Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Πρόεδρε του ΔΕΣΦΑ καλοφάγωτα τα 285.000 ευρώ!

Τα διαβάζεις και σου σηκώνεται η τρίχα. Από τη μια ο πρόεδρος της κρατικής εταιρείας ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Μεταφοράς Φυσικού Αερίου) που παντελώνιασε φεύγοντας (συνταξιοδοτούμενος) 258.000 ευρώ ως εφάπαξ.

Από την άλλη 560.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με μερική απασχόληση αμείβονται με 393,79 ευρώ μικτά το μήνα ίσον με 300 ευρώ καθαρά. Υπάρχει αλήθεια Θεός;
Τα Μνημόνια για όσους δεν το γνωρίζουν διέλυσαν συγκεκριμένους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κλάδους οδηγώντας τους στην πτώχευση και την εξαθλίωση. Θα το ξαναπώ γιατί δίνεται η εντύπωση ότι όλη η Ελλάδα υπέστη τα ίδια. Μέγα λάθος. Την πλήρωσαν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που είδαν τους μισθούς και τα μεροκάματα να γίνονται αέρας κοπανιστός και από την άλλη κατά εκατοντάδες χιλιάδες να οδηγούνται στο πηγάδι της ανεργίας.
Στο δημόσιο η κρίση πέρασε και περνά ξυστά και αφορά κυρίως τους έχοντες λίγα χρόνια προϋπηρεσίας. Οι υπόλοιποι ελάχιστα υπέστησαν. Και μάλιστα οι έχοντες υψηλές θέσεις ευθύνες, καλή ώρα ο πρόεδρος του ΔΕΣΦΑ, μπορούν να συνταξιοδοτούνται με 258.000 ευρώ εφάπαξ. Αν είναι δυνατόν. Αντε καλοφάγωτα πρόεδρε του ΔΕΣΦΑ. Και από τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα μην περιμένετε πολλά. Ή μάλλον να περιμένετε την έκρηξη και την οργή τους. Που προς το παρόν είναι βουβά…
Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!