Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ανοιχτή πρόσκληση…

kiniseispoitonΝέα πρόσκληση προς τις δυνάμεις του χώρου, απευθύνουν οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, ενόψει συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μετά από την απόφαση της Συντονιστικής Γραμματείας τους, σύμφωνα με την οποία βασική επιδίωξή τους είναι η ενοποίηση όλων των πολιτικών δυνάμεων του προοδευτικού, σοσιαλδημοκρατικού, κεντροαριστερού χώρου, οι Κινήσεις Πολιτών δεσμεύονται να αναλάβουν νέες πρωτοβουλίες για την ενότητα και την ανανέωση.
Θυμίζουν περίτεχνα το κάλεσμα που περιέχεται στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα ανεξάρτητα στελέχη του κεντροαριστερού χώρου για συμμετοχή στις διαδικασίες του συνεδρίου και την υλοποίηση του κοινού στρατηγικού μας στόχου που είναι η δημιουργία του νέου, ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, με την εκλογή του επικεφαλής του από την κοινωνική βάση της παράταξης», ώστε να είναι σαφές σε όλους εντός Δημοκρατικής Συμπαράταξης και θέτουν προ των ευθυνών τους όλους όσοι βρίσκονται εκτός σχήματος. «Καλούνται όλοι/όλες να αρθούν στο ύψος των ιστορικών τους ευθυνών συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενότητα του χώρου», λένε, επισημαίνοντας ότι ο συνεχιζόμενος κατακερματισμός οδηγεί σε απογοήτευση τους προοδευτικούς πολίτες και στην διαιώνιση του πολιτικού αδιεξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!