Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν συνδρομητική στη Θράκη

Πλήρη τηλεοπτική κάλυψη στη Θράκη με ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα. Να υπερβεί την τουρκική πολιτική με τα δορυφορικά πιάτα που προσφέρονται στους πολίτες της περιοχής, ετοιμάζεται η...

Ο δύσκολος χειμώνας και τα κανάλια

Καλά τα πανηγύρια με τις τηλεοπτικές άδειες και τα περίπου 250 εκατ. ευρώ που πρόκειται πιθανώς να εισπράξει το κράτος σε διάρκεια μιας τριετίας, αρχής γενομένης βεβαίως από τώρα. Δύο απλές παρατηρήσεις, όμως, για το ίδιο θέμα και θα πάμε στην ουσία της όντως πολύ δύσκολης χρονιάς που έχουμε μπροστά μας.

Μέρκελ: Χρονοβόρα η επίλυση του θέματος της τουρκικής βίζας

Η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) υπό την προεδρία της Κίνας άρχισε σήμερα εν μέσω πολλαπλών κινδύνων και προκλήσεων, με στόχο να συνταγογραφήσει μια θεραπεία που θα οδηγήσει σε μια υγιή αναπτυξιακή πορεία την υποτονική παγκόσμια οικονομία.

Οι Κούρδοι, η Τουρκία και εμείς

Στέφανος Κωνσταντινίδης
Οι Κούρδοι ξανά
Η τουρκική εισβολή στη Συρία επανέφερε τις συζητήσεις για το μέλλον των Κούρδων, ενός λαού που δεν διαθέτει δικό του εθνικό κράτος. Οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την πιθανότητα δημιουργίας κουρδικού κράτους ή αυτόνομων περιοχών στο πλαίσιο άλλων κρατών...

ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ...

ΦΕΛΝΙΚΟΣ στο matrix24.gr
Συμπαθεί δε συμπαθεί κάποιος τον Τσίπρα δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως είναι και ο πρώτος μάγκας. Κατάφερε να εισπράξει από όσους ήθελαν να έχουν τηλεοπτική άδεια 240.000.000 ευρώ! Πολλά λεφτά κι από ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν συνηθίσει να δίνουν, αλλά να παίρνουν από το κράτος.

Νέες αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας - Ποιοι επιβαρύνονταιΤου Σπύρου Δημητρέλη
Αλλαγές θα γίνουν και φέτος στα τέλη κυκλοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr η σχετική απόφαση από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είναι ειλημμένη και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία η επεξεργασία των σεναρίων για τις αλλαγές.

«Δώρα» και λοταρίες για όσους χρησιμοποιούν συστηματικά πλαστικό χρήμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Χρήστος ΝτουντούμηςH κυβέρνηση αναζητεί το κίνητρο που θα οδηγήσει τους φορολογούμενους στη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στις συναλλαγές τους.

Γεροβασίλη για το «μαύρο» στα κανάλια: Είναι σαν τα αυθαίρετα στις δασικές εκτάσεις

Γεροβασίλη για το «μαύρο» στα κανάλια: Είναι σαν τα αυθαίρετα στις δασικές εκτάσεις- Ευθύνες στους επιχειρηματίες ...Ευθύνες στους επιχειρηματίες
Με τα αυθαίρετα στις δασικές εκτάσεις παρομοιάζει τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη κάνοντας λόγο για ευθύνες και επιλογές των ίδιων των επιχειρηματιών.

Φρενάρει η διασύνδεση του Taxis

Προβλήματα υποδομής επισημαίνει η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος
Εμπόδια βάζει το Taxis στη διασύνδεση επιχειρήσεων - εφορίας με το «πρόσχημα» ότι η υφιστάμενη τεχνολογική υποδομή του Taxis δεν επιτρέπει την ηλεκτρονική...