Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΧΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ..

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Τα λόγια μου δεν τα μασάω και ούτε σε καμιά παράταξη κάτι χρωστάω! Ετσι λοιπόν, αν περνούσε από ο χέρι μου δεν θα εκτελούσα κανέναν Μπελογιάννη! Όμως δεν θα εκτελούσα και κανέναν στο Μελιγαλα! 

Από μικρός άκουγα και διάβαζα για τις ιστορίες της αριστεράς και με είχαν συνεπάρει! Δεν μπορεί, είχα πιστέψει μέσα μου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι Άγιοι που τους κυνηγούν τα λιοντάρια της δεξιάς να τους φάνε! 
Ποια καταπίεση και ποιος Στάλιν και ποια λάθη της αριστεράς; Η αριστερά δεν έκανε ποτέ λάθος! όλα της ήταν σωστά! Εξόρισε για το καλό της αριστεράς και του λαού! Έφτιαχνε Σιβηριες και Γκουλαγκ για την προστασία του υπαρκτού σοσιαλισμού, εκτελούσε μόνο τους κακούς αντιδραστικούς και έκλεινε τα σύνορα να μην μολυνθούν από τον καπιταλισμό οι καθαρές αξίες του κομμουνισμού!
 Όλοι οι πνευματικοί άντρες της χώρας πίστευαν στην αριστερά! Τραγουδιστές συγγραφείς ηθοποιοί οι πάντες! Έτσι και δεν έπαιρνες το μέρος της αριστεράς υπήρχε φόβος να μείνεις παρθένος η να αυνανίζεσαι μια ζωή! Η πάλη των τάξεων ήταν κάτι σαν το σαρβαιβορ όλοι το παρακολουθούσαν…
 Αν η δεξιά είχε τα χέρια της την εξουσία, η αριστερά είχε καταλάβει την διανόηση την κουλτούρα και την προπαγάνδα! Πέρασαν πολλά χρόνια, πρώτα η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού και μετά η διεθνής απαξίωση διακυβερνησης απο κομουνιστικά κινήματα για να αρχίσει να ραγίζει κάτι στο μόνιμο παπαγαλισμό του δίκιου της αριστεράς! Όλοι οι άλλοι απλά για την αριστερά ήταν, γερμανοτσολιαδες, μοναρχοφασιστες, καπιταλίστες, μπουρζουάδες, φασιστόμουτρα, μαύροι, τέρατα, οπορτουνιστές, αναθεωρητές, και υπονομευτές του ρόλου της αριστεράς! 
Μέχρι που φτάσαμε στη διακυβέρνηση της χώρας από μια ομάδα «Κιβωτό του Νωε» (Συριζα, Πασοκ ακροδεξιά Καμένου) , και εκει κατέπεσε κάθε φερετζές απο τα δήθεν που ακούγαμε τόσα χρόνια και περίμεναν πολλοί για να δικαιώσουν το όραμα της αριστεράς! Ήταν αυτή η αριστερά μια άλλη δεξιά; Ηταν μύθος η διαφορετικότητα και τα οράματα των πιστών της; 
Δεν ξέρω, εκείνο που βλέπω είναι ότι είναι πολύ εύκολο να ανασύρουμε μύθους αριστερών και δεξιών και να τους περιφέρουμε σαν λάβαρα πολέμου μεταξύ μας, ενώ στην ουσία όλοι στο ίδιο καζάνι της επερχόμενης πείνας και εξαθλίωσης ζούμε! 
Και είναι πολύ αρεστό στην κάθε εξουσία να βλέπει να παλεύουν μεταξύ τους οι πολίτες και να μη δίνουν καμιά σημασία στην εξουσία που κάνει του κεφαλιού της και υπογράφει την εξαθλίωση του λαού! Ηρεμήστε, ελάχιστα μας νοιάζει για τον όποιο Μπελογιάννη, κοιτάξτε λιγάκι καλλίτερα τον Μπαρμπαγιάννη που δεν θα έχει σύνταξη σε λίγο και δεν θα έρθει κανένας Ελασιτης ουτε Εδεσιτης να πολεμήσει για αυτόν…

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!