Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Νέα εξέλιξη - Τέλος στα σενάρια περί ληστείας στην δολοφονία του οδηγού ταξί βάζει ο εισαγγελέας

Νέα εξέλιξη - Τέλος στα σενάρια περί ληστείας στην δολοφονία του οδηγού ταξί βάζει ο εισαγγελέαςΑπό τις 08.15 το πρωί της Δευτέρας απολογείται στον τακτικό ανακριτή o 30χρονος ειδικός φρουρός που ομολόγησε ότι την Παρασκευή σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά.

Ο νεαρός αστυνομικός, που υπηρετούσε στην τοπική Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και είχε πρωταγωνιστήσει στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων με σκοπό τη ληστεία.
Ωστόσο, η ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος του ο εισαγγελέας δεν συμπεριλαμβάνει την κατηγορία της ληστείας, αφού μέσα από το επαγγελματικό αυτοκίνητο του θύματος δεν είχε αφαιρεθεί τίποτε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 52χρονος ταξιτζής δεν είχε καμιά ελπίδα από τη στιγμή που ο νεαρός αστυνομικός είχε πάρει την απόφαση να τον σκοτώσει με το 45άρι του. Το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στη δεξιά κροταφική χώρα και άλλο διαμπερές στην άνω δεξιά θωρακική χώρα.
Όπως φαίνεται, ο δράστης ανάγκασε προηγουμένως το θύμα του να βγει από το ταξί και να περπατήσει περίπου 30 μέτρα ως το σημείο που τον εκτέλεσε.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!