Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Τι αλλάζει στο γυμνάσιο από τη νέα σχολική χρονιά


Τις γενικές κατευθύνσεις των αλλαγών που σχεδιάζονται για την επόμενη σχολική χρονιά στο γυμνάσιο παρουσίασε στην ΟΛΜΕ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Αυτοί θα αποφασίσουν για τις άδειες


ΓΕΝΙΚΗ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-300x225Συγκροτήθηκαν οι δύο Επιτροπές για τη διενέργεια του διαγωνισμού των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών γενικής στόχευσης. Στην πενταμελή Ειδική Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, που...

Αλαζονεία

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή για τις offshore των πολιτικών ήταν αναμφίβολα δημοσιογραφική επιτυχία που έβαλε την ατζέντα της εβδομάδας και υποχρέωσε την κυβέρνηση σε άτακτη υποχώρηση

Απολογισμός «μάχης» από το Μαξίμου για τη διαπραγμάτευση – Τι πέτυχε

Έναν ευρύ απολογισμό της συνολικής διαπραγμάτευσης επιχειρεί η κυβέρνηση, μία ημέρα μετά και την ψήφιση των τελευταίων εκκρεμοτήτων για το κλείσιμο της αξιολόγησης και την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 7,5 δισ. ευρώ.

Προς το κοινό συμφέρον η συνεργασία Γερμανίας-Tουρκίας

Η ανάκληση του τούρκου πρεσβευτή ήταν κάτι που περίμενε το Βερολίνο, όπως φάνηκε σήμερα στο μπρίφινγκ. Τονίσθηκαν ωστόσο οι βαθιές ρίζες της συνεργασίας των δύο χωρών και η ανάγκη διασφάλισής τους στο μέλλον.