Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Εσχατο όπλο άμυνας κάθε κυβέρνησης η ψήφος εμπιστοσύνης

Ουδέποτε η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς μια οποιαδήποτε κυβέρνηση από το κοινοβούλιο τη βγάζει πιο ισχυρή από πλευράς λαϊκής απήχησης. Αν θέλουμε να είμαστε ψυχροί αναλυτές, οφείλουμε να ομολογήσουμε ευθέως ότι η διαδικασία της παροχής ψήφου

Τα «όρια» των πολιτικών κινήσεων...

Καμία κυβέρνηση, όταν αισθάνεται δυνατή ή όταν δεν έχει προβλήματα, δεν προσφεύγει στη Βουλή ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης. Οταν το επιχειρεί σημαίνει ότι συνειδητοποιεί την «αστάθειά της» και προσπαθεί να κλείσει κάποιες από τις «εστίες» που την προκαλούν. Στόχος μια «επανεκκίνηση» σε πιο «καθαρό περιβάλλον». Αυτό κάνουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος.

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΠΛΟΥΤΟΥ 79 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!!

ΦΕΛΝΙΚΟΣ στο matrix24.gr
Γιατί τσακωνόμαστε και διχαζόμαστε στην Ελλάδα; Για το παρελθόν. Για το ποιός μας ζημίωσε περισσότερο. Και για τι άλλο; Για το αν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές ή όχι. Για το αν θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και με πόσες ψήφους η κυβέρνηση. Για το ποιός (η Ν.Δ. ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδύναμα ή συμμαχικά) θα διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον μας.

Η μεγάλη ηθική και πολιτική δικαίωση του Θοδωρή Ρουσόπουλου

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ
 Ηταν Παρασκευή 9 Ιουνίου του 2009, όταν ο κ. Θοδωρής Ρουσόπουλος γνωστοποιούσε αιφνιδιαστικά στον τότε πρωθυπουργό την πρόθεσή του να  να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

«Βόμβα» νέων χρεών 15,8 δισ. ευρώ από τον Ιανουαρίου 2013

«Βόμβα» νέων χρεών 15,8 δισ. ευρώ από τον Ιανουαρίου 2013Ένας στους τρεις φορολογούμενους χρωστάει στο Δημόσιο ενώ τα νέα χρέη που δημιουργήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2013 μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2014 ανήλθαν σε 15,884 δισ. ευρώ.

"Βροχή" οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ στις εφορίες της χώρας...

Δεν προλαβαίνουν οι εφορίες να παραλαμβάνουν φακέλους με ενδικοφανείς προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ από τους φορολογούμενους. Οι φορολογούμενοι προσφεύγουν κατά χιλιάδες στις εφορίες αμφισβητώντας τα αποτέλεσμα της εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ αλλά και τη συνταγματικότητα του φόρου.

Δημιουργείται ο... ΣΥΡΙΖΑ του Κέντρου : Συμμαχικό σχήμα με συνιστώσες που θα κατέβει στις εκλογές – Πρωτεργάτες Λυκούδης-Οικονόμου

Δημιουργείται ο... ΣΥΡΙΖΑ του Κέντρου : Συμμαχικό σχήμα με συνιστώσες που θα κατέβει στις εκλογές – Πρωτεργάτες Λυκούδης-Οικονόμου   Έντονες ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς ενόψει των πρόωρων εκλογών που – πλέον – φαντάζουν πολύ κοντά, λόγω της στάσης της ΔΗΜΑΡ να καταψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γερμανικές επικρίσεις στις αποφάσεις της ΕΚΤ

Γερμανοί πολιτικοί και οικονομολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ, να προβεί στην αγορά τιτλοποιημένων δανείων, ακόμη και εκείνων χαμηλής φερεγγυότητας.
Αρνητικές είναι οι αντιδράσεις των γερμανών

Αυτός είναι ο σκληρός συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στον Βύρωνα

Αυτός είναι ο σκληρός συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στον ΒύρωναΣτη δημοσιότητα έδωσε τη ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 30χρονου συλληφθέντα στο γκαράζ- γιάφκα του Βύρωνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε με περιπετειώδη τρόπο.
Πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Πάλι γέρνεις!..

     Τί μάθαμε πάλι παλικαρόπουλε;
     Θα ζητήσεις λέει την άλλη βδομάδα ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή;
     Πάλι μαγκίτσες;
     Κι από ποιούς θα την ζητήσεις αυτή την εμπιστοσύνη;