Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Τον Απρίλιο στην κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

50evroΜε καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας 
Στις 4 Απριλίου 2017 θα τεθεί σε κυκλοφορία το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Μεταξύ του παλιού και του νέου θα υπάρχουν διαφορές, όπως για παράδειγμα η αναγραφή της ονομαστικής αξίας, που θα είναι τυπωμένη σε χρώμα σμαραγδί, όμως και το καινούριο χαρτονόμισμα θα είναι πορτοκαλί.
Όπως και αυτά των 5, 10 και 20 φέρουν ένα πορτρέτο της θεάς Ευρώπης με την τεχνική της υδατογράφησης.
Επίσης, στο ολόγραμμα έχει ενσωματωθεί ένα παράθυρο, όπου αν κρατήσει κανείς το χαρτονόμισμα στο φως, θα δει το πορτρέτο της Ευρώπης.
Τα παλαιά χαρτονομίσματα παραμένουν σε ισχύ και θα ανταλλαχτούν σταδιακά από τις εθνικές τράπεζες των κρατών-μελών.

1 σχόλιο:

  1. Με συγχωρείτε για αυτό το απροσδόκητο μηνύματα

    Έχω μια μαρτυρία ενός δανείου μεταξύ συγκεκριμένων που πήρα ακριβώς. Με τον κ Legrand Ghauthier έλαβα 200.000,00 € για το γεγονός ότι ελέγχεται σήμερα το πρωί, προς μεγάλη μου έκπληξη η μεταφορά έφτασε στο τραπεζικό μου λογαριασμό. Με έκανε να πολύ καλά με αυτό το δάνειο. Καλώ όλους τους συγγενείς και τους φίλους μου που έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με τον κ Ghauthier Legrand και θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας δάνειο. Έχετε μόνο μία διεύθυνση για την επαφή.

    Εδώ είναι το email του: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!