Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Το επιτελείο Μητσοτάκη είχε εισηγηθεί διαγραφή Μεϊμαράκη...

Το παρασκήνιο της σχέσης Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο Σπύρος Γκουτζάνης, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει επιδείξει εσωκομματική πυγμή, όπως στην περίπτωση της ΟΝΝΕΔ με το λουκέτο, αλλά και την «καρατόμηση» του Ανδρέα Παπαμιμίκου, παρά την μεσολάβησή του για την προσέγγιση του Απόστολου Τζιτζικώστα και τους κομματικούς πυρήνες της Βόρειας Ελλάδας.

Όμως, δεν φαίνεται να διαθέτει τα ίδια «κότσια» στην περίπτωση Μεϊμαράκη, παρά τη δήλωσή του περί «τζάμπα μαγκιάς». Η σκληρή ομάδα γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είχε εισηγηθεί στο πλαίσιο της «τελικής λύσης» τη διαγραφή του Μεϊμαράκη ή έστω κάποιου άλλου επιφανούς στελέχους, ώστε να σταλεί το μήνυμα για το ποιος έχει το πάνω χέρι στο κόμμα. Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις περιορίστηκαν μόνο στο πρόσωπο της κυρίας Παπακώστα…

Πηγή:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!