Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Ιφιγένεια εν Μαδρίτη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ στο ΕΘΝΟΣ

Τελικά χάρη στη μεταστροφή του Σόιμπλε ο Ραχόι απέφυγε τον ρόλο της Ιφιγένειας για να πνεύσει ούριος άνεμος στα πανιά του Σύμφωνου Σταθερότητας. Ως άλλος...

Βρέθηκε η βαθύτερη μπλε τρύπα στον κόσμο... ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτό που περιγράφεται ως η «βαθύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου» στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, ανέφερε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας CCTV.

Η Τουρκία αποδομεί τη συμφωνία με την ΕΕ για το Προσφυγικό

Ηταν ο φόβος όλων από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου. Και δυστυχώς, αυτός ο φόβος δείχνει πλέον να επιβεβαιώνεται στην πράξη, καθώς η Τουρκία αρχίζει να...

Εντυπωσιακό! Η Κρήτη το βράδυ μέσα από ένα...F16! (Βίντεο)

Θέαμα που κόβει την ανάσα παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο στο οποίο δυο F-16 της 115 ΠΜ πετούν πάνω από την Κρήτη το βράδυ.

Τα δυο μεγάλα λάθη του Τσίπρα για πρόεδρο και πρωθυπουργό...

Όποιος βρίσκεται στη θάλασσα και προσπαθεί να ισορροπήσει πατώντας σε δύο βάρκες το βέβαιον είναι πως κάποια στιγμή θα βρεθεί στο νερό. Έτσι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η ομιλία του χθες, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, και ειδικά οι αναφορές του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δημιουργούσε την εντύπωση, αν όχι την πεποίθηση, ότι προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δυο αντιτιθέμενες απόψεις, και προφανώς και εισηγήσεις, που του είχαν γίνει από συνεργάτες του.

Kορόϊδα

Αποκαλυπτική  η  χτεσινή καταθεση του προέδρου του ομίλου  Sky στην αρμόδια  εξεταστική επιτροπή  της Βουλής.  Αποκαλυπτική με  δύο όψεις!
Εξωτερικά  και επιφανειακά  διαφωνούμε. Εκείνος με τους  εξεταστές του, κυρίως   βουλευτές  του Αλέξη Τσίπρα. Επί  της ουσίας  όμως συμφωνούμε. Σχεδόν  σε όλα!

Ο υπερσυντέλικος της Ευρώπης...

Τάκης Θεοδωρόπουλος
Τι είν’ η Ευρώπη μας; Μην είν’ οι Αλπεις και τα εντελβάις; Μην είν’ τα Κάπρι και οι Κυανές Ακτές; Οχι, όχι! Η Ευρώπη μας, καλά μου παιδιά, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Είναι η ιστορία της, ο Καρλομάγνος και οι Πάπες, ...

Απογοητευτικός ο εγκλωβισμός προσφύγων στην Ελλάδα

Κεντρικό θέμα της θερινής συνέντευξης τύπου της καγκελαρίου Μέρκελ ήταν το προσφυγικό. Εξήρε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εξέφρασε την απογοήτευσή της για την απροθυμία κάποιων κρατών-μελών να συμβάλουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

29-07-16