Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Αγωγή κατά του Νότη Μηταράκη...

Αγωγή κατά του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη κατέθεσε πρώην υπάλληλός του για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας. 

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, η ενάγουσα, υποστηρίζει ότι απασχολήθηκε ως γραμματέας στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη κατά την τετραετία 2011-2015. Η γυναίκα καταγγέλει ότι ο Μηταράκης την έβαλε να υπογράψει πως εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ – μάρκετ φίλου του. Σύμφωνα με την ίδια, την 1η Οκτωβρίου 2015 ο αντίδικός της την απέπεμψε από την εργασία της προφορικά, χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση και χωρίς να την έχει καταχωρίσει στα τηρούμενα για το ΙΚΑ μισθολόγια. 

Επιπλέον σύμφωνα με την αγωγή της, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρότι την υποχρέωνε να εργάζεται περισσότερες από 12 ώρες ημερησίως και επτά ημέρες την εβδομάδα δεν της κατέβαλλε τις εκ του νόμου υπερωρίες.

"Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δούλεψε ποτέ στο γραφείο μου" υποστηρίζει ο Μηταράκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!