Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Λέξεις και ..ου μπλεξεις !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Νομίζω ότι πλέον δεν έχει καμία αξία να γράφεις για τίποτε! Οι λέξεις έχουν χάσει εντελώς την αξία τους και το νόημά τους!Τα πάντα λέγονται έτσι για να λέγονται χωρίς αξία, χωρίς νόημα, χωρίς επιχειρήματα και χωρίς κανένα αντίκρισμα και σημασία!
Ακούμε και μηρυκάζουμε λέξεις που ανάθεμα αν έχουν καμία σημασία πλέον! Πάρτε μια στην τύχη, ετσι από αυτές που λέμε κάθε μέρα! Λέμε κρίση! 
Ωραία, κρίση είναι ίσως όταν είναι κρίσιμα κάποια θέματα και κάποιες συμφωνίες, και καταστάσεις! Αν όμως δεν έχεις πλέον καμιά ελπίδα να επιβιώσεις σε αυτή τη χώρα ,κανένα μα κανένα μέλλον οσο ζεις εσύ και τα παιδιά σου, αυτό δεν είναι κρίση, είναι κάτι άλλο, είναι λιμός είναι διάλυση της κοινωνίας , είναι ξεθεμελιωση της πατρίδας και της οικογένειας! 
Ακούμε να λέγεται διαπραγμάτευση! Να τελειώσει η διαπραγμάτευση! Δεν είναι γελοίο να λέγεται αυτή η λέξη; Ποια διαπραγμάτευση; Διαπραγματεύσεις κάνουν δυο πλευρές, όταν ο ένας υποχωρεί λίγο και ο άλλος άλλο τόσο, δίνοντας ο ένας κάτι και ο άλλος αντίστοιχα! Όταν περιμένεις απλώς τι θα χάσεις σαν πολίτης, μετα την υπογραφή των απαιτήσεων των δανειστών, αυτό φίλοι μου δεν έχει καμιά σχέση με διαπραγματεύσεις! 
 Αυτό είναι παράδοση της κοινωνίας και του λαού στο ξεπλήρωμα των δανείων των τραπεζών! Είναι ένα ακόμα μαχαίρι υποδούλωσης στο κορμί του Έλληνα! Ετσι στην τύχη αρπάζω μια άλλη λέξη! Υπουργείο οικονομικών! Μα ένα υπουργείο που μόνο εισπράττει δεν θα έπρεπε να λέγεται υπουργείο εισπράξεων! Ε, για να μην πούμε για τις λέξεις αριστερά, δεξιά κέντρο! 
Αυτή η κυβέρνηση πχ είναι τόσο αριστερή που στρίβοντας το τιμόνι αριστερά κάνει έναν ωραίο κύκλο και βρίσκεται δεξιά! Επιμένει όμως να λέγεται αριστερά, γιατί εκτός των άλλων στην Ελλάδα είσαι και ότι δηλώσεις! Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση επειδή είναι πολύ αριστερή πήρε μαζί της στη διακυβέρνηση και έναν βαρύ δεξιό τον Πανο Καμενο σαν αντίβαρο, μην της φύγουν τα στελέχη και πάνε κατά το βουνό με τα όπλα ! Και λειτουργεί όπως το εναλλασσόμενο ρεύμα! Πάει αριστερά και σε μηδέν χρόνο γυρίζει προς τα δεξιά και ξανά πάλι!
 Ότι να γράψεις λοιπόν πέφτεις πάντα σε χιλομασημένες λέξεις και έννοιες που δεν αποδίδουν με τίποτε αυτά που ζούμε και πρόκειται να ζήσουμε σε αυτή τη χώρα! Α, ξέχασα κάτι που άκουσα χτες! Εξεταστική επιτροπή! Θα κάνουν λέει εξεταστική επιτροπή για κάποιο θέμα! Δεν αξίζει ούτε τον κοπο να θυμηθώ γιατί θα το κάνουν! Αφού αποτέλεσμα δεν θα έχει κανένα! 
Μόνο να μοιράσουμε εντυπώσεις και να δικαιώσουμε αυτόν τον υπέροχο Έλληνα που έβγαλε αυτό το ανέκδοτo! Δε γαμ@ς που δε γαμ@ς δεν κάνεις μια εξεταστική επιτροπή;
 Ζούμε που ζούμε στην Ελλάδα δεν λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα;;

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!