει ο Θεός να μη βυθιστεί ώς τον Μάιο ...

Χωρίς αντιρρυπαντικό σκάφος ο Θερμαϊκός Κόλπος

Χωρίς αντιρρυπαντικό σκάφος έχει μείνει ο Θερμαϊκός Κόλπος της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα, ο καθημερινός καθαρισμός των νερών από τα επιπλέοντα αντικείμενα.

Βαρεθήκαμε τις σάχλες, Λάκη!

Θανάσης Σκόκος στο protagon.gr 
 Περίμενα να δω τι σόι σκληράδα θα ήταν αυτή που απειλούσε στο σχετικό δελτίο τύπου ότι θα εξέπεμπε ο Λάκης Λαζόπουλος με το έκτακτο Αλτσαντίρι από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Υπέρ της υποψηφιότητας Μπουτάρη ο Κουβέλης

Τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του και συζήτησαν για τις εκλογές του Μαΐου. Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κουβέλης είπε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη και τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με κριτήρια πολιτικά αλλά και ...

Η ουκρανική φρίκη

 Εάν δεν είχαν προηγηθεί οι ανθρωποθυσίες της Αραβικής Ανοίξεως, θα έλεγε κανείς ότι η ουκρανική φρίκη είναι πρωτοφανής. Δυστυχώς, αποτελεί απλώς μιαν επανάληψη. Μόνη διαφορά, ότι η εμφύλια διαμάχη δεν εκτυλίσσεται στην Εγγύς Ανατολή, αλλά στο ρωσικό υπογάστριο.
Η αντιπαράθεση άρχισε εδώ και χρόνια μεταξύ ευρωφίλων και ρωσοφίλων, με ενθάρρυνση των ΗΠΑ και των χωρών της ...

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της σπείρας με τους…χυμούς! (Φωτό)

Νάρκωναν τα θύματά τους
Φωτογραφίες και τα στοιχεία των μελών του κυκλώματος, που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ηλικιωμένους τους οποίους και λήστευαν, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Τα μέλη της συμμορίας, προσποιούμενα ότι, ήταν πωλητές χυμών κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους,

Αθάνατη υπερ(δια)κομματική αλητεία

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΟ Κόμμα, ο κομματάρχης, οι οπαδοί. Μικρές κοινωνίες ομοφρονούντων(;) στη μεγάλη ελληνική κοινωνία της διαστρωμάτωσης κατά πλούτο και παρελθόν. Στα δυο οι (μεγάλες παρατάξεις), στα δυο και η κοινωνία κι είναι νόμος της φύσης ο διπολισμός. Με τις «αποχρώσεις» και τους πονηρούς, έτοιμους για μεταπήδηση απ’ τη μια στην άλλη. Και, βέβαια, δεν ήταν εύκολο και δυνατό. Αν είχες «παρελθόν», δεν σου άνοιγαν την πόρτα οι «νικητές». Σ’ ακολουθούσε ο φάκελος, με σφραγισμένη τη ζωή σου. Κι αν ήσουν «γαλάζιος»; Ποτέ δεν θα σ’ αγκάλιαζαν οι «κόκκινοι».

Με τον Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης


Με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή συναντήθηκε στην Αθήνα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο ....

Taxisnet: Παρακολουθήστε on line τις πληρωμές σας

Τη δυνατότητα "on line" παρακολούθησης της πορείας εκκαθάρισης πληρωμών μέσω του τραπεζικού συστήματος, παρέχει πλέον το Taxisnet στους φορολογουμένους.
Σχετική ανάρτηση έκανε σήμερα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Δικό τους το κράτος, δική τους και η βρωμιά του!

    Νίκος Μπογιόπουλος στο enikos.gr
  Δεν είναι ότι δε ντρέπονται. Αυτό το ξέρει και η «κουτσή Μαρία». Είναι ότι πλέον δεν έχουν να πιαστούν από πουθενά αλλού πέρα από την ίδια τους την ξεδιαντροπιά! Που την κάνουν σημαία! Την κάνουν έμβλημα! Την χρησιμοποιούν σαν προπέτασμα καπνού! Αφού τους τελειώσανε τα «καθρεφτάκια», τώρα βγάζουν στο μεϊντάνι τον ίδιο τους τον καθρέφτη και πουλάνε για «καθρεφτάκι» την ίδια τους την ασχήμια! 

Πόσα «Ε» φάγατε σήμερα;

Φάγατε σήμερα «ΚίτρινοSunset FCF»; Σας άρεσε το «Πονσώ 4 R, Ερυθρό της κοχενίλης» ή μήπως προτιμάτε το «Ερυθρό Allura AC» σε συνδυασμό με «Μπλε πατεντέ V»;

Τούρκος πρεσβευτής-Μόλις μπεί η υπογραφή της προδοσίας,το παιχνίδι θα έχει χαθεί γιά όλο τον Ελληνισμό

του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
Σε σημαντικές και απρόσμενες αποκαλύψεις προέβη ο τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κεριμ Ουράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Ανατολή...
Μέσα από τις δηλώσεις του φανερώνονται οι πολύχρονοι σχεδιασμοί της Άγκυρας που θα μπουν σε φάση υλοποίησης μόλις γίνει η επανένωση της Κύπρου. Η Τουρκία θα καταφέρει να ...

Εχθρός της υγείας η μοναξιά

Αυξημένες κατά 14% είναι οι πιθανότητες πρόωρου θανάτου για όσους υποφέρουν από μοναξιά, κίνδυνος διπλάσιος από τον κίνδυνο θανάτου λόγω παχυρκίας, ενώ είναι σχεδόν ίδιος με τον αντίστοιχο κίνδυνο λόγω φτώχειας (19%) όπως διαπιστώνει νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Στις κάλπες προσέρχονται οι δικηγόροι 23 και 24 Φλεβάρη

Στις κάλπες θα προσέλθουν πανελλαδικά, την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, 23 και 24 Φεβρουαρίου, 42.014 δικηγόροι για να αναδείξουν νέους προέδρους και νέα Διοικητικά Συμβούλια για την επόμενη τετραετία.

«Εκλογικός συναγερμός» στον ΣΥΡΙΖΑ

Να καλλιεργήσει κλίμα διεξαγωγής εθνικών εκλογών επιχειρεί η Κουμουνδούρου, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί η εκτίμηση πως είτε η κυβέρνηση δε θα μπορέσει να «σταθεί» μετά τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε πως θα προσπαθήσει να «δεσμεύσει» τη χώρα με νέο Μνημόνιο πριν διακυβευθεί η πολιτική σταθερότητα.
Πώς σχηματίζεται η «ομίχλη μεταφοράς» που τύλιξε τη νότια Αττική
Ασυνήθιστα θερμός και υγρός αέρας που πλησίασε την ακτή και ήρθε σε επαφή με την ψυχρή θάλασσα προκάλεσε τη σπάνια ομίχλη μεταφοράς που τύλιξε τα νότια προάστια της Αττικής τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Σαράφογλου ή Κοσιώνη για το δελτίο ειδήσεων;

Τη χαμένη του αξιοπιστία στις ειδήσεις αναζητεί το Mega. Η υποχώρηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη δεύτερη θέση της θεαματικότητας είναι ένα σαφές μήνυμα πως το κοινό που στηρίζει το Μνημόνιο έχει περιοριστεί σημαντικά και το μοντέλο μετάδοσης του φόβου στην κοινωνία έχει ξεθωριάσει.

Οι τροφές που κάνουν καλό στην καρδιά

  Έχουν κατά καιρούς ειπωθεί πολλά σχετικά με το τι πρέπει να τρώμε για να έχουμε μία υγιή καρδιά. Πολλά θρεπτικά συστατικά σχετίζονται σήμερα με την προστασίας της.
Το ζητούμενο όμως είναι να μιλάμε όχι για συστατικά αλλά και για τρόφιμα που τα βρίσκουμε.

Αρση ασυλίας για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητούν οι ανακρίτριες

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας - με την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - ζητουν με έγγραφο 100 σελίδων που διαβιβάζεται στη Βουλή, και για τους υπόλοιπους εννέα βουλευτές της ΧΑ – που μέχρι σημερα δεν είναι υπόδικοι - οι ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται τις έρευνες για τη ΧΑ.

Μα είναι δυνατόν για όλα να χρειάζεται παρέμβαση Σαμαρά;

Όταν σε όλα τα θέματα, απαιτείται  η παρέμβαση του πρωθυπουργού, για να δώσει λύσεις που να συμπορεύονται με την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα περί δικαίου, τότε μάλλον οι συνεργάτες του, υπουργοί με τους συμβούλους τους δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή ζουν σε άλλη χώρα , σε άλλο πλανήτη.

Πρωταθλητές ακρίβειας τα τρόφιμα, παρά την κρίση

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Τα... σκήπτρα της ακρίβειας κρατούν τα τρόφιμα λόγω της απουσίας αγροτικής πολιτικής σε ό,τι αφορά το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, αλλά και της ατολμίας προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών στην αγορά.
Τα παραπάνω προκύπτουν από την ετήσια έκθεση του υπουργείου Ανάπτυξης για την εξέλιξη των τιμών το 2013 και την οποία παρουσίασε ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς.

Χωρίς δουλειά για περισσότερα από δύο χρόνια τρεις στους τέσσερις ανέργους

«Δύσκολο επικίνδυνο και ύπουλο αντίπαλο», χαρακτήρισε την ανεργία ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας χτες στην εκδήλωση με θέμα «Οι όψεις της ανεργίας και το στοίχημα της επιχειρηματικότητας» που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Ίδρυμα Hanns Seidel και το Centre for European Studies.

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά… «Μετά το μνημόνιο, τι;»

Προγραμματισμένη ομιλία στην Αίγλη του Ζαππείου
Αναμένεται να απαντήσει σε πολλά από εκείνα για το οποία έχει επικριθεί
Στην πιο δύσκολη θέση από τότε που αποσύρθηκε από την πρωθυπουργία της χώρας έχει περιέλθει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους μήνες πριν την υπογραφή του πρώτου μνημονίου (2010), αλλά και την δραστηριότητα στενών συνεργατών του όσο ήταν επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών.

Πώς θα πραγματοποιηθεί η κινητικότητα στους ΟΤΑ: Αναλυτικά φορείς και προθεσμίες

Η έναρξη της κινητικότητας για υπαλλήλους σε ΟΤΑ έχει θεσμοθετηθεί και επισήμως εδώ και μερικές ημέρες, έπειτα από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι πέντε καλύτερες πόλεις για να ζεις

Τρεις από τις πέντε πόλεις που διαθέτουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης παγκοσμίως βρίσκονται στην Ευρώπη, σύμφωνα με διεθνή έρευνα μεταξύ 223 πόλεων.
Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Βιέννη της Αυστρίας και ακολουθούν η Ζυρίχη της ...

Αυτοκτονίες

Αν είναι ποτέ  δυνατόν! Μια  χώρα, όπως η  Ουκρανία,  τόσο πλούσια  σε πρώτες  ύλες  να έχει καταλήξει το πτυελοδοχείο και  το νεκροταφείο  της  γηραιάς Ηπείρου.  Και τι   δεν  παράγει! Σχεδόν τα πάντα.  Πετρέλαιο,  φυσικό αέριο,  ξυλεία και  πολλά άλλα. Ασε  που θεωρείται  ο σιτοβολόνας της Ευρώπης.  Φανταστείτε ρεκόρ μοναδικό,  ότι  στην διάρκεια  της πολυτάραχης ύπαρξης του   «υπαρκτού  σοσιαλισμού»  τροφοδοτούσε με  στάρι όλες τις πόλεις και τα  χωριά της μακαρίτισσας της Σοβιετικής ...

Δείτε τη λίστα με τις 707 ΜΚΟ που έλαβαν 40 εκατ. ευρώ την περίοδο 2006 – 2007 για την δημιουργία 1.826 θέσεων εργασίας

Κυβερνήσεις και ΜΚΟ μαζί σε «χορό» εκατομμυρίων Αδιαφανής και σφιχτός «εναγκαλισμός» μεταξύ τους...
Αδιαφανής και σφιχτός εναγκαλισμός μεταξύ των κυβερνήσεων και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) εν μέσω εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ προκύπτει από τις απροσδόκητες δικαστικές εξελίξεις που πυροδότησε η υπόθεση με τα 9 εκατ. ευρώ που έλαβε το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης.

Τσικνοπέμπτη: Δωρεάν κρέας και κρασί στη Βαρβάκειο

ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ
Ανάβουν οι φωτιές στις 11 το πρωί στις ψησταριές στη Βαρβάκειο προκειμένου να διανεμηθεί σε δημότες και επισκέπτες 1,5 τόνος κρέατος και κρασί.

Ελληνικά τρόφιμα στα γερμανικά ράφια

Φέτα και γιαούρτι είναι περιζήτητα στα γερμανικά σουπερμάρκετ αλλά κυρίως ως ιμιτασιόν...Σε εκδήλωση στο Ανόβερο παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για την αύξηση της εξαγωγής αυθεντικών ελληνικών τροφίμων.

Με συλλαλητήριο υποδέχονται τον Βενιζέλο στα Σκόπια...

Οργιάζει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος της χώρας...
Υποδοχή με συλλαλητήρια στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όπου βρίσκεται και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ...

Υπέρ του σταυρού προτίμησης

Γράφει στο ΕΘΝΟΣ ο Χαράλαμπος Ανθόπουλος
 Παρά τα όποια μειονεκτήματά του, τα οποία άλλωστε αφορούν περισσότερο τις εθνικές βουλευτικές εκλογές παρά τις ευρωπαϊκές εκλογές, το σύστημα της σταυροδοσίας, ως μέθοδος επιλογής από το εκλογικό σώμα των αντιπροσώπων του, εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το σύστημα της λίστας και πιο σύμφωνο με το Σύνταγμα.

«Διπλό... χτύπημα» σε Λονδίνο και Μιλάνο

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε για δεύτερη διαδοχική σεζόν νικηφόρα από το «Έμιρεϊτς» κερδίζοντας την Άρσεναλ (2-0) και βρίσκεται ήδη στους «8». Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Ατλέτικο στο «Σαν Σίρο» που επικράτησε με 1-0 της Μίλαν και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ξεκινά από τη Παρασκευή δρομολόγια το «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Θα συνδέει Κύθηρα και Αντικύθηρα με Πειραιά και Κρήτη 
Επιστρέφει στα λιμάνια των Κυθήρων και των Αντικυθήρων από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», το οποίο συνδέει τα δυο νησιά με τον Πειραιά και το Καστέλι.

Ο ρόλος του καφέ και του κακάο στη δίαιτα

Και ο καφές και το κακάο αποτελούν φυσικά ροφήματα φυτικής προέλευσης. Αποτελούν καλές πηγές αντιοξειδωτικών και συστήνονται στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Κοπήκατε στο ξύρισμα; Δείτε μερικούς εκπληκτικούς τρόπους για να σταματήσετε την αιμορραγία!

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να κοπείτε την ώρα που ξυρίζεστε. Αν το πιο γρήγορο κόλπο που γνωρίζατε μέχρι τώρα ήταν να πάρετε λίγο βαμβάκι για να σταματήσετε το αίμα από το να τρέχει, δείτε πέντε εκπληκτικά κόλπα για να θεραπεύσετε τις πληγές!