Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Για τον Ντάισελμπλουμ προοριζόταν το ένα από τα οκτώ «τρομοπακέτα» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Το όνομα του Χαρδούβελη ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς.
 Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό κτίριο διαλογής  των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής  σε συνεργασία με υπαλλήλους κατάφεραν να εντοπίσουν  - έγκαιρα αυτή τη  φορά  - οκτώ ύποπτα δέματα -  με παραλήπτες σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.
Τα ύποπτα δέματα παραλήφθηκαν από πυροτεχνουργούς και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς όμοιους με αυτούς οι οποίοι είχαν ταχυδρομηθεί πρόσφατα στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαρντ Σόϊμπλε και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ευρώπη, στο Παρίσι, Τζέφρι Φρανκς.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αποστολείς των δεμάτων φέρονται να είναι πανεπιστημιακοί, παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, στελέχη, αλλά όχι εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα, όπως έγινε στα προηγούμενα δέματα.
Ένα από τα ονόματα ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς, όμως, είναι κι αυτό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη, πρώην υπουργού Οικονομικών. Το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη διαψεύδεται από τις Αρχές ότι ήταν ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς.  
Ανάμεσα στους παραλήπτες ήταν στελέχη της Ε.Ε. και μεγάλων εταιρειών. Μεταξύ αυτών και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!