Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μια τρύπα στο νερό

 Οποια και αν είναι τα σημερινά αποτελέσματα της καινοφανούς σε διεθνές επίπεδο εκ θεμελίων διάτρητης συνταγματικά διαδικασίας που επέλεξε η κυβέρνηση για να ελέγξει τη δομή της...

Πώς γίνεται η διόρθωση του ΕΝΦΙΑ, οδηγίες για να εντοπίσετε λάθη

Ποια σημεία της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) πρέπει να ελέγξετε για να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις που μπορεί να σας στοιχίσουν με άδικες υπερχρεώσεις στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – Πώς θα διορθώσετε τα λάθη που θα βρείτε, ...

Όσα είπε ο κ. Ψυχάρης και έμειναν μεταξύ τους...

"Ούτε να αρχίσετε να διαρρέετε δεξιά κι αριστερά πληροφορίες για Vima TV και εκπομπές μέσω NOVA. Ούτε λέξη για όλα αυτά. Γιατί έτσι και μαθευτούν παραέξω, θα μου έρθουν έξω από το γραφείο τίποτα περίεργοι εργαζόμενοι..."...

Φαρσοκωμωδία

 Τελείωσε;  Πλάνη. Μεγάλη,   δυσθεόρατη, ατελείωτη. Τίποτα  δεν τελείωσε.  Σχετικά  με τις άδειες  λειτουργίας  ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.  Τίποτα. Να μην  πω ότι  το έργο μόλις  τώρα άρχισε!

Στοιχεία-σοκ για τη δημόσια Υγεία -«Ακτινογραφία» με τις ελλείψεις σε 50 νοσοκομεία [λίστα]

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΣτοιχεία-φωτιά για την κατάσταση της δημόσιας Υγείας έδωσε η  Ομοσπονδία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Τα στοιχεία αναφέρονται στις ελλείψεις που υπάρχουν σε 50 νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας. Η εικόνα, όπως αποτυπώνεται από την ΠΟΕΔΗΝ, έχει ως εξής:

Η προσφυγική κρίση συνεχίζεται

Νέα, ραγδαία αύξηση στην άφιξη μεταναστών καταγράφουν οι ιταλικές αρχές. 1800 άνθρωποι διασώθηκαν σε μόλις ένα εικοσιτετράωρο στα νότια της Σικελίας. Έκκληση βοήθειας προς ιδιώτες απηύθυνε ο περιφερειάρχης Σαρδηνίας.

Tηλεοπτική χειραγώγηση

 Οι συνέπειες από το reality που έστησε η κυβέρνηση στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, σε μία επίδειξη ισχύος θα ξεδιπλωθούν το προσεχές διάστημα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρχουν λιγότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ήδη το Mega υπολειτουργεί ενώ και το “E”, που τον τελευταίο χρόνο είχε μπει δυνατά στο...

Ο Καρατζαφέρης μοίρασε τις τηλεοπτικές άδειες...


Είδε στο φλιτζάνι τις φιγούρες των καναλαρχών…
Ο άνθρωπος με το κληρονομικό χάρισμα, ο άνθρωπος φαινόμενο, ο άνθρωπος πολυεργαλείο… Αποφάνθηκε νωρίς εχθές το απόγευμα για το ποιοι κέρδισαν τις τηλεοπτικές άδειες.