Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Κοιμισου εσύ κι ο Τσιπρας σου (σε) δουλεύει

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ξέρετε γιατί συνεχίζει και κυβερνά ο Συριζα; Γιατί εκμεταλλεύεται την τελευταία αντοχή του Ελληνικού λαού στα ψέματα! Ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί άλλα! Είναι το τελευταίο παραμύθι που άκουσε και μετά έπεσε για ύπνο!
Τους είπαν ότι η Κοκκινοσκουφίτσα της αριστεράς θα φέρει πίσω τους μισθούς και τις συντάξεις,τον 13ο μισθό και θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και το μνημόνιο. Ήταν τόσο ωραία αυτά που άκουσε, που έπεσε μετά για ύπνο με αυτό το παραμύθι, και δεν θέλει να ξυπνήσει με τίποτε! Κι αν ξυπνήσει λιγάκι, βλέπει σαρβαιβορ και Σωρρα και άλλα τέτοια υπνωτικά και ξαναγυρίζει πλευρό και κοιμάται! 
Άσε που εδώ και εξήντα χρόνια ακούμε ότι η πρόοδος, η δικαιοσύνη, η καλοσύνη, η ευγένεια, η καλλιέργεια και ο πολιτισμός προέρχονται μόνο από την αριστερά! Ε, δεν μπορεί τόσα χρόνια να τα καταπίναμε όλα λάθος! 
Υπομονή και θα έρθουν όλα αυτά, ας ξαναπέσουμε για ύπνο και η τύχη μας και ο Τσιπρας μας ας μας δουλεύουν! 
Κοιμήσου συμπατριώτη Έλληνα και ονειρέψου έναν σοσιαλιστικό παράδεισο, και άμα ξυπνήσεις στη Βενεζουέλα των Βαλκάνιων, θα τρως μπανάνες και ανανάδες και θα δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί , για την εδραίωση του σοσιαλισμού και την παραμονή στην εξουσία της αριστεράς! 
Μπορείς να μην πιστέψεις σε αυτήν την αριστερά; Τι να κάνεις να πας δεξιά; Πήγαν οι αριστεροί δεξιά και πιάσανε θέση για σένα! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε! 
Η αριστερά που κυβερνά είναι και δεξιά και κέντρο και μπακ και χαφ! Τα πάντα, ότι πουλιέται πιο πολύ για να καταναλώνεις ιδέες και να χορταίνεις χωρίς να θέλεις πολλά τρόφιμα, πολλά χρήματα και πολλές ανέσεις! 
Η αριστερά που σε κυβερνά είναι δύναμη, πολεμά τον καπιταλισμό απο άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, άλλα άμα τον συναντήσει στο εξωτερικό υποκλίνεται μπροστά του και υπογράφει τα πάντα για να έχει το περιθώριο να ξαναυποχωρησει μετά απο 2-3 μέρες! Τέτοιο μεγαλείο διακυβέρνησης δεν είχαμε ποτέ! 
Η μέθοδος που εφηύρε ο Φροιντ, η ανάδρομη ύπνωση που εφαρμόζουν οι ψυχαναλυτές, εφαρμόζεται μαζικά στον Ελληνικό λαό από την κυβέρνηση! Αφού τον κοιμίσεις το λαό με τόσα πολλά νικητήρια αριστερά τσιτάτα, τον γυρίζεις πίσω στα παιδικά του χρόνια και του λες πόσο κακή ήταν η δεξιά, ο Παπάγος, ο Μεταξάς και τον αφήνεις να πιστεύει ότι η αριστερή αισιοδοξία του θα φέρει την τελική νίκη! hasta la Victoria siempre….
 Άστα να πάνε στο διάολο πατριώτες !

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!