Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

"Μπορείς να ζήσεις με 400 ευρώ;"... Γυναίκα έφερε σε αμηχανία των Αλ. Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ).Αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό (και), εξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης (ΒΙΝΤΕΟ)...
Τα "άκουσε" ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της...

εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στην τοπική κοινωνία.
Μια γυναίκα τον περίμενε υπομονετικά δίπλα στο αμάξι του και όταν τον είδε του φώναξε, μεταξύ άλλων: "Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;"

Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ:


 Με γιουχαΐσματα υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα διαδηλωτές έξω από το ΥΜΑΘ

Έφτασε πριν από λίγο στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τους διαδηλωτές να τον υποδέχονται με γιουχαΐσματα.

Ο ίδιος μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, τους έκανε νόημα να συναντηθούν για να μιλήσουν, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν να τον γιουχάρουν.

Στο σημείο βρίσκονται συνταξιούχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Καρυπίδης.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!