Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Το όνομα του Βασίλη Κικίλια στο δέμα-βόμβα στο ΔΝΤ

Το όνομα του Βασίλη Κικίλια στο δέμα-βόμβα στο ΔΝΤ - MediaΜετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας στοχοποιείται από τρομοκράτες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1, στο δέμα-βόμβα που τραυμάτησε υπάλληλο του ΔΝΤ στα γραφεία του Ταμείου στο Παρίσι, υπήρχε το όνομα του κ. Κικίλια, γεγονός για το οποίο τον ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός.
Επίσης, ο κ. Τόσκας επιβεβαίωσε ότι το νέο πακέτο-βόμβα προερχόταν από την Ελλάδα, όπως και αυτό που εστάλη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί το πρωί της Παρασκευής με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβαλά, και με τον κ. Τόσκα, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα τρομοκρατική πράξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!