Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ώρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη - «Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα»

Ώρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη - «Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα»Το πρόβλημα υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι τόσο σοβαρό, που οι στενοί του συγγενείς, φίλοι και καλοί συνάδελφοί του ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού οι γιατροί αντιμετωπίζουν την κατάσταση κυρίως παρηγορητικά ώστε να μην πονάει, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο του καρκίνου.
Μάλιστα, αρκετές στιγμές ο γνωστός κωμικός «πέφτει σε βύθιση χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον και για αυτό τον λόγο έχουν περιοριστεί οι επισκέψεις στο δωμάτιό του, στον 6ο όροφο του νοσοκομείου. Δεν έχει νόημα πλέον να γίνεται ''παρέλαση'' θαυμαστών, φίλων και συναδέλφων του στο νοσοκομείο και μάλιστα τις βραδινές ώρες. Η μάχη με τον καρκίνο είναι σκληρή και μόνο ένα θαύμα θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση», αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!