Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Γνωστός εργολάβος φλερτάρει με τους τίτλους του ΔΟΛ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και τυπικά η διαδικασία βάσει της οποίας θα βγουν σε πλειστηριασμό τα περουσιακά στοιχεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Ο εκκαθαριστής αν και δεν είναι υποχρεωμένος να βγάζει μεμονωμένα τους τίτλους σε πλειστηριασμό, το πιθανότερο είναι ότι θα ακολουθήσει μια τέτοια τακτική, με δεδομένο ότι κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για το σύνολο της περιουσίας του ΔΟΛ.
Εν όψει της έναρξης της διαδικασίας έχουν αρχίσει να ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα. Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον ακόμη και από την.. πλευρά του Σταύρου Ψυχάρη.
Εσχάτως δε, άρχισε να κυκλοφορεί μια φήμη σύμφωνα με την οπία ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ δείχνει να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη πα΄σιγνωστου εργολάβου, προκειμένου να διεκδικήσει στον πλειστηριασμό τον τίτλο του ΒΗΜΑΤΟΣ . Πάντως επί του παρόντος, δεν επιβεβαιώνεται η σχετική φημολογία...

Πολιτικός καφές / Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!