Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Στοιχειωμένο παρελθόν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ στο ΕΘΝΟΣ

Η αναγνώριση της Σφαγής των Αρμενίων το 1915 από την Μπούντεσταγκ ως Γενοκτονίας ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, είχε προεξοφληθεί από την στιγμή που το Κόμμα των Πρασίνων κατέθεσε τη σχετική πρόταση, με τον υπερκομματικό χαρακτήρα της σχεδόν ομόφωνης σχετικής απόφασης να το επιβεβαιώνει.

Το Ποτάμι «ξεβράζεται» στη ΝΔ…

Η νέα μετακίνηση στελεχών του Ποταμιού στη Νέα Δημοκρατία, ήρθε να ενισχύσει την εικόνα που είχε αρχίσει να διαφαίνεται και με παλαιότερες αντίστοιχες μεταγραφές.

Τα δάνεια που έχουν πάρει κανάλια

control roomΤο δράμα του Mega μπορεί να κορυφώνεται, αλλά δεν είναι ο μοναδικός σταθμός στον οποίο ασκούνται πιέσεις εξαιτίας του ύψους του δανεισμού του. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 9μήνου του 2015, το Mega είχε ...

Πιάστε τους!

Οπως  άκουσα  το περιστατικό  από  τα χείλη  φίλου, ιδιοκτήτη  μικρού  βιβλιοπωλείου. Μόλις  χτες  το πρωί. Μέσα στο τσουνάμι της κρίσης!
«Φώναξα υδραυλικό  να επισκευάσει  κάποιο  σωλήνα. Ηρθε, το έφτιαξε και μου είπε  τόσα....

Οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή -Θα κάνουν και εμπάργκο σε δίκες «φωτιά»

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ
 Νέες μορφές κινητοποιήσεων αλλά και συνέχιση της αποχής τους μέχρι και τις 17 Ιουνίου, αποφάσισε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Γιατί ο Βαλς ζηλεύει τον Τσίπρα;..

Τον θαυμασμό του προς τον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να περάσει το πακέτο μέτρων που απαιτούταν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονίου «χωρίς...

«Γραικώσας»...

«Ταύτα δε (τα σλαυικά φύλα) ο ημέτερος εν θεία τη λήξει γενόμενος πατήρ και Ρωμαίων αυτοκράτωρ Βασίλειος των αρχαίων ηθών έπεισε μεταστήναι και γραικώσας και άρχουσι κατά τον ρωμαϊκόν τύπον υποτάξας και βαπτίσματι τιμήσας, της τε δουλείας ηλευθέρωσε των εαυτών αρχόντων και στρατεύεσθαι κατά των Ρωμαίοις πολεμούντων εθνών εξεπαίδευσεν...».

Πολιτικές κορεκτιές και άλλα προσχήματα!..

    Ώστε ενόχλησε κάποιους (ή κάποιον;) ακραίων political correct φρονημάτων η εικόνα που συνόδευε το προχθεσινό σχόλιο,
     ..που απεικόνιζε με περιπαικτική διάθεση (λεζάντα περί λαδόκολλας κλπ) τον υπουργό-κήτος της Παιδείας,

Κατατέθηκε στη Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος (Pdf)

Στη Βουλή κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο νέος αναπτυξιακός νόμος. Η συζήτηση του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προγραμματίζεται να ξεκινήσει στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Ιόνια Οδός: 196 χιλιόμετρα που αλλάζουν τον χάρτη σε Δυτική Ελλάδα κι Ήπειρο!

IONIA NE162Ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων –μαζί και της Ιόνιας- ως τον Μάρτιο του 2017... Αυτό διαβεβαιώνουν με κάθε ευκαιρία οι αρμόδιοι υπουργοί και στα εργοτάξια δίνεται μία πραγματική μάχη με τον χρόνο.