Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Χωρίς παιδιά κάτω των 10 ετών

 Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με ξενοδοχεία όπου «επικρατεί ησυχία επειδή απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 10 ετών», διάβασα αρκετά σχόλια. Εννοείται ότι και πάλι η συζήτηση διεξάγεται με όρους «αν δε συμφωνείς μαζί μου, συμφωνείς με τους άλλους», όπως όλες, άλλωστε.

To δικαίωμα στη μετανάστευση

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα από τα πιο «καυτά» θέματα συζήτησης τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού. Είναι και ένα από τα πιο δύσκολα θέματα καθώς όλες οι πλευρές έχουν σοβαρά επιχειρήματα.

Φοροκυνηγητό: Οι 4 βόμβες της Εφορίας -Ποιοι θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα

Φοροκυνηγητό: Οι 4 βόμβες της Εφορίας -Ποιοι θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα  Ραβασάκια της Εφορίας θα βρουν στις πόρτες τους επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές  χιλιάδες φορολογούμενοι. Μέσα στο Σεπτέμβριο, αφενός κάποιοι

Στο «κόκκινο» η ουκρανική κρίση-Η Δύση κατηγορεί τη Ρωσία για «έφοδο»

trackΗ Μόσχα διαψεύδει τα...«αποκυήματα φαντασίας» 
Ευθείες βολές κατά της Μόσχας εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ κατηγορώντας την, ότι κλιμακώνει την κρίση στην Ουκρανία. Είχαν προηγηθεί πληροφορίες ότι μια μικρή μονάδα Ρωσικών τεθωρακισμένων οχημάτων διέσχισε κατά τη διάρκεια της νύχτας τα σύνορα και πέρασε σε μια περιοχή στην Ουκρανία όπου οι φιλορώσοι αντάρτες πολεμούν με τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Εγκαταλείπουν άρον -άρον την Ελλάδα οι οικονομικοί μετανάστες: Μειώνονται πληθυσμός, καταθέσεις και ασφαλισμένοι

Εγκαταλείπουν άρον -άρον την Ελλάδα οι οικονομικοί μετανάστες -Μειώνονται πληθυσ
Το δρόμο της μεγάλης φυγής δεν ακολουθούν μόνο οι Ελληνες νέοι που εγκαταλείπουν τη χώρα αναζητώντας μια θέση εργασίας σε Ανατολή και Δύση. Εισιτήριο άνευ

Ο παντογνώστης και ο ισάξιος του Μεγαλέξανδρου...


Αφού δεν πήγαν στην Αμφίπολη ή δεν έκαναν δηλώσεις για την αρχαιολογική ανακάλυψη ο Βενιζέλος και ο Αβραμόπουλος είναι σίγουρο, πως ο τάφος που βρέθηκε δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αρχαιολόγοι και αρχαιόπληκτοι...

Χθες τα κανάλια και τα ραδιόφωνα γέμισαν… αρχαιολόγους και αρχαιόπληκτους της Μακεδονικής Σχολής Σαμαρά.
Ο Σαράντος Καργάκος έλεγε ότι αυτός πρώτος εδώ και χρόνια έλεγε ότι ο τάφος του ...