Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Εισήγηση - βόμβα για τις αντικειμενικές αξίες και τον ΕΝΦΙΑ 2017


Εισήγηση - βόμβα για τις αντικειμενικές αξίες και τον ΕΝΦΙΑ 2017Εισήγηση – φωτιά που μπορεί να τινάξει ξανά στον αέρα τον υπολογισμό του νέου φόρου ακινήτων για το 2017, είτε αυτός ονομάζεται ΕΝΦΙΑ είτε αντικατασταθεί από άλλον.

Όλγα Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση επεξεργάζεται αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ...

«Όλη αυτή την καταστροφή σήμερα δεν την είδαμε. Αυτή η καταστροφή που είχε προαναγγελθεί», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος...

«Θρίλερ» με τις εγγυητικές για τις άδειες: «Μέσα» ο Καλογρίτσας - «Κόπηκε» ο Βρυώνης

Θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάθεση των εγγυητικών επιστολών Καλογρίτσα και Βρυώνη (Epsilon).
Σχετικά με την εγγυητική επιστολή...

9.000 προσφυγόπουλα αγνοούνται στη Γερμανία

H Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του χρόνου διπλασιάστηκε ο αριθμός των προσφυγόπουλων που έχει εξαφανιστεί. Από τις αρχές Ιουλίου αγνοούνταν περίπου 9.000 ασυνόδευτα παιδιά. 

Eίσαι Eυρωπαίος όταν κομίζεις διαφορά

Ε​​φτά χρόνια τώρα, το πολίτευμα στη χώρα μας είναι παντομίμα δημοκρατίας: Γίνονται εκλογές, αλλά ο Eλληνας ψηφοφόρος δεν έχει καμιά πολιτική επιλογή. Tου επιβάλλεται να περιοριστεί σε διαχειριστικές προτιμήσεις.
H πολιτική που ασκείται είναι δεδομένη, την καθορίζουν τα ψηφισμένα από τη Bουλή «μνημόνια»....

Τα πρώτα αυτοκίνητα σε πωλήσεις στον κόσμο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
 Παρά το ασταθές οικονομικά και πολιτικά περιβάλλον σε διάφορες περιοχές της γης, η αγορά του αυτοκινήτου προβλέπεται να κινηθεί ανοδικά φέτος σε σχέση με το προηγούμενο έτος.