Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Άλλα λόγια ...ν΄αγαπιόμαστε Τσίπρα, αριστεροδεξιέ!

Να και η νέα Κυβέρνηση που ... περιμένατε με τόση αγωνία. Εγώ καθόλου δεν αγωνιούσα, γιατί ήξερα ότι ο Τσίπρας θα κάνει ακριβώς αυτό που έκαναν και οι προηγούμενοί του: Να κρατήσει τις ισορροπίες στο κόμμα του και να γεμίσει το ...

«Πυρά» από την αντιπολίτευση για τη νέα κυβέρνηση

«Πυρά» από την αντιπολίτευση για τη νέα κυβέρνηση Για «ανακύκλωση» προσώπων, ανασχηματισμό «επικοινωνιακού χαρακτήρα» και «απομόνωση» από την κοινωνία κατηγόρησαν την κυβέρνηση τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ανακοίνωση του νέου σχήματος.

Ένα ζευγάρι στη νέα Κυβέρνηση...

Ένα ζευγάρι στη νέα Κυβέρνηση - ΦΩΤΟΟ ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, που ανακοίνωσε πριν από λίγο η Όλγα Γεροβασίλη, έφερε δύο συζύγους στο νέο σχήμα.

«Κάπου θα υπάρχει μια θέση και για μένα»

Frankreich Flüchtlingscamp Schloßpark Talence (DW/D. Pundy)Η εύρεση πιο ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης μετά τη "ζούγκλα" του Καλαί δεν είναι κάτι το δεδομένο. Ωστόσο, στο Μπορντό μια μικρή ομάδα προσφύγων βρήκε καλύτερη στέγη, περισσότερη τροφή και φιλικό περιβάλλον.

O Τσίπρας ανακάτεψε την τράπουλα χωρίς σχέδιο

Ο «σαρωτικός και δομικός» ανασχηματισμός κινήθηκε σε μάλλον αβαθή πολιτικά νερά, η τράπουλα ανακατεύτηκε χωρίς σχέδιο, και το βασικό στίγμα της νέας κυβέρνησης δίνουν τελικά δύο απουσίες και δυο παράλληλοι – και εν πολλοίς αντιφατικοί – συμβιβασμοί.

Η ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ...

ΦΕΛΝΙΚΟΣ στο matrix24.gr
Τελείωσε και ο ανασχηματισμός.
Άντε για κάνα δυό μέρες, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, να γίνονται συζητήσεις για τον "ιερό διωγμό του Φίλη", τα προσόντα της Αχτσίογλου, τα μέζεα του Ζουράρι, την μετακόμιση του Παππά από το Μαξίμου στο Μοσχάτο και μετά πάπαλα.

Η σύνθεση της κυβέρνησης - Τσίπρας: Ανασχηματισμός ανανέωσης και προοπτικής

Η σύνθεση της κυβέρνησης - Τσίπρας: Ανασχηματισμός ανανέωσης και προοπτικής - MediaΑνακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει το Σάββατο στη μία το μεσημέρι, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πέθανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος -Από καρδιακή ανακοπή

Την τελευταία του πνοή άφησε στα 63 του χρόνια ο Ανδρέας Βγενόπουλος, από καρδιακή ανακοπή, τα ξημερώματα του Σαββάτου.