Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Η «Κ» αποκαλύπτει ολόκληρο το σημείωμα Ντάισελμπλουμ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Ολόκληρο το σημείωμα του Eurogroup φέρνει στο φως η «Κ», στο οποίο φαίνονται τόσο οι ελληνικές δεσμεύσεις όσο και τα σημεία απόκλισης με τους δανειστές.

Guardian: «Εικονικός πνιγμός» στον Τσίπρα στην τετραμερή

tsipras-sunodos-korufisΣύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
Σε «εικονικό πνιγμό» υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του, νωρίτερα, με την Άγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ και τον ..Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη σύντομη.

Δραματική έκκληση Γκάμπριελ - Σουλτς...

Να μην φύγει η Ελλάδα από το ευρώ...
Έκκληση προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων «να βάλουν στην άκρη τα εθνικά συμφέροντα», απευθύνουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες (SPD) με...

Η αδιανόητη ρήξη στην Ευρωζώνη

Το εγχείρημα της ημιτελούς ΟΝΕ -χωρίς δηλαδή την Οικονομική και Πολιτική Ενοποίηση- δεν είναι συγκρίσιμο με τις άλλες δύο Νομισματικές Ενώσεις, τη Λατινική και τη Σκανδιναβική, που διαμορφώθηκαν στο δεύτερο ήμισυ του 19ου...

Τώρα μαζί

Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε πώς το βροντερό «ΟΧΙ» στο οποίο οδήγησε η κυβέρνηση εσκεμμένα και παραπλανητικά έναν καταταλαιπωρημένο λαό από δύο μνημόνια μετατρέπεται τώρα σε ένα τεράστιο «ΝΑΙ σε όλα» με πρωτόγνωρες διαδικασίες, πολιτικές και κοινοβουλευτικές, οι οποίες δεν συναντώνται σε δυτικές δημοκρατίες.

«Οχι» ο λαός, «Ναι» ο Τσίπρας!

Στο ύψος των πραγματικά ιστορικών περιστάσεων στάθηκε ο ελληνικός λαός. Υπερήφανος και αγέρωχος είπε το «Οχι» σε ποσοστό 61,3%! Με τις τράπεζες κλειστές - γεγονός πρωτοφανές για δημοψήφισμα. Με όλους τους ηγέτες της...

ΕΛΛΑ .... ΔΑΡΑ....


Έξω φρενών ο Λευκός Οίκος με τον Σόιμπλε...

Τηλεφώνημα Λιου σε Τσίπρα...
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είχε ο πρωθυπουργός, λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης. 

Φανατισμένος πρωτογονισμός

  Οι Τράπεζες πιθανότατα θα ξαναβρούν τους ρυθμούς τους –η αίσθηση του πανικού, με τις Τράπεζες κλειστές να μοιράζουν αντίδωρο, θα ξεχαστεί. Και η αγορά κάποτε θα ξαναζωντανέψει, κάποιο χρήμα, με οποιοδήποτε όνομα, θα υπηρετήσει το δούναι και λαβείν.

''Θεσμοί'' ή εσμοί;..

     Ούτε ''θεσμοί'', ούτε καν εσμοί!
     ΝΑΖΙ!

     Θλιβεροί απόγονοι των Ναζί, Ναζί και οι ίδιοι,
     ..περίμεναν κρυμμένοι να αποκτήσουν και πάλι την δύναμη...

Άλλαξαν θέση στον Τσίπρα...

Σε διαφορετική θέση από αυτή που κάθεται συνήθως, τοποθετήθηκε στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Η μεγαλύτερη μέρα του πολέμου…

Έγγραφο σοκ: Time out από την Ευρωζώνη προτείνει το Eurogroup…
Στο επίμαχο σημείο του κειμένου αναφέρονται τα εξής: