Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ντάισελμπλουμ: Χάθηκε η 7η Απριλίου, πάμε για έκτακτο Eurogroup

Ντάισελμπλουμ: Χάθηκε η 7η Απριλίου, πάμε για έκτακτο Eurogroup - MediaΔεν προβλέπεται συμφωνία στο Eurogroup της 7ης Απριλίου, δήλωσε ο πρόεδρος του άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι «η αξιολόγηση της Ελλάδας δεν θα ολοκληρωθεί στο επόμενο Eurogroup. Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να την εγκρίνουμε σύντομα, αλλά αυτό δεν θα γίνει στις 7 Απριλίου στη Βαλέτα, είναι πολύ νωρίς».
 
Ο Ντάισελμπλουμ προσέθεσε ότι «έχει σημειωθεί πολλή πρόοδος μεταξύ των Ευρωπαίων πιστωτών και της Ελλάδας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Είναι πάντοτε δυνατό να συγκαλέσουμε ένα έκτακτο Eurogroup και αυτό δεν είναι επίσημη ανακοίνωση, αλλά η δυνατότητα παραμένει».
 
Υπενθυμίζεται ότι και ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί δεν όρισε ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των Θεσμών στην Αθήνα.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!