Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Διοικητής ΕΤΕΑ: Δεν δίναμε τα εφάπαξ, γιατί δεν είχαμε λεφτά... ΒΙΝΤΕΟ...


Στην παραδοχή ότι την τελευταία τριετία τα εφάπαξ δεν καταβάλλονταν στους δικαιούχους, λόγω έλλειψης χρημάτων, προχώρησε ο διοικητής του ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) Θανάσης Καποτάς.

 "Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια (δεν έβγαινε το εφάπαξ), γιατί είχε ταμειακά προβλήματα το ταμείο, είναι κοινό μυστικό, το ξέρει ο καθένας" παραδέχθηκε ο διοικητής του ΕΤΕΑ, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά.

Όπως ανέφερε πάντως, από το ΕΤΕΑ μέσα σε δύο ημέρες πληρώθηκαν 650 εφάπαξ ύψους 15 εκατ. ευρώ. "Έχω 2,5 μήνες στα χεριά μου το Ταμείο, το εφάπαξ θα πληρωθεί είτε μας αρέσει είτε όχι" διαβεβαίωσε.

Έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας, εξήγησε (για τον Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων), 70 εκατ. Θα πληρωθούν μέχρι τις 10 Απρίλη.

"Σε αναμονή για εφάπαξ είναι 23.500 δικαιούχοι, 16.500 εφάπαξ θα πληρωθούν έως το Σεπτέμβρη, έχει μεγάλο δρόμο η ιστορία και μεγάλη ταλαιπωρία πρέπει να δουλέψουμε", πρόσθεσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Διοικητής ΕΤΕΑ: Δεν δίναμε τα εφάπαξ γιατί δεν... von realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!