Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Ζητά συγνώμη ο Άντι Λίλα

anti lilaΑντιλαμβανόμενος το θέμα που προκάλεσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Άντι Λίλα, με ανάρτηση που έκανε από την Αλβανία, δείχνει μετανιωμένος...
για τα σχόλια που έκανε και τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για τους ιερείς και ζητά συγνώμη!
Με αρκετή καθυστέρηση είναι η αλήθεια και με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παρακολουθεί απλά το ζήτημα που προέκυψε χωρίς να έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη αντίδραση, ο Λίλα με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ζητά συγνώμη αναγνωρίζοντας ότι τα σχόλια που έκανε ήταν ανόητα και ανώριμα.
Παράλληλα, όπως υπογράμμισε, βλέπει τα Γιάννινα ως πατρίδα του και αισθάνθηκε και αυτός και η οικογένεια του ευπρόσδεκτοι από την πρώτη ημέρα.
«Λυπάμαι για τις πράξεις μου και ελπίζω ότι μπορούμε να τις αφήσουμε πίσω μας. Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα μετά το διάλειμμα με την εθνική», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ  αναστάτωσε τον φίλαθλο κόσμο, που ‘έβαλαν‘ φωτιά στο διαδίκτυο με τα ποικίλα σχόλια, κυρίως εναντίον του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παραπάνω ποδοσφαιριστής δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα του και οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΣ θέλουν να τον δουν εκτός ομάδας, άσχετα αν θα ‘αδυνατίσει‘ η ομάδα στη θέση που κάλυπτε . Οι περισσότεροι είναι της άποψης ότι ‘υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...‘ και δε χάθηκε ο κόσμος. 
Μην ξεχνάμε ότι ‘ουδείς αναντικατάστατος‘ σε όλα και παντού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!