Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Δ. Αθηναίων: Πάνω από 400 προσλήψεις στην καθαριότητα -Όλη η διαδικασία

Στην έγκριση 395 θέσεων στον τομέα καθαριότητας προχώρησε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων. Πρόκειται για τις 370 θέσεις εργατών καθαριότητα...
για τις οποίες είχε γράψει η aftodioikisi.gr και ακόμη 25 θέσεις τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων στη Διεύθυνση Μηχανολογικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική Αρχή πρόκειται να ζητήσει την έγκριση ακόμη εννέα θέσεων τεχνιτών στη Διεύθυνση Μηχανολογικού, με αποτέλεσμα οι συνολικές προσλήψεις να ανέλθουν σε 404.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των συγκεκριμένων εργαζομένων που θα καλυφθεί από τα ανταποδοτικά, πρόκειται να ανέλθει περίπου στα 15 εκατ. ευρώ κατ’ έτος.
Να σημειωθεί ότι ο δήμος Αθηναίων είναι ο πρώτος δήμος που προχωράει σε τόσο μαζικές προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα μετά την σχετική άρση της απαγόρευσης από την κυβέρνηση, προκειμένου να καλύψει με μόνιμο προσωπικό τις ανάγκες στον τομέα αυτό. Υπολογίζεται, δε, ότι με τις διαδικασίες που ακολουθούνται και μέσω ΑΣΕΠ, οι νέοι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους στα τέλη του 2017 αρχές του 2018.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στον Τομέα καθαριότητας του δήμου εργάζονται περίπου 2.000 άτομα, ενώ ο αριθμός των συμβασιούχων κατά περίοδο κυμαίνεται ανάμεσα στα 400 και τα 600 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!