Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Οι αγρότες της Κρήτης ενώνουν τις φωνές τους και κάνουν απόβαση στην Αθήνα

cretapostΓια το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη  
Αποφασισμένοι να πάρουν ξεκάθαρες δεσμεύσεις από τον αρμόδιο υπουργό για ελάφρυνση των ασφαλιστικών και φορολογικών μέτρων που...
αφορούν τον κλάδο τους, είναι οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι έφτασαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

cretapost1

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό, οι αγρότες πρόκειται μετά την άφιξη τους στο λιμάνι του Πειραιά να κατευθυνθούν προς την Πλατεία Βάθης και εκεί να αποφασίσουν για το πού τελικά θα πάνε. Εξάλλου εκεί έχει δοθεί και το ραντεβού με τους αγρότες από άλλες περιοχές της χώρας, όπως την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία.

cretapost2

Ωστόσο μαζί με τους αγρότες το βράδυ της Τρίτης αναχώρησαν από τα λιμάνια του νησιού εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, τοπικών και παραγωγικών φορέων.
Επίσης σήμερα αρκετά δημοτικά καταστήματα του νησιού θα παραμείνουν κλειστά, λαικές αγορές δε θα λειτουργήσουν ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών.
Την ίδια ώρα, δήμοι, εργατικά κέντρα, εμπορικοί σύλλογοι, παραγωγικοί και άλλοι φορείς, καθώς και επαγγελματικά σωματεία της Κρήτης, με ανακοινώσεις και ψηφίσματα, τάσσονται υπέρ των αιτημάτων των αγροτών, εκφράζοντας τη στήριξή τους.

Πηγή:cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!