Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Στις 19 Μαρτίου στα περίπτερα η «Ελευθερία» του Κουρτάκη

«Θυμωμένη όχι φιμωμένη». Αυτό είναι το σλόγκαν για τη νέα εφημερίδα του ομίλου Κουρτάκη με την ονομασία «Ελευθερία του Τύπου» (δεσπόζει το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»).

Το νέο φύλλο θα κυκλοφορεί κάθε μέρα και την Κυριακή και όπως προαναγγέλλει  ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης η εφημερίδα θα βγει στα περίπτερα την μεθεπόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου.
Τα δοκιμαστικά, υπό το γενικό πρόσταγμα του «εφημεριδά» Χρίστου Μουλίνου, έχουν ξεκινήσει και όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες τουλάχιστον το πρωτοσέλιδο φαίνεται πολύ ελκυστικό και βέβαια παραπέμπει σχεδιαστικά σε παλιά πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ αλλά και του ΒΗΜΑΤΟΣ. Ας..
μην ξεχνάμε πως το σχεδιασμό του φύλλου έχει αναλάβει ο πρώην art του ΔΟΛ και συγκεκριμένα της εφημερίδας Τα ΝΕΑ, Γιάννης Κούρτης.
Ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης - που λένε πως έχει ποντάρει πολλά στο νέο φύλλο, έγραψε σχετικά:
«Σε μια δύσκολη εποχή για τον χώρο των media, μια ορεξάτη ομάδα δημοσιογράφων αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Καλή δύναμη και καλές πωλήσεις σε όλους τους συντελεστές της "Ελευθερίας του Τύπου". Ενός συμβολικού τίτλου σε μια περίοδο που η ελευθερία του τύπου, δυστυχώς δεν αποτελεί αυτονόητη έννοια»...
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!