Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...

ΦΕΛΝΙΚΟΣ  στο matrix24.gr
Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος, στο Μαξίμου, τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, δεν παρέλειψε να ..καρφώσει και τον Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, τον Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, για τη δήλωσή του ότι οι Νότιοι έφαγαν τα κοινοτικά κονδύλια...
σε ποτά και τις γυναίκες και τώρα ζητούν δανεικά: "Το δίλημμα είναι σαφές" είπε ο πρωθυπουργός, "ή θα επανακτήσουμε το κοινωνικό συμβόλαιο και το κοινωνικό κεκτημένο ή θα παραμείνουμε σε ρατσιστικά συνθήματα που δυστυχώς ακούγονται και από επίσημα χείλη".
Ευτυχώς που ο Γκάμπριελ είναι Γερμανός και όχι Σουηδός γιατί θα του έλεγε: Τι μας λέτε κύριε Τσίπρα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος έχει πει χειρότερα. Δεν θυμάστε τι είχε πει το 2013; "Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία". Κι αυτός ο άνθρωπος είναι συνέταιρός σας στην κυβέρνηση και υπουργός Άμυνας.
Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο Πάνος Καμμένος με αυτό τον τρόπο είχε απαντήσει στον υπουργό Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ ο οποίος, το 2013, είχε πει: "Στην Κύπρο έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δε θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες".
Αν λοιπόν ο Γκάμπριελ ήταν Σουηδός τι θα του απαντούσε ο Αλέξης Τσίπρας; Ο Καμμένος δεν πιάνεται, γιατί έχει το ακαταλόγιστο ή του ξεφεύγουν και δεν τα εννοεί; Και ας αφήσουμε τον Γκάμπριελ. Ρωτάμε εμείς τον πρωθυπουργό, την Σία Αναγνωστοπούλου και τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιδρούν, και ορθώς, στην απαράδεκτη δήλωση Νταϊσελμλουμ, τι έχουν να πουν για τον ρατσισμό και τον σεξισμό του Καμμένου; Τον καταδικάζουν; Και γιατί συνεργάζονται μαζί του; Μήπως έχει δίκαιο ο Φίλης και οι άλλοι που έχουν ανοίξει πόλεμο μαζί του; Μήπως είναι καλύτερα, όσο συνεργάζονται με τον Καμμένο, να καταπιούν τη γλώσσα τους;
Επιπροσθέτως, τι προτίθεται να πράξει ο έτερος Καμμένος; Ο Δημήτρης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τον οποίον άκουγα στο ραδιόφωνο να δηλώνει πως μπορούν οι Ελληνίδες, οι Ιταλίδες, οι Ισπανίδες, οι Πορτογάλες, οι Κύπριες, όλες εν πάση περιπτώσει οι γυναίκες του Νότου να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή στον Νταϊσελμπλουμ για σεξισμό και ρατσισμό και είναι σίγουρος πως θα κερδίσουν.
Συμφωνώ και 'γω να υποβάλλουν, αλλά προηγουμένως δεν θα πρέπει και οι Σουηδέζες να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή στον Πάνο Καμμένο; Τις προτρέπει ο αξιότιμος κύριος Δημήτριος Καμμένος να το κάνουν; Θα πάει μάρτυρας υπεράσπισής τους; Θα καταγγείλει τον αρχηγό του για σεξισμό, ρατσισμό και παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αν το κάνει, θα τον χειροκροτήσω. Αν όχι, να πάψει να ομιλεί. Και μάλιστα πομποδώς. Το ίδιο και ο Τσίπρας και οι λοιποί του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου δεν μιλάς. Κάθεσαι στα αυγά σου και κακαρίζεις για τους κοκκόρους που λείπουν από το κοτέτσι.
Όσο απαράδεκτος είναι λοιπόν ο Νταϊσελμπλουμ άλλο τόσο είναι και ο Καμμένος. Δεν μπορεί όμως να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο ένας να κατηγορείται και ο άλλος να είναι στην κυβέρνηση. Και μάλιστα η δήλωση Καμμένου είναι χειρότερη. Ο Ντάϊεσελμπλουμ είπε κάτι που, ναι μεν για το αξίωμα και τη θέση που κατέχει, είναι όντως απαράδεκτο και καταδικαστέο, όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν αφίσταται και της αληθείας.
Κατά κόρον οι πολιτικοί, εν είδει αυτοκριτικής, και οι δημοσιογράφοι, ως κριτική, το έχουν πει σε όλους τους τόνους. Τα φάγανε όχι μόνο σε γυναίκες και ποτά, αλλά και σε πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά ταξίδια, κιτς εξοχικά και προκλητικό τρόπο ζωής. Σταματάω εδώ για να μην πω κι άλλα πολύ χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!