Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΙΟΝΙ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

ΦΕΛΝΙΚΟΣ  στο matrix24.gr
Εικόνα πρώτη: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, παραμονή εκλογών σε ταβέρνα της Πλάκας, δίπλα στο cafe Melina's στην οδό Λυσίου, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει, υπό τύπον αστεϊσμού, ότι θα φορέσει γραβάτα όταν διαγραφεί το δημόσιο χρέος της χώρας που προεκλογικά ήταν και η βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαύρο!..

     Απειλούν λέει οι εργολάβοι-απατεώνες-μηντιάρχες ότι θα ''ρίξουν μαύρο'' στα κανάλια τους,
     ..για να μάθει η κυβέρνηση να τους ζητάει όσα χρωστάνε,
     ..να περιορίζει τα δανεικά κι αγύριστα δάνειά τους, που τελικά χρεώνονται στους πολίτες,
     ..και να δρομολογεί διαγωνισμό για 3 με 4 το πολύ άδειες τηλεοπτικού περιεχομένου!

Στο εσωτερικό το κυρίως μέτωπο

Το σενάριο της χρεοκοπίας το συνόψισε ο Κώστας Καλλίτσης στην «Κ» της περασμένης Κυριακής (31.5.2015): «Αν δεν πληρωθεί μια δόση στο ΔΝΤ, όλο το χρέος της χώρας (περίπου 320 δισ. ευρώ) μπορεί να κηρυχθεί απαιτητό από τους δανειστές… Η οικονομική δραστηριότητα θα παγώσει πλήρως… ουδείς θα πληρώνει...

Νίκησε η Μαρία Αντωνιάδου

ΕΣΗΕΑ ΜΑΤ ΞΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ 1 Ένα διαφορετικό τοπίο στην Ένωση Συντακτών δημιουργεί το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. Στη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ μετέχουν πλέον επτά παρατάξεις με τους «Ενωμένους δημοσιογράφους» της Μαρίας Αντωνιάδου...

«Κοινή κατανόηση του προβλήματος με τον Β. Σόιμπλε»

Σε καλό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Σόιμπλε-Βαρουφάκη στο Βερολίνο. Πιθανότερη, σύμφωνα με πηγές του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η παράταση του τρέχοντος προγράμματος παρά η άμεση ολοκλήρωσή του.

Κάντε το όπως οι Λετονοί!...

Κάντε το όπως οι Λετονοί!Nίκος Σβέρκος
 Η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την περασμένη Τετάρτη και το σχέδιο των τριών θεσμών που παρουσιάστηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς που τον συνόδευαν θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη τους.